سلام
لطفا بگید چگونه میشود تمام ایمیل هائی که در یاهو دارم را به ایمیل دیگری مثلا gmail و جای دیگری انتقال دهم
باتشکر
Printable View
سلام
لطفا بگید چگونه میشود تمام ایمیل هائی که در یاهو دارم را به ایمیل دیگری مثلا gmail و جای دیگری انتقال دهم
باتشکر
سلام...
نقل قول:بله، کاملا میتونه به دلیل سرویس های ارائه دهنده ی اینترنت در ایران باشه که برای یاهو و جیمیل محدودیت هایی درست کردند.نقل قول:
با بروزرهای مختلف از جمله فایرفاکس/کروم و یا اپرا امتحان کنید.
و اگه نتیجه نداد، با فیل.تر شکن خوب امتحان کنید.
به احتمال زیاد با فیل.تر شکن نتیجه بگیرید ....
محسن جان این پیغام میگه که جاوا نصب نیست روی بروزرت...نقل قول:
اگه همچنان این مشکل را داری، با بروزرهای مختلف امتحان کن ، و اگه جوابگو نبود، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از اینترنت دانلود کن...
دوست عزیز کاری نمیشه کرد...نقل قول:
اگه ایمیل دومی معرفی کرده بودین و یا سوالات امنیتی یادتون بود میشد پسورد را بازگردوند...
در غیر اینصورت نمیشه کاری کرد ...
تنها راه حل اینه که تک تک ایمیلهارو به ایمیل مورد نظرتون فوروارد کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، امکان فورواد همزمانشون نیست...نقل قول:
سلام
دوستان وقتی من یاهوی خود را میخام باز کنم با این پیغام روبرو میشوم
Invalid ID or password.
Please try again using your full Yahoo! ID.
و وقتی میخام ریسیت کنم پسوردم رو این پیغام میاد
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی آیدیم برای من مهمه خیلی لطفا کمکم کنید
سلام
دوستان وقتی من یاهوی خود را میخام باز کنم با این پیغام روبرو میشوم
Invalid ID or password.
Please try again using your full Yahoo! ID.
و وقتی میخام ریسیت کنم پسوردم رو این پیغام میاد
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
خیلی آیدیم برای من مهمه خیلی لطفا کمکم کنید
سلام
یاهو چرا چند روزه خرابه؟
نمیشه اکانت جدید ساخت
با ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن هم نمیشه
سلام...نقل قول:
از اونجایی که مراحل را پیش رفتین و نتونستین پسورد را ریست کنید، بنابراین همون پیشنهاد خود یاهو را انجام بدین
فرمی که در این لینک دادن را پر کنید تا خود یاهو به مشکلتون رسیدگی کنه و ایمیلتون را برگردونه:
:11:کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/edit/cctop10/online_help.html
نقل قول:
میشه درباره نحوه پر کردن صحیح فرم یه توضیح بدین چون باید اطلاعات رو صحیح داد که یاهو میلم رو برگردونه
به ترتیب سوالات:نقل قول:
1.What is the YahooID of the account you are having trouble with?
در مقابل این سوال، Yahoo ID که باهاش مشکل دارین را مینویسین...
//
2.What Yahoo! properties have you used in the last month?
باید بگین در ماه اخیر از چه سرویس هایی از یاهو استفاده کردین. ایمیلتون. مثلا از مسنجر، گروه های یاهو، پروفایل و ... استفاده کردین یا نه! اگه کردین ذکر کنید که از چی. مثلا Yahoo Messenger
//
3.
When did you last log-in to Yahoo
آخرین باری که از IDتون استفاده کردین و در واقع لاگ این شدین.
اگه جوابش به تعداد روز میرسه، بنویسید: days ago ... قبل از کلمه ی days عدد را بنویسید
اگه ماه بود: عدد+ months ago
و اگه هفته بود: عدد + weeks ago
//
4.
Where are you located (city/state or city/country)?
اسم شهر و کشوری که زندگی میکنید را بنویسید: Tehran, Iran
اگه تهران نیستین، اسم شهر خودتون را بنویسید.
//
5.
Have you recently accessed the internet from any other locations?
می پرسه، آیا اخیرا از مکان ها و محل های دیگه به ایمیلتون وارد شدین. اگه جواب بله بود که بنویسید yes و اگه خیر بود هم no
//
6.
What virus scanning software do you use and when did you last run a virus scan?
میپرسه از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ، که شما اسمش را یادداشت میکنید. اگر هم استفاده نمیکنید بنویسید: I don't use any anti-virus
اگر هم استفاده میکنید، اسم برنامه تون را بنویسید و در ادامه بنویسید آخرین بار که از سیستمتون را باهاش اسکن کردید کی بوده.
//
7.Do you have any reason to believe that anyone else may have gained access to Yahoo! account, and if so, by what means?
میپرسه، فکر میکنید شما فکر میکنید، شخص دیگه ای بوده که از اکانت شما استفاده کرده. اگه اینطور حدس میزنید باید بنویسید که طرف چه منظور و هدفی داشته از استفاده کردن از اکانت شما
اگه هم چنین حدسی نمیزنید، بنویسید: no, I believe nobody has tried to access my yahoo account
//
How may we contact you?
در این بخش هم، بهشون یه آدرسی باید بدین که باهاتون در تماس باشن.
آدرس ایمیل دیگه ای غیر از اینی که بهش دسترسی ندارین را بدین، تا شما را از مشکلتون باخبر کنتد
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید :11:
سلام
راستش من دیروز یک ایمیل فرستادم
امروز!!!! یک ایمیل اومده
که بسیار طولانی است و من از قسمتی از آن عکس گرفتم و براتون گذاشتم
این یعنی چی
این ایمیل میگه:نقل قول:
آدرس ایمیلی که بهش نامه فرستادین، اشتباه بوده و بنابراین ایمیلتون فرستاده نشده...
آدرس را چک کنید و دوباره بفرستین ...
:11:
نقل قول:
سلام
راستش طرف می گه که آدرس درسته
بعد یه مورد
یعنی اگه آدرس اشتباه باشد تازه روز بعد ایمیل می آید
سلام دوستان
من يه مشكل كوچولو دارم
راستش فكر كنم يه مشكل كوچيك دارم
يه تب تو ياهو ميل جديد هست به نام update
من چند وقته اين تب رو ندارم و فقط 3 تب دارم
اگه كسي مي دونه چه جوري مي شه اين تب رو اضافه كرد كمك كنه لطفن
لطفن ايميل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر
سلام یه اموزش nimbuzz بزارین ممنون
سلام
من سرعتم کمه
چه طوری میشه تم رو کلاسیک کرد هرچی گشتم پیدا نمیشه
mer30
مدتی ست تب update در یاهو برداشته شده...نقل قول:
حالا به دلیل تغییرات بوده یا هر چی نمیدونم ...
ولی همگانی ست : )
سلام...نقل قول:
از لینک زیر وارد یاهو کلاسیک بشید:
کد:http://us.mc598.mail.yahoo.com/mc/launch
سلام من یه مشکلی دارم تو ورژن قدیمی یاهو میل وقتی چند تا attachment واست میومد میتونستی با تیک زدن بعضیاشو واسه دانلود انتخاب کنی و بقیه رو که نمیواستی دانلود نکنی.ولی تو ورژن جدید نمیشه تیک زد.در نتیجه همیشه مجبورم کل ضمیمه ها رو دانلود کنم و بعد اونایی رو که نمیخوام پاک کنم.
سلام
لطفا راهنمائی کنید میخواستم ایمیل هائی که در یاهو دارم را بیارم در outlook یا نرم افزارهای مثل آتلوک اما نمیخواهم
از خود یاهو ایمیل هام پاک بشوند لطفا بگید چگونه این کار را بکنیم که تمام ایمیل ها را روی کامپیوتر دانلود کنیم
باتشکر
خداحافظ
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواستم ایمیل هائی که در یاهو دارم را بیارم در outlook یا نرم افزارهای مثل آتلوک اما نمیخواهم
از خود یاهو ایمیل هام پاک بشوند لطفا بگید چگونه این کار را بکنیم که تمام ایمیل ها را روی کامپیوتر دانلود کنیم
باتشکر
خداحافظ
سلام
من توی inbox یاهو همیشه تعداد زیادی از ایمیل های spam دریافت میکنم که مستقیما توی فولدر spam نمیرن. جایی هم فکر نمیکنم subscribe کرده باشم که اینقدر ایمیل spam و junk برام بیاد.. آدرس خیلی هاشون هم باهم فرق میکنه و کمتر آدرس ها تکرار میشن و بنابراین نمیتونم تمامی آدرس ها رو block کنم.
خود ایمیل ها هم قسمتی به عنوان لغو عضویت یا unsubscribe ندارن.
راه حل چیه دوستان؟؟؟؟
اکانت یاهوم قفل شده، فکر کنم کسی خواسته وارد بشه پسورد اشتباه داده قفلش کردن.
کی آزاد میشه؟
سلام
چطوری میتونم ایمیل هایی که از یه گروه خاص برام میان کاری کنم که مستقیم برن تو یه پوشه
جواب رو سریع میخام
ممنون
سلام
من میخام اسم و فامیلم رو توی ورژن جدید تغییر بدم میرم روی mail optionبعد account infoو sine inمیکنم و edit propileرو میزنم و اسم و فامیلم رو تغییر میدم و تغییرات روsaveمیکنم پیام موفقیت امیز بودن تغییرات رو میده اما باز هم وقتی ایمیل میفرستم همون اسم قبلیه باید چکار کنم؟لطفا کمک
با سلام
من به تازگی به مشکلی برخورد کردمکه عرض میکنم
درسرویس یاهوی من هرچه دوستان من به من ایمیل می فرستند به دستم نمیرسه نه درپوشه inboxeهست نه در spam
چطوریی چنین چیزی اتفاق افتاده عات چیه
سلام،
نقل قول:
متاسفانه راه حلی نداره...
باید تحمل کرد...
تنها پیشنهادی که من به دوستان میکنم، اینه که وقتی در سایت های مختلف عضو میشید، هیچ وقت ایمیل اصلیتون را معرفی نکنید، یک ایمیل یدک برای سایتها داشته باشین
چون معرفی ایمیل در سایتهای مختلف، سبب افزایش ایمیلهای تبلیغاتی میشه
این مسیر را برید:نقل قول:
Options >> Mail Options >> Filters
تکمه ی add را کلیک کنید،
در filter name هر اسمی که دوست دارین بنویسین
در مقابل sender ایمیل گروه و یا هر شخصی که میخواید را وارد کنید
در مقابل Recipient هم ایمیل خودتون را وارد کنید
در بخش Then deliver the email to the following folder
میتونید روی new folder کلیک کنید، و یک فولدر جدید بسازید و در نهایت هم save changes
الان تکمه ی save changes دیگه نیست، بنابراین شما وقتی میخوای از همین بخش فیلترز خارج بشی، ازتون میپرسه که سیو کنه یا نه و شما تائید مکنید
برای تغییر نام باید این مسیر را برین:نقل قول:
Options >> Mail Options >> Mail Accounts
در مقابل sending name اسم مورد نظرتون را بنویسید
و مثل سوال بالا، تغییرات را سیو کنید
موفق باشید :11:
سلام...نقل قول:
کافیه رو تایتل فایل کلیک کنی، مثل این عکس، من رو این عکس رو فایل Jan 25th, Moh خواستم کلیک کنم
وقتی رو اون تایتل کلیک کنم، فقط همون فایل دانلود میشه
سلام...نقل قول:
تا جایی که اطلاع دارم ، اکانت یاهو نمیتونه به اوتلوک منتقل بشه. در واقع این دو هم دیگه را ساپورت نمیکنن
ولی با این حال در رابطه با outlook سوال دیگه ای دارین ، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید، دوستان مطلع تر هستند.
:11:
سلام . من عضو یه گروه اینترنتی (irankamyab) شدم و اونقدر در طول روز برام ایمیل میفرسته ، دیگه خسته شدم و از گروه جدا شدم و آدرس ایمیلشو بلاک کردم ، ولی بازم از آدرسهای مختلف برام تعداد زیادی ایمیل مزاحم میاد . آیا راهی هست که از شرشون خلاص شم ؟ (بدون آنتی اسپم و استفاده از ایمیل کلاینت هایی مقل تاندربرد و آتلوک)
یعنی کسی راه حلی نداره ؟نقل قول:
آگر بخواهیم یک ایمیل را بلوک کنیم طوری که دیگه ایمیل فرستاده شده وارد اینباکس نشه چیکار باید بکنیم؟
دوستان سلام بعد از مدتي كه كار با صندوقم مي گذرد وقتي مي خواهم نامه اي را بفرستم(Send) انجام نمي شود سپاسگذار خواهم شد راهنمايي بفرماييد
سلام بچه ها
من امروز یکی از میلام مشکل پیدا کرده
تو اینباکس میره ولی وقتی واز میشه بعد 5 ثانیه ارور میده، شماره ارورشم 999 هست نمیدونم چیه
میشه کمک کنین؟؟
:41:
ســـــــــــلامنقل قول:
این مسیر را برید:
Options >> Mail Options >> Filters
تکمه ی add را کلیک کنید،
در filter name هر اسمی که دوست دارین بنویسین
در مقابل sender ایمیل گروه و یا هر شخصی که میخواید را وارد کنید
در مقابل Recipient هم ایمیل خودتون را وارد کنید
در بخش Then deliver the email to the following folder
میتونید روی new folder کلیک کنید، و یک فولدر جدید بسازید و در نهایت هم save changes
الان تکمه ی save changes دیگه نیست، بنابراین شما وقتی میخوای از همین بخش فیلترز خارج بشی، ازتون میپرسه که سیو کنه یا نه و شما تائید مکنید
سپیـــــــده جان تک تک اون ایمیل ها رو باید وارد کنیم توی این قسمت.نمیشه یه راهی بگی چند تا ، چند تا از اون spam هارو بلوک کرد؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
اگه میخوای بلوک بشه یا همون فیلتر توی این پست سپیده کامل توضیح داده.نقل قول:
اگه میخوای ایمیل بیاد ولی دیگه توی اینباکس نره اون بالا گزینه اسپم رو بزن برای همیشه اون ایمیل میره توی پوشه اسپم هات.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6905177&postcount=782
ببینم شما امروز با یاهو میل مشکلی ندارید؟ وارد میشه ولی وقتی میخوام برم تو Inbox هی صفحش میپره و انگار که بخواد ریفرش بشه اینجوری میشه!!
سلام
کسی اینجا ه-ک-ر یاهو نیست؟
اومدن یاهوم رو ه-ک کردن:47:
نمیدونمم کی ه-ک کرده!
پسوورد رو عوض کرده
کسی نمیتونه ه-ک کنه؟
اینم ایمیلمه:
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو دارم :41:
برا منم همینطوریه حتی با جوراب...
خوده یاهم قاطی کرده مسنجر فقط درسته
من هم از دیشب این مشکل رو دارم!! :18: البته فقط وقتی که با لپ تاپ (win 7) میرم اینجوریه! ولی وقتی با PC (win vista) میرم مشکلی نداره و inbox راحت باز میشه!! یکی از دوستانم هم از امروز صبح همین مشکل براش پیش اومده!!نقل قول:
نوشته شده توسط noisymind
ببینم شما امروز با یاهو میل مشکلی ندارید؟ وارد میشه ولی وقتی میخوام برم تو Inbox هی صفحش میپره و انگار که بخواد ریفرش بشه اینجوری میشه!!
کسی دلیلش رو نمیدونه! :13:
موقع چت یاهو همش هنگ میکنه تو سون
چند وقت پیش هم یکی این مشکل رو داشت , کسی نمیدونه چیکار کنم ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بنده هم از دیشب (اگه اشتباه نکنم) به این مشکل دچار شدمنقل قول:
با مرورگرهای مختلف هم تست کردم
ولی انگار مشکل از جای دیگه ای هست
اگه کسی راه حلی داره خوشحال میشیم ما رو هم آگاه کنه
دوستان منم مشکل رفرش شدن صفحه میل دارم ...!!!
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
همین الان با اینترنت اکسپلورر تست کردم وارد شد ...!!!
منم ار امروز با اپرا این مشکل رو دارم با فایر فاکس هم همینطور .لی ie نه.
یعنی وقتی میخای وارد صفحه اینیاکس بشی شروع میکنه به ریفرش شدن و چیزی نشون نمیده.
یعنی -- شدیم/
یا دولت داره یه کاری میکنه؟
یا مشکل از یاهو هستش؟