می تونه wave 723 رو انتخاب کنه. قیمتش بین 200 تا 250 و دوربین 5 مگا و کیفیت صدای خوب و بلند.نقل قول:
Printable View
می تونه wave 723 رو انتخاب کنه. قیمتش بین 200 تا 250 و دوربین 5 مگا و کیفیت صدای خوب و بلند.نقل قول:
بگفته ی دوست من که بالای سر من پیام داده رو می تونید گوش کنید اگه کسی که می خواهید براش کیفیت مهمه خوب باید گوشی خفن بگیرید اگه یک بچه و یا یک خانم هست و زیاد به این چیز ها اهمیت نمی ده بنظر من ویو های دیگه هم گرون هست برای اون فرد شما چیز ارزون تر بگیرید چون اگهع بخرید و شخص مقابل از امکاناتش مصرف نکنه پولتون رو دور ریختین اگه چیز خفن می خواهید و صفحه ی بزرگ علاقه دارید ویو دو الان بهترین هستنقل قول:
خوب حالا خودتون باید بگید شخص مقابل چه جور پسندی هست
باز سوالی بود بگو که من و بچه ها بهت کمک می کنیم
طرف مقابل یه خانم هست و یه موبایلی میخواد که هم قشنگ و هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه و هم اینکه حداقل دوربینش 5 باشه بنظرم wave 723 از همه بهتریه نظر شما چیه؟نقل قول:
سلام دوستان
چه خبرا؟
بادا 2 اومد یا نه هنوز؟
دوستدار شما یاشار
خوب اگه نم یخواهی زیاد بریز به پاش نکنی اره چیز خوبی هستنقل قول:
ولی قبل از خریدت این رو بگم که یکدفعه نشه که بگه م یخوام بازی نصب کنم می خوام 4 تا کار خفن با گوشی کنم
اگه از این نوع افراد نیست پس همون رو باسش بگیر بره حال کنه
بلخره رفیقش باسش گرفته :10:
خوب الان که نم یخواهی بخری یکم تحقیقات کن بعد برو بگیر به نظر من هم یک سری به اینجا ها ککه گذاشتم بزن ببن و خودت بهترین فکر رو بکن ولی باز بگو تا نظر بدیم بهت اگه دوست داشتی :46:
ویو 2
ویو 723نقل قول:
کد:http://forum.badaos.net/thread22.html
نقل قول:
کد:http://forum.badaos.net/thread42.html
فقط یادم رفت بگم بادا که بخواد بیاد یک جورایی ماله شما جزو آخرین ها هست که میاد و امکانش هست در آینده ساپورت آبدیت نشه
ولی ویو دو احتمالش کمتره
بازم کم خواستی هستیم
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
خبر تازه اینه که فروشگاه ایران انگار داره به شروعش نزدیک می شهنقل قول:
و اینکه بازی پلنت و زامبی تو سرور اینگلیس مجانی شده و چندتا بازی باحل به ایران اضافه شده و همه مجانی بید
و تو سرور اینگلیس 21 بازی مجانی شده و می تونی دانلود کنی
خوب اینا خبر های دست اول بید :10:
Samsung Wave 723 در مورد سی پی یوش هیچی نوشته نشده ؟
Samsung Wave 723 نسبت به wave 2 برنامه ها کمتری داره؟
نقل قول:
خوب معلومه که سی پو یوش از ویو دو خیلی پایین تره یا 800 هست یا 500 یا اینا
برنامه های بادا زیاد شده ولی چون سی پی یو و بقیه تشکیلات ضعیف هست خوب گوشی نمی تونی اون ها رو باز کنه
پس کمتر بزنامه و بازی براش هست
یک سری هم اینجا بزن
کد:http://forum.badaos.net/thread262.html
این سامسونگ اپز ایران از دیروز چه باحال شده. حدود 10-12 تا بازی خوب که پیش از این پولی بوده رو مجانی گذاشته!به قول کاربر leon scott ظاهرا به آغاز به کار رسمی فروشگاه سامسونگ تو ایران نزدیک میشیم و این اولین نمونه در بین سیستم عامل های موبایل در ایران خواهد بود.
یکی از دوستانم چند روز پیش wave II خریده من با گوشی خودم که x10 هست مقایسش کردم
کیفیت نمایشگر هر دو گوشی مثل همه
ویو سنگین تره
پست بدنه ویرو فلزی هست
باتری ویو بزرگتره
ویو تا 5 روز شارژ نگه میداره ولی x10 در بهترین حالت 2.5 روز
تاچ خازنی حساس هر دو گوشی
عکاسی ویو معرکه هست
از عرض از x10 چهار میلیمتر کوچک تره
از ارتفاع از x10 چهار میلیمتر بلند تره
از نظر قطر یکی هستند
از نظر صدا ویو صدای بلندتر و واضح تری و خوبی قابل تشخیصه
سرعت بلوتوث خیلی بالایی داره
پس پرچم ویو2 بالاست...:5:از همه مهمتر قیمت عالیه ویو2:18:
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
حتما باید روی مموری نصب شه؟ روی خود گوشی نمیشه؟
برای من هنگام بازی ها معمولا پیغام not enough resource میدهد که معمولا به معنی کمبود حافظه است! دوستان از چی می تونه باشه به نظرتون؟
يكي به من بگه چطوري ميشه از اين دوره ازمايشي در بيام اه خسته شدم
ممنون از دوستاني كه اطلاعاتشون رو در اختيار ما قرار ميدن
خوب شما با بستن تعدادی از ویجت ها میتونید مشکلتون رو حل کنید.نقل قول:
کیبورد ویو2 چه جوریه؟ اصلا براش کیبورد هست؟
2-گوشی -- میشه؟ اگه -- بشه نرم افزارهای پولی رایگان میشن؟
3 واقعا باتریش 5 روز میره؟ فک نکنم
4- احتمال اینکه بادا 2 برای ویو2 بیاد چقدر هست؟ و اینکه بادا2 چه تغییراتی بوجود خواهد آورد؟
شاید رفتیم که بخریم:31:
سلام .
نرم افزار برا عکس برداری از صفحه نمایش گوشی می خوام .:10:
اگر کسی گوشیشو میفروشه من خریدارم
1-تو وبو 2 چند نوع کیبورد وجود داره که به سلیقه خودتون میتونید یکیشو انتخاب کنید.یکیش کیبورد معمولیه یعنی مثل گوشی های معمولی که صفحه کلید دارند میتونی باهاش تایپ کنی. یکیش هم صفحه کلید qwerty هستش که دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر طراحی شده. و اخریش هم تشخیص دست خط هستش که شما خودتون حروف رو مینویسید انگار که دارید روی یه کاغذ مینویسید.نقل قول:
2- گوشی چی میشه!؟
3-تو حالت استاند بای بله.
4-100 در 100 بادا 2 برای ویو 2 میاد و در این شکی نداشته باشید. تغیراتش زیاده که با کمی جست جو در اینترنت میتونی پیداشون کنی.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نرم افزار خاصی رو نمیخواد چون گوشی خودش این قابلیت رو داره. شما فقط کافیه کلید منو و قفل رو همزمان فشار بدید تا عکس از صفحه نمایش کرفته بشه.نقل قول:
1- باید بهتر سوال میکردم. کیبورد qwerty هم در حالت افقی هست و هم عمودی؟نقل قول:
2- منظورم -- شدن بودن. اگه -- بشه میشه نرم افزهای پولی را استفاده کرد
3- تو حالت استندبای از 5 روز هم بیشتر شارژ میگیره. منظورم استفاده ی معمولی بود.
4- متاسفانه تا حالا نظرات متفاوتی شنیدم و بازم متاسفانه چون نرم افزهای بادا خیلی کمه. من تو تاپیک برنامه گشتم اما بیشتر بازی بود تا برنامه ...
آیا این برنامه ها در بادا وجود داره و اگه وجود داره کار برای من راحت تر میشه
دیوایس، کال و فایل منیجر میخوام
یه مرورگر
یه گالری
یه پلیر
دیکشنری
برنامه های چت و فیس بوک
بله کیبورد در هر دو حالت عمودی و افقی وجود داره. با روش جدید ه ک کردن هم میشه بازی و برنامه های پولی رو روی تمام فریمورهای موجود اجرا کرد و آموزشش هم در سایت موبایلستان هست. برای برنامه هم یه سایت روسی هست که بسیار جامعه و می تونید توش بگردین ببینید چه برنامه هایی به دردتون میخوره. متاسفانه تاپیک برنامه ها و بازی های بادا تو این انجمن و حتی سایت موبایلستان بسیار ناقصه. سایت:نقل قول:
کد:www.badapps.ru
نقل قول:
ببین الان همه ی گوشی های اسمارت فون دارای این نوع کیبورد هستن
اگه مصرفت کم باشه و در روز چندتا تماس و در ایشتگاه اوتوبوس کمی بازی کنید و اینا تا 2 یا 3 روز اما اگه زمانش بیشتر باشه ته تش 2 روز
اون دیگه ماله چند وقت پیش بود می گفتم نرم افزار کمه برای استفاده ی شما کافی هست الان همه چیز هست ولی دیگه از همه چیز 10 تا نیست
من خودم فقط 3 صفحه نرم افزار نصب دارم
عزیزم شما دارید اسمارت فون می خرید و اسمارت فون همه ی این تشکیلات رو داره غیر دیکشرنی که اون رو باید جدا نصب کنید
باز می گم این گوشی گوشی آشغالی نیست این گوشی اسمارت فون هست
سلام دوستان من سامسونگ جت اس 8003 دارم ميخام بفروشم يه دونه ويو2 بگيرم
1- اين تعويض رو توصيه ميكنين؟
دلايلم واسه تعويض حافظه كم گوشي واسه پيام ها و نداشتن تم و نداشتن سيستم عامل
2- لطفا دوستان بگين دوربين كدوم گوشي بهتره ويو2 يا اس8003 چون كيفيت دوربين واسم مهمه
3- كيفيت صداي ويو2 در مقايسه با گوشي خودم كدومش بلندتره و بهتره
4- كيفيت صفحه نمايشش چطوره نسبت به اس8003؟
5- آيا اين گوشي هم مثل گوشي خودم محدوديت ذخيره اس ام اس داره؟
با تشكر
2-از لحاظ دوربین هر دو 5 هستن تفاوت زیادی بینشون نیست حتی اگه ویو 2 کمی بهتر باشهنقل قول:
از لحاظ فیلمبرداری ویو 2 یه سر وگردن بالاتره چون HD میگیره.
تاچ ویو2 هم بهتره چون خازنیه
3 از لحاظ بلندی تفاوت زیادی نداره. در مورد صدا باید بگم الان اکثر گوشیها صداشون متوسطه. این جور سوالا مال 4-5 سال قبله. هیش کی دیگه به صدا اهمیت نمیده.
4- تقریبا در یک سطح هستش، ویو 2 کمی بهتره
5 - متاسفانه محدودیت داره :41:
آخه چرا بايستي كه محدوديت داشته باشه؟
حالا محدوديتش چقدري هست؟(محدوديت ذخيره پيام)
خوب شما یه کاری بکن. هر موقع دیدی اینباکست پر شده از پیام هات بکاپ بگیر و بعد اینباکست رو خالی کن.نقل قول:
دیروز رفتم بخرم کمتر از 330 پیدا نکردم. خیلی گرون شده
پیشنهاد میکنم تا زمانی که به 300 نرسیده نخرید
اقا چطور ميتونم وي پي ان رو گوشيم نصب كنم؟
نگين اپرا ميني كه مشكل يه چيز ديگست نه ف ي ل تر شكن
سيستم دانشگاه اميركبير برا هر كي يه يوزر و پس به صورت وي پي ان ميده كه با اون ميشه به اينترنت وصل شد.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
وی پی ان تو ورژن 1.2 و 1.0 بادا امکان پذیر نیست ولی اگه بادا 2 دارید میتونید ازش استفاده کنیدنقل قول:
من متوجه منظورتون نشدم ولی همیشه با یوزر و پسورد دانشگاه امیرکبیر از دانشکده عمران و محیط زیست به اینترنت وایرلس دانشگاه وصل میشم و مشکلی ندارم.وقتی شبکه وای فای رو پیدا کردم و بهش وصل میشم مرورگر دلفین گوشی رو باز می کنم خودش مستقیما به صفحه وارد کردن رمز و پسورد میره!حالا نمیدونم سیستم شما چجوریه!نقل قول:
سلام دوستان
راستی این بادا 2 کی می خواد بیاد
من به چن ماهی هست ویو 2دارم ولی هنوز بازی خوب و رایگان براش پیدا نکردم کسی از دوستان نداره معرفی کمه؟
سلام رفیق بازی رایگان می خواهی بیا برو اینها رو دانلود کن بازی کن فعلا این ها هستنقل قول:
doodlesoccer
alchemist herman
empire defense
farmfrenzy2
mazeball3d
فعلا این ها رو بگیر بازم خواستب بگو بگیم
دوست عزيز ميتوني راهنمايي كني چه جوري بايد بك آپ بگيرم؟نقل قول:
برو تو messag ها اونجا دکمه ی وسط پایین منظورم اون لمسی هست رو بزن منوش باز می شه گزینه ی folder view رو بزننقل قول:
حالا دوباره همون پایین رو بزن دوباره یکمنو باز می شه حالا تش نوشتهbackup text messages
حالا انتخاب کن بعد بزن تو مموری کارت خوب بکاپ می گیری می ریزه اون توجایی که گفتی
حالا هر موقع بری روی اون روش بزنی مسیج باز می شه و گزنه ی رجیستری داره بزنی دوباره اضافه می شه تو این بوکست
امیدوارم فهمیده باشی:10:
با سلام یه سوال داشتم من داداشم ویو تو داره وقتی با بلوتوث میخواد چیز بفرسته اگه دیوایسش پر شده باشه نمیتونه برای گوشیای دیگه که تو دیوایسش نیستن چیز بفرسته ظرفیته دیوایسشم 10 تاست
خوب دوست عزیز شما موقعی که میرید تو قسمت پیام هاتون اون رو به حالت پوشه یا folder view تغییر بدید. بعد گزینه backup text messages رو بزنید و بعد هم گزینه phone to memory card رو بزنید. تو صفحه باز شده پیام هاییی رو که میخواهید از اونها بکاپ بگیرید رو تیک بزنید و در اخر هم گزینه backup to memory رو بزنید.نقل قول:
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
چند تا از دیوایس هاشو حذف کنه مشکل حله.نقل قول:
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
[/COLOR]با تشكر از پاسختون اما گوشي من s8003 جت هستش در حال حاضر و اين گزينه ها توش وجود نداره آيا تو گوشي من چنين امكاني وجود داره؟نقل قول:
نقل قول:
شرمنده رفیق من با گوشی شما تا حالا کار نکردم ولی بگرد ببین یزی هست که بشه sms ها رو دونه دونه دید بعدش وقتی دونه دونه ببنی بزنی باید بتونی دونه دونه یا کلی بکاپ بگیری اگه اینجوری نبشه باید دیگه پاک کنی ولی باز سرچ کن و از این ورو اون ور بپرس ببن چی می شه :10:
سلامنقل قول:
ببخشید، احتمالا شما کارشناسی ارشد میخونید و برا کارشناسی ارشد و دکترا همینطوره که میفرمائید
اما ما که کارشناسی هستیم ( ورودی ۹۰ :31:) فقط با ویپیان دانشگاه میتونیم وصل شویم. تو دانشکده هم همینجوری وصل میشیم.
حالا کسی هست راهنمایی کنه چطور بادا ۱.۲ رو به بادا ۲ آپدیت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستم من mdic رو قبلا دانلود کرده بودم و روی گوشی نصب کردم،،الان میخوام گلوسری فارسی بریزم،، میشه برنامه رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟
یعنی باید دوباره mdic رو دانلود کنم و روی مموری کارت نصب کنم؟