قبل از اینکه بری توی بازی باید یه بار پروفایلتو ساین اوت کنی و دوباره ساین این .نقل قول:
Printable View
قبل از اینکه بری توی بازی باید یه بار پروفایلتو ساین اوت کنی و دوباره ساین این .نقل قول:
آپدیت من هم رفت رو فلش مموری !!نقل قول:
امید فهمیدم واسه ی چیه. سیو بازی روی هارد بود ، ولی storage device روی اون 256 مگابایت حافظه ی خودش بود. برای همین نخوند.
فلش رو فرمت کردم بعدش از نو روی حافظه داخلی نصب کردم !!
این DLC که لباس های کلاسیک چند تا کاراکتر رو آزاد می کنه مجانیه یا باید پوینت داشته باشی ؟
کسی گرفتتش ؟
یکی از بچه های بازی سنتر گرفتتش.خیلی بیریخته:2:نقل قول:
نمیدونم مجانیه یا نه:41:
مجانی که نیستش ولی مگه اومده ؟ من تا 2 ساعت پیش لایو بودم نیمده بود : دی
babalityها فوق العاده خنده دار یعنی برای چندتاشون که ترکیدم از خنده واقعا جالب بودن . یکی که من دوست دارم به عنوان DLC وارد بازی بشه Kenshi هستش ! یه DLC بدن صورت مضخرف Jax & Liu Kang درست شه : دی
اینم افتاب پرست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام(درست گفتم دیگه نه؟) چرا هر چند وقت یه بار یه کاراکتری میذاری که اصلا به مورتال جدیده ربط نداره؟ :دی
این برای نسخه ی آرماگدونه و اسمش کاملون (چملون) هست
دوستان کسی هست که بریم نمایشگاه بازیهای کامپیوتری تو برج میلاد؟؟از 8ام تا 12ام.قرار بذاریم همدیگرو برای اولین بار ببینیم
اگه میشه چنتا از فن های KANO رو بگید
ممنون.
اخه تو یوتیوب زدم دیدم واسه مرتال 9 اینو اورد(جزو دانلودی ها)گفتم شاید باشه تو بازی :23:نقل قول:
اسمم سها است :دی
باو این محبوب ترین شخصیت منه،در واقع این ترکیب تمام نینجاهاست...نقل قول:
تو یه نسخه ی دیگه هم بود...
ولی این نسخه نذاشتنش...:41:
اینم بیوگرافی عشقم:31::
کد:http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Chameleon
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دیگه نبینم بهش بگین تازه واردا!!!:31:
فکر می کنم قرار بود اولین دی ال سی بازی مجانی باشه که فکر کنم همین لباسهای سوم باشه .نقل قول:
توی هر سایتی هم که میری واسه فیتالیتی ها در موردش نوشتن .
بچه ها کسی این لینکا رو توی یه آپلود سنتر دیگه نداره؟اینا خرابه من لازم دارم
Download 3.41 + 3.55 Fix:
کد:
http://www.fileserve.com/file/qDNgSXx
Download Retail Patch:
کد:
http://www.fileserve.com/file/GkChp2h
Instructions:
1. Download Game + Fix
2. Copy BLUS-3052 folder to your Internal or External HDD
3. Take EBOOT.BIN + DFENGINE.SPRX from the Fix and replace the Files in USDIR folder.
4. Install the Retail Patch from the given Link.
5. Start Game with Multiman, if it asks to edit PARAM.SFO, agree and push Yes and start Game
ضرباتشون وقتی که نزدیک میشی میرن تو هم خیلی زیبا هستن مثل رزمی کارهای واقعی و صداگذاری عالی ادم حال میکنه مشت لگد پشت سر هم بین راه یه دفاع هم چاشنی میشه واقعا لذت میده.
باز جکس اوضاعش به وخامت لیو نیست: دینقل قول:
یه DLC بدن صورت مضخرف Jax & Liu Kang درست شه : دی
یادش بخیر بچه بودیم تا مدت ها فکر میکردیم این بروس لیه : دی
این داستانشم جالبه ها...آدم از پای بازی پا میشه هی اتفاقات بازی یادش میفته...فضای رعب آوری هم داره...
فقط یه چیزی...من هم با ps3 بازیش کردم هم 360 و به نظرم دسته ps مناسب تره اونم به خاطره پده دیجیتالش که جدا از همن و بیشتر شبیه دسته سگاس تا پده 360 .البته بیشتر از بابت کمبو زدن... من یکی که انگشتام بعد از یه ساعت بازی کردن درد میگیرن...البته بعضیا هم مثل نوید هیچ مشکلی ندارن: دی
باو مگه اون بروسلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من مطمئنم بر اساس شخصیت بروسلی ساخته شده....
مطمئنم...
چون صداهاش هم صداهای بروسلیه...:31:
لانچیکو هم داره(تو mka):31:
حرف دل منو زدی . من ایکس باکس دارم اینقدر با این دستش مشکل دارم که حد نداره . میرم فینیشیم هارو تمرین کنم نشون که میده چه دکمه هایی رو فشار دادم خندم میگیره . عمرا نشه من چپ و راست رو بزنم دوبار وستش بالا پایین نخوره . با انالوگ ها هم که فقط میشه اسپشال موو هارو زد اصلا به درد فیتالیتی و کمبو نمیخوره . هرچی هم ویدئو کمبو میبینم توی یوتیوب با پی اس 3 زده شده .نقل قول:
نقل قول:
فقط یه چیزی...من هم با ps3 بازیش کردم هم 360 و به نظرم دسته ps مناسب تره اونم به خاطره پده دیجیتالش که جدا از همن و بیشتر شبیه دسته سگاس تا پده 360 .البته بیشتر از بابت کمبو زدن... من یکی که انگشتام بعد از یه ساعت بازی کردن درد میگیرن...البته بعضیا هم مثل نوید هیچ مشکلی ندارن: دی
من خودم xbox360 دارم ولی دسته PS3 واسه بازیهای فایتینگ انگاری بهتره و راحت ترهنقل قول:
حرف دل منو زدی . من ایکس باکس دارم اینقدر با این دستش مشکل دارم که حد نداره . میرم فینیشیم هارو تمرین کنم نشون که میده چه دکمه هایی رو فشار دادم خندم میگیره . عمرا نشه من چپ و راست رو بزنم دوبار وستش بالا پایین نخوره . با انالوگ ها هم که فقط میشه اسپشال موو هارو زد اصلا به درد فیتالیتی و کمبو نمیخوره . هرچی هم ویدئو کمبو میبینم توی یوتیوب با پی اس 3 زده شده .
منم مشکل داشتم. ولی با اون انالوگ ها خیلی راحت جدیدا میزنم. قدیم مشکل داشتم. ولی حالا که با انالوگ میزنم خیلی راحت کمبو فینیش هیم میزنم.نقل قول:
بچه ها همه ی stage ها stage fatality دارن؟؟؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:در مورد زدن کمبو که دسته 360 خیلی کمک می کنه . ولی واسه زدن فیتالیتی ها مشخصا دسته پلی استیشن بهتره ، خودمم فیتالیتی ها رو با دی-پد میزنم .نقل قول:
ولی مثلا یه رمز Kano داره که اینه : عقب پایین جلو عقب (همون که مثل گلوله میره توی شکم حریف) .توی 360 آنالوگ رو نیم دور میچرخونی میزنه، حالا اینو نمیدونم روی دسته پلی استیشن چطور میشه پیاده کرد .
کلا خوبیش اینه که روی 360 مثلا رمز پایین جلو ایکس رو نمی خواد دقیق بزنید ، یک چهارم از پایین به راست بچرخونی هم کار می کنه .
واسه رمزهای فیتالیتی و ... هم میتونید برید اینجا :
کد:http://www.trmk.org/games/mortal_kombat_9/moves/413/Cyrax/
چند ساعت پیش منم به همین نتیجه رسیدم...قبلش سعی میکردم دقیق بزنم ولی دیدم وسواس نیاز نداره...واسه کمبوهایی که قبلش یه جلو عقب میخوان هم یه افقی ضربه میزنم تو سر آنالوگ وقتی داره برمیگرده به راست دکمه مربوطه رو میزنم میگیره اما خوب بعضی وقتها هم میگیره بالا و میپره که میره رو مخ: دینقل قول:
کلا خوبیش اینه که روی 360 مثلا رمز پایین جلو ایکس رو نمی خواد دقیق بزنید ، یک چهارم از پایین به راست بچرخونی هم کار می کنه .
کلا هم به غیر از فتالیتی ها باس قید استفاده از پدو زد...
در اینکه الهام گرفتن که شکی نیست ولی من اون زمانا فکر میکردم خوده بروسلیه: دینقل قول:
من مطمئنم بر اساس شخصیت بروسلی ساخته شده....
یادمه با یه 500تومنی تا نخورده بعد از عیدی بود که رفتم دفترچه رمزشو(اون موقع به اسپشیال کمبوها ما میگفتیم رمز: دی) خریدم و چه کیفی کردم: دی حالا رمزاش و فتالیتی هاش همه جا ریخته: دینقل قول:
واسه رمزهای فیتالیتی و ... هم میتونید برید اینجا :
آره منم بر حسب عادت از همون روزا می گم رمز .نقل قول:
من دفترچه شو می گرفتم توی خونه میشستم رمزاشو حفظ می کردم ، البته چون حافظه م داغونه و کلا سمت راست مغزم تعطیله فقط رمزهای آسونشو حفظ می کردم .
مثلا رمز بروتالیتی سکتور رو حفظ بودم ، میزدم خودم حال می کردم :31:
سلام
توی story mode اونجا که باید با لرد ریدن با شائو خان مبارزه کنیم !! فکر کنم مرحله اخرش باشه ! چه طوری باید شکستش داد ؟ !
هر کاری میکنم شکست میخرم ازش !
مرحله اخرش هست یا باز هم ادامه داره داستانیش ؟ ؟ چه طوری میتونم شکستش بدم ( با xbox بازی میکنم)
یه بدی که کنترلر ایکس باکس داره میبینی یارو تازه کاره میگی بیا با هم یه بازی فایتینگ بزنیم اومده اولین بارشه دسترو برداشت انالوگ رو هی میپیچونه دکمه دکمه میزینه هر چپ و راست جادو جنبل هست رو ادم پیاده میکنه اخرش هم مات مبهوت میمونم چی شد اخه این همه تمرین بعد یه تازه وارد میاد نفله میکنه ادمو.....حرص میده...
تو مارول هم اینطوری بود دسترو بردار فقط انالوگ رو بچرخون دکمرو بزن کاریت نباشه .....
ولی خوبیه دسته PS3 نمیدونم چطوریه که این طوری نیست اونیکه بلده واقعا میبره...میتونه تاکتیکشو پیاده کنه...
دقیقا حامد این موضوع توی بازی Taken هم صدق میکنه !!
قبلا توضیح دادم ، باید بری پشتش زیر چونه بزنی .نقل قول:
یا بپر پشتش یا پایین بالا رو بزن غیب شی پشتش ظاهر بشی .
چرا کسی جواب نمیده؟؟ :دی
stage fatality ها رو میشه توی هر استیجی زد؟
نقل قول:
داداش همین کارو میکنم + A <- -> که شیرجه میره
تا نصفه جونشم میبرم ؛ ولی اولاً که اثلاً تاثیر نداره روش ، دوماً یه دونه میزنه بیشتر جونت میره !!!
10 تا combo با special میزنم اون یه دونه میزنه 2 برابر اونی که من زدم میره !!!
:31:
آخه معلومه که نه پسر خوب.نقل قول:
توی یه سری استیج ها فقط میشه مثل اینا :
Street
hell
the pit
اونی که اسید داره و اسمش رو نمیدونم
موقع انتخاب کاراکترها Yبزن بعد میتونی زمین انتخاب کنی.اون زمینایی که زیر عکسش یه جمجمه ی قرمزه اونا stage fatality دارهنقل قول:
اسم اون اسیده هم pool هست
کسی نمیدونه لینک دانلود صحیح اینا چیه؟من کاستل فریمور 3.55 دارم این 3.56 باید اینارو دانلود کنم تا بتونم بازی کنم لینکا خرابه:19:نقل قول:
جفت لینکها سالم هستند .نقل قول:
اگه مشکل داری با دانلود از فایل سرو میتونی از سایت زیر واسه مستقیم کردن لینک ها استفاده کنی .
کد:http://rs99.tk/
برای کامپیوتر نیومده ؟نمیاد ؟
راستش من عاشقه طریقه جنگیدن این شخصیت هاش هستم ولی چیکار کنم که فیتالیتی بزنم شب خوابم نمیبره :دی
فیتالیتی باراکا رو دیدین؟ کلا این باراکا خیلی خشنه! حالا امروز بابام که به کال آو دیوتی می گه بازی خشن ، دقیقا موقع فیتالیتی باراکا که داشتم روی پسرداییم اجرا می کردم اومد. اینقدر قاطی کرد که جاتون خالی :دی
کلا بازی خیلی خشنه. باید +20 بود.
این kyript که خیلی مسخرست. همش عکس آزاد می کنه! خب اینا به چه درد من می خوره؟ فقط game mode هاش خیلی باحالن . اگه میشه کد اونا رو بدین.
امروز داشتم می خریدم یکدفعه یک عکس یک جن کوتوله اومد روی صفحه با صدای جیغ :دی قلبم افتاد توی شرتم. اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟ :دی
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
نه نمیاد. نیومده.نقل قول:
:دی :دی :دی
نقل قول:
اون چطوری میاد؟ باید جای خاصی بریم؟؟ آخه می خوام یکی رو بترسونم! چیکار کنم که بیاد دوباره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم فقط یه بار میاد...چون الان من 70-80% کل کریپت رو خریدم فقط یه بار اومده...
آره سالم بودن من اشتباه کردم:46:نقل قول:
آقا یکی لیست این bability و stage fatality ها رو میزاره و اینکه ایا stage fatality ها همه مثل همه ؟؟؟
اینم لیست همه ی موو ها و فیتالیتی ها :
این استوری مودش چقدر سخته! هیچ راهی نداره چیت بزنم؟ آخه روی beginer هم خر زورن! آخه حیفه دوتا شخصیت آزاد میشه! هیچ راهی نیست تا ردش کنم؟کد:http://www.mksecrets.net/index.php?section=mk9&lang=eng&contentID=4796
این DLC FATALITY ها دیگه چین؟؟؟
فیتالیتی هایی که بعدا با دی ال سی میاد. امروز ه من چک کردم هنوز هیچ دی ال سی واسه بازی نیومده بود.نقل قول: