من یه مدت نبودم ببین سر این گوشی چه بلایی آوردین :41:
اصلا معلومه چی کار دارید میکنید؟
Printable View
من یه مدت نبودم ببین سر این گوشی چه بلایی آوردین :41:
اصلا معلومه چی کار دارید میکنید؟
خوب مشکل از سونی نیست که بهش فوش میدی :دی مشکل از قاچاقچیان عزیزه :دینقل قول:
وقتی تو بازار تهران نیومده یعنی نیموده دیگه باید عمده باید نه چندتا تو شهرستان دیده شده که
مثکه نسخه اصلیش هم همینه مدلش !نقل قول:
جدی؟ تا جایی که من شنیده بودم، ال تی نسخه ی اولیه ای بودش که تو سی ای اس معرفی شده بود!
نمیدونم....من قبل از اینکه مطلب رو بنویسم،شک کردم به این حرف شما و چند حا رو گشتم،ولی همه نوشته بودن که زمان معرفی،کدش این بوده؟
اگه اینجوریه پس من از طرف عذرخواهی کرده،پست رو ویرایش میکنم!!
راستی تو سایت پلمیکس نوشته Xperia Arc X12
حتما باید تهران بیاد که رسمیت پیدا کنه؟؟؟؟
نمیدونم چرا فک میکنی فقط خودت حالیته!نقل قول:
یعنی هیچ کس تو عمرش با گوشی عکس نگرفته هیچی نمیدونه فقط تو میدونی
بیا این یه نمونش با 8510 دو سه سال پیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کاملاً روشنه بدون کوچکترین نویزی
بهراد حالا كدوم ابلهي اينطوري ترجمه كرده بوده؟نقل قول:
جنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب. = Plastic body may not be to everyone's tastes
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم. = Occasional lag / custom widget stutters
@ موتور
آي عمو!!!!!!!! وقتي ميخواي مقايسه كني بايد يه سوژه و يه جا و شرايط يكسان اينكارو بكني! رفتي عكس 8510 برا من مياري؟ منم برات k300 از اين بهتر تو شب ميارم!
مقايسه يعني اين :
اكسپريا آرك در شب:
دزاير اچ دي :
گالاكسي :
آيفون 4 :
اين جمله رو گفتي ياد سامان گلريز كارشناس آشپزي (بهونه) افتادم :31:نقل قول:
عکس کاملاً روشنه بدون کوچکترین نویزی
غدا كاملا پخته شده و بدون ذره اي كلسترول :31:
دوست عزیزمون صفحه قبل همین نوشته من :دینقل قول:
بهراد حالا كدوم ابلهي اينطوري ترجمه كرده بوده؟
ایول به این میگن Cmos از نوع Exmor R !!!
شما تهرونیا بخیالتون تهرون یعنی همه جا.خوب مگه شیراز و اصفهان و سنندج ایران نیس؟من خودم فرستادم از دبی برام آوردن.هی حالا بگید تهران،تهراننقل قول:
اومده گوشی ؟ قیمتش چنده ؟
منظورم تهران بود .
من نمیگفم فقط خودم حالیمه....نقل قول:
نمیدونم چرا فک میکنی فقط خودت حالیته!
من هیمشه گفتم نظرات خودم رو دارم و همیشه کسانی که تو خصوصی مشورت میکنن با من رو ارجاع میدم تا نظرات بقیه رو هم بشنون!!!
درضمن،دوست عزیز،نمیدونم چرا شما فکر میکنی مقایسه کردن دوربین،یعنی اینکه با یکی تو اون شرایطی که شما عکس گذاشتی رو با این عکسی که اینجا گذاشتی مقایسه کنی و بعد نتیجه بگیری که کدوم بهتر یا بدتر بود!!
داداش،شرایط مقایسه یعنی تنظیمات یکسان،سوژه یکسان،فاصله یکسان.....
نه اینی که شما انجام دادی!!
اگه هنوز این گوشی رو داری،لطف کن با یه گوشی دیگه که مدعی میدونیش مقایسه کن!!!
تنظمیات رو هم جوانمردانه یکی بذار!(هرچند میشه دید که یکی بوده یا نه!!)
بعدش حرف میزنیم راجع به کیفیت دوربین!!!
عکس هایی که رفیقمون گذاشته،گویاست که داستان عکاسی تو شب چیه!!!
سونی،فقط به خاطر اضافه کردن این سنسور تو دوریبن های حرفه ایش،شدیدا نیکون و کنون رو زیر فشار برده و تو سه مدل اخری که عرضه کرده،فعلا دوربین حرفه ای خاصی برای رقابت وجود نداره!!
دوست عزیز جمع نبندین :41:نقل قول:
من خودم بچه تهرانم ...ولی مخلص همه مردم تو همه جای ایران که سهله ، دنیا هم هستیم . کلی رفیق باحال هم تو سنندج دارم هم تو شیراز هم تو مشهد و گرگان و ... :31: حالا یه ینده خدائی یه چیزی گفت سوء تعبیر نشه....
دیگه دنیا اینقدر کوچیک شده و فرهنگ ها به هم نردیک شده که اینجا و اونجا نداره به لطف اینترنت همه بچه وب جهانی هستیم :31::46:
دوستان من این خبرو خوندم! نظر بعضی ریوویها رو یه جا جمع کرده بود! اگه طولانی نبود ترجمش میکردم ولی فعلا اینو داشته باشید:
انقدرم به هم نپرید! نمیدونم چه اصراری دارید گوشی گرون بدون گارانتی بگیرید! یه ماه صبر کنید، ملت اونور تست کنن! بوت لودرش آنلاک شه، خوب و بدشو در عمل ببینیم... فعلا که بعضی جاها خبر از ری-استارتهای بی دلیل میدن و سونی هنوز جوابی در این زمینه نداده... یه آپدیت فریم ور "خفیف" هم برای انگلستان داده که خب نشون میده در بخش ساپورت این بار قصد دارن خوب عمل کنن!
ویرایش: سونی اریکسون خبر داده که در هفته های آتی بوت لودرش آنلاک میشه...اینم لینک خبر:
کد:http://www.xperiablog.net/2011/04/05/bootloader-unlocking-for-new-xperia-phones-available-in-%E2%80%9Cupcoming-weeks%E2%80%9D/
یک عدد در یک مغازه تو تهران رویت شد اونم 740
به این زودیا فکر نمیکنم بشه تازه 10 آنلاک شده.نقل قول:
بوت لودرش آنلاک شه
واقعا؟؟؟:18:نقل قول:
عالی شد حالا باید منتظر دو چیز باشیم:31:
1:یکی بیاد این گوشی رو بخره و یه ریویو کامل و جوانمردانه ازش بده:46:
2:صبر کنیم ببینیم کی جیب این مغازه دارها و واسطه های عزیزمون پر میشه تا بیخیال بالا نگهداشتن قیمت این گوشی شن و قیمتش افت کنه:5:
به امید اون روز
موفق باشید
کم کم به لطف اینترنت ملی نزدیک تر هم میشیم. این خط این نشون اینم کلاه زرنشون:دینقل قول:
به لطف اینترنت همه بچه وب جهانی هستیم
اینجا آبادان است آرک به قیمت 750 بفروش میرسد!
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
یادش بخیر زمانی که ساتیو اومد من تهران بودم قیمتش 1300 بود. خداروشکر که دیگه از اون قیمتای کذایی نمی بینیم!
اون خبر که دروغ 13 بود ولی از شدنی این کار میشه و از اینها هم بعید نیست اصلا.
در مورد آرک بهتره زود قضاوت نکنیم.باید یکی 2 ماه از اومدنش به بازار بگذره.آپدیت هم براش بیاد اون وقت میشه در مودش نظر داد.
توی Engadget نوشته بود که به علت زلزله ی ژاپن Arc و Play ذخیره شون کم شده.حالا باید دید روی قیمتش توی ایران اثری میزاره یا نه؟
Zalamen اونو واسه ژاپنیا گفته :دی واسه ما که کل وسایل و... همشون از چین میاد تمومی نداره :دی
lمن اگه تونستم فردا یه قیمت میگیرم تو جوانرود ببینم چقدره اگه قیمت گرفتم خبرتون میکنم
اینم قدرت سنسور سونی توی نور کم !!!
Low Light TEST
این ماله گلکسی اس 2 هست :
اینم ماله آرک :
Good Light TEST
GS II
SE ARC
ولی فول اچ دیه این جی اس 2 :دی حیف رو آرک تگرا2 نیست : (( حیف آرک که این سنسور بدون تگرا 2 روشه :دی
عیب نداره ایشالله 16 مگا با تگرا 3 :دی
سلام
دوستان این گوشی وارد شده؟؟؟
قیمت کف بازار الان چنده؟
امروز عصر از سر کار که میومدم چشمم به جمال این نو رسیده افتاد . رنگ نقره ای بدون کابل HDMI به قیمت 800 تومن ! فهمیدم مسافری آورده میخواد یه حالی روش ببره قسم حضرت عباس هم میخورد توی پکش کابل نبوده ( ما هم تو دلمون گفتیم باشه تو که راست میگی )
توی پکش کابل HDMI نیست. بنده خدا راست گفته! تو Gsmarena هم تو ریویوش نوشته!
نقل قول:
Finally, there are a couple of user guides and an 8GB microSD card in the box. The only thing missing is an HDMI cable – microHDMI to HDMI ones aren’t so widespread and you might not have one at home. And for the price you pay for the Arc, Sony Ericsson could have saved you the effort (and extra cash) of getting one yourselves.
حالا بنده خدا قسم حضرت عباسم میخورد باورش نکردی!نقل قول:
کابل HDMIش رو باید جدا تهیه کنی داداش!
فکر میکنم که آرک یه خورده زیادی عکس و پر نورش کرده!نقل قول:
البته خوب گالکسی اس 2 با پردازنده ی دو هسته ایش طبعا باید بهتر باشه!
آگهی های کذایی اینم یه نمونش. آرک با گارانتی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لابد خودش گارانتیش میکنه . قیمتش خیلی جالبه :31:
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=xperia+arc&limit=25&limitstart=0&siteid=801753&kid=87
اره فکر کنم گارانتیش خیلی معتبر باشه:5: از اون گارانتیاس که اگه بلایی سر این گوشی مبارک بیاد و بخوای ببری پیشش برای گارانتی میبینی که جا تره و بچه نیست:31:نقل قول:
فکر کنم از این واسطه ماسطه ها خریده 700 تومان داره میده 830 تومان:20:
ولی بنده خدا داره پول گارنتیشو میگیره.....اونم چه گارانتیییییییییییییییییی:3 1:
ارتباط پردازنده بالاتر با عكس بهتر رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟نقل قول:
البته خوب گالکسی اس 2 با پردازنده ی دو هسته ایش طبعا باید بهتر باشه!
احتمالا اون هسته ی دوم،به سنسور دوربین کمک میکنه که بهتر عکس ها رو فوتوشاپ کنه که بتونن خودشون رو نمایش بدن مقبل ارک!نقل قول:
ارتباط پردازنده بالاتر با عكس بهتر رو ميشه بيشتر توضيح بديد؟
مهندس جمله ی دومم ربطی به دوربین نداشت، کلی گفتم!نقل قول:
بچه ها چه دست به تشکرشون خوب شده!
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
میثم!نقل قول:
تو دیگه چرا!
خوب اگه فوتوشاپه چرا درجش میکنید؟
واسه ی خراب کردن آرک!
یا واسه ی نشون دادن قدرت گالکسی!
آقا تا دیروز که ما از آرک تعریف میکردیم پسر خوبه بودیم حالا یه کلمه گفتیم عکساش یه کمی زیادی روشن میزنه شدیم پسر بده؟
دمتون گرم!
خوب راست میگم دیگه یکمی زیادی پرنوره!
مثلا چی؟
میخوای بگی آرک از گالکسی اس2 بهتره؟
توی چی؟
خودت بگو غیر از دیزاین و قیمت چیزی هست که توش از گالکسی اس2 بهتر باشه!
حتما لوگوی سونی؟ :31:
آخه طوري نوشتي كه انگار پردازنده بالاتره جي اس 2 باعث شده كه عكسش بهتر باشه! :31: ببخشيدنقل قول:
مهندس جمله ی دومم ربطی به دوربین نداشت، کلی گفتم!
بچه ها چه دست به تشکرشون خوب شده!
بچه ها هم آره قدر پست مفيد رو ميدونن :31: لول
اصلا كسي با حرف شما مخالفت كرد؟؟؟ كسي در مورد عكس چيزي گفت كه ربطي به نظر شما داشته باشه؟ :31:نقل قول:
آقا تا دیروز که ما از آرک تعریف میکردیم پسر خوبه بودیم حالا یه کلمه گفتیم عکساش یه کمی زیادی روشن میزنه شدیم پسر بده؟
دمتون گرم!
خوب راست میگم دیگه یکمی زیادی پرنوره!
مثلا چی؟
شما الانش هم پسر خوبي هستي! در بهتر بودن جي اس 2 هيچ شكي نيست ! كسي شك داره؟ :31:
راستي اينم يادت باشه كه آرك همرده با جي اس نيست اصلا كه بخوايم مقايسه كنيم...
ما چاکرتیم!
میدونم!
آره اون دو هسته ایه و طبعاً با هم ردیفای خودش مقایسه بشه!
من فکر کردم شما دارین این کار و میکنید!
اخه پسر خوبه واسه چی ناراحت میشی؟!
شوخی کردم باهات!
اقا گوشی تو کرمانشاه هم رویت شد!!ولی پول نداشتم بخرم!!
725 تومن میداد ارس!!!!!!!!!!! رو!!:31:
در اینکه لوگوی سونی بهتره شکی نیست....نقل قول:
این گوشی،پشتش یه جوری بود! اصلا خوشم نیومد ازش....یه جور بدی بود!! اصلا حس در دست داشتن یه گوشی سال 2011 رو به ادم نمیده!!
ولی تو دست قشنگ و مطمئن بود!! یعنی وقتی تو دست میگیریش،با وجود باریکی شیکش،اصلا حس نمیکنی که اگه دستت رو فشار بدی الانه که از وسط نصف بشه یا ممکنه از دستت بیوفته!!
ولی پشتش،اصلا خوشم نیومد از بدنش از پشت!!!
سونی احمق!!:5: همونقدر که تو گذاشتن جای اچ دی ام ای و جکش اشتباه کرده،از نظر من،تو انتخاب جنس و طرح پشتش هم اشتباه کرده!!!
کلا از ارک دلسرد شدم با این پشتش!!!:31:
آره پشتش خیلی تو ذوق میزنه...
مخصوصا نقره ایش :2:
من الان با آرک تو علا ءالدین کار کردم جنس بدنش افتضاح بود.:2:
ولی منتظر میمونم تا به 450 برسه و یه دونه بخرم.:8::8:
رنگ نقره ایش 790 هزار تومان بود.:5:
آرزو بر جوانان عیب نیست :دی
ایشالله که 450 بشه همه بخرند !!
سلام دوستان:20:
بررسی تخصصی ارک.......شاید به دردتون بخوره:46:
.کد:http://www.gsm.ir/review.php?phoneid=2321
گوشی خوبیه مخصوصا دیزاینش ولی 700 تومن نه دوربره 500 تا 550 میارزه...من که به شخصه منتظر میمونم تا گلکسی2 بیاد بعد تصمیم خریدش رو میکنم...از on the go و plusصفحه و دو هسته ای و full hd هم نمیشه گذشت و از اون طرف هم زیبایی این گوشی و قیمت مناسبش هم نمیشه گذشت ....حیف که جنس پشتش بده و زود کثیف میشه مثل گلکسی1:2:
(به نظر من زیباترین گوشی 2011 میشه:5:)
دوستدار شما یاشار
آره میثم اینجا حق با توئه!نقل قول:
حالا مدل مشکیش باز بهتر از مدل نقره ایشه!
ولی عوضش جلوی مدل نقره ای قشنگتره!
بچه ها اينقدر بُالهوس نباشيد :31: گوشي گوشيه خوبيه :31: ولي زير 600 ميرزه...
سلام senaps جاننقل قول:
منظورت از اینکه پشتش بد بود چیه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟
جنس بدنش چیه پلاستیکی؟
مات یا براق اثر انگشت میوفته؟
ممنون:11:
آقا جرا تو ذوق میزنین من کلی پولامو جمع کردم واسه این گوشی پس اگه اینم بده من چی بگیرم تا 700 تومن؟ دلم با این گوشیه آخه مگه جنسش چیه؟!