بیشتر توضیح بدهنقل قول:
Printable View
بیشتر توضیح بدهنقل قول:
ببین جای که فایل بازی هستش میزنی اجرا بشه همونجا این فایلها رو بزار واست عکس گرفتم ببین:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرا کنم نصب بشه دیگه هیچ کاری نباید کنم اگه میشه بقیه سوالهام را جواب بده صفحه قبلنقل قول:
pes2011.exe.bakنقل قول:
این چیه برای من نداره کدام را نصب کنم
پچی هست که فقط نام تیم ها و آپدیت نقل و انتقالات ژانویه رو درست کنه؟ و کاری به لوگو و توپ و چمن و... نداشته باشه؟؟
منظورم اینه که خیلی کم حجم باشه
چون من روی بازی پچ نصب کردم خود پچ از فایل اصلی بازی بک اپ گرفته اون فایل پشتیبان بازی هستشنقل قول:
شما اون فایلی که رنگ بازی رو تغییر میداد کافیه فایلهاش رو تو همین پوشه بای مپی کنی و بعد بازی رو اجرا کنی:20:
کیت سرور رو هم دانلود کردی؟نقل قول:
بچه ها کسی این مشکلو نداره ؟
کیت سرور من عمل نمیکنه ، از پچ 1.5 پیس ادیت استفاده میکنم
نصب شده ولی تغییرات رو اعمال نمیکنه
تقریبا 2 ماه هست که اینجوری شده :41:
نقل قول:
سلام خسته نباشید
یعنی میگی اگه من نت فرام وورک بریزم حله
میشه گام به گام توضیح بدی بازم ممنون
دوستان من پچ آخر رو که می ریزم ، تو قسمت ML که می خوام سیو کنم یا برم واسه بازی اول ، می پره بیرون .
سلام و خسته نباشید.
من طبق آموزش کیت سرور رو در محلش نصب کردم و Attach رو هم زدم.
پوشه های مورد نیاز رو ساختم و یه سری توپ و اسکوبورد ریختم اما تغییری در بازی نمیبینم.
میشه بگید مشکل از کجاست؟
قبلاً پچ 1.5 هم نصب کردم.
سپاس
سلام دوست من یه بار دیگه به قسمت سیو بازی برو همه سیو هایی که کردی تو My Document رو حذف کن
برو تو بازی مشکل حل میشه
save بازی رو پاک کنی حله
دوستان کسی این مشکل رو داره .:19:نقل قول:
شما با این نرم افزار میتونید مقدار پول خود را افزایش دهید PES2011_Money_ML_1.0نقل قول:
کدام فایل رنگ بازی را تغییر میده مگه یه فایل بیشتر دارهنقل قول:
اره دان کردمنقل قول:
یعنی یه بار در پوشه بازی و بار دیگه فایلهای درون ان را در قسمتی که فایل بازی است کپی کنمنقل قول:
لطفا یه فایل ادیت بزارید که بریزم تو جای سیو که اسم تیم ها ولوگوشون درست شه
نقل قول:بازم تغییری نکردنقل قول:
میشه یکی توضیح بده مراحل کارو... کجاش اشتباه کردم؟
من بر اساس پست اول کیت سرور رو ریختم و ....
اما تغییری نکرد..!!
سلام به دوستان
من become a legend بازی می کنم الان هم خیلی سنم بالا رفته با چه برنامه ای میشه سن بازیکن رو کم کرد البته من تو become هستم
یه پیس 2011 انگلیسی خریدم ونصب کردم ارجینال
الان یه بازی که لیگ ایران هم است به نام زرین کاپ نصب کردم حال کدام فایل را بردارم که لیگ ایران توش باشه که میخوام منتقل کنم به بازی بالا همانارجینال که لیگ ایران نداره
سلام یه آموزش اگه تکراری نباشه:
برای افزایش پول در مستر لیگ Pes 2011 اگه GP +600 داشته باشین موتونین در قسمت ...Extraبا انتخاب Maximum fundation با بالاترین پول در مستر لیگ Enjoy کنین.
امیدوارم تکراری نبوده باشه.:8::46::8::46::8::46:
دوستان تو آخرین پچ ، Toress تو نقل انتقالات انجام شده هست وبه چلسی رفته یا نه ؟
مرسی:20:
من این ویرایش گر به سوی افسانه شدن رو دانلود کردم همونی که نسخه اصلیش چینی هست اما اصلا کار نمیکنه نمیشه باهاش کار کرد
ورژن دیگه ای از این نرم افزار نیست که چینی نباشه ؟
سلام ، کسی نحوه ی کار با نرم افزار callname studio 2011 رو بلده ؟ اگه اشتباه نکنم برای وارد کردن صدا تو بازی به عنوان گزارشگره .
با سلام به همه بچه ها
من یک مشکلی داشتم تو مسترلیگ من قبل نصب پچ PESEdit 2011 Patch 1.6 داشتم با پچ PESEdit 2011 Patch 1.4 بازی میکردم که از زمان نصب پچ 1.6 قیمت بازیکنان باری خرید به صورت قابل توجهی افزایش یافته است کسی اینجا میدونه این مشکل از کجاست در پایین هم 2 تا عکس از خرید میلیتو از اینتر گزاشتم که یکی قبل نصب پچ 1.6 هست و دیگری قبل از آن
عکس قبل نصب پج 1.6
بعد از نصب
اینجا چرا همه سوال میکنن؟یکی نیست جوابشونو بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه موسیقی های این بازی رو از کجا میشه کاملش رو گیر آورد ؟
من کلی استادیو از سایتدانلود کردم اما دقیقا توضیح نداده باید باهاشون چکار کردکد:www.pes-patch.com
اسم تمام استادیوم ها هم اشتباهی خورده
نقل قول:
نوشته شده توسط IranApadana [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید.
من طبق آموزش کیت سرور رو در محلش نصب کردم و Attach رو هم زدم.
پوشه های مورد نیاز رو ساختم و یه سری توپ و اسکوبورد ریختم اما تغییری در بازی نمیبینم.
میشه بگید مشکل از کجاست؟
قبلاً پچ 1.5 هم نصب کردم.
سپاس
نقل قول:
نوشته شده توسط VeRsTiLe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من یه بار دیگه به قسمت سیو بازی برو همه سیو هایی که کردی تو My Document رو حذف کن
برو تو بازی مشکل حل میشه
بازم تغییری نکرد
میشه یکی توضیح بده مراحل کارو... کجاش اشتباه کردم؟
من بر اساس پست اول کیت سرور رو ریختم و ....
اما تغییری نکرد..!!
======
دوستان شما که همتون حرفه ای هستید و دارید با اضافه کردن فیس و استادیوم و ... از بازی لذت میبرید.خب یک راهنمایی کنید ما هم یکم یاد بگیریم.
با سلام
یه سوالی داشتم اگه کسی میدونه لینک نرم افزاری که میخوام رو برام بزاره
تا حالا 3تا نرم افزار افزایش پول در مسترلیگ رو دانلود کردم که یکیش پول رو به حدنهایت میرسونه و یکیش کار نمیکنه یکیش هم پولی که میزنم رو در مستر نمیزنه اگه اینجا کسی نرم افزار افزایش پولی که خودم اندازه پول رو انتخاب کنم و عین همون پول در مستر لیگ افزایش پیدا کنه رو میدونه بهم معرفی کنه
مثلا من میخوام پول اولیه آرسنال که حدود 166 میلیون هست رو به 300 میلیون افزایش بدم
با سلام.
پچ یا آپشن فایلی هست که فقط و فقط نقل وانتقالات فوریه رو اعمال کنه ؟
سپاسگذارم .
PESEdit 2011 Patch 1.7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PESEdit 2011 Patch 1.7 New Features:
* Boot: adidas adiZero Prime White/Cyan/Pink
* Emblems: Fixed and updated some emblems for Npower Championship
* Face: Menez
* GDB: Uses complete GDB for all kits
* Kits: BATE, Bolivia, Bosnia, Brazil, Canada, Colombia, Finland, France, Frankfurt, Hamburg, Iraq, Leverkusen, Nürnberg, Paraguay, Red Star, Russia, Schalke, Stuttgart, Syria, Wolfsburg, Zenit and many more!!!
* Kitserver: Uses new Kitserver 11.0.1 (you must start game via ‘krun.exe’ or selector)
* Other: Corrected changing kitserver config via selector, fixed Greek & Russian names in 2nd league addons, commentator ‘knows’ names for Arsenal, Chelsea, Liverpool and Standard Liege now
* Teams: Maccabi Haifa, Heart of Midlothian
* Transfers: Added more missing transfers (main leagues and other teams as well)
NOTE Remember to use the switch before starting a master league or become a legend career. You must start the game using ‘krun.exe’ (or start using the selector).
Please read and follow the instructions and information here before posting questions.
General Patch Features:
* 5 Big Leagues (Bundesliga, Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Serie A, Primera División) Completed including correct squads, kits, lineups, logos, map locations; All players with correct stats, appearence and boots
* 3 2nd divisions to choose from in the selector (2. Bundesliga, Npower Championship, Segunda División)
* Other newly added teams are
* All missing Champions & Europa league teams
* Fluminense, Gremio & Santos
* Standard de Liège, Trabzonspor, Austria Vienna, FC Zürich, FC Dnipro
* Correct squads, player names & kits for all national teams in the game
* New stadiums to choose from in the selector (Imtech Arena, Moses Mabhida Stadium, PESEDIT Stadium, Schüco Arena)
* New adboards
* New edit mode hairstyles
* New faces (details in the versions’ features)
* New menus (30 custom menu pics, 2 default Messi themes)
* New music (list below)
* New referee kits
Find more information in the Readme inside.
Additional stadium packages can be downloaded here and updated 1.1 from here.
Download PESEdit 2011 Patch 1.7: all in one version, no previous needed.
پارت1
پارت2کد:http://www.filesonic.com/file/141367911/PESEdit_2011_Patch_1.7.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/vtNBdyG
کد:http://www.filesonic.com/file/141357021/PESEdit_2011_Patch_1.7.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/mYQXpYt
Download PESEdit 2011 Patch FIX 1.7.1: new
Fixes some little problems:کد:http://www.fileserve.com/file/5sDjPgn
- Kits for added Other European teams
- ML rankings for 3 2nd div teams
سلام،دوستان خواهش می کنم یه نرم افزار برای افزایش پول در مستر لیگ بدید.........>خیلی ضروریه
اونایی که تو پست اول بود رو گرفتم هیچ کدومشون درست کار نمی کنن خواهش می کنم یه نرم افزار بدید که درست کار کنه
سلام بر دوستان گل
من جدیدا یه مشکلی دارم تو پس دارم بازی می کنم یهو وسط بازی گیر میکنه بعد حدودا 10 ثانیه دوباره حرکت می کنه میخواستم ببینم جریان چیه.البته اینو بگم که یدفعه اینجوری شد
مال من هم یکی دوبار اینجوری شد خودش هم خوب شد:20:نقل قول:
اصلا نباید اینجوری شه نمیدونم مشکل از کجاس
سلام به همه
من پچ 1.6 رو نصبش کردم اما وقتی می خوام master بازی کنم بازی بسته میشه و نمیشه بازی کرد .
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
سلام من PES 2011 DLC 7.0 released ! رو دانلود کردم توش یه فایل dt0f.img هست دقیقا باید چی کارش کنم؟
نقل قول:
سلام
احتملا شما به نت وصل هستی همزمان!
اگه اره- نباید به نت وصل باشی
.
.
.
:40:
من با ویرایشگر BAL مشکل دارم کسی هست باهاش کار کرده باشه؟
من فریمورک هم نصب دارم آماده ولی این کار نمیکنه ارور میده بعضی ورژنهاش هم که ارور نمیده لود میشه بعد رایت رو که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته