درودنقل قول:
ممنون از شما
:26:
Printable View
درودنقل قول:
ممنون از شما
درودنقل قول:
ممنون از شما
سلام
موتور بدون کلاچ توی بازار فقط طرح ویو هست ؟
موتوری داریم که ظاهرش مثل پالس 220 باشه و کلاچ هم نداشته باشه ؟
----
اینم suzuki GSXR 750cc متعلق به یکی از دوستان
البته خودم هنوز از نزدیک ندیدمش
قیمت 40 مبلیون
فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خير همچين موتوري نيست توي بازار ، و بيشترشون روي همون پلتفرم ويو طراحي شدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همه دوستان.
من میخوام موتور بخرم. بودجه محدودی هم دارم (نهایت ۳ تومن)
بین این سه تا گیر کردم به دلایل مختلف:
۱- طرح هوندا
۲- طرح ویو
۳- باکسر
خودم از طرح هوندا خوشم نمیاد ولی اگر مجبور باشم میگیرم.
طرح ویو چون جمع و جور و قیافشم بد نیست مشکلی باهاش ندارم.
خودم باکسر 125 رو خوشم اومد. ولی میترسم لوازمش گرون یا نایاب باشه یا اینکه زود به خرج بیفته.
نظرتون چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
125 رو با 2 تومن و حتی 1800 هم میتونید صفرش رو بگیرید
طرح ویو تقریبا زیر 2800-2900 نداریم
باکسر 150 هم قیمتش 3600 بود 125 رو نمیدونم چقدر هست
از بین این 3 تا قطعا باکسر موتور فوق العاده بهتریه ، نگران لوازمش هم نباشید این موتور محصول کارخونه ی باجاج هست که پالس و پولسار رو تولید میکنه و لوازمش هم راحت پیدا میشه و موتور کن استهلاک و کم خرجی هم هست و بهترین گزینه از بین این 3 تایی هست که در نظرتون هست
سلام...
یه موتور سیکلت جمع و جور برای داخل شهر می خوام بخرم که بیشتر برای سر کار رفتن و اومدن باشه... اول می خواستم یه مدل از این 125 ها بخرم ... اما حقیقتش ازشون خوشم نمیاد انقدر دیگه دیدم و سوار شدم از چشمم افتادن...دنبال یه پالس بودم منتها موتور بزرگی هست و قیمتهاشون هم بالاست... می خواستم نظر دوستان رو راجب موتور های مدل کاب مثل مدل زیر بپرسم:
این مدل RADISSON 125 Type 4 ساخت شرکت کویر هست. ..کسی می تونه در موردشون راهنمایی کنه من رو!؟
سلامنقل قول:
این مدل رادیسون کویر هست که بهترین نمونه ی موجود از کاب تولید داخل هست ؛ هم قیمتش مناسبه و هم کیفیت قطعات و صدالبته قطعاتش هم براحتی پیدا میشه چون با ویو خیلی مشترک هست خصوصا از لحاظ بدنه
از این کاب ها الان زیاد شده ایران دوچرخ و پیشرو هم وحشتناک دارن تولید میکنن ولی خب کویر یه چیز دیگست ، هم رادیسون و هم رکورد هر دو موتورهای خوبی هستن که محصول کویر هستن
متاسفانه اموزشگاه هایی که برای گواهینامه موتور بودن هیچ کدوم اموزش نمیدن
سلام
اساتید موتور سیکلت پانیک همتاز موتور چطوره کیفیتش ؟ به قیمتش می ارزه ایا ؟؟؟
:n16:
در کنار سوال شما یه سوال دیگه! باک این موتورهای 3.5 لیتر ظرفیت داره!! یعنی مثلا 200 کیلومتر باید یه باک زد!؟ مدل کویر رادیسون باکش 5 لیتر زده حالا نمی دونم درست نوشته یا نه اما بقیه مدلها و شرکتها از دم همه 3.5 لیتر حجم باک هست که خوب کمه...نقل قول:
من پیشرو135دارم باکش 3/5 لیتری وتا 160 کیلومترو با یه باک رفتم هنوز یه لیوان بنزین تو باک بود .
پیشرو بگیر قشنگترهنقل قول:
طرح ویو بگیر قیافش مثل هوندا تکراری نیست اما مثل هوندا خر کار نیست .نقل قول:
در مورد رکورد با شما موافق نیستم چون همه از کیفیتش مینالند رادیسون هرچند کیفیت بالایی دداره اما از نظر ظاهر طرح قدیم ویو هست .نقل قول:
تو شمال بیشترین طرح ویوی که فروش داره پیشرو 135 دلیلشم واضح هم ظاهر زیبا داره و هم نسبت به سایر طرح ویوا درشت تر و تو پر تره . اصلا اگه یه قدمی تو شهراهایشمالی بزنید میبنید از هر 10 تا طر ویو شاید 6 تاش پیشرو باشه و مابقیش مارک های متفرقه .
والا موندم کدوم رو بگیرم... پیشرو قشنگتره اما حجم باک کویر 1.5 لیتر بیشتره....نقل قول:
[QUOTE=Argada;8680452]والا موندم کدوم رو بگیرم... پیشرو قشنگتره اما حجم باک کویر 1.5 لیتر بیشتره....[/QUOT
پس رادیسون 150 بگیر قیمتشم نزدیک 4 تومن.
دوستان من از خیلی ها پرسیدم میگن ما گواهینامه نداریم اما راحت موتور تو شهر سوار میشن
میخواستم ببینم کلا چقدر راهنمایی و رانندگی گیر میده ؟ مخصوصا این همه موتوری که تو شهر مخصوصا مرکز شهر هست
به خیلی هاشون نمیاد گواهینامه داشته باشن
ببین دوست عزیز من تو یه شهر کوچیک تو شمال زندگی میکنم اوایلی که موتور خریده بودم تو زمستان گواهینامه نداشتم اما جاهایی که مطمن بودم موتور گیری اصلا نمی رفتم حالام که گواهینامه قبول شدم و نیومده دستم بازم همین کارو می کنم راهمو دور تر می کنم اما موتورم و مفتی دست پلیس نمیدم .
گواهینامه فقط برای موور گیری نیست که... خدای نکرده تصادف کنی اگه گواهینامه نداشته باشی بیچاره ات می کنند... ماشالا تو زمینه تصادف هم که قهرمان هستیم تو جهان و رنکینگ یک رو داریم! اگه طرف بمیره که کم هم نیست قتل عمد میشه... اصلا اگه به تو بزنند و تو مقصر نباشی و گواهینامه نداشته باشی باز تو میشی مقصر!نقل قول:
سلام دوسستان یک سوال
می خواستم بدون بین آپاچی و پالس کدوم بهتر است سرعت زیاد مهم نیست
کیفیت مهمه است و کنترول راحت موتور
طرح ویو مدل Matin BIZ 125 رو کسی اطلاعی داره چطوره!؟ ظرفیت باکش 6.5 لیتر زده که عالی هست برای کاب ها...
دوستان عزیز من میخوام یه موتور بگیرم و مهمترین چیزش برام سایزشه . یعنی دست کم میخوام سایز بوکسر 150 باشه . خودم دو مدل انتخاب کردم اگه ممکنه شما کمکم کنین. دایچی دست دوم 200 سی سی , بوکسر نو 125 سی سی قیمتش هم میخوام از دو میلیون و خورده ای بیشتر نشه اگه چیزی مد نظرتون هست ممنون میشم اگه بگین.
بله متاسفانه خیلی ها گواهینامه ندارن و سوار موتور میشننقل قول:
تهران که خیلی جاها سوای از کفی ها ، مامورین راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی موتورها رو نگه میدارن و مدارک میخوان ازشون ؛ و هم جریمه داره هم دردسر داره و هم توقیف موتور و این داستانها
چنانچه گواهینامه نداشته باشید و تصادف کنید با موتور :
1- اگر شما مقصر باشید بیمه ی موتور شما خسارت طرف مقابل رو نمیده و باید از جیب خودتون پرداخت کنید خسارتش رو
2- چنانچه طرف مقابل مقصر باشه و شما گواهینامه نداشته باشید ؛ بیمه ی طرف مقابل خسارت شما رو نمیده اتوماتیک وار و هرچقدر خسارت مالی و جانی دیده باشید طرف مقابل هم عملا مسئولیتی نداره و باز هم باید از جیب خودتون پرداخت کنید خسارت خودتون رو
لطفا اطلاعات اشتباه ندین دوست مننقل قول:
در مورد مقصر بالاتر توضیح دادم
در مورد تصادف منجر به فوت اگر گواهینامه نداشته باشید نه قتل عمد حساب میشه و نه شبه عمد ؛ صرفا بیمه دیه ی طرف مقابل رو نمیده و شما یا باید دیه رو از جیب خودتون بدین و یا اینکه تشریف ببرید پشت میله ها که کم هم نداریم زندانی دیه بخاطر این قضیه + تحمل جزای حبس و نقدی مربوط به نداشتن گواهینامه در تصادف فوتی
یه سر به دیوار بزن.نقل قول:
- - - Updated - - -
یه سر به دیوار بزن.نقل قول:
مرسی عزیز ولی مشکل من اینه که دنبال چی بگردم . گمونم سوالمو بد مطرح کردم . در واقع زیاد وارد نیستم به موتور و آشنایی ندارم با مدل های مختلف و کیفیتشوننقل قول:
سلامنقل قول:
من همون بوکسر رو به شما پیشنهاد میکنم ، دایچی افت قیمتش زیاده و خوش بازار نیست برای فروش مشکل پیدا میکنید
سلامنقل قول:
هر دو موتورای خوبی هستن
من پالس رو به شخصه ترجیح میدم بخاطر قطعات ارزونترش و همینطور من ظاهر پالس رو به آپاچی ترجیح میدم
البته مثلا آپاچی کیلومتر دیجیتال داره و ترمز دیسکی که پالسهای 180 اغلبشون ندارن ( چراغ گردها ) و همینطور ترمز دیسکی عقب آپاچی داره که پالس 180 نداره
توی همین تاپیک سرچ کنید بارها مقایسه شدن این دو با هم و نهایتا سلیقه ی شماست که انتخاب میکنه پالس سوار بشید یا آپاچی
موتور تا 250 cc . پر شتاب باشه البته من تو شهر بیشتر از 40 تا نمیرم و بیرون شهر هم تا حالا 100 یبار رفتم .کلا سرعت دوست ندارم و خیلی با اختیاط و قانون مند میرونم
.ترمز دیسکی جلو و عقب
.قعات با کیفیت
صدای کم
چی پیشنهاد میکنید ؟
- - - Updated - - -
موتور تا 250 cc . پر شتاب باشه البته من تو شهر بیشتر از 40 تا نمیرم و بیرون شهر هم تا حالا 100 یبار رفتم .کلا سرعت دوست ندارم و خیلی با اختیاط و قانون مند میرونم
.ترمز دیسکی جلو و عقب
.قعات با کیفیت
صدای کم
چی پیشنهاد میکنید ؟
بودجه تون چقدرهنقل قول:
- - - Updated - - -
بودجه تون چقدرهنقل قول:
با سلام
من برای مصارف داخل شهر موتور میخواستم بخرم. اولویت برای من مقاوم بودن، قطعات باکیفیت و کم خرج بودنه. قیافه و ظاهرش برام اهمیتی نداره.
دوستان لطف کنن و از طرح های CG چندتا از بهترینهاش رو همراه با قیمت معرفی کنن.
من خودم طرح ویو دارم
اما تعریف رایکا رو شنیدم .
دوستان این گواهینامه های موتور بالای 250 سی سی شرایط گرفتنشون چیه کسی می دونه
روی گواهینامه من که نوشته تا 200 سی سی رو مجاز هستم و برای حجم موتور بالاتر بعد از 3 سه سال از تاریخ دریافت گواهینامه می تونم استفاده کنم...منتها نمی دونم که تا چقدر بالاتر زا 200 سی سی رو شامل میشه.!؟نقل قول:
حاجی یکی مارو راهنمایی کنه . دمتون گرم.نقل قول:
سلام به همگی.
دوستان قصد خرید یه متورسیکلت با بودجه 3.5 دارم انتخاب خودم کویر جی ال ایکسه.
یکی می گفت که گیربکس این موتور ضعیفه و اگه به موقع روغنشو عوض نکنی کار دستت می ده. به نظر شما درست می گفت.
کویر تو شهر ما نمایندگی داره به نظر شما موقع خرید چی رو باید چک کنم چون تا حالا موتور نخریدم.
سلامنقل قول:
بهترین گزینه برای شما بنظر من ، بوکسر 125 و 150 هست و چنانچه مشکل بودجه ای ندارید بوکسر رو بگیرید حدود 3500 -3600 اینطورا ؛ و سمت طرح هوندا های موجود نرید
سلامنقل قول:
بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست
بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه
سلام
بنظر من شما هم در حد 200-300 هزارتومن دیگه روی بودجتون بگذارید و بوکسر رو بگیرید ، فوق العاده کم صدا تر و با کیفیت تر و کم استهلاک تر از این 125 های چینی-وطنی هست
بوکسر رو باجاج تولید میکنه ، همون کارخونه ای که پالس و پولسار رو تولید میکنه[/QUOTE]
خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.
شوهر خالم هندای ژاپنی داشت 4 ترک از قزوین تا رشت می آمدند .....
خیلی ممنون از نظرتون. آیا میشه با این موتورها نظیر همین بوکسر مسافتهای 200 کیلومتری رو رفت. مثلا قزوین تا تهران.[/QUOTE]نقل قول:
بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید
من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج
بعله شدنش میشه ولی خب آسیب جدی به خودتون وارد میکنید اگر که بخواید مدام برید و بیاید
من یه رفت و برگشت کرج با پالس 135 و 180 میرم و میام کلی مشکل برای کمرم ایجاد میشه چه برسه به قزوین ؛ ضمن اینکه اگر اشتباه نکنم اتوبان تهران قزوین موتور ممنوعه ترددش مثل اتوبان تهران کرج[/QUOTE]
خیلی ازتون ممنونم.
در مورد مجوز تردد موتور در جاده های بین شهری یه چیزهایی شنیدم میشه یه توضیح کامل راجع بهش بدهید.:n36:
با تشکر.