QC5170 و QC5550 مگه برای سر نیست؟نقل قول:
Printable View
QC5170 و QC5550 مگه برای سر نیست؟نقل قول:
به شکر و حمد الهی فیلیپس 18% محصولاتشو گرون کرده و شایعه هست که 15% هم تو این هفته میزاره رو قیمت سایت شکوفا هم قیمت هارو برداشته
من فلک زده RQ1150 را با قیمت جدید 180 هزار با کلی منت گرفتم وگرنه 200 هزار میگفت
این فروشنده ها تو هیچ چیز مثل این قیمت اپدیت نیستن تو سه سوت همه فهمیدن گرون شده
فعلا کادوپیچ شده هست امیدوارم بتونم یکشنبه یه ریوییو ی کامل ارائه کنم
RQ 1150 1160 1180 فرقشون فقط ظاهری هست که مربوط میشه به نمایشگر باطری و....
برادر من qc5550 خریدم و باهاش سه تیغ میکنم و توی قسمت اصلاح موی سر هستش.نقل قول:
اینم مزایای زندگی تو کشور گل و بلبل هست.نقل قول:
مبارکت باشه اما یکم گرون خریدی ؟! این سایتی که من دیدم قیمت هاش رو تغییری نداده بود.
واسه خودت خریدی ؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
برام کادو خریدن (بهم گفته بودن برو خودت بخر:31:)
تو شهرمون من هر کجا رفتم همین قیمت بود انگار قبلا فیلیپس گفته بود که از 10/1 قیمتها افزایش پیدا می کنه
دوستان نظرتون در مورد خرید براون کروزر 3 یا 4 چیه؟
در یک کلام یه آشغال به تمام معنا....نه موتور قوی داره و نه میشه به عنوان trimmer استفاده کرد چون موتورش قوی نیست و تیغا ای که داره اصلا تیز نیست....من کروزر 3 رو داشتم با اسمارت فویل که میتونم بکم هیچی رو نمیزد همش جا پا مینداخت....من 4 سال پیش خریدم 69 تومن از بازار هندو های اصفهان همشونم از دم چینی بود عمر باتریش هم افتضاح....نقل قول:
به به ....خلاصه مبارکت باشه....اینترنت برای سرچ کردنه من کسی میشناسم از خود سایت شکوفا هم کمتر میده...!!نقل قول:
تازه با گارانتی شکوفا!!!!
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
qc5550 یه سری هم شیور داره که برای سه تیغ کردن استفاده میشه خودم دارم و یکی از بچه ها صفحات قبل هم داره و هر دو راضی هستیم.نقل قول:
QT4050 چطوره
qt4050 چه فرقی با QC5550 داره
qt40 50 فقط کوتاه میکن و یه مخزن و جارو کوچیک برای جمع آوری خورده موها داره در حالی که 5550 علاوه بر کوتاهی قابل تنطیم یه سر شیور هم داره...نقل قول:
دوستان یه ریش تراش خوب در حد 200 تا 300 تومان معرفی کنید . برند مهم نیست فقط میخوام زیر گردن توپ بزنه و اینکه خط زن برای خط ریش و سبیل + 100 ضد آب باشه . :40::11: ولی نظر خودم روی برند های فیلیپس و پاناسونیک ولی مدل خاصی مد نظرم نیست ! :31:
پوستتون چطوریه ؟ حساسه ؟ چربه ؟نقل قول:
دوست عزیز چرب هست ولی خیلی کم :46: حساسیت هم نه زیاد . ولی با ژیلت های معمولی که میزنم حتی بعدش افترشیو هم که میزنم بازم جوش میزنه صورتم :20:نقل قول:
پ.ن : دوست عزیز این پایه های شستشو لازمه ؟! یا اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد ؟
پوست شما حساس هستش....پایه های شستشو برای شستن اتوماتیک هستش دیگه.....نقل قول:
این مدل پیشنهاد میشه :
rq 1160 که مدل 1160 cc با پایه شستشو هستش
سلام به همه ی دوستان
همونطور که قول داده بودم سعی کردم یه ریوییوی کامل از RQ1150 ارائه بدم امیدوارم که مورد توجه دوستان قرار بگیره
مدل:RQ1150 گارانتی 2 ساله شکوفا
بسته بندی: شامل: 1.دستگاه ریش تراش 2.خط زن 3.استند شارژر بهمره اداپتور 4.فرچه نظافت 5.دفترچه راهنما
ریش من بسیار زبر و پرپشت و خوابیده هست
در موقع اصلاح ریشمو 1 روز بود که نتراشیده بودم
هنگام اصلاح از ژل اصلاح نیوا استفاده کردم
اولین بار بود که از ریش تراش برقی استفاده می کردم
در کل اصلاح راحتی بود و اذیت نشدم ولی بر خلاف تصورم صفر صفر اصلاح نکرد وقتی رو صورتم دست میکشم نرمی پوست رو مثل بعد از اصلاح با تیغ فیوژن حس نمیکنم
کاملا یکدست اصلاح کرد هیچ جایی مو باقی نموند
صورتم نه قرمز شد نه جوش زد
گردنم رو میشه گفت تقریبا خوب زد( حتی تیغ هم نمیتونه گردن منو خوب بزنه چون همش زیرپوستیه)
در کل من اصلاح با فیوژن رو ترجیح میدم تنها و مهمترین مزیت ریش تراش اینه که میشه همیشه و همه جا ازش استفاده کرد و دلیل خرید منم فقط همین بود
هر کی سوالی داشت در خدمتم
ممنون دوست عزیز....البته من فهمیدم که جهت رویش مو به خصوص موهای زیر چانه هر کسی یه طوری هست که به مرور زمان به دست آدم میاد که چه کار کنه که بهترین اصلاح رو داشته باشه منظورم طرز قرار گرفتن در دست و کشیدن اون روی صورت هست....نقل قول:
سلام
من چند روز پیش یک panasonic es lt20 خریدم .سمت راست بدنه اون یه دکمه داره که دو حالت داره یکی lock و یکی هم soft .
البته اون دکمه lock برای قفل دستگاه نیست چون دکمه قفل جداگانه داره . من از توضیح دفترچه نفهمیدم کار این دکمه چیه ؟ از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا کمک کنه !
دوست عزیز یعنی امکانات مدل 1160 از مدل 1280 بالاتر ؟! تفاوت آنچنانی ندارن ؟! اخه 1160 تیغع هاش 2D ولی 1280 3D !نقل قول:
کسی میدونه قیمت توکا تو بازار الان چنده؟
عزیزم بودجتون رو نگفتین....من مدل 1160 رو گفتم که مدل همراه با پایه شستشو هم موجود داره....بله مسلما 1280 اصلاح بهتری رو داری...چون تیغه هاش سه محوره هست مثل سری جدید فیلیپس....پاور تاچنقل قول:
دوست عزیز شما مثل اینکه با دقت پست اول بنده رو نخوندید ! نوشتم یک ریش تراش خوب بین 200 تا 300 تومان معرفی کنید :46: به هر حال از راهنمایی شما ممنونم :40:نقل قول:
اینی که من معرفی کردم به قیمت قبل از گرون شدن دلار 160 بود و با پایه شستشو 240 که الان به ترتیب 170 و 260 هستن....مدل 1280 هم 335 بود که به رنج قیمت شما نمیخورد.نقل قول:
یا حق
1260 سه محوره هست؟اصلاحش چطوره؟
خیر 2d هست و دوستمون یه مدل دیگشو خریده و رویوش رو گذاشته تیغه هاشون یکی هست 1150 و 1260نقل قول:
آقا نمایندگی براون کجاست؟
مرسی دوست عزیزنقل قول:
ینی خرید 1260 نسبت به 1150 خرج اضافیه؟
1280 که 3d هست خیلی تاثیر داره توی اصلاح؟
تفاوت انگاری در چراغ شارژ و ... هست...نقل قول:
والا هر چی پول دادی آش میخوری...
سلام دوستان ظاهرا شما اشتباه متوجه شدید حتی من پستمو دوباره مرور کردم گفتم شاید من اشتباه تایپ کردم
1150 و 1160 و 1180 از نظر ظاهری متفاوت هستند مدل 1260 یه سرو گردن از اینا بالاتره و 3D هست
کلا سری **12 قیمتاشون از حول وحوش 300 شروع میشن و بهترین سری محصولات فیلیپس و تیغهاشون سه ردیف شیار دارن ولی سری **11 تنها یه ردیف شیار دارن
ممنون از یاد آوریتون....نقل قول:
نقل قول:
سلام
عزیز جان فقط برو پاناسونیک بخر جدیدترین مدل هاش که ساخته ژاپن هستش سری لمدش
من مدل GA-20 خریدم واقعأ عالی هستش دوسال هم گارانتی آژندسرویس داره پولم بیشتر نمیرسید و الا مدل های از این بالاتر هم داشت واقعأ فکر نمیکردم اینقدر عالی در بیاد البته ساخت ژاپن هست دیگه ، خدایی نجات پیدا کردم از بس به این فیلیپس و براون آشغال پول دادم و پولم از بین رفت .
قیمت چنده؟نقل قول:
لینک بدی خیلی خوبه.
مرسی
سلام...
چند روز پیش اتفاقی که از یه مغازه آرایشی بهداشتی رد شدم، یه خودتراش دیدم به اسم Schick... گفتم واسه تنوع هم که شده، گذاری
به تیغ بزنیم... دیگه آخر سر گرفتمش... عجب چیزه خوبی بود... به نظر من از ژیلت خیلی بهتر اومد... اونی که من گرفتم هم تریمر
هست و هم شیور... با کارتریج های 4 تیغه+ یک تیغه کناری...
دیدم خوب بود گفتم از اون جایی که تو ایران هستیم 2روز دیگه شاید مثل ژیلت تیغ هاش تو بازار کم شه رفتم 3تا کارتریج هم ازش
گرفتم... نظر من اینه که مهم نیست با چی ریش می زنیم، مهم اینه پوست اذیت نشه، التهاب ایجاد نشه رو پوست (قرمزی، جوش و...)
که حداقل واسه من این یکی گزینه خوبی اومد (ریش تراش فعلا کنار گذاشته شده !!!)
اتفاقا منم دیدم چند جا....چند قیمته ؟ از محتویاتش میتونی عکس بزاری ؟نقل قول:
والا اینو من گرفتم 17 تومن... عرضم به حضورت یه باطری توش بود با یه تیغ که رو خودش سوار بود...نقل قول:
اتفاقا منم دیدم چند جا....چند قیمته ؟ از محتویاتش میتونی عکس بزاری ؟
اما پشتش یه خود تراش ساده هم چسبیده بود که به همین تیغ ها که عکسش رو گذاشتم می خوره (ولی ساده هست)
روش بزرگ نوشته بود Not for resale که احتمالا اشانتیونِ ش باید باشه... (این جا یه سری احتمالا همون رو جدا می فروشن)
توی اون هم دو تا تیغ بود.
جدا من 3 بسته کارتریج 4تایی رو خریدم هر کدوم 8 تومن... واسه وقتایی که می خواستم صورتم کاملا صاف بشه لازمه
خیلی راحت و ساده و بی دردسر اصلاح کردم باهاش...
فقط من زنونه ش رو گرفتم :31: :27: مردونه یکی داشت که باز شده بود بی خیال شدم... فرق خاصی هم غیر از رنگشونکد:http://up98.org/upload/server1/01/z/79v198lqtf87ucg7yav.jpg
با هم نداشتن.
اینم لینک سایتش و مدل مردونه ای که دیدم:
کد:http://wilkinsonsword.co.uk/men/showroom/quattro_titanium_body
من این مدلش رو بیشتر دیدم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....این باتری چه کار میکنه ؟ مثل ژیلت فیوژن هست ؟ مدل پاورش ؟
من از شایک ژیلت های سه تیغه ش رو دارم که 4 تاش 3500 تومنه و انصافا کیفیتشون خیلی خوبه.
اما انصافا کاتریجی 8 تومن به نظرم خیلی نسبت به فِوژن 12 تومنی بهتر باشه نه ؟
حالا ببین این تیغه ها با اصلاح صورت چقدر واست میمونه تا یه مقایسه ای هم بکنیم
سلام
این ماشن اصلاح خوبه: QT4050
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این بهترم هست؟ حالا برندش مهم نیست
اینی که لینک دادی جدیدتر از اون یکی هست که من لینک دادم... فرقشون هم می ره تو قسمت تریمرش فکر کنم.نقل قول:
باطری هم تریمر رو راه می اندازه، من پشت گردن رو باهاش امتحانی زدم خوب بود که...
من یه فیوژن داشتم باطری نمی خورد ولی از نظر اصلاح نسبت به اون انصافا بهتر بود، عمر تیغ هاش رو تست کنم
میشه بهتر نظر داد (من با آب سرد می شورم تیغ ها رو دیگه ببینم چقدر عمر می کنه... ) بین ژیلت و شیک، این به صرفه تره.
بله ویژگی منحصر به فردی که داره اینه که یه جاروی کوچیک داره که مو ها رو وکیوم میکنهنقل قول:
بین این 3تا کدومش؟
رمینگتون HC5750
پاناسونیک ER-GB50
فیلیپس QT4050
دوستان من برا بابام میخوام یه ریش تراش بگیرم .
راستش بابام ریش هاش خیلی زیاده و تند رشد میکنه و خیلی کلفتن ، مال خودم هم همینطور .
کادوی روز پدر راستش .
من یه فیلیپس دیدم 6990 قیمتش 65 تومن بود سیمی 55 ، بعد 6970 هم 50 تومن بود . شما رفقای عزیزم چی پیشنهاد میکنید براش بخرم ؟
کیوتاچ چطوره ؟ می خوام بیشتر از 60-70 نشه ، تازه بابام هم خوشحال بشه . چی کار کنم ؟؟؟
چـی شده ؟؟؟ روز پدر نزدیکه راهنمابی نمایید دیگه :46:
qt4050 فیلیپس.نقل قول:
ریش باباتون بلنده بعدش میخواین واسش ریش تراش بخرین ؟نقل قول:
ببینید ماشین اصلاح با ریش تراش فرق داره ها.