نقل قول:اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...نقل قول:
من چند تا در رو باز کردم ...
الان در اخریم و فاصله منم با هدف 70 هست ...
هیچ ژنراتوری هم اونجا نیست ...
نمیدونم باید چکار کنم ...
Printable View
نقل قول:اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...نقل قول:
من چند تا در رو باز کردم ...
الان در اخریم و فاصله منم با هدف 70 هست ...
هیچ ژنراتوری هم اونجا نیست ...
نمیدونم باید چکار کنم ...
سوال
تقریبا وسطه نقشه تو یکی از خیابونها دره یه فاضلاب هستش که از روش بخار هم میاد اما نمیشه رفت داخلش!توی نقشه هم با علامته تعجب آبی مشخصه!؟
ببینید دوست من، بهتره در اینجور مواقع یه عکس بگیرین تا بشه بهتر راهنمایی کرد، خودمم حدس زدم که اشتباه راهنمایی کردم چون نیازمند پرسیدن سوالاتی بیشتری بود و من نزدیک ترین چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم، لطفا عکس یگرید و آپلود کنید تا راهنماییتون کنیم :11:نقل قول:
اقا اینجا رو اشتباه گفتید ...
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
وقتی Tab رو میزنید و روی اون علامت تعجب آبی رنگ وایمستین یه عبارتی هایی رو سمت چپ و بالای نقشه مینویسه لطفا اونا رو اینجا برامون بنویسین یا ازش عکس بگیرین تا بهتر راهنمایی بشین :11:نقل قول:
دوستان من بعد از اینکه وارد یه دنیای خیالی از او نینجا میشی و چند بار بین چند چیز پرواز میکنیو برمیگرده تو همون اتاقی که توش از اون لیوان نوشیدو رفت تو اون خیال میام بیرون از پلهها که میرم بالا تا به یه در برزگ هست برسم نمیشه رد شد .یعنی هیچی جلوم نیست اما انگار به یه چیزی گیر میکنه جلو نمیره
خب بعد از اینکه شما برمیگردید تا برید از پله ها بالا و اون نیجا ها به بتمن ادای احترام میکنن تا اینکه برسه به یه در بزرگ، جلوی اون در تالیا منتظر ایستاده تا شما رو پیش پدرش ببره...نقل قول:
حالا برای حل این مشکل باز هم پیشنهاد یکی از دوستان رو که برای بخش دیگه مورد استفاده قرار دادیم مطرح میکنم و اونم اینکه گرافیک بازی رو از بخش Luncher تا جایی که میشه پایین بیارید و این بخش رو بازی کنید، با پدر تالیا مبارزه کنید و ... تا جایی با گرافیک پایین بازی کنید که کلا از اون محیط بیرون بیاین :11:
مشکل اینجاست که اون نینجا هارو نشون نمیده .حتی این تالیا هم نیست .اصلاً هیچ کس وجود ندارهنقل قول:
همین راهی که گفتم رو فعلا امتحان کنید، حل میشه :46:نقل قول:
داداش حل نشد .فکر کنم مشکل از کرک باشه .من کرک اسکیدرو استفاده میکنم .از پلهها که میخواد بیاد بالا چیزی جلو راهش نیست اما انگار یه دیوار نامریی هست نمیزاره بره جلوترنقل قول:
ای بابا عجب چیزی!نقل قول:
یه کرک دارم نمیدونم به کارت میاد یا نه، فعلا اینو داشته باش :
محتوای مخفی: crack
حالا اینارو مینوسم البته بازم بود اما حوصلم نکشید!اگه لازم شد همرو تایپ میکنم البته عکس هم لازم باشه آپ میکنم اما چون با ps3 بازی میکنم عکس گرفتن یکمی مشکلهنقل قول:
dead shot victim n_2 approx location این روی علامته سوال نوشته شده
اینا هم سمته چپ
ide mission:shot in the dark
find and stop dead shot
آهان این مال همون مرحلست که یکی با بیسیم از روی پشت بوم کمک میخواد و بتمن میره برا کمکش و طرفد در حین توضیحاتش یه جورایی میشه گفت ترور میشه!!! باید اون یارو رو پیدا کنی که قدم اولش اینه که X رو بزنی و گلوله رو پیدا کنی و مرحله ی بعدی اینه که پوکه رو پیدا کنی و بعد به آلفرد یا اوراکل خبر میده و ...نقل قول:
فکر کنم همه اینارو رفتم!
حالا اگه تونستم یه عکس میزارم
چرا من هر چی جلو میرم بازی ذخیره نمیشه؟!؟
الان متوجه شدم کجا رو میگی، در واقع سمت راست هم کلیسا قرار دارهنقل قول:
خب به این لینک یه سری بزن متوجه میشی چیکار باید بکنی :
محتوای مخفی: Help
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
شاید برا این باشه که اکانت آفلاین نساختین!نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این در رو با دستگاه -- کردم اون در فلزی جلویی باز شده ولی چا خود در چوبی باز نمیشه؟
نکنه مشکل از کرکه یا از یه جای دیگه باید واردش بشیم؟
آخه ماموریت داده که بریم تو اونجا
ممنون
ببخشید دوستان کسی سیو بعد از مبارزه با پدر تالیا رو نداره .واقعاً لازم دارم اگه کسی داره لطفاً بذاره ممنون میشم
بعد از مبارزه با پدر تالیا باید کجا برم ؟؟
من برگشتم به اون فاضل اب که اومدیم اینجا ...
ولی راهی به بیرون نداره ...
[QUOTE=hidden-knight;6723055]الان متوجه شدم کجا رو میگی، در واقع سمت راست هم کلیسا قرار داره
خب به این لینک یه سری بزن متوجه میشی چیکار باید بکنی :
محتوای مخفی: Help
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
البته من بازیرو تموم کردم الان تو ماموریتهای فرعی هستم
راستی با لباسهای دیگه batman نمیشه بازیرو از اول شروع کرد؟!
من یکی از لباسهایی که دانلودش مجانی بود رو گرفتم اما فقط تو چالنجها میاد و از ادامه store mod که تمومش کردم
اصولا باید بعد از ه ک این در باز بشه، چون در فلزی که به صورت کرکره ای هست بالا میره و در چوبی باز میشه، شما باز گرافیکت رو بیار پایین چون ممکنه گیر الکی باشه ببین میتونی رد کنی! اگر نشده مورد دیگه ای نمیمونه جز کرک! :41:نقل قول:
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------
نه متاسفانه من که ندارم! میتونم سیو خودم رو بدم یا یه سیو کامل دیگه!نقل قول:
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
از بس که این بازی جاهای مختلف داره آدم یادش نمیمونه که، متاسفانه من یادم نیست، اگر عکس بذاری شاید بتونیم کمک کنیم :11:نقل قول:
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------
منم دارم side mission ها رو انجام میدمنقل قول:
البته من بازیرو تموم کردم الان تو ماموریتهای فرعی هستم
چرا میتونی البته باید در حالت plus بازی کنی، همون گزینه ای که زیر آیکون بازی اصلی قرار داره...نقل قول:
راستی با لباسهای دیگه batman نمیشه بازیرو از اول شروع کرد؟!
دادا لینکش رو بده ما هم دانلود کنیم دیگه :10:نقل قول:
من یکی از لباسهایی که دانلودش مجانی بود رو گرفتم اما فقط تو چالنجها میاد و از ادامه store mod که تمومش کردم
یه ماموریت ک گفته باید بریم وسایل catwoman رو از two face از موزه بگیریم...میرم موزه اما چیزی پیدا نمیکنم...خبری از twoface نی...چیکار باید کنم؟
سلام دوستان اين بازي كه توي پي سي دايركت 11 هست آيا براي ايكس باكس هم اچ دي يا كيفيتش كمتر از پي سي هست
اول باید بری خونه catwoman بعد اونجا به محض ورود به خونش یه بمب منفجر میشه و میفته پایین بعدش باید با چند نفر جلو در خونش مبارزه کنه و بعد میرسه به موزه که اونجا twoface با یه سری درا رو دستش ایستادن که تو بری بترکونیشون در ضمن twoface یه اسلحه قوی داره که بهتره مستقیما به خود twoface حمله کنی!نقل قول:
غیر از این باشه شرمنده، راه حلی ندارم مگر همون کم کردن گرافیک، چون توی خیلی از مراحل و گیرایی که بازی داره این راه جواب داده :46:
دوستان وقتی AR Training رو تموم میکردیم الفرد یک ارتقا برای Grapnel Gun میفرستاد که باید میرفتیم برداریم
چرا با انجام Advanced AR Training جایزه ای نمی ده:41:
ویرایش:من الان با Catwoman تو اون دوراهی پایان بازی هستم.چیکار کنم که هردو پایان بازی رو ببینم؟
از psn گرفتم 7 تا لباسه دیگه هم داره که 6 دلار باید داد من الان کارت ندارم!نقل قول:
اگه با پی سی هم بازی میکنی که به نظرم خیلی راحت میتونی بگیری!
راستی من plus mod رو هم قبل از دانلود اون لباسه تموم کردم حالا چیکار میشه کرد؟!
این لباس مجانی هست
اینهام خریدنی
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
راستی یه سواله دیگه
با لباسای دیگه کات سینها یا دموها با همون لباسه اصلی نشون داده میشه یا با هر لباسی که انتخاب کنی؟!
عکسه پایین یه رمز گذاشته که وقتی تو منو زدم یه صدایی شنیده شد!فکر کنم واسه همون دموهاست که با هر لباسی باشه!
دورش خط کشیدم ببین چیزی سر در میاری؟
تو اين قسمت شما بايد سه يا 4 تا دستگاه پارازيت انداز (وقتي Xرو بزني نمايش داده ميشن) كه مانع از استفاده از دستگاه هكتون ميشه رو تو نقشه پيدا كنيد و نابودشون كنيد تا بتونيد وارد اين ساختمون بشيد.نقل قول:
ببین من ب موزه رفتم با چن نفر درگیر شدم ک آخریشونم تو gladiator room بود....بعد ازون دیگه هیچی نی...:41:نقل قول:
two face رو ندیدیم
ببین دادا این لباسهایی که عکسش رو گذاشتی وقتی بازی اصلی رو در حالت Normal یا Hard تموم میکنی ظاهر میشن و هر موقع که میخوای بازی رو ادامه بدی ( چه از منوی اصلی چه به صورت Plus ) منتظر میشه تا نوع لباس رو انتخاب کنی، و این چیز جدیدی نیست...نقل قول:
=====
در مورد این Code هم باید بگم که قبلا یکی از دوستان بهش اشاره کردن که یه جور هدیه کریسمس هستش که با زدن این کد اونایی که بازی رو در یکی از دو حالت Normal یا Hard تموم نکردن، میتونن این لباس ها رو داشته باشن اما یه لباس جدید دیگه هم به صورت رایگان در اختیار بازی باز ها قرار میگیره که من از این دوستمون خواستم لینک دانلودش رو بذارن که شما لطف کردی و یه عکس ازش گذاشتی ( حداقل دیدیم چه شکلیه! )
=====
در ارتباط با اینکه دموهای و به قولی فیلم های بین بازی با چه لباسی نمایش داده میشه هم باید بگم که با لباس اصلی نمایش داده میشه نه با لباسی که اول بازی انتخاب کردیم...
:11:
نه دادا! اول میری تو ساختمون بعدش که رفتی دو تا چاقو بدست واستادن تا بترکونیشون، بعدش که اونا رو کشتی باید بری جلو تر، در ظاهر راحت بازه اما وقتی از یه محدوده به اونطرف تر بری میله ها میان و راهو سد میکنن برای همین باید بری سمت راست و از شیشه رد بشی بری اونور ( با دوبار زدن Space ) بعدش میری که دستگاه رو ه.ک کنی پارازیت میفته و مانع میشی اینجاست که میری Jamer ها رو از کار بندازی...نقل قول:
حالا این رفیقمون نمیتونه بره داخل اصلا چه برسه مراحلی که گفتم رو ببینه!
:11:
دادا واقعا نمیدونم چرا اینجور شده، شما که میگی همه چی درسته و رفتی و جنگیدی با چند نفر ( این چند نفر یکیش Twoface باید باشه و یه سری اسلحه بدست دیگه! ) که بعد از اینا قضیه تموم میشه و Catwoman میاد بیرون از اینجا به بعده که میتونی بین Batman و Catwoman در محل های مشخصی از شهر سوئیچ کنی...نقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
نیازی به تموم کردنش نیست! من که دومین AR رو تموم کردم بهم این امکان رو داد!نقل قول:
دوستان وقتی AR Training رو تموم میکردیم الفرد یک ارتقا برای Grapnel Gun میفرستاد که باید میرفتیم برداریم
جایزه که نداره اما XP میده!نقل قول:
چرا با انجام Advanced AR Training جایزه ای نمی ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من نه دو راهی دیدم نه میدونستم که بازی دو تا پایان داره!!! :18:نقل قول:
من الان با Catwoman تو اون دوراهی پایان بازی هستم.چیکار کنم که هردو پایان بازی رو ببینم؟
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اینم Catwoman در سال 2012 توی فیلم جدید بتمن!
ایشون catwoman نیستند.
BatGirl تشریف دارن :) که خواهر زاده ی بتمنه و عاشق رابین میشه. :20:
خب پس چرا تو ویکی پدیا نوشته Catwoman ؟!؟ :18:نقل قول:
سلام، اين Killer Croc و Scarecrow رو چطوري بايستي پيدا كرد؟
راستش نمیدونم.ولی اگه سری داستانهای بتمن و فیلمهایی که تو دهه ی 90 میلادی درست شدنو ببینی میبینی که این دختره batgirl هست و اینکه حس فضولیش میزنه بالا و میره از وسایل بتمن استفاده میکنه و .............میشه batgirl.و با بتمن هم به پاکسازی شهر میپردازند.:20::20:نقل قول:
قبلا توضیح دادم،جفتشون رو.نقل قول:
Scarecrow رو نمی بینی ولی Croc رو میبینی.
من تا صفحه 50 برگشتم عقب نديديم، ميشه شماره پستشو بذاري؟ ممنون ميشم.نقل قول:
Killer Crocنقل قول:
Scarecrow:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6708346&postcount=661
کد:forum.p30world.com/showpost.php?p=6715239&postcount=720
سلام ...
من با بتمن اون غول گلی رو زدم بعد تمام ؟؟
با دختره هم دوچهر ه رو ...
حالا چی ؟؟
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
سلام ...
حالا چی ؟؟
این معماهاش بد مـخ بکار میگیره!:-|
الان حکایت اینجا چیه؟!
کلآ ما رسیدیم یه جایی که اصلآ معلوم نی مآموریت چی هس..اومدیم تو این دالان زیر زمین حالا فقط یه در هست که داخلش معما داره.کلآ حکایت بدست آوردن این علامت سوالها چیه؟الان یه یارویی مدام میزنگه دارم ردیابیش می کنم...این الان جزء لول بازیه؟!
آقــــــا کلآ خیلی بازیه سختیه...همش شده معما و پازل!:دی
آره دیگه، الان بازی در حالت main story تموم شده:46:نقل قول:
سلام ...
حالا چی ؟؟
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:15 AM ----------
اینجا رو یادم نیس رسیدم بهش یا نه!نقل قول:
این معماهاش بد مـخ بکار میگیره!:-|
الان حکایت اینجا چیه؟!
اونی هم که مدام زنگ میزنه یه تبهکاره شما رد یابیش میکنی و میری سراغش، و جزو side mission ها محسوب میشه!نقل قول:
الان یه یارویی مدام میزنگه دارم ردیابیش می کنم...این الان جزء لول بازیه؟!
catwoman هستند دوست عزیز. Anne Hathaway در نقش catwoman یا Selina Kyle در فیلم ظاهر شدند. این سری فیلم بتمن که ساخته کارگردان بزرگ و صاحب سبک سینما اقای کریستوفر نولان ه به شدت سعی کرده از تخیلات مجموعه کمیک های بتمن و فیلم های قبلیش دوری کنه و یک سری شخصیت های اضافه که یکم داستان رو تخیلی میکرد رو استفاده نکنه. به مثال Mr.Freez. یا رابین.چون ضعف فیلم قبلی بتمن با کارگردانی تیم بورتون و حتی حضور ستارگانی مثل آرنولد (فریز من) جیم کری(ریدلر) جرج کلونی(بتمن) و حتی نیکول کیدمن همین تخیل بیش از اندازش بود. اقای نولان سعی کرد بتمن رو یک ادم مثل همه نشون بده نه یک سوپر ادم. برای همین به دل نشست. به امید اینکه اخرین قسمت فیلم بتمن قشنگ تر از دو نسخه قبلیش باشه که اون دو هم فوق العاده بودند.نقل قول:
اینم توضیحات و تریلر فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلر
در مورد batgirl هم شما صداش رو در هر دو نسخه بازی میشنوین وoracle خانم همون batgirl تشریف دارند .
batgirl با اسم اصلی barbara gordon دختر سربازرس gordon ه. در سال ۱۹۸۸ و توی کمیک Batman:The Killing Joke جوکر یک شب دم خونه باربارا میره و با تفنگ مجروحش میکنه کی طی حادثه باربارا فلج میشه. از بعد از اون حادثه اسم خودش رو میزاره اوراکل و بتمن رو پشتیبانی میکنه.
اینم تصویر حادثه:
دوستان من یه جا اشتباه کردم و مرحله رو تموم نکردم اما رفتم تو ورحله بعدیش .. الانم نمیشه برگردم اونجا تا تمومش کنم .. چه طوری میتونم از سیو قبلی بازی رو ادامه بدم ؟
تشکر شوالیه پنهاننقل قول:
من با ps3 بازی میکنم و متاسفانه اون 7 تا لباس رو باید خرید و الان کارت ندارم!
راستی کدوم فن یا حرکت رو بزنی این صحنه رو نشون میده؟!
منظورم اینه که واقعا صورته طرف له میشه؟!
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
فکر کنم باید بری جایی که اون دریاچه بود و بعدش ااز زیره میله ها بری تو اون اتاقی که دوچهره قرار داره!بگردی پیدا میکنینقل قول: