بازی شالکه با دوسلدورف کی هست؟چه ساعتی؟کدوم شبکه پخش می کنه؟منظورم 3 نیست
متشکر
Printable View
بازی شالکه با دوسلدورف کی هست؟چه ساعتی؟کدوم شبکه پخش می کنه؟منظورم 3 نیست
متشکر
شالکه با فرایبورگ ساعت 6 بعد از ظهر بازی دارهنقل قول:
دم دوبی اسپورت گرم واقعا
دوبی اسپورت یک بازی بایرنو نشون میده و دوبی اسپورت 2 بازی شالکه رو به طور همزمان پوشش میدن.
امیدوارم کریمی بازی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفتۀ بیست و دوم بوندسلیگا
شنبه 23 بهمن ماه سال 1389
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایرن مونیخ______________________ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافنهایم
.:: اطلاعات داور بازی ::.
.:: اطلاعات استادیوم ::.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Allianz Arena
گنجایش: 69.901 نفر
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.
.:: چارت عملکرد دو تیم بنقل از کیکر تا پایان هفتۀ بیست و یکم ::.
.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.
* توضیح: بایرن 8 بار پیروز شده، 4 بار متوقف شده و 2 بار دو تیم به تساوی رسیده اند
* توضیح: بایرن در کل بازیها، موفق به زدن 19 گل شده و 8 گل هم دریافت کرده است
.:: ترکیب دوتیم بنقل از کیکر و اسامی محرومین و مصدومین ::.
.:: ترکیب دوتیم بنقل از بوندسلیگا ::.
.:: بازیهای رو در روی دو تیم و نتیجۀ شش بازی اخیر ::.
.:: جدول بوندسلیگا ::.
طبق اعلام liveonsat قرار بود كه بازي شالكه رو دوبي اسپورت پخش بكنه ولي خبري نيست.
خبری از بازی شالکه نیستنقل قول:
الآن ساعت 18:10 است
اونطور كه تو يكي از سايتا ديدم كريمي تو ليست ١٨ نفره هم نيست
این لینک بازیه شالکرو نشون میده هرکی اینترنت خوب داره بره ببینه !!!
تو این سایت هم مشخصه ک کریمی تو 18 تا هم نیست !!
توی جایی خوندم توی قرارداد کریمی بوده که همیشه تو لیست ۱۸ نفره باشه که :18:. هر چند تو فوتبال حرفه ای همچین بندی تو قرارداد عجیبه . کسی چیزی شنیده .
چیزی که من خوندم این بود که برای مصدومیت یا افت فاحش سطح فوتبالش از قراردادش کم میشه و در عوض کریمی هم بندی تو قراردادش داره که همیشه تو لیست ۱۸ نفر باید باشه . همونطور که گفتم عجیبه البته . کسی اطلاعات کامل داره ؟
.
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
بازیم که شالکه ۱ - ۰ برده با گل فارفان .
.
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
.
بایرن با ۴ گل هافنهایم رو لوله کرده .
دورتموند تا پایان نیمه اول فعلا ۰ - ۰ هست . لورکوزن هم که ۳ - ۰ آینتراخت رو برد . پس همچنان بایرن سوم هست :13:.
.
علي كريمي بهدليل گرفتگي عضله پشت پا از فهرست شالكه براي ديدار امشب مقابل فرايبورگ كنار گذاشته شد.علي کريمي که اين روزها با تشخيص فليکس ماگات روزانه 2 نوبت تمرينات ويژهاي را انجام ميدهد و اين بازيکن ايراني جزو بازيکناني بود که ميتوانست در مسابقه امشب دقايقي براي شالکه مقابل فرايبورگ به ميدان برود، اما به دليل اينکه علي کريمي 2 ساعت قبل از بازي از ناحيه عضله دوقلو پشت پا دچار گرفتگي شد و به همين دليل از فهرست 18 نفره کنار گذاشته شد.
بنا بر اعلام ابوالفضل جلالي، مدير برنامه هاي علي کريمي قرار است فردا وضعيت کريمي مورد بررسي قرار گيرد و کادر پزشکي شالکه شرايط جسماني اين بازيکن ايراني را اعلام خواهند کرد.
در هفته بيست و دوم بوندس ليگا شالکه موفق شد با تکگل فارفان تيم فرايبورگ را در خانه با نتيجه يک بر صفر شکست دهد.
کد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8911231489
آخی :27:نقل قول:
علي كريمي بهدليل گرفتگي عضله پشت پا از فهرست شالكه براي ديدار امشب مقابل فرايبورگ كنار گذاشته شد.
از منبع خبر هم پیداست چقدر قابل اطمینانه :27:
بایرن مونیخ 4- هوفنهایم 0؛ بازگشت به مسیر پیروزی
روز خوب روبن مساوی روز خوب بایرن است
By Ghazal Ziari
سایت گل- مدافع عنوان قهرمانی در هفته 22 ام رقابت های بوندسلیگا موفق شد در ورزشگاه خانگی خود آلیانزآرنا هافنهایم را با حساب 4 بر 0 شکست دهد و به طور موقت به رتبه سوم جدول رده بندی صعود کند. این در حالی است که دورتمند صدرنشین مقتدر در آخرین دیدار امشب به مصاف کایزرزلاترن رفته است.
بایرن که از ابتدا زوج هجومی خود را در کناره های زمین در اختیار داشت و بدین ترتیب نویدگر یک بازی تهاجمی برای هواداران شد. ماریو گومز بازگشت فوق العاده ای بعد از مصدومیت داشت او موفق شد در دقیقه دوم نیمه اول و به طور دقیقتر در ثانیه 80 بازی گل اول باواریایی ها را به ثمر برساند این گل اولین گل سوپر ماریو به هافنهایم با پیراهن بایرن بود.
اما این پایان کار برای هافنهایم نبود باواریایی ها که از دیدار هفته گذشته و شکست برابر کلن زخم خورده بودند حملات دامنه داری را بر روی دروازه حریف پی میگرفتند که در دقیقه 15 یکی از این حملات توسط توماس مولر گلزن جوان باواریایی ها از درون محوطه جریمه به تور دروازه هافنهایم چسبید و گل دوم بایرن را به ارمغان آورد.
به این ترتیب نیمه اول دیدار با حساب 2 بر صفر به نفع غول های باواریا به پایان رسید.
نیمه دوم ، نیمه آرین روبن
نیمه دوم را می توان شروع هنرنمایی های آرین روبن دانست او که بدلیل سرماخوردگی در دیدار هفته گذشته برابر کلن بایرنی ها را همراهی نکرده بود اینبار آماده و سر حال حرکات پا به توپ خاص خود را به نمایش در آورد و توانست در یکی از این حرکات و با پشت سر گذاشتن چندین بازیکن هافنهایم گل سوم بایرنی ها در دقیقه 63 بازی به ثمر برساند تا باواریایی ها از پیروزی در این دیدار مطمئن شوند.
آمادگی روبن و حضور ریبری در روزهای نزدیک به دیدار با اینتر برای هواداران بایرن ارمغان شیرینی بود. روبن همچنان در جناح راست بایرن جولان می دهد و با حرکات پا به توپ و دریبل های ریز خود مدافعان هافنهایم را سردرگم کرده بود تا اینکه در یکی از این هجوم ها در دقیقه 81 بار دیگر و اینبار با ضربه ای فنی و زیبا توانست گل چهارم باواریایی ها را در شب درخشش خود به ثمر برساند تا بایرن بار دیگر به حضور در رده های بالایی جدول امیدوار شود.
ترکیب دو تیم:
ترکیب بایرن مونیخ : کرافت، بادشتوبر، تیموشوک، گوستاوو، فیلیپ لام،ریبری، پرانیج. شواین اشتایگر ، روبن (آلتینتاپ 83) ، مولر، گومز
ترکیب هافنهایم: اشتارک- بک،وورساه( سیمونیچ 46)، کومپر، ایبرتسبرگر- آلابا، رودی(ویز 20)، سالیهوویج، وکویچ (سیگوردسون77)، ایبیسویچ- بابل
گلها:
بایرن مونیخ : گومز (2)، مولر (15)، روبن (63و81)
خطاها :
کارت زرد : بک، سالیهوویج، سیمونیچ، ویز
داور : پیتر کاگلمن
تماشاگران: 69،000 نفر ظرفیت کامل
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
کایزرسلاترن1- بوروسیا دورتموند1 ؛ لغزش صدرنشین بوندس لیگا
کایزرسلاترن موفق شد تا در دیداری خانگی و درحضور 46هزار تماشاگر مشتاقش، صدرنشین بوندس لیگا را متوقف کند
By Ghazal Ziari
سایت گل- آخرین دیدار شنبه شب رقابتهای این هفته بوندس لیگا با تساوی 1-1 کایزرسلاترن و بوروسیا دورتموند پایان یافت.
کایزرسلاترن با این پیروزی توانست به روند سه شکست متوالی اش در هفته های اخیر پایان دهد و از سوی دیگر بوروسیا دورتموند با کسب نتیجه تساوی مقابل میزبانش، برای چهارمین بار در شش دیدار اخیر، امتیاز از دست بدهد.
درابتدا این سون بندر بود که در دقیقه 81 برای دورتموند میهمان گلزنی کرد ولی یان موراوک، در دقیقه 90 بازی را به تساوی کشاند تا امتیازات میان دو تیم تقسیم شده و صدرنشین بوندس لیگا لغزش دیگری داشته باشد
کایزرسلاترن در این بازی عملکرد خارق العاده ای داشت و خط دفاعی این تیم بسیار منسجم رفتار می کرد.البته با آغاز نیمه دوم دورتموندی ها کنترل توپ و میدان را در دست گرفتند ولی با توجه به دفاع فوق العاده تیم میزبان، نتوانستند بخت خاصی برای گلزنی خلق کنند
این تساوی باعث شد تا دورتموند اکنون با 10 امتیاز فاصله نسبت به لورکوزن صدرنشین باشد.این در حالی است که هنوز 12 هفته دیگر تاپایان رقابتها باقی است
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
پیر لیتبارسکی: می توانیم این شرایط را تغییر بدهیم
سرمربی جدید ولفسبورگ علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است
By Behnam Jafarzadeh
سایت گل- پیر لیتبارسکی، سرمربی جدید ولفسبورگ، علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است.
او در مصاحبه با شبکه اسکای گفت:" ما بازی را خوب شروع کردیم اما ضربه پنالتی شرایط ما را تغییر داد.
با این وجود می توانستید ببینید که تیم آماده جنگیدن است و بازی خوبی ارائه دادیم.
با این شکست شرایط ما کمی دشوار شد اما من فکر می کنم می توانیم بجنگیم و این شرایط را تغییر دهیم."
وولفسبورگ با این شکست با 23 امتیاز در رده سیزدهم جدول بوندس لیگا قرار گرفت و با تیم کلن که در منطقه سقوط قرار دارد، تنها یک امتیاز فاصله دارند.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
آرین روبن : من واقعا راضی هستم
مصاحبه مطبوعاتی لوئیس فان خال، توماس مولر، آرین روبن، فرانک ریبری، مارکو پتزائولی و آندریاس بک، بعد از بازی بایرن و هوفنهایم و برد ۴ بر ۰ باواریاییها
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
سایت گل -
لوئیس فان خال : من از بازی بسیار راضی بودم، این بازی یکی از بهترین بازیهای ما در این فصل بود، ما ۹۰ دقیقه به طور کامل با اقتدار بازی کردیم، بعضی امروز نشان دهنده این بود که ما لایق چه چیزی هستیم، من فقط یک تعویض انجام دادم و آن هم به این خاطر بود که روبن احتیاج به مراقبت پزشکی داشت.
توماس مولر : من فکر می کنم که ما امروز، یک قدم به سمت هدف خود به جلو رفتیم و خودمان را به مکان دوم جدول، نزدیکتر کردیم، در خانه ما شکست ناپذیر هستیم.
آرین روبن : من واقعا راضی هستم، ما می دانیم که برای چه چیزی می جنگیم، تیم ما امروز بسیار عالی کار کرد، فقط من فرانک نبودیم که خوب بازی کردیم، همه نشان دادند که ما یک تیم هستیم، ما هفته گذشته در کلن، نتیجه نگرفتیم و با بازی امروز قصد داشتیم که نشان دهیم ما میتوانیم همه چیز را جبران کنیم.
فرانک ریبری : من از برد، بسیار خوشحال هستم، این برد برای ما مهم و زیبا بود، روبن و ریبری دوباره با هم بازی میکنند، ما بهترین تیم هستیم.
مارکو پتزائولی (سرمربی باشگاه هوفنهایم) : باواریاییها، بازی بسیار خوبی در زمین انجام دادند و ما مستحق باخت بودیم.
آندریاس بک(کاپیتان باشگاه هوفنهایم) : ما تا دقیقه ۱۵ کاملا در شوک بودیم، بایرن بازی بسیار خوبی از خود ارائه داد، بین نیمه ما تصمیم گرفتیم که باید فشار را به روی دروازه بایرن، بیشتر کنیم و در دفاع دچار مشکل نشویم اما بایرن از ما بسیار قوی تر بود، تیم ما باید قبول کند که ما مستحق باخت بودیم.
شادی پس از گل روبن که انگار دستش درد میکنه خیلی قشنگه
مخصوصا اون یکی که بعد از گل زدن به منچستر توی دور برگشت انجام داد
لوسین فاوره، مربی جدید مونشن گلادباخ
سران باشگاه مونشن گلادباخ، لوسین فاوره را به عنوان مربی جدید تیمشان برگزیده اند
By Ghazal Ziari
سایت گل- سران باشگاه بوروسیا مونشن گلادباخ، لوسین فاوره مربی سوئیسی دنیای فوتبال را به عنوان مربی جدید تیمشان برگزیده اند.
بدین ترتیب،مربی سابق هرتابرلین با امضای قراردادی با مونشن گلادباخ تا تابستان سال 2013 برروی نیمکت مربیگری این تیم خواهد نشست.
سران باشگاه مونشن گلادباخ، پس از شکست 1-3 این تیم مقابل سن پائولی ،مایکل فرانتزک، مربی سابق این تیم را از سمت خود برکنار کرد و با به خدمت گرفتن فاوره، به دنبال آن هستند تا تیمشان را از قعر جدول رقابتهای بوندس لیگا جدا کنند.
مونشن گلادباخ در حال حاضر با کسب تنها 16 امتیاز از 22 بازی اش، در رده هجدهم جدول بوندس لیگا قرار گرفته است.
فاوره 53 ساله در سال 2009 نیمکت مربیگری هرتابرلین را ترک کرد و پس از آن دیگر هدایت تیمی را عهده دار نشد. او پیش از این هدایت تیمهایی مثل اف سی زوریخ، سروت، یوردون اسپورت را در سوئیس برعهده داشت.
فاوره روز دوشنبه در کنفرانسی خبری در دفتر باشگاه مونشن گلادباخ معارفه شد و از روز سه شنبه برسر تمرینات این تیم حاضر شد.مونشن گلادباخ در هفته آینده رقابتهای بوندس لیگا مقابل شالکه قرار خواهد گرفت.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
مصاحبه مک لارن پس از جدایی از ولفسبورگ: بازیکنان خواستار بازگشت من هستند
جدایی استیو مک لارن از ولفسبورگ پس از گذشت هفت ماه یکی از وقایع مهم هفته های اخیر بوندسلیگا بود
سایت گل- استیو مک لارن سرمربی اسبق تیم ملی انگلستان با وجود جدایی خود از ولفسبورگ پس از گذشت تنها هفت ماه همچنان معتقد است که می تواند یک مربی موفق در سطح بالای فوتبال باشد.
مک لارن در ماه ژانویه بهمراه تیم ولفسبورگ تنها یک امتیاز با قرارگیری در منطقه سقوط جدول رده بندی بوندسلیگا فاصله داشت اما او معتقد است که می توانست با مدیریت این شرایط را تغییر دهد.
"اگر باور نداشتم که مربی خوبی هستم نمی توانستم پس از مربیگری تیم ملی انگلیس دوباره ادامه دهم این را به اندازه کافی مردم به من می گویند اما یک حس عاشقانه به این حرفه در وجودم هست که به من دلایل زیادی برای ادامه کار می دهد." اینها گفتگو های مک لارن با روزنامه تایمز است او در ادامه می گوید:" مردم می توانند مسائلی را که دوست دارند در مورد شکست های ولفسبورگ به زبان آورند اما من تنها شخصی هستم که جرات خروج از اینجا را داشتم".
" من اصلا انتظار موفقیت یک شبه را در آلمان نداشتم اما می توانستم تغییراتی را در یک دوره زمانی ایجاد کنم. من میدانم که بازیکنان خواستار بازگشت من هستند اما این جدایی به نفع من و باشگاه خواهد بود. من محیطی را می پسندم که برایم هیجان و نکات متفاوتی داشته باشد. من از دو سال اخیر تجربیات زیادی کسب کردم و بسیار لذت بردم".
مربی 49 ساله انگلیس توانست یکبار زندگی حرفه ای خود را پس از حذف بهمراه انگلستان در مقدماتی یورو 2008 و در دیدار برابر کرواسی که با شکست سه شیرها در زیر باران شدید ومبلی همراه بود نجات دهد. او در این دیدار با چتر بزرگ خود به عنوان سر مربی انگلیس نظاره گر حذف تیم بود که پس از آن مورد انتقاد شدید فوتبال نویسان انگلیسی قرار گرفت.
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
بالاک و مصدومیت های پیاپی
میشائیل بالاک پس از رهایی از بند مصدومیت بار دیگر بدلیل احساس درد از ناحیه زانو در تمرینات لورکوزن حضور نیافت
سایت گل- کاپیتان 34 ساله ژرمن ها پس از پیروزی 3 بر صفر تیمش مقابل آینتراخت فرانکفورت بار دیگر بدلیل احساس درد از ناحیه زانو در تمرینات روز شنبه لورکوزنی ها حضور نیافت. بالاک پس از چندین هفته غیبت به دلیل مصدومیت به تازگی توانسته بود شرایط حضور در ترکیب لورکوزن را پیدا کند.
" اینکه آیا او قادر خواهد بود به تمرینات اول هفته لورکوزنی ها در روز سه شنبه بازگردد وابسته به روند و طول درمان او خواهد بود" این اطلاعیه ای بود که باشگاه بایرلورکوزن در مورد بالاک اعلام کرد.
بالاک جام جهانی 2010 را بدلیل مصدومیت از دست داد و عزم خود را برای بازگشت دوباره به ترکیب تیم ملی آلمان جزم کرده است ولی مصدومیت های متوالی ظاهرا هنوز همراه اوست و فرصت بازگشت را از او گرفته است.
بایرن 7 یا 8 میلیون یورو برای گوران پاندف میپردازد
بایرن مونیخ قصد خرید این مهاجم اینتر را دارد.
سایت گل – بایرن مونیخ، گوران پاندف از اینتر را زیر نظر دارد. هفته پیش Sportalreleased خبر این علاقه را داده بود و حالا توتو اسپورت درباره انتقال این بازیکن مقدونیهای بیشتر توضیح داده است.
به پاندف پس از آمدن لئوناردو زیاد بازی نرسیده و گفته میشود که در باشگاه اوضاع محکمی ندارد.
پاندف در 18 دیدار این فصل سری آ تنها یک گل زده و 3 پاس گل داده، و ممکن است با قیمت 7 تا 8 میلیون یورو اجازه رفتنش صادر شود.
این بازیکن 27 ساله پس از پیوستن به اینتر نتوانسته فرمی که در لاتزیو داشت را تکرار کند، هرچند که در سهگانه تاریخی باشگاه در فصل گذشته نقش داشت.
میروسلاو کلوزه در پایان فصل به احتمال فراوان از بایرن میرود، و ایویتسا اولیچ هم که 32 ساله خواهد شد از مصدومیتی بلندمدت برمیگردد، و پاندف میتواند به کار بایرن بیاید که در حال حاضر گزینههای تهاجمی زیادی ندارد.
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
فرانتس بکن باوئر: روبن و ریبری مانند مسی و کریس رونالدو بازیکنانی در کلاس جهانی هستند
این دو بازیکن در پیروزی 4-0 این هفته بایرن مقابل هوفنهایم برای اولین بار در این فصل در کنار هم بازی کردند و بکن باوئر از نمایش آنها بسیار راضی است
By Behnam Jafarzadeh
سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، با ستایش از فرانک ریبری و آرین روبن، گفت پایان یافتن دوران مصدومیت این دو بازیکن یک هدیه بزرگ برای بایرن در ادامه فصل خواهد بود.
این دو بازیکن در پیروزی 4-0 این هفته بایرن مقابل هوفنهایم برای اولین بار در این فصل در کنار هم بازی کردند و بکن باوئر از نمایش آنها بسیار راضی است.
او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" اگر می خواهید به سطحی از کلاس بازی برسید، باید بازیکنانی مانند این دو را در اختیار داشته باشید. مسی و کریس رونالدو بازیکنانی هستند که می توانند سرنوشت ساز باشند و روبن و ریبری نیز در همین از بازیکنان قرار دارند.
همه تیم های بزرگ به بازیکنانی در این سطح نیاز دارند و این چیزی نیست که به خاطر آن ناراحت و شرمنده بود.
روبن یک بازیکن در کلاس جهانی است، یکی از بهترین بازیکنان دنیا اما من او را برتر از ریبری نمی دانم. آنها در یک سطح قرار دارند و هر دو در این کلاس قرار می گیرند.
همه تیم خوب بازی می کند و همه بازیکنان به دنبال رسیدن به موفقیت هستند. به لطف حضور بازیکنانی مانند روبن و ریبری، بازیکنانی مانند توماس مولر و شواین اشتایگر نیز پیشرفت کرده اند."
بایرن مونیخ به دنبال آدریانو، مدافع بارسلونا
این بازیکن برزیلی تا تابستان 2014 با بارسا قرارداد دارد اما اگر پیشنهاد قابل قبولی برای او ارائه شود، مدیران بارسا برای فروش او تردید نخواهند کرد
سایت گل- به گزارش نشریه بیلد، مدیران باشگاه بارسلونا به آدریانو، مدافع جوان تیم شان، اجازه داده اند در تابستان نوکمپ را ترک کند و اکنون بایرنی ها آماده اند تا با این بازیکن قرارداد امضا کنند.
بایرنی ها مدت هاست که در بازار به دنبال یک مدافع چپ هستند و پیش از این بازیکنانی مانند فابیو کوئنترائو از بنفیکا و بنو ترمولیناس، ستاره بوردو را زیر نظر داشتند. اما آنها اخیرا تمام توجه شان را به خرید آدریانو 24 ساله از بارسلونا معطوف کرده اند.
آدریانو در تابستان 2010 از سویا به بارسلونا پیوسته اما تاکنون نتوانسته در ترکیب آبی و اناری ها چندان تاثیر گذار ظاهر شود. به همین دلیل گفته می شود در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد.
این بازیکن برزیلی تا تابستان 2014 با بارسا قرارداد دارد اما اگر پیشنهاد قابل قبولی برای او ارائه شود، مدیران بارسا برای فروش او تردید نخواهند کرد
برنامه بازیهای هفته 23 بوندس لیگا
هفته بیست و سوم رقابتهای بوندس لیگا از جمعه با برگزاری یک دیدار آغاز می شود
By Ghazal Ziari
سایت گل- رقابتهای هفته بیست و سوم بوندس لیگا از روز جمعه بابرگزاری دیدار دو تیم نورنبرگ و اینتراخت فرانکفورت آغاز می شود.سایر دیدارهای این هفته رقابتها روزهای شنبه و یکشنبه برگزار خواهد شد.
این در حالی است که در پایان هفته بیست و دوم این رقابتها، بوروسیادورتموند با 52 امتیاز صدرنشین مقتدر رقابتهاست.بایرلورکوزن با 42 امتیاز دررده دوم قرار دارد و بایرن مونیخ 39 امتیازی سوم است.تیمهای هانوفر،ماینتس، فرایبورگ، هامبورگ، هوفنهایم، نورنبرگ و شالکه هم در رده های چهارم تا دهم جدول هستند.
برنامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا بدین ترتیب است:
جمعه 29 بهمن (18 فوریه)
نورنبرگ- اینتراخت فرانکفورت (ساعت 23)
شنبه 30 بهمن (19 فوریه)
بوروسیا دورتموند- سن پائولی (ساعت 18)
هامبورگ – وردربرمن (ساعت 18)
هانوفر- کایزرسلاترن (ساعت 18)
فرایبورگ – وولفسبورگ (ساعت 18)
هوفنهایم – کلن (ساعت 18)
ماینتس – بایرن مونیخ (ساعت 21)
یکشنبه 1 اسفند(20 فوریه)
بایرلورکوزن- اشتوتگارت (ساعت 18)
مونشن گلادباخ – شالکه (ساعت 20)
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
مصدومیت جدید روبن؛ستاره هلندی تمرینات بایرن را ترک کرد
آرین روبن از ناحیه انگشت مصدوم شد
By Ghazal Ziari
سایت گل- برای دومین روز پیاپی آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ مجبور شد تا تمرینات بایرن را نیمه کاره ترک کند.
این ستاره هلندی روز چهارشنبه دچار گرفتگی عضله شد و تمرینات تیمش را ترک کرد و روز پنجشنبه پس از بازگشت به جلسه تمرینی تیمش این بار از ناحیه انگشت مصدوم شد و بازهم تمرینات تیم را ترک کرد
طبق گزارش منتشره در اسپاکس،نتایج تستهای پزشکی به عمل آمده گویای آن است که انگشت روبن شکسته است. با این وجود انتظار می رود که ستاره هلندی در دیدار این هفته تیمش مقابل ماینتس به میدان برود
فان خال:باید به جریان بازیها بازگردیم
مربی هلندی بایرن معتقد است که تیمش در برهه حساسی قرار دارد
By Ghazal Ziari
سایت گل- لوئیس فان خال مربی هلندی بایرن مونیخ در آستانه دیدار حساس شنبه شب تیمش مقابل ماینتس از شاگردانش خواست تا تمام تمرکز خود را برروی این بازی قرار دهند،چون بایرن مونیخ واردبرهه حساسی از رقابتهای ین فصل می شود.
طبق صحبتهای فان خال، رویارویی با ماینتس :« در هفته های حساسی از رقابتها از راه رسیده و ما باید به جریان بازیها بازگردیم.»
بایرن مونیخ در حال حاضر در رده سوم جدول رقابتهاست و هدف باواریایی هااین است که رقابتهای این فصل را در رده دوم جدول به پایان ببرند و بتوانند دورتموند صدرنشین راتحت فشار قرار دهند.
بداستوبر، مدافع بایرن نیز در این رابطه گفت:« ما باید مقابل ماینتس به پیروزی برسیم تا جایگاهمان را حفظ کنیم و روحیه لازم برای مصاف با اینتر را به دست آوریم.»
فان خال نسبت به حضور تونی کروس و دیگو کنتنتو در دیدار شنبه شب شک دارد. این دو ستاره هفته گذشته به تمرینات باواریایی ها بازگشته اند و هنوز به اوج آمادگی جسمانی شان نرسیده اند.در این میان آرین روبن که با شکستگی انگشت دستش مواجه شده، قادر به حضور در ترکیب باواریایی ها خواهد بود.
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
لام در انتظار مصاف با ماینتس
طبق صحبتهای کاپیتان باواریایی ها، بایرن باید تمرکزش را مقابل ماینتس حفظ کند
By Ghazal Ziari
سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که باواریایی ها باید تمرکزشان را در طول 90 دقیقه دیدار مقابل ماینتس که شنبه شب برگزار خواهد شد را حفظ کنند تا بتوانند هر سه امتیاز این دیدار را کسب نمایند
باواریایی ها هفته گذشته در رقابتهای بوندس لیگا با نتیجه 0-4 هوفنهایم را شکست داد و لام در انتظار فداکاری مشابه و تمرکز دقیق در دیدار مقابل ماینتس است.
لام در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« دقیقا مثل هفته گذشته، ما باید در طول تمام 90 دقیقه تمرکز کنیم و نیاز به این داریم که در هر منطقه از زمین به سختی تلاش کنیم.ما به این تمرکز و تلاش در دیدار با ماینتس نیاز داریم، چرا که در غیر این صورت کار برای ما سخت خواهد شد.اگر همه ما با هم کار کنیم، گل زدن به ما کار سختی خواهد بود.»
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
رئال مادرید به دنبال آندریاس بک
آنها مدافع ارزشمند هوفنهایم را در تابستان میخواهند.
سایت گل – رئال مادرید در تابستان به دنبال خرید آندریاس بک، مدافع هوفنهایم خواهد بود.
اسکای اسپورتس نیوز به این نکته اشاره کرده که این مدافع کناری متولد روسیه، که بازی ملی هم برای آلمان انجام داده، گزینه احتمالی برای بازیکن ذخیره سرخیو راموس خواهد بود.
چندین باشگاه بزرگ اروپایی این بازیکن 23 ساله را زیر نظر دارند و بایرن مونیخ، بروسیا دورتموند و یوونتوس بیش از همه او را می خواهند.
قرارداد او با هوفنهایم در تابستان 2012 تمام میشود و باشگاهش ترجیح میدهد به جای آن که او را یک سال بعد به صورت رایگان از دست بدهد، از فروشش پول به دست بیاورد.
گفته میشود پیشنهاد حدود 6 میلیون یورویی برای خرید این مدافع سابق اشتوتگارت کافی است. البته در پایان فصل احتمالا جنگ قیمت بر سر او در بگیرد.
گفته میشود مادرید همچنین به دنبال مایکون هم هست.
اینم انتقام از ماینز
هفته بعدی حساب یوسف و تیمشم میرسیم:دی
سلام . عیدتون مبارک :10::11:
آقا میگم معلوم نیس با اینتر ، دروازه بان کیه ؟ کرافت یا بوت ؟
من که هیچکدوم بازیای بایرن رو ندیدم و نمیدونم کرافت تو چه سطحیه اما رفقا که دیدن که کل یوم زیرآبشو زدن تو همین تاپیک :31:.
ضمنا اوضاع مصدوم و محروم و مفقود و مجروح ! برا بازی اینتر چجوریاس ؟
به امید برد :8:
.
بازی با اینتر که همه هستن و مصدوم و محرومی نداریم خوشبختانه ولی امیدوارم بوت رو بزاره دروازه
کرافت که تو این بازی با ماینز یه ضربه تو سرش خورد(مث همونی که تو سر چک خورد و به خاطرش کلاه میزاره دیگه) و مجبور شد فن خال که تعویضش کنه
امیدوارم نرسه به بازی با اینتر:دی
در جواب بردیا خان :31:
توماس کرافت به بازی با اینتر می رسد
پس از مصدومیت در دیدار دیشب، توماس کرافت در بازی چهارشنبه شب بایرن مقابل اینتر حاضر خواهد شد
دو بازیکن کلیدی باواریایی ها توماس کرافت و فرانک ریبری که در پیروزی دیشب مقابل ماینتس مصدوم شده بودند می توانند در دیدار چهارشنبه شب مقابل اینتر باواریایی ها را همراهی کنند.
غول های باواریا در دیدار بوندسلیگایی آخر هفته توانستند با حساب 3 بر 1 ماینتس را در خانه شکست دهند و به مکان دوم جدول صعود کنند. کرافت که در این دیدار و در برخورد با سیلسکوویچ مهاجم ماینتس مصدوم شد و در ابتدای نیمه دوم جای خود را به هانس یورگ بوت داد اما پس از معاینات پزشکی ضربه وارد شده به سر او چندان جدی تشخیص داده نشد و او می تواند باواریایی ها را در جوزپه مه آتسا همراهی کند.
فرانک ریبری نیز که پس از پیروزی دیشب کمی احساس درد و ناراحتی داشت و حضور او در یازی چهارشنبه شب کمی در حالت تردید بود با تشخیص و معاینات انجام شده می تواند مونیخی ها را در این دیدار حساس یاری دهد.
منبع :
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2011/02/21/2362094/%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AF
.
آمار بایرن مونیخ در بوندس لیگا: از 7 تا 81
پس از پایان دیدار برابر ماینتس آمار و رکوردهای بایرن در تاریخ بوندسلیگا را مرور می کنیم.
سایت گل -
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از وبسایت رسم باشگاه بایرن مونیخ
این روزها آمار و ارقام و رکوردها بیشتر متمرکز بر تعداد پاسهای سالم و تعداد گل زده و... می باشد و بیشتر برای کمک به تحلیل تیمها و آنالیز قبل و بعد از بازی از آنها استفاده می شود حال در اینجا رکوردها و آمار متفاوتی را که توسط باشگاه و بازیکنان پس از بازی هفته بیستم و سوم بدست آمده است ذکر خواهیم کرد.
آمار و رکوردهای بایرن پس از بازی برابر ماینتس
7- آرین روبن در دیدار دیشب مقابل ماینتس 7 شانس گلزنی داشت که توانست با دو پاس زیبای خود دو گل برای باواریایی ها بسازد.
16- باواریایی ها به آرامی در حال صعود به رده های بالایی جدول رده بندی بوندسلیگا هستند آنها 16 امین امتیاز را از بازی های خارج از خانه در دیدار دیشب کسب کردند.
18- ماریو گومز با گلزنی در دیدار دیشب توانست با 18 گلزده در این فصل به تنهایی در صدر جدول گلزنان بوندسلیگا جای گیرد پس از او سیسه با 16 گل از فرایبورگ قرار گرفته است.
25- باستین شواین اشتایگر که اولین گل بایرن را در دقیقه 9 دیدار برابر ماینتس به ثمر رساند موفق شد 25امین گل خود در بوندسلیگا را جشن بگیرد او هرگز پیش از این نتوانسته بود با ضربه سر در بوندسلیگا گلزنی کند.
25- برنو در 25امین دیدار بوندسلیگایی به عنوان بازیکن جایگزین وارد زمین شد که 18 دیدار آن با پیراهن بایرن بوده است.
25- هولگر بداشتوبر با خطا بر روی آلاگی مهاجم تونسی ماینتس 25امین کارت زرد باواریایی ها را در این فصل به نام خود ثبت کرد با وجود آن بایرن کمترین تعداد کارت های دریافتی را نسبت به سایر تیم های بوندسلیگا دریافت کرده است.
50- ماریو گومز با حضور در دیدار دیشب 50امین حضور خود با پیراهن بایرن را در بوندسلیگا جشن گرفت.
56- بایرن 56 درصد از زمان دیدار دیشب را در اختیار داشت.
70- تونی کروس که آخرین حضور او در مقابل سنت پائولی بود پس از 70 روز در دیدار دیشب برابر ماینتس دوباره با پیراهن بایرن و پس از رهایی از مصدومیت در نیمه دوم وارد زمین شد. این 25 امین حضور کروس در این فصل برای باواریایی ها بود.
81- فرانک ریبری شب فوق العاده ای در برابر ماینتس سپری کرد درخشش او نه تنها به عنوان یکی از بهترین عوامل هجومی تیم بلکه او از 27 تلاش تک به تک خود توانست در 22 مصاف پیروز باشد و بعبارتی در 81 درصد از مصاف های تک به تک پیروز بود.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
فلیکس ماگات: تقصیر لیگ قهرمانان بود که باختیم
او بر این باور است که دیدار تیمش مقابل والنسیا در لیگ قهرمانان روی باخت به گلادباخ تاثیرگذار بود.
سایت گل – فلیکس ماگات، مربی شالکه از شکست دو بر یک تیمش مقابل بروسیا مونشن گلادباخ قعرنشین ناراحت بود.
او گفت: «بسیار ناامید شدهام. امید داشتم که تیمم عملکردی که سهشنبه در والنسیا داشت را تکرار کند. اما ما به ندرت موقعیت ساختیم و در حمله تیم مسلطی نبودیم.»
شالکه در سهشنبه تساوی یک بر یک در خانه والنسیا در لیگ قهرمانان به دست آورد، و بداقبال بود که گل دیگری به این تیم اسپانیایی نزد.
ماگات گفت: «ظاهرا لیگ قهرمانان تمرکز خیلی زیادی از بازیکنان ما گرفته است. این مشکل ذهنی است.»
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
آدلر: از کیسلینگ ممنونم
دروازهبان بایر لورکوزن به ستایش از مهاجم تیمش پرداخته.
سایت گل – رنه آدلر، دروازهبان بایر لورکوزن از اشتفان کیسلینگ تشکر کرد که اشتباهات او را جبران کرد. لورکوزن توانست اشتوتگارت را چهار بر دو ببرد. روی گل زدراوکو کوزمانوویچ، آدلر هر دو دست خود را به توپ زد اما مانع گلزنی حریف نشد، و هرچند آدلر دو گل خورد لورکوزن با دو گل کیسلینگ پیروز شد.
آدلر گفت: «میتوانم نفسی به راحتی بکشم و امروز باید از اشتفان کیسلینگ تشکر کنم. مهار شوت کوزمانوویچ دشوار بود اما باید آن را میگرفتم.»
کیسلینگ دویستمین بازی خود در بوندسلیگا را انجام داد و 66 و 67مین گل خود را زد. او میگوید: «اشتوتگارت به روشنی ما را تحت فشار قرار داد اما ما در نیمه دوم توپ را بسیار بیشتر در اختیار داشتیم، هرچند که از آن کاملا استفاده نکردیم. در هر حال ما با شایستگی به پیروزی رسیدیم.»
لورکوزن با این برد رتبه دوم خود را تثبیت کرد.
کاپیتان بایرن شواینی هست؟
نه عزیز . کاپیتان اول فیلیپ لام هست . بعدش فکر کنم شواینی باشه .نقل قول:
.
الیرو الیا در فکر ترک هامبورگ در تابستان
ستاره هلندی باشگاه هامبورگ به فکر ترک رختکن این تیم افتاده است
By Ghazal Ziari
سایت گل- طبق گزارش منتشره در موپو، الیرو الیا ممکن است دربازار نقل و انتقالات تابستانی، رختکن هامبورگ را ترک کند.
درحالی که این ستاره 24 ساله جایی در ترکیب اصلی هامبورگ در رقابتهای این فصل ندارد، شنیده می شود که روابط او با آرمین فه،مربی هامبورگ نیز تیره و تار شده است.
الیا در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« من واقعا ناامید شده ام ولی فوتبال همین است.با نهایت توان تمرین خواهم کرد و باید ببینم که چه خواهد شد.»
این در حالی است که این ستاره هلندی پیش از این هم در صحبتهایی از بی اعتمادی مربی تیمش نسبت به او شکایت داشت.
فه در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« من باردیگر مصاحبه الیا را خواندم.او همیشه می گوید که 100% آماده است ولی هنوز نتوانسته این را به نمایش بگذارد.وقتی الیا در دیدار مقابل سن پائولی به میدان رفت، من این آمادگی را در او ندیدم.»
رومن وایدنفلر دروازبان دورتموند که تو این فصل تو 23 بازی فقط 13 گل دریافت کرده بود توی تمرینات به دلیل برخورد با متس هوملز مصدوم شده و برای 6هفته دور از میدان هستش.
خبر خوبیه برای بایرن چون این هفته تو بوندسلیگا با دورتموند بازی داریم.
به جاش میچ لنگراک دروازبان 22 ساله استرالیایی باید برای اولین بار تو بوندسلیگا بازی بکنه و اونم جلوی بایرن.
یک عدد نکته
مدافع چپ جوون دورتموند که اسمش marcel schmelzer هستش به غلط توی سایتا ازش به عنوان مارسل اشملزر یا اشملتزر نام برده میشه در حالی که تلفظ درست اسمش اشملتسر هستش
توی زبون آلمانی z همیشه صدای ((تس)) میده.
مثل فرانتس بکن بائر یا آلیانتس آرنا.
توماس کرافت امشب می خواد جواب منتقدانش رو بده :دی
امیدوارم به بادمون نده:13:نقل قول:
بردیا چقد فاز منفی میدینقل قول:
امیدوارم به بادمون نده
یاد مصاحبه علی دایی و اون قضیه گالیور افتادم : دی
اگه کروس فیت باشه (که نیست) به گوستاوو ترجیح داده میشه. بازی با ماینتس 20 دقیقه آخر اومد تو زمین این بازی هم احتمالا میاد اما هنوز تو شرایط بازی نیست!
دوست دارم بایرن امشب با این ترکیب بازی کنه: کرافت،لام،تیمو،بدشتوبر،پر انیچ،شواینی،کروس،روبن،مو لر،ریبری،گومز
ترکیب بیلد هم همینه فقط بجای کروس گوستاوو بازی میکنه.
گل هم نتیجه بازی رو 2-2 پیش بینی کرده...
تبریک به دوستان بایرنی
تو آلمان دیگه تیر خلاص رو میزنیم :5:
ولی واقعا وضع دفاع نگران کننده بود مخصوصا تا قبل از اومدن برنو
اتوئو بدجوری دفاعو بهم ریخته بود
کاش لوسیو رو از دست نمی دادیم.
هفتۀ بیست و چهارم بوندسلیگا
شنبه 7 بهمن ماه سال 1389
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.:: اطلاعات داور بازی ::.
.:: اطلاعات استادیوم ::.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.
.:: چارت عملکرد دو تیم بنقل از کیکر تا پایان هفتۀ بیست و سوم ::.
.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.
* توضیح: بایرن 38 بار پیروز شده، 16 بار متوقف شده و 26 بار دو تیم به تساوی رسیده اند
* توضیح: بایرن در کل بازیها، موفق به زدن 161 گل شده و 104گل هم دریافت کرده است
.:: ترکیب دوتیم بنقل از کیکر و اسامی محرومین و مصدومین ::.
.:: ترکیب دوتیم بنقل از بوندسلیگا ::.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Click this bar to view the full image. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.:: بازیهای رو در روی دو تیم و نتیجۀ شش بازی اخیر ::.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
اعلام برنامه
هفتۀ بیست و چهارم بوندسلیگا
شنبه 7 بهمن ماه سال 1389ساعت 21:00
Dubai sports 2
C+ Fútbol (esp)
Conn-X TV Sport 2
Dahlia Sport 2
ESPN (uk & irl)
EuroSport 2 (nordic)
EuroSport 2 [Bundesliga]
Orange Sport (fra)
Sky Bundesliga
Sky Calcio 2
Sky Sport 3 (ita)
Sky Sport Info *Portal
Sport 1 Live (ned)
Sport TV3
Sport+ (rus)
SuperSport 3 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
TRT 3 [Spor]
YES Sport 1
C+ Fútbol HD (esp)
DigitAlb HD6
ESPN HD (uk)
NTV+ HD Sport
Sky Calcio HD2
Sky Sport HD1 (ger)
Sky Sport HD3 (ita)
TRT HD
YES Sport 1 HD
پیش بازی: بایرن - دورتموند؛ گلها، کارت ها و اشک های کودکانه
به بهانه 84 امین دیدار دو تیم در بوندسلیگا
سایت گل- به بهانه دیدار امشب دو تیم بزرگ آلمان به بررسی سوابق و خاطرات به یاد ماندنی از دیدارهای آنها پرداخته می شود.
بازی های به یاد ماندنی این دو تیم کم نیستند از آن جمله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازی به یاد ماندنی است که در آن توماس روسیسکی ضربه ی آزاد خود را به گوشه چهارچوب بایرن نواخت و با وجود آنکه تصور میکرد که توپ به هدف نشسته است ولی این چنین نشد و توپ با تیر برخورد کرد و در دستان اولیور کان جای گرفت و کان با دست گره کرده و رو به آسمان شب دورتمند فریاد زد yesssss و این را ثابت کرد که با وجود آنچه اتفاق افتاده است دورتمند سزاوار برد نبود.
بازیکنانی که با هر دو پیراهن در مقابل دو تیم بازی کرده اند
تونی شوماخر دروازه بان اسطوره ای آلمانها، اشتفان رویتر ، یورگن کوهلر، توماس هلمر، میشائیل رومینیگه، تورستن فرینگز، کرستین نرلینگر و یورگن وگمان که تمامی این بازیکنان از بزرگان فوتبال آلمان محسوب شده و تجربه حضور در این دیدار را با هر دو پیراهن داشته اند. در حال حاضر نیز در ترکیب بورسیا دورتمند بازیکنانی نظیر متث هاملس و مارکوس فیلنر حضور دارند که دوران بازیگری خود را در پایتخت باواریا آغاز کرده اند.
آمار دیدار های دو تیم در 30 سال اخیر: بایرن دو برابر دورتمند پیروز بوده است
دو تیم مربیان مختلفی را در این دیدار روی نیمکت داشته اند اما تنها 6 مربی بودند که در هر دو تیم حضور داشتند آنها عبارتند از : برانکو زبک، راینهارد سافتیگ، ادو لاتک، ارش ریبک، اتو ریهاگل و اتمار هیتزفیلد. نکته جالب این است که اتمار هیتزفیلد توانست با هر دو تیم فاتح لیگ قهرمانان اروپا شود.
شنبه 84 امین دیدار دو تیم در بوندسلیگا خواهد بود. آمار در دیدار های رودر رو به سود باواریایی هاست آنها در مجموع 38 بار مقابل حریف پیروز بودند در حالیکه بورسیا دورتمند 19 پیروزی بدست آورده است و 26 دیدار دو تیم نیز با تساوی به اتمام رسید. و تنها چهار دیدار دو تیم بدون گل خاتمه یافته است.
در سال 1971 بایرن موفق شد بورسیا دورتمند را با حساب 11 بر 1 در هم بکوبد این نتیجه یک رکورد در دیدارهای دو تیم محسوب می شود همچنین از آن می تواند به عنوان 5 دیدار تاریخ بوندسلیگا که 12 گل در آن به ثمر رسید نام برد.
یان کولر درون دروازه بورسیا دورتمند
گلزنان بایرن در دیدار تاریخی سال 1971 عبارت بودند از : گرد مولر(4)، اولی هوینس(2)، فرانتس روث(2)، فرانتس بکن باوئر، پل بریتنر و ویلهلم هافمان و تک گل بورسیا دورتمند را دیتر وینکاف به ثمر رساندند.
از آن زمان تا امروز بورسیا دورتمند به ندرت مقابل بایرن پیروز می شد شکست 6 بر 2 در سال 2000 و پیروزی های 5 بر 0 بایرن در سال 2006 و 2008 اثبات این ادعا می باشد پیروزی 3 بر 0 دورتمند در دیدار رفت را می توان تنها موفقیت آنها پس از 20 سال در دیدار برابر بایرن دانست.
حوادث تاریخی و به یاد ماندنی در دیدارهای دو تیم کم نبوده است از آن جمله می توان به قرار گیری یان کولر 2متر و 2 سانتیمتری درون دروازه دورتمند پس از خروج ینس لمن اشاره کرد.
در آن دیدار دورتمندی ها هر 3 تعویض خود را انجام داده بودند و یان کولر شجاعانه درون دروازه قرار گرفت و عملکرد نسبتا خوبی هم در پست جدید از خود نشان داد. در آن دیدار که در ورزشگاه خاطره انگیز المپیک مونیخ برگزار می شد و با نتیجه 2 بر 1 به سود بایرن به پایان رسید نکته جالب در این بازی قرار گیری بازیکن بلند قامت دورتمند در تیم منتخب هفته به عنوان دروازه بان می باشد که توسط مجله کیکر انجام گرفت.
خاویر زانتی حتی در 37 سالگی نیز برای اینتر موثر بازی می کند او در کارهای دفاعی بسیار عالی است مدافع آرژانتینی اینتر نقش بسزایی در استحکام خطوط تدافعی میلانی ها دارد البته او این روزها در پست هافبک دفاعی نیز به کار گرفته شده است ولی به نظر با حضور روبن در بال راست تهاجمی بایرنی ها حضور او در سمت چپ خط دفاعی برای مهار روبن محتمل تر باشد.
لوتار ماتئوس و تمسخر اندی مولر
اما بازی های بایرن و دورتمند در دهه 90 بسیار دیدنی بود دورتمند عنوان قهرمانی را نیز در اروپا به همراه داشت و این بازی ها در واقع تمام صحنه های به یاد ماندنی با خود داشت. حرکات کونگ فو الیور کان در مقابل اشتفان چاپیوسات و تمسخر ماتئوس که با دست اشاره می کرد که اندی مولر مانند کودکان در حال گریه کردن هست از یادها نمیرود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوج حساسیت را می توان در دیدار دو تیم در سال 1997 در وستفالن احساس کرد بورسیا دورتمند در آن فصل با اختلاف 3 امتیازی نسبت به بایرن در مکان دوم جدول قرار داشت و می توانست با پیروزی در این دیدار فاصله ایجاد شده را کاهش دهد. اما گلزنی کارل هاینس ریدله برای دورتمند تنها سه دقیقه بعد توسط روگریو ریزتلی پاسخ داده شد تا دو تیم به تساوی 1 بر 1 رضایت دهند.
در این دیدار موقعیت های گلزنی بسیاری برای هر دو تیم ایجاد شد. شش کارت زرد و تمسخر اندی مولر توسط کاپیتان لوتار ماتئوس که با اشاره دست به او می گفت که مانند کودکان مشغول گریه کردن هست و اشک هایش را پاک کند از نکات جالب توجه این دیدار بود.
هنوز هم دورتمندی ها حسرت سال 97 را دارند با این تساوی بایرن قهرمان این فصل شد و دورتمند در همان فصل با شکست 3 بر 1 یوونتوس قهرمانی اروپا را در المپیک مونیخ بدست آورد و می توانست با قهرمانی در آلمان جشن خود را پر رونق تر کند.
سه کارت قرمز 9 کارت زرد
با این حال برخورد دو تیم در 7 آوریل 2001 در کتاب تاریخ بوندسلیگا از جهات متفاوت ثبت شده است.داور این بازی هارتموت استرامپ بود که از 10 کارت زرد از جیب خارج (9 تا برای بایرن) و یک بازیکن را نیز با کارت دوم (لیزارازو از بایرن) و دو بازیکن را با کارت قرمز مستقیم (اشتفان افنبرگ و اوانیلسونگ) اخراج کرد که موجب شد این بازی به عنوان پر کارت ترین بازی بوندسلیگا ثبت شود.
اولی هوینس بعد از بازی گفت:((قبل از این هرگز ندیده بودم که یک داور از دقیقه اول تا دقیقه 95 بازی حدود 50 اشتباه را مرتکب شود)) وجالب اینکه در بازی برگشت هم در یک امر طوفانی داور 9 کارت زرد از جیب خارج و یک بازیکن دورتمند(هانریش)را نیز با کارت زرد دوم از بازی اخراج کرد.
بدون شک نتیجه دیدار 84 ام دو تیم می تواند قهرمان این فصل را تعیین کند پیروزی بایرن در این دیدار می تواند اختلاف امتیازی ایجاد شده را کمی کاهش دهد و آنها را به ادامه فصل امیدوارتر کند و پیروزی دورتمند نیز در واقع تکلیف قهرمانی این فصل را مشخص خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت بوندسلیگا - سعید محمدخواه
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
حمایت فان خال از انتقال احتمالی نویر به بایرن مونیخ
مربی بایرن اکنون موضعش را نسبت به دروازه بان شالکه تعویض کرده
By Ghazal Ziari
سایت گل- لوئیس فان خال مربی هلندی بایرن مونیخ در صحبتهایی از ایده به خدمت گرفتن مانوئل نویر در بازار تابستانی استقبال کرده استگزارشهای منتشره حاکی از آن است که دروازه بان شماره یک تیم ملی آلمان در مسیر پیوستن به رختکن اف سی هالیوود است و فان خال که پیش از این تمایلی برای به خدمت گرفتن مانوئل نویر نداشت، ایده هایش را تغییر داده و از احتمال انتقال دروازه بان شالکه استقبال کرده استفان خال به اسپورت 1 گفت:« فکر می کنم که نویر خیلی به درد ما می خورد. هر باشگاه بزرگ به دو دروازه بان تراز اول نیاز دارد.»کرافت که در جریان دیدار 4شنبه شب بایرن مقابل اینتر در سن سیرو عملکردی استثنایی را به نمایش گذاشت در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که نویر به این باشگاه منتقل شود، رختکن باواریایی هارا ترک خواهد کرد.قرارداد این دروازه بان 22 ساله در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد.از سوی دیگر فان خال تمایل زیادی دارد تا دو دروازه بان جوان را در اختیار داشته باشد و در صحبتهایی اعلام کرده که اگر کرافت می خواهد در ترکیب اصلی تیم باشد، می تواند به تیم دیگری برود:« در آن زمان کرافت می تواند برود»
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
وولفسبورگ 2- مونشن گلادباخ 1؛2 گل دیگو و اولین سه امتیاز لیتبارسکی
دیگو گل ارزشمندی را برای وولفسبورگ به ثمر رساند تا لیتبارسکی اولین پیروزی اش را با این تیم تجربه کند
By Ghazal Ziari
سایت گل- پس از شکستهای متوالی در دو دیداری که پیر لیتبارسکی برروی نیمکت مربیگری وولفسبورگ قرار گرفت، این مربی توانست در سومین حضورش برروی نیمکت این تیم، طعم پیروزی را بچشد و تیمش با نتیجه 1-2 مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ به پیروزی برسد.دیگو در دقایق ابتدایی به یک ضربه پنالتی دست یافت آن را از دست داد ولی دردقیقه 36 اشتباهش را جبران کرد با بهره گیری از ضربه استثنایی توپ ساشا ریتر گل ارزشمندی را برای تیمش به ثمر رساند.دیگو در دقیقه 46 هم برای یک بار دیگر برای وولفسبورگ گلزنی کرد ولی فیلیپ دائم،در دقیقه 74 از روی نقطه پنالتی برای تیم میهمان گلزنی کرد تا تفاوت به حداقل برسد.البته با این وجود پیروزی از آن تیم میزبان شد تا مونشن گلادباخ با ناکامی زمین را ترک کند.این تیم در رده هجدهم جدول باقی ماند و وولفسبورگ با کسب 26 امتیاز از 24 بازی به رده سیزدهم جدول صعود کند
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
منچسترسیتی به دنبال مولر
خبرها حاکی از آن است که این باشگاه قصد دارد برای به خدمت گرفتن این بازیکن، مبلغ ۳۰ میلیون یورو را به بایرن پرداخت کند
سایت گل - به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، سران باشگاه منچستر سیتی به شدت عملکرد توماس مولر، مهاجم آلمانی، باواریاییها را زیر نظر گرفته اند و قصد دارند تابستان سال جاری برای خرید این بازیکن با باشگاه بایرن مونیخ وارد مذاکره شوند.
خبرها حاکی از آن است که این باشگاه قصد دارد برای به خدمت گرفتن این بازیکن، مبلغ ۳۰ میلیون یورو را به بایرن پرداخت کند. یک نشریه انگلیسی در اینباره مینویسد که باشگاه منچستر سیتی حاضر است برای خرید مولر، مبلغی بالاتر از ۳۰ میلیون یورو را هم پرداخت کند.
قرارداد توماس مولر با باشگاه بایرن مونیخ تا سال ۲۰۱۵ اعتبار دارد. این بازیکن از تابستان سال ۲۰۰۹ در این باشگاه بازی میکند و تا به حال ۹۲ بازی با پیراهن بایرن مونیخ انجام داده است و در مجموع ۹۲ بازی، ۳۴ گل به ثمر رسانده است
این حرفهانیست بچه ها امشب ما برنده ایم مثل بازی قبلی:31:بایرنیهاش زیادی به شکماشون صابون نزنن:27:
:40:دورتموندقهرمان میشه:40:
حالا وقتی 3ساعت دیگه بازی شروع شد و روبری اشکتونو دراوردن میفهمید کی برنده میشه:دی
بی خیال بردیا جان 3ساعت برای چی صبر کنیم؟ از همین الان خیالت رو راهت کنم 3-1بایرن میبازه:31:نقل قول:
:40:وای:40: وای:40: دورتموند تو قهرمانی:40: وای:40: وای:40:
انگار همه بچه ها نشستن خونه همساده ! و دارن بازی رو نیگا میکنن . جای مارم خالی کنین اما تا پایان نیمه اول بایرن ۲ - ۱ عقب هست .
باریوس دقیقه ۹ برا دورتموند گل زده . دقیقه ۱۶ گوستاوو دیاس گل مساوی بایرن رو زده . ۲ دقیقه بعدش دوباره نوری شاهین از دورتموند گل دوم رو زده . دقیقه ی ۲۶ هم گومز گل زده که داور آفساید گرفته . انگاری صحنه مشکوک هم بوده .
فعلا تا پایان نیمه ی اول بایرن ۱ - دورتموند ۲ . امیدوارم بایرن نیمه ی دوم جبران کنه .
گزارش زنده بایرن مونیخ - بوروسيا دورتموند.
کد:http://www.goal.com/iran/match/48181/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-vs-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%8A%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF/play-by-play