آخری بازی Nova هست ، شما میتونین 3 بعدیشو رو گوشیتون بازی کنین حتی :دی
+
فکر نکنم آریا بتونه بازیای اچ دی رو اجرا کنه :-؟
Printable View
آخری بازی Nova هست ، شما میتونین 3 بعدیشو رو گوشیتون بازی کنین حتی :دی
+
فکر نکنم آریا بتونه بازیای اچ دی رو اجرا کنه :-؟
اون بازی هواپیمایی اولیه و اون مرسدس بنزه اسمشون چیه خیلی خفنه بازی نکردم شو!!!
به نظر من فقط و فقط باید از طبقه اول بازار موبایل ایران خرید کرد! اونجا جرات ندارن همچین پیشنهاد هایی بهت بدن! چون همه شرکت های معتبر هستن...و فقط فروشنده گذاشتن اونجا..طرف مغازه مال خودش نیست..
یه بار رفتم اون طبقه زیر زمنیش که فقط قیمت بگیرم..رفتم توی یه مغازه ای..گفتم ویو 1 داری؟ گفت آره.وایسا..یه چند دقیقه ما رو معطل کرد..بعد دیدم رفت دوستشو صدا زد..
طرف اومد گفت شما چی میخوای؟
گفتم ویو 1 ..
گفت ویو 1 ندارم...چرا ویو 2 نمی بری؟ ویو 2 که بهتره! بزرگتره! :31:
گفتم در کل شما خسته نباشید! دیدم طرف همینجوری خشکش زده..
توی یه مغازه دیگه هم رفتم..دیدم طرف داره به یکی که گوشی رو میخواد بخره میگه اینو باید آنتی ویروس برات نصب کنم وگرنه بعد یه مدت از کار می افته..و ویروسی میشه..طرف هم مشخص بود از اون گاگول ها بود! بیچاره عرق کرده بود!
هی خواستم برم در گوشش بگم آقا بگو نمیخوام..داره سرت کلاه میذاره...نشد که نشد!
یهو خواستم شروع کنم به یارو بپرم بگم خجالت نمیکشی داری چرت و پرت میگی بهش؟
بازم پشیمون شدم! گفتم بیخیال! الان میان از پاساژ پرتمون میکنن بیرون!
از اون موقع من فقط از طبقه همکف گوشی میخرم...هیچ کدوم هم بهم نمیگن نرم افزار میخوای یا نه...کلا طبقه همکفاشون انگار فرق دارن !
منم چند روز پيش يه c6 نوكيا گرفتم ولي حواسم نبود كه كيبرد qwertyـشو چك كنم ببينم حروف فارسي داره يا نه تازه كلي هم گرون داد بدون گارانتي 305 چون حوصله چونه زدن نداشتم بهش دادم و يه تماس چند ثانيه اي هم گرفت براي تست و خداحافظي كردم 5 دقيقه بعد كه نگاه كردم ديدم حروف فارسي روي كيبرد نيست و منم اين گوشي رو واسه خونه ميخواستم بگيرم رفتم بگم كه ميخوام عوضش كنم اما گفت كه بايد 30 درصدشو كم كنم منم ناچارا 90 تومن دوباره پياده شدم...
كلا اينجور مسائل موقع خريدن گوشي پيش مياد مثلا من كه اينقد واسه خريد گالكسي محتاط بودم وقتي رفتم بخرم اصلا يادم رفت كه بگم گوشي كره اي ميخوام و همينجوري خريدم اومدم...
مخصوصا موقع خريد گوشي هاي دست دوم خيلي بايد مواظب باشين من يادمه يه بار يه گوشي n90 نوكيا گرفتم درست آنتن نميداد وقتي باز كردم ديدم نصف آنتن داخليش پاره شده
دوستان کارتون کلا اشتباهه علائدین رو که میشناسین من حتی موقعی که از طبقه اولش رد میشم حالم به هم میخوره فقط از طبفات بالاش بخرین اونا کار به کار هیچی ندارن منظورم از بالا از 4 به بعده بعد موقعی که رفتین اونجا 4 نفری برین که طرف جرات نکنه پیشنهاد نرم افزار و از این مسخره بازیا بده!!
من برای دوستم همچین مساله ای پیش اومده!!
تو کشور ما چیش درسته که اینش درست باشه؟؟؟؟ بزارین خیالتونو راحت کنم وقتی میرین همچین جایی باید از خودشون بدتر باشین شما دارین پول میدین باید منت اونا بالا سرتون باشه؟؟؟؟ من به شخصه هر موقع میرم یه لبخند خشک و خالی هم نمیزنم
روشی که دوستمون گفت بهترینه شما از طبقات پایین گوشیتونو تو دستتون بگیرید و امتحان کنین اگه خوشتون اومد برید بخرین!!
خلاصه اگه مجبور شدین از پایین بخرین 4 تا از دوستانتون رو به نیت دعوا ببرین اونجا:31: هم دوستان سوپرایز میشن هم فروشنده ها دیگه نمیتونن ثابت کنن که ایرانین!!!
خوب داداش بهش نمي گفتي دلش خوش باشه و از خريدش راضي ،ولي دفعه بعد كه مي خواست بره چيزي بگيره بهش اطلاعات مي دادي.نقل قول:
كلا به نظرم چه كاريه كه حتما از پاساژ ها خريد كنين ؟ يه سري دزد دور هم جمع شدن پيش هر كدوم هم برين با اون يكي فرقي نمي كنه.
اين همه مغازه بر خيابون. من كه تا حالا هرچي گرفتم از مغازه هاي بيرون پاساژ گرفتم و تا حالا مشكلي نداشتم. حتي 1 بار n 82 گرفتم اومدم خونه بعد 5 روز 1 پيكسلش سوخت و رفتم ، يارو كلا گوشي رو عوض كرد و يه اك باز كرد(گارانتي داشت ولي فكر كنم بيشتر از 1 روز گارانتي تعويض نميدن جايي).
راستي نمايندگي ها چطور؟ اونايي كه نمايندگي دارن ( مثل نوكيا) باز ميشه بهشون مراجعه كرد. اينجوري بهتر نيست؟
مغازه های بیرونم مثل همون داخل پاساژیان شایدم بدتر چون اجارشون بیشتر باید باشه تازه اینم درنظر بگیرین که گوشی هایی که اونا پشت ویترین میذارن مسقیم زیره نوره آفتابه من خودم یه سری که رفتم یه گوشی بگیرم طرف گوشی رو از همه جا ارزون تر میداد ولی شما گوشی رو میدیدی انگار دوساله کارکرده رنگوروش حسابی پریده بود تازه رنگو روشم که سالم باشه اصلا نور افتاب نباید زیاد به ال سی دی بخورهنقل قول:
سلام.برای خرید گوشی بین چند تا گوشی هم قیمت گیر کردم !
1- گلکسی اس با حدود قیمت 450
2- ال جی بلک با حدود قیمت 460
3- اچ تی سی دیزایر hd کارکرده در حد آک 480
4- سونی آرک 480
خوشحال میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز باید سوالتو همینجا مطرح کنی نه تو همه تاپیک ها ی گوشی بپرسینقل قول:
در مورد گوشی ها هم بستگی داره بودجه چه قدر باشه اگه از نظر بودجه مشکلی نداری فقط ارک
اگه بودجه کم داری ال جی بلک تازه قیمتش بدون گارانتی 390 هست نه 460 با گارانتیش هم 430
ببین تو صفحه نمایش
1- گالکسی اس وبلک 2- ارک 3 - دیزار
تو قدرت سخت افزار
ارک و دیزار اچ دی و گالکسی تقریبا مثل هم هستن و بلک از اینا ضعیف تره
تو دوربین
1- ارک
بقیه تقریبا در یه حدن دوربین 8 دیزار در حد همون 5 دوتای دیگه هست
از لحاظ ظاهری نظر شخصی خودم
1- ارک
2- بلک
3- گالکسی
4- دیزار
حالا با این تفاسیر ببین کدوم به معیار های تو نزدیکتره بخر
سلام دوستان ...
من مي خواستم گوشي سامسونگ Ace يا ويو 2 ! بگيرم ... اما راستش از پردازنده و اين چيزاش خوشم نيومدش ... ويو 2 هم مشكل برنامه داره و يه مسائل ديگه ....
خلاصه گفتم حالا كه بعد از 6-7 سال قراره گوشي بگيرم يهو يه چيزي باشه كه چند سالي واسم كار كنه.
حالا سوالم اينه اگه كمي بزارم روي پولم و بودجه رو تا حدود 430-440 بالا بيارم ... فكر ميكنيد بشه چيز بهتري بگيرم؟!
مورد ديگه اينكه به اين بودجه چقدر بايد اضافه كنم براي برنامه و اين موارد؟!
ممنون ميشم كامل راهنماييم كنيد ... مرسي
پس با این حساب آرک !
کدوم رنگش بیشتر متمایزش میکنه ؟؟ نقره ای بدک نبود !
بین آرک ساده و اس ارزش داره که بیشتر هزینه کنیم و اس بگیریم ؟
فرقی ندارن فقط کلاک سی پی یو رو بالا بردن که میشه ارک رو با ریختن کرنل جدید تا بالاتر اورکلاک کردنقل قول:
اما رنگ های ارک اس خیلی جالبتره
به نظر من فقط سقید که اونم باید ارک اس بگیری که گرونتره
به نظرم برو خودت از نزدیک ببین شاید از رنگ های ارک هم خوشت اومد
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اگه یکم دیگه شما هم رو پولت بزاری وارک بخری خیلی خوبهنقل قول:
اگر نه با این پول الجی اپتیموس بلک و یا شاید گالکسی اس گیرت بیاد
گالکسی اس الان خیلی خوش قیمته فکر کنم بشه 445 گیر اورد پس اگه پولتون همین 440 هست گالکسی اس بخر اگر میتونی 40 بیشتر بدی ارک
به نظرم برو هر سه تا گوشی رو ببین خودت میفهمی که کدوم ارزش داره کدوم نداره
اصلا پول برنامه و بازی نده فقط پوله گوشی رو بده که ال جی بلک تقریبا بدون گارانتی 390 گالکسی اس و ارک هم به ترتیب 450 و 480 حدودا گیر میان پس اصلا پول بازی و برنامه نده هر چی بخوای تو همین سایت ها پیدا میشه
ممنون دوست عزيز ...نقل قول:
آرك رو كه فكر نميكنم بگيرم چون خيلي هزينش بالا ميشه ...
حالا فرضا من همين Samsung Galaxy Sl رو بگيرم با 440 تومن ... خودم ميتونم برنامه هاش رو برم يه جايي كه اينترنت وايرلس داره و از سامسونگ اپز دانلود كنيم؟! من بلد نيستم ... سخت كه نيست؟
+
راستي نظرت درباره ي Sony Ericsson Xperia Neo چي هست؟
ممنون
شما یا 450 میتونی گالکسی اس بخری نه اس ال
گالکسی اس خیلی قویتره
نئو هم خیلی خوبه
تنها ضعفی که نسبت به گالکسی داره صفحه اش هست اگر نه خیلی گوشی خوبی هست قیمتش هم جدود 400 هست
کلا پیشنهاد من همین نئو و اگر صفحه کوچکتر میخوای اما همون امکانات نئو اکسپریا ری این دو تا گوشی خیلی گوشی های خوب هستن سخت افزار قوی دارن و هر دو یقینا به نسخه 4 اندروید اپدیت میشن
اره دوست عزیز برنامه ریختن خیلی راحته دانلود میکنی فایل سورس برنامه رو و میریزی داخله گوشی و از داخله گوشی میری روش کلبک میکنی و نصب میشه تمام بعضی بازی ها یکم سختر هست که اونم خیلی راحت میشه یاد گرفت کلا 5 مین وقت بزاری همه چیز دستت میاد
در اخر نظر من
1- نئو 2- ray
3- گالکسی اس نه اس ال
دوست عزيز بازم ممنونم از پاسخت ... درست ميگي گلكسي اس ال رو كه مقايسه كردم با نئو ديدم كه خيلي نئو بهتره ...نقل قول:
فقط يه سوال ديگه ...
بين 2 مدل Xperia X10 و Xperia Neo شما كدوم رو پيشنهاد مي كني دوست عزيز؟
و اينكه من اگه بخرم و برنامه نريزم روش ( ميدوني كه پول الكي ميگيرن در حد 50 تومن ! ) برنامه چيزي روي خودش داره كه نيازم رو برطرف كنه براي موسيقي و يكي 2 تا بازي ؟
راستي با پخش فايل هاي ويدئوي سنگين مثل سريال كه مشكلي ندارن؟
ببخشيد اگه زياد شد سوالام ... خيلي لطف كردي عزيز.
neo بهتره
واسه پخش ویدیو با پخش بیشتر فرمتا به مشکل میخوری با پلیر خودش واسه اهنگ نه
720 پی رو بخش میکنه
نئو بخر پشیمون نمیشی
متاسفانه برنامه خاصی نداره بازی که اصلا
اما شما اصلا پول برنامه بازی نده شما بخر بیا همینجا بگو ما بت میگیم چطور نصب کنی
برنامه که نصب کنی همه فرمت ها رو راحت پخش میکنه راستی نئو صدای خوبی هم داره
لطفا بیایید اینجا و منو راهنمایی کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=525056
دوستان سیستم عامل اندروید روی کدوم برند بهتر عمل میکنه؟ مثلا سیمبیان روی نوکیا و ویندوز روی HTC بهتر جواب میده.....
اندروید روی برند خاصی نیست
تقریبا همه برند ها گوشی های شاخی دارن اما اگه بخوایم یه مقایشه کنیم گوشی های ارزان و متوسط دسته سونی اریکسون و گوشی های شاخ دسته سامسونگ و اچ تی سی هست البته موتو هم جدیدا خوب گوشی میزنه
با 250 چی پیشنهاد میکنید؟
gps قوی
منو فارسی
سامسونگ جیو
سلام وخسته نباشيد خدمت تمام اساتيد محترم
دوستان بين دو گوشي اچ تي سي فاير اس و سوني اريكسون اكسپريا ميني كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ يه سوال ديگه اينكه چرا با اينكه اكسپريا ميني خيلي از فاير اس سرتره قيمتش كمتراز اكسپرياميني هستش؟ فايراس از وقتي كه من يادمه 340تومن بوده و هست اما اكسپريا ميني روز به روز داره ارزون ترميشه،الانم كه 280تومن شده!
شما 30 رو پولت بزار اکسپریا مینی بخرنقل قول:
سخت افزار خیلی قوی داره در حد ارک
ساپورت فارسی سونی هم که عالی هست
و اینکه به نسخه 4 اندروید اپدیت میشه
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
100 درصد اکسپریا مینی بخر دوست عزیزنقل قول:
تو همه چی سره از قیمت بگیر تا امکانات و سخت افزار و از همه مهمتر اینکه به نسخه 4 اندروید اپدیت میشه
به خاطر این قیمتش کمه چون کلا سیاست سونی اریکسون اینه که بازار گوشی های متوسط به بالا رو بگیره چون تو گوشی های high end که توفیق زیادی نداره
xperia miniگوشي خوبيه!اما من چند جا راجب باتريش خبراي بدي شنيدم.اينكه دوامش كمه-داغ ميكنه و از اين قبيل...
لطفا كساني كه اين گوشي رو دارن نظرشونو بگن.ميخوام اينو بخرم لطفا
ممنون
راست میگه، باتریش 4:30 ساعت دووم داره ، این طوری همش باید یه پریز برق دنبالت باشه!!!نمی شه از این باتری اتمی ها براش خرید؟
من يه باتري اتمي 2200ميلي آمپري بهار برا گوشيم-نوكيا6220-گرفتم فقط دو ماه اولش خوب جواب ميداد.اما.....الان...مثلا تو اين هفته هر روز تو شارژه.
ي سوال:كسي ميدونه صفحات خازني با آب چه ميونه اي دارن؟نه اينكه بشوريشونا!مثلا تودستته يهو چند قطره آب بريزه روش زود پاك كني.
بالاخره پس ما از كجا خريد كنيم ؟!
من ميخوام سوني اريكسون بخرم، تو سايت كامتل يه چند تا مغازه رو به عنوان نمايندگي معرفي كرده، به نظرتون ميشه به اونا اعتماد كرد ؟
اگه تهران هستید از طبقه های 5 و 6 علاالدین اگه نه کل تاپیکو یه بار بخونید دیگه سرتون کلاه نمیره:46:
کلا من که از پاساز علاالدین خاطره خوشی ندارم هر سری بهم گوشی رو با مشکل انداختن.یه دوروغایی می گن که دیگه ادم شاخ در می اره نمونه هاشم که دیگه بچه ها گفتن.ولی من اخرین گوشی که خریدم nokia 5530 از نمایندگی نوکیا گرفتم فکر کنم اتصالات بود یا یه همچین چیزی (رنگ ارمش سبز و ابیه)واقعا ازشون من راضی بودم چون خدماتشون خوبه.فروشنده ها هم همه اکثرا دختر هستن مشکلی از لحاظ دعوایی نداشتیم.فقط گوشی رو شاید 3 4 تومن گرون تر بدن نسبت به قیمت اصلی.
سلام
بین قیمت 600 تا 700 چه گوشی ایی بگیرم آبدیت به 4 برام مهمه صفحه نمایش برام مهمه دوربین برام مهمه سرعت برام مهمه
مشکلاتش کم باشه خودم بین فوتون و EVO 3D موندم لطفا راهنمایی کنید
سامسونگ گلکسی اس2
من که نگران خودم نیستم بکس و کاراته و رفتمو کمربندم هم گرفتم 2-3 تا از دوستای غولم هم میبرم مغازه داره شاید مفت بده گوشیه رو:27:
دوست عزیز هیچ گوشی به اندازه گوشی ایفون 4 نمیتونم بدرد شما بخوره سیستم عاملش عالیه پردازننده 1 گیگی داره کلا اندشه سیستم عاملش هم خیلی سرتره از اندروید
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
گوشی ان 8 هم میتونه گزینه ی خوبی برای شما باشه برادر داره عالیه بی شک یکی از بهترین های جهانه
گلکسی 2
htc سنسیشن
lg optimus 3d
با هر کدوم بیشتر حال می کنی چون زمین تا آسمان با هم فرق دارن . بیشتر بستگی به خودت داره !!
evo 3d سنگینه مگه اینکه دستات بزرگ باشه و با گوشی سنگین حال کنی ;) و ..............
لطفا به عنوان تاپیک توجه نکنید :31::27:نقل قول:
اره خدایی خودمم پشیمون شدم اصلا به هم ریخت بنده خدا :31:نقل قول:
از کدوم سایت میتونیم لیست گوشیهایی که به آیس کریم آپ میشنو نگاه کنیم ؟
این موتورولا فوتون تو ایران موجود هست؟
اين سايتا هر كدوم يه ليست دارن و ببين كدوم به روز تره...نقل قول:
البته اگه گوشيت توي ليست نيست كافيه رمش ييشتر از 256 مگ باشه و GPU داشته باشه تا دولوپرا براش پورت كنن:
[HTML]http://www.mobile88.com/news/read.asp?file=/2011/10/31/20111031143442&phone=android-phones-tablets-getting-android-4.0-ics-update-list[/HTML]
[HTML]http://thegadgetfan.com/mobile-smartphones/list-of-phones-getting-android-ice-cream-sandwich-update.html[/HTML]
[HTML]http://www.intomobile.com/2011/11/01/ics-phones-list/[/HTML]
[HTML]http://androidadvices.com/list-phones-ice-cream-sandwich-update/[/HTML]
[HTML]http://www.techzek.com/android-ice-cream-sandwich-update-phone-list/[/HTML]
با سلام از دوستان كسي در مورد گوشي samsung galexy gio اطلاعاتي داره؟