دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbps :9: روی پیشونی سیاه سیاهه!
Printable View
دیشب ما اومدیم دانلودش کنیم سرعت رسید به 3kbps :9: روی پیشونی سیاه سیاهه!
حداکثر IP که ممکنه از یه بازی Classic بگیری رو حساب کرده. اگر First win of the Day داشته باشی که مقدارش هست 150 آی پی، IP Boost از هر دو نوع روزانه و بُرد خریده باشی، 55 دقیقه به بالا هم بازی طول کشیده باشه که Cap هست، 585 تا IP میتونی به دست بیاری از 1 بازی،نقل قول:
توی پرانتز هم حساب کرده توی هفته هایی که IP دو برابر حساب میشه به عنوان جایزه از طرف Riot ، مثل همین چند وقت پیش که 2 روز به خاطر کسایی که Facebook لایک کرده بودن IP دو برابر برای تمام بازی ها جایزه به همه داده شد، میشه 730 تا IP به دست آورد از 1 بازی.
اگرم ببازی حداکثر IP که میتونی بدست بیاری 95 تاست.
ممنون واقعا تو بازی خیلی کمک کردید شما راهنمایی تون عالی بوده کلا این First win of the Day فلسفه چی ؟! :31: یک ساعت میاد میره گاهی اون یک خاموش و گاهی روشن و شمارش نمیشه ساعت ؟!
یعنی روزتو با اولین برد شروع کنی برای ip هات bonus میگیری :12:نقل قول:
امروز rumble گرفتم بار اول با AI خوب بود ولی بار دوم یه 16 باری مردم پینگ یاری نکرد چرا انقدر مقاومت کم با اینکه HP خوبی داره
قلقل بگین ؟!
یک مدتی هست با Teemo میرم فوقل العادس به نظر بهتر از amumu میتونه تیم نجات بده :27:
البته با amumu یک دست بیشتر نرفتم :21:
من 8000 تا ip دارم
میخوام darius رو بگیرم ... ترکوندم دست نبوده ببازم با داریوس ... آخرشه :دی
رامبل هیروی بسیار فان و جالبیه من اکثر اوقات که که باهاش بازی کردم بازی رو بردمنقل قول:
مهمترین نکته در مورد رامبل اینکه یه AP که melee و به دلیل melee بودن برای dmg زدن باید به دشمن خیلی نزدیک بشی و در نتیجه focus میشی و خیلی سریع کشته میشی !
پس بهترین راه حل اینه که رامبل رو نیمه تانکی بسازی تا دووم بیاری ومثل یه off tank عمل کنی
مهمترین ایتمها که در اصطلاح core یا هسته رو برای رامبل تشکیل میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینها نسبت به نوع دشمنات یعنی AP یا AD بودن میتونی armor یا magic res بخری و اگر بازی خیلی طولانی شد برای بالا بردن dmg در اخر یک Rabadon's Deathcap بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا خالی میبندی؟ :دینقل قول:
دوبار با خودم باختی:دی
خخخخنقل قول:
خب نوب تو تیم بود :دی
Afk هم داشتیم :دی
دیشب با ts همگی 5 نفری 5 دست بازی کردیم فوق العاده بود همشونم جز آخری بهترین بودم :27:
با اینکه nerf شده ولی هنوز OP هسته بهت پیشنهاد میکنم صبر کنی تا بازم nerf بشه تا از خریدش پشیمون نشینقل قول:
امروز برای اولین بار با darius یه co op vs AI بازی کردم
50 تا بات کشتم و یک بار هم نمردم در نتیجه هم تیمی ها هم شروع کردند به فحش و QQ که بزار ما هم چند تا بکشیم !
عکس
یوزرم در بازی :
NOOB4WIN
EU Nordic & East
Rumble خیلی تاکتیک داره، اولا که Spell هاشو همینجوری نباید کیلویی زد که Overheat بشه، Overheat فقط زمانی خوبه که 1v1 باشی و بخوای Melee بزنی، اگر بتونی یه جوری بازی کنی که بیشتر Spell هات توی Danger Zone بزنی بدون اینکه Overheat بشی اونوقت Rumble رو یاد گرفتی، من خودم ترجیح میدم Lich Bane هم بخرم چون Melee هایی که میزنی خیلی تاثیر داره، دلیل اینکه باید Melee بزنی هم اینه که باید Spell هاتو زمان بندی شده بزنی تا Overheat نشی زود بنابراین بین Spell هایی که میزنی Melee لازمه.
داریوش بگیر جلو من تا پشیمون شی ازش :دی تانک فایتر خوبیه من هفته اول خریدمش که فری شد خز شد :دی
الان vayne rocks
draven هم بد نیس فانه :دی ولی دیگه گول نمیخورم بخرم بزنن تو سرش :دی
منظورتون از Melee اینجا DM این باید بالا ببرم تا زیاد از spell استفاده نکنمنقل قول:
Rumble خیلی تاکتیک داره، اولا که Spell هاشو همینجوری نباید کیلویی زد که Overheat بشه، Overheat فقط زمانی خوبه که 1v1 باشی و بخوای Melee بزنی، اگر بتونی یه جوری بازی کنی که بیشتر Spell هات توی Danger Zone بزنی بدون اینکه Overheat بشی اونوقت Rumble رو یاد گرفتی، من خودم ترجیح میدم Lich Bane هم بخرم چون Melee هایی که میزنی خیلی تاثیر داره، دلیل اینکه باید Melee بزنی هم اینه که باید Spell هاتو زمان بندی شده بزنی تا Overheat نشی زود بنابراین بین Spell هایی که میزنی Melee لازمه.
چون مانا احتیاج نداره Lich Bane بجاش Force of Nature بهتر نیست همزمان یه AB بخرم ؟! یا Abyssal Scepter
همین دیروز 2 بار به Darius خوردم توی Top Lane یه بارش Solo بود یه بارشم 2v1 له کردم، جلو Darius اگه Pot بخری ، Shield هم بندازی رو خودت هیچ کاری نمی تونه بکنه، مگر اینکه خوب Gank کنن. با کمال احترام Darius از Trynda هم بد تره، Noob Champ نسخه 2 بازیه. فقط اونایی که بلد نیستن چطوری جلوش بازی کنن می خورن.نقل قول:
آره Mana نداره ولی Passive این آیتم واسش از عالی هم عالی تره. Force of Nature جایی باید بخری که میبینی هم تو Team Fight بد میخوری و هم چند تا Champ دارن که بد میزنن مثل Master Yi یا Akali یا Katarina اگه این جور Champ ها OP بازی کنن میان Force of Nature می بندن که Regen این آیتم خیلی کمک می کنه. Abyssal Scepter هم تقریبا جزو آیتم ها اصلیه، MR با AP تو یه آیتم دیگه بهتر از این چی میخوای. فقط اینکه Abyssal Scepter و Void Staff رو که Magic Pen میده هیچوقت با هم نمیگیرن، اگر می بینی MR لازم نیست Magic Pen بگیر. Build فقط به Champ های دشمن بستگی داره، اونا هر چی باشن، ضد اونو میسازی.نقل قول:
آره والا بعضی ها هستن الکی فری چمپ ور میدارن
pvp بازی کردیم طبق معموال داریوس ورداشتم حریفمم داریوس بود
منتها من کجا اون کجا!
خیلی نوب بود طرف!
الانم با 8k ip تیمو و فیز رو خریدم
خدا کنه پشیمون نشم :دی
مممنون گرفتم الان تست کردم داخلنقل قول:
آره Mana نداره ولی Passive این آیتم واسش از عالی هم عالی تره. Force of Nature جایی باید بخری که میبینی هم تو Team Fight بد میخوری و هم چند تا Champ دارن که بد میزنن مثل Master Yi یا Akali یا Katarina اگه این جور Champ ها OP بازی کنن میان Force of Nature می بندن که Regen این آیتم خیلی کمک می کنه. Abyssal Scepter هم تقریبا جزو آیتم ها اصلیه، MR با AP تو یه آیتم دیگه بهتر از این چی میخوای. فقط اینکه Abyssal Scepter و Void Staff رو که Magic Pen میده هیچوقت با هم نمیگیرن، اگر می بینی MR لازم نیست Magic Pen بگیر. Build فقط به Champ های دشمن بستگی داره، اونا هر چی باشن، ضد اونو میسازی
ولی این Melee نگرفتم چی ؟!!
Melee یعنی همون Attack معمولی از نزدیک که میدی. Champ هایی که Melee هستن بیشتر Melee میزنن دیگه، مثلا Master Yi یا همین Darius با شمشیر خودشون Melee میزنن، Rumble هم چزو Champ های Melee هست یعنی برعکس AD Ranged ها (Vayne، Ashe و ...) یا Mage Range ها (Ryze، Morgana و ...) از دور Attack نداره، باید بره نزدیک دشمن Attack بده. Attack معمولی، نه Spell ها.نقل قول:
واییی این teemo عجب چیزی الان لول بهتر شده واقعا بازی طرف به گند میکشه الان یه quad kill گرفتم تیم حریف وسط بازی surr کرد :21:
بعضی وقتا میخوام بازی رو ول کنم دیگه
ری.دن به بازی
هر چی میشه ریپورت
یارو خودش نوبه بعد به من زر میزنه
اصلا بازی رو به گند کشیدن این نوبا
دلمون تنگ شده با یه حرفه ای بازی کنیم
این روش جدیدیه که من با Kat میرم...یکم تانکیه ولی فوق العادست!
نگاه کنید...تیم 0.10 بود شد 42.31
بردیم
سلام
ممنون جناب witcher
یه سوال این چطوری ذخیره میکنید بازی به این شکل من اون برنامه گرفتم ولی جایی ندیدم بشه باهاش ذخیره کرد؟
من چندتا از دوستانم add کردم ولی مارو قابل ندوسنتن تائید نکردن
یوزرم trinity008
سلام
من احمدرضام Witcher یه جوریه!!!
خوب وقتی شما این برنامه رو نصب کردی اولا حواست باشه که همیشه آپدیت باشه در ضمن اون به طور خودکار ضبط می کنه...
فلش سمت چپ پایین رو بزن یه عکس L هست روی اون دابل کلیک کنی برنامه باز می شه (البته اگه اینکار رو هم نکنی خودش Record ها رو ضبط می کنه) توی قسمت دوم می تونی Record هاتو ببینی!
تو اینجور مواقع به صورت فینگیلیش به طرف بگو گور بابات(یا در صورت لزوم میتونی بدترم بگی):دینقل قول:
دیگه ام جوابشو نده:دی
چتتم خاموش کن تا اعصابت خورد نشه;)
ما که با انرژی ها کار می کنیم موضوعات گسترده ای داریم...
مثلا وقتی کسی به شما فحش می ده می خواد انرژی شما رو تسخیر کنه...
اگه شما جوابش رو ندی و عصبانی نشی اون انرژی اش رو از دست می ده ( مقدار زیادی شو)
اگر هم شما جوابشو بدی نمی زاری کسی ازت انرژی بگیره...
البته این موضوع خیلی گسترده تر از این مسخره بازی هاست! به هر حال این یه تیکه کوچیک رو داشته باشید....
(می خواید باور کنید یا نه همه چیزش مثل گفته های اسلامه! :31:)
چی می خواستم بگم چی شد :دی
به هر حال سعی نکن خودت رو به خاطر آدم های پوچی که واسه شون مادر و غیرتی وجود نداره خودت رو خراب کنی!
Darius بدبخت....چقد قوی بود....بعد nerf دمیج پاسیوش خیلی اومده پایین....اصلا حذف تقریبا فقط به درد لول 6ت میخوره:)....ولی هنوزم 6ش یه دونه باشه..^^...پزیرای همه ی دوستانی که تو west بازی میکنن هستیم...SN:Luck Gene
راستی تا الان 99 تا champion اومده بیرون اگه اشتباه نکرده باشم تو شمارشش .برای هیروی 100 ام event ای چیزی نمی زارن ؟
نقل قول:
بیچاره داریوس :((
چه هیرویی بود خیلی باهاش عالی بودم :((
آریا دیشب سر اون آخرین باری که کانکت نتونستم بشم بن شدم:دی
تا آخر امشب بنم:(
باشه پس فردا بازی میکنیم : )نقل قول:
بچه ها کسی نمیدونه این سیستم بن کردنشون چجوری کار میکنه؟
Irelia or Lee Sin
???????????????
میخوام یه Off Tank بگیرم که جرررر بده ...
نظرتون چیه ؟
سلام
یک موضوع عجیب الان یک راند رفتیم بردیم ولی یکی Veigar برداشته بود بطور عجیب این ابجکت هیدن داخل Danger Zone میدید مثل قارچ teemo اون اسپیل clairvoyance برنداشته بود اخر بازی دیدم
میخوام ببینم مال ایتم داخل بازی شه یا خود هیرو این قابلیت داره ؟!
ایتم خاص Morello's Evil Tome بود این ایتم همچین قابلیت داره ؟!!!
off tank میخوای olaf بردار,جرررررررررمیده,فقط کافیه E بزنی,کلی از جون تانک کم میکنهنقل قول:
نقل قول:
شاید Oracle's Elixir خریده بوده استفاده کرده
سلام من هرکاری میکنم کانکت نمیشه :((
بازی رو باز میکنم هیرو انتخاب میکنم ولی کانکت نمیشه نمیدونم چرا!
نمیدونم چرا به این قسمت اپدیت میریسه این ارورو میده 3 4 دفعه امتحان کردم ولی تو این قسمت این ارورو میده:ِی
من خودم این مشکلو با کامپیتورم داشتم,ولی وقتی با لپ تاپم دانلودش کردم بدون مشکل دانلود شد,بچه هاییم که این مشکلو داشتن با چیز پی ان دانلود کردن درست شدهنقل قول:
سلام
وای وای... چند روز پیش با جناب احمدرضا یک دست رفتیم مشخص بشه کی نوب جاتون خالی نباشه :31: پینگشم بالا بود بنده خدا! گفتم کمی نرم بریم دفاع نکنیم
یه مرتبه دیدیم کل بیس جم کرد رفت :27:
هیچی دیگه نوب شدیم :13:
هیرو Tristana برداشته بود :31: با ایتم AB
ولی این هیرو فکر نمیکردم AB به این خوبی بزنه!؟
این رو خودم کفش کردم! (البته ممکنه بقیه هم کفش کرده باشند!)
AP Ratio این هیرو شدیدا زیاده!
ماله W اش 0.8 هست...
ماله E هم 1.0 هست ...
و Ult هم 1.4 هست....
در تمام هیروهای LOL این هیرو بیشترین AP ratio رو داره!
آره پینگم رو 700 بود...یه ult می زدم بنده خدا جونش در می رفت!
امروز VLAD رو فروختم با ipـش ap rune م رو تکمیل کردم ...
الان موندم کدوم هیرو رو بگیرم ... یه چیز میخوام بازی طولانی شد کم نیاره و توی Teamfight ها خوب باشه /
چطوری میشه یه hero رو فروخت ؟نقل قول:
امروز VLAD رو فروختم با ipـش ap rune م رو تکمیل کردم ...