کدوم سایت ؟نقل قول:
Printable View
کدوم سایت ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وین رونی: بله، از منچستریونایتد میروم
او گفته قرارداد جدیدی امضا نخواهد کرد.
سایت گل: وین رونی تایید کرده که قصد ترک منچستریونایتد را دارد.
رونی بیانیهای درباره صحبتهای سر الکس فرگوسن در روز پنجشنبه صادر کرده و در آن تایید کرده که میخواهد برود.
او در این بیانیه گفته است: «هفته گذشته با دیوید گیل (مدیر اجرایی باشگاه) دیدار کردم و در حالی که میخواستم درباره آینده تیم اطمینان حاصل کنم، او هیچ تضمینی به من نداد.
سپس به او گفتم که قرارداد جدیدی امضا نخواهم کرد.»
رونی گفته از حرفهای دیروز فرگوسن شگفتزده شده است. او البته طرفدار بزرگ مربی یونایتد میماند اما جهتگیری آینده باشگاه باعث دغدغه او شده است: «دوست داشتم حرفهای سر الکس را بشنوم و برخی از آنها من را شگفتزده کرد. این که او گفته مدیر برنامههایم و من چند جلسه با باشگاه داشتهایم تا بر سر قرارداد جدید صحبت کنیم کاملا درست است. در جریان آن دیدارها در ماه آگوست من تضمین خواستم که باشگاه همچنان بتواند بازیکنان بزرگ دنیا را جذب کند.
من هرگز جز احترام کامل به منچستریونایتد نداشتهام. چطور میتوانم احترام نگذارم، در حالی که این باشگاه تاریخچهای رویایی دارد و به ویژه شش سالی را گذرانده که خوشبختانه من هم در آن نقشی داشتهام؟
برای من قهرمانی مهم است. باشگاه همیشه با هدایت سر الکس قهرمانی به دست آورده. به همین دلیل به نظرم سوالهایی که پرسیدم توجیهپذیر بود.
با وجود مشکلات اخیر، میدانم که همواره به شدت وامدار سر الکس فرگوسن خواهم بود. او مربی و مرشد بزرگی است که از روزی که از اورتون آمدم و تنها 18 سال داشتم به من کمک کرده و از من حمایت کرده. اما به خاطر منچستریونایتد امیدوارم او همین طور عالی بماند. او پدیده است و نابغه.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/10/20/2175140/%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%85
پ.ن: نمیدونم چرا با خوندن این صحبتا حس کردم همه این مسائل بازی ایه برایه اینه که ذهن هوادارای فوتبال (به خصوص هوادارای تیمای انگلیسی) از مسائل حاشیه ای رونی دور بشه و همه معطوف بشن به جدایی رونی از من یو! البته شاید اصلا اینطوری نباشه، ولی اگه یادتون باشه منچستر، پیش از بازیه برگشت با بایرن، با اعلام نکردنه رسیدنه رونی به بازی و البته در آخرین لحظات با رو کردن رونی تونست شوک مثبتی رو به تماشاگرا و شوک منفی ای رو به بایرن بده. به هر حال باید منتظر بود تا ببینیم چی میشه! دلایل رونی واقعا عجیبه! خوب میشه با خرید ستاره ای، رونی رو هم حفظ کرد! چون هم ساف و هم رونی گفتن که با هم مشکلی ندارن!
شرمنده یادم رفت بزارمنقل قول:
کد:www.rojadirect.org
خوب
1.0
به همه شیاطینی ها تبریک میگم
خیلی میترسیدم که یه وقت با این حاشیه های که پش اومده
تیم این بازی هارو خراب کنه
ولی حالا که میبینم
نه، سر الکس فرگوسن
کارش درسته.
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
خوب
1.0
به همه شیاطینی ها تبریک میگم
خیلی میترسیدم که یه وقت با این حاشیه های که پش اومده
تیم این بازی هارو خراب کنه
ولی حالا که میبینم
نه، سر الکس فرگوسن
کارش درسته.
حسین جون، ظاهرا رونی دیگه رفتنیه. بهتره دیگه امضات رو عوض کنی:31:
هنوز که نرفته!:31:نقل قول:
حسین جون، ظاهرا رونی دیگه رفتنیه. بهتره دیگه امضات رو عوض کنی:31:
ولی فکر کنم راس میگی!:41: حالا بزار یه خورده بمون! شاید وین ببینتش!:31:
حالا اگه بره کجا میره ؟
خدا کنه نره بارسلونا....
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
یعنی همین نقل و انتقالات نیم فصل می خواد بره؟!
البته الان نیاز فوری بایرن به مهاجم نیست ولی اگه بیاد بایرن بد نیست.
چه دل خجسته ای دارید! :31:نقل قول:
کل سرمایه باشگاه رو بذاره نمی تونه رونی رو بخره :38:
دیگه فرمایشی نیست؟:27:نقل قول:
چه جالب!نقل قول:
مثلا بایرن چهارمین تیم ثروتمند دنیاست ها!
یه کم اطلاعات عمومیت رو ببر بالا :38:
نه فعلا امری نیست.:20:نقل قول:
چه ربطی داره!نقل قول:
تا اون جایی که می دونم توی لیگ آلمان همچنین پولایی نمیدن :31:
بعدشم منچستر رونی رو به هر تیمی بده به بایرن نمیده
بايرن؟؟؟!!!!:39:
جك سال بود:16:
كلوزه و لام و كروز و مولر رو بدين با 30ميليون پوند....اونوقت ميشه بيايد با يونايتد مذاكره كنيد...
روني هيچوقت تو ليگ المان توپ نميزنه....
فكر نميكنم رفتني باشه...اخه دلايلش اصلا قانع كننده نيس...شايد خواسته خودش رو يه جوري از شايعات اخيري كه در مورد زندگي خصوصيش منتشر شده دور كنه و خبرها رو از زندگي خصوصيش به انتقالش از منچستر تغيير بده....
اگر دقت كنيد و تو مصاحبه هاي سر الكس و روني بخونيد...هيچ دليل قانع كننده اي واسه جداييش پيدا نميكنيد...
چرا مگه بایرن چشه؟نقل قول:
یکی از بزرگترین و محبوبترین تیم های باشگاهی جهان نیست که هست!
یکی از پر افتخارترین تیم های لیگ قهرمانان و بوندسلیگا نیست که هست!
و خیلی چیزای دیگه
بوندسلیگا الان سومین لیگ جهان و اولین لیگ رو به رشد دنیاست.نقل قول:
خیلی از بازیکنان بزرگ جهان دوست دارن تو بوندسلیگا بازی کنن.
ببينيد دوست عزيز...روني تو مصاحبش گفته كه در صورتي كه باشگاه منچستر تضمين بده كه بازيكن هاي بزرگ دنيا رو جذب كنه قرار دادش رو تمديد ميكنه....ليگ المان كه معروف به بازيكن نخريدن...بازيكني كه تو ليگ اول دنيا بازي ميكنه نهايتا بره به ليگ دوم جهان...ديگه به سوم نميره...اون دوست داره در كنار ستاره ها بازي كنه....واسه همين هم از باشگاه تضمين خواست كه اگه ستاره هاي دنيا رو جذب ميكنه قراردادش رو تمديد ميكنه...كه به نظرم يه جور بهونس...كه يكم طبيعي نيس...
رونی تنها لیگی که اگه بره ، میره ، لیگ اسپانیاست
من نمیدونم
شما وقتی بهکام هم رفت انقدر موضوع واستون مهم بود؟
یا وقتی ون نیستر روی رفت؟؟
کلی بازیکن بزرگ از تیم رفتن که تو تیم بعدیشون هیچ پخی نشدن!!! من بازی های رئال رو دنبال نمیکنم ولی همونهاای هم که دیدم توی هیچ کدومشون نیسر روی یک دقیقه هم بازی نکرد!! و لی توی منچستر بازیکن فیکس بود در بیشتر مواقع!!!
:دی
فن نیستر روی که دیگه رئال نیست :دی
چرا...اون موقع ها همش فیکس بود.......خیلی هم خوب بود.....با پاس های زیبای زیدان مگه میشه بد گل زد ؟
دز ضمن رونی خیلی فرق میکنه...1.در منچستر شکوفا شد 2.انگلیسی هست 3.فرگی دوسش داره 4.دلیل موجهی برای رفتن نداره
بایرن، یه مهاجم نه چندان ستاره رو به بار جذب کرد که به راحتی و با اختلاف بسیار زیادی در پایان فصل آقای گل شد (لوکا تونی) در حالی که تو لیگ سری آ ایتالیا باید جون میکند تا بتونه تو کورس آقای گلی باشه. رونی اگه بره تو لیگ آلمان با وجود مدافعای نه چندان قوی بوندسلیگا احتمالا تو هر فصل 45 تا گل میزنه:27:نقل قول:
آخه رونی رو چه به بوندسلیگا؟
دقیقا! من نه از رفتن نیستلروی ناراحت شدم نه رونالدو نه توز و... ولی از رفتن رونی واقعا ناراحت میشم به همین دلایلی که امیر گفت!:20: یادمه وقتی بکهام رفت، یه مدت مدیدی دپرس بودم!!!:41:نقل قول:
دز ضمن رونی خیلی فرق میکنه...1.در منچستر شکوفا شد 2.انگلیسی هست 3.فرگی دوسش داره 4.دلیل موجهی برای رفتن نداره
:31:
رونی هرگز از من یو نمیره.
:46:
فرگوسن: ماجرای رونی مانند گاوی در مزرعه همسایه است!
مربی منچستریونایتد همچنین گفته تیمش بیانگیزه نیست.
2010/10/21 12:13:00
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد تایید کرده که با دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه دیدار خواهد کرد تا ماجرای وین رونی را هر چه سریعتر به پایان ببرد.
مهاجم تنومند یونایتد که در پیروزی یک بر صفر مقابل بورسا اسپور به دلیل مصدومیت غایب بود قبلا گفته بود قصد دارد اولدترافورد را ترک کند.
او گفته بود که گیل به او تضمینی درباره بالا بودن کیفیت تیم منچستریونایتد در سالهای آینده نداده است و به همین دلیل قصد رفتن دارد. با این حال فرگوسن حرفهای او را رد کرده و گفته است: «گاهی به مزرعهای مینگرید و گاوی میبینید و فکر میکنید آن گاو بهتر از گاوی است که در مزرعه خود دارید. اما این هرگز واقعیت نیست.»
او گفته که تمام بیانیه وین رونی که دو ساعت پیش از آغاز بازی با بورسا اسپور منتشر شد را نخوانده است: «همه آن را نخواندم. اما آن را فردای بازی بررسی میکنیم. دیوید گیل و من ساعت 10 صبح قرار داریم و دیوید با مالکان باشگاه هم صحبت کرده است.
مهم این است که ماجرا هر چه سریعتر تمام شود. نمیخواهم این اتفاق تبدیل به ماجرایی بلند و طولانی شود. من مربی باشگاهی هستم که باید یکشنبه مقابل استوکسیتی پیروز شود. این مهمترین نکته برای من است و بقیه چیزها مهم نیست.
در هنوز به روی رونی باز است. ما چنین باشگاهی هستیم و میخواهیم بازیکنان خوب را نگه داریم، به ویژه زمانی که به جوانی رونی باشند.»
رونی گفته منچستریونایتد با جاهطلبی او هماهنگ نیست و فرگوسن میگوید: «من 30 جام به دست نیاوردهام؟ خب دیگر، ممنون و شب خوش!»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/10/21/2176108/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%DA%AF%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B2%D8%B1%D8%B9%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
رونی که انگلیسی نیست از یه پدر و مادر ایرلندی در لیورپول متولد شدهنقل قول:
الانم باید در تیم ملی ایرلند بازی کنه منتها انگلیسی های استعمارگر آوردنش تو انگلیس دارن ازش بهره کشی می کنن هر چند همچین آش دهن سوزی هم نیست.
حالا ما یه چیزی گفتیم شما چه جدی گرفتید؟:27:نقل قول:
من گفتم رونی بیاد بایرن تا عکس العمل شما رو ببینم که دیدم :27:
من که عمرا تحمل نمی کنم وجود موجودی چون رونی رو در خاک پاک آلیانتز اره نا
واقعا خیلی بهم سخت گذشت گفتن این جملات :2:
البته شاید به یه دردی خورد مثلا به عنوان نیمکت گرم کن :31:
آخه زمستونای مونیخ سرده بازیکنا هم تو زمین که می دوند و عرق می کنن وقتی تعویض میشن اگه یهو بشینن رو نیمکت سرما می خورن
رونی می تونه هر 10 دقیقه یکبار بشینه رو یکی از نیمکت ها به صورت چرخشی تا گرم باقی بمونند مثل مستشار که تخت جهانگیر شاه رو گرم می کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته می تونه یه کار دیگه هم کنه بره رو نیمکت رئال بپوسه
راستی این یارو تو اواتورت کیه؟
شرارت از قیافش می باره
----
در مورد لوکاتونی هم اون فقط یه فصل خیلی درخشید ولی بعدش دیگه نیمکت نشین شد تا جایی که امسال فن خال عذرشو خواست.
اگر همون سال در لیگ ایتالیا هم بود حتما درخشش داشت.
مثلا گومز هم قبل از اومدن تو بایرن خیلی گلزن خوبی بود ولی بعدش افت کرد اینکه دلیل نمیشه.
من نميدونم تاپيك واسه انگليسه تو كه طرفدار الماني چرا مياي تو؟؟؟؟
حتما ميخواي مثل مستشار تاپيك گرم كني:27:
حرف هاي شما سرشار از خنده بود و اگه در يك نمايشي تئاتر و شايد سيركي نام نويسي كني به نظرم موفق تري...در مورد شما هم همين جريان گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده صادق هست...
من حاضرم شرط ببندم شما اول از ته دل ميخواستي كه روني بياد بايرن كه اين حرف رو زدي ولي وقتي عكس العمل بچه ها رو ديدي سريع جبهت رو عوض كردي....نتيجه اخلاقي:ادمي كه تو 2تا پست حرف هاش 2تا ميشه...جاي بحث نداره...
روني لفظ جدا شدن اومد 3تا از بزرگترين باشگاه هاي دنيا پيشناهاد دادن به باشگاه يونايتد...
خواهشن نپخته و بچه گانه صحيت نكنيد و منطقي بحث رو جلو ببريم
@shutdown
بیخی داداش وقتتو صرف بحث کردن با اینجور آدما نکن ... اینا تقریبا" همون تاپیک گرم کن خودمونن :دی
بمیرم برای المان که همشون المانی و الاصل هستند :دی :دینقل قول:
رونی که انگلیسی نیست از یه پدر و مادر ایرلندی در لیورپول متولد شده
الانم باید در تیم ملی ایرلند بازی کنه منتها انگلیسی های استعمارگر آوردنش تو انگلیس دارن ازش بهره کشی می کنن هر چند همچین آش دهن سوزی هم نیست.
برو بچ انگلیس دوست
اینو بهتون قول میدم همون جور که دوستان گفتن
رفتن رونی الکی و رونی هیچ جا نمیره
در ضمن من اگر جای اعضای انجمن بودم جلوی اسم تاپیک خودمونو مینوشتم
ورود افراد :24: و :34: ممنون:32:
تا از بروز این بحث های بیمورد
جلو گیری بشه
:16:
انگلیس دوستی با کوروش دوستی 180 درجه متضاده!نقل قول:
عزیزم.........منظور از انگلیس دوستی ، فوتبالشه.....یعنی درک این مطلب اینقدر سخته ؟
بیخیال سامان جان!:10: دوستان توجه نکنید! :20:
متاسفانه هدف این دوستمون، ایجاد تنش تو تاپیکه!:13:
منم کورش شاه هخامنش و ...
من امروز اعلام می کنم که هر کس آزاد است که هر دینی را که میل دارد بپرستد و در هر نقطه که میل دارد نشیمن داشته باشد به این شرط که در آن جا حق کسی را پایمال ننماید و هر شغل را که میل دارد پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است به مصرف رساند به این شرط که آزار به حقوق دیگران نزند.
اگر کتیبه حقوق بشر رو نخوندی
هیچ وقت در مورد کورش حرف نزن.
:40::40::40::40::40::40:درود بر پیامبر ایران:40::40::40::40::40::40::40::40:
MaN ReD Has CanCEr
:10: ایول
...
من فک می کنم این قضیه ی وین بیشتر یه هشدار هست به این گلیزر های عوضی
اولا :
بابا انقدر جو ندید ، دیگه رفتن رونی از رفتن بکهام که بدتر نیست ... امیدوارم که نره ولی اگه رفتم فدای سرم ، می خواست نره .:20:
ثانیا :
لطفا توی تاپیک لیگ درجه 1 انگلیس در مورد لیگ سطح پایین آلمان انقدر اسپم ندید .
دقیقا منم میخوام همینو بگم.نقل قول:
من تا اونجای که یادم میاد
رونی همیشه از اولرافورد گفته و سر الکس چطور میتونه به هیمن سادگی و
بدون دلیل منطقی و بدون مشکل یگه من دیگه نمیخوام بمونم.
اگر تیم هم همچین تیم بیخودی بود یه حرفی
ولی دیگه دربرابر تیمی مثل شیاطین سرخ :42:
...
:13::13:
نقل قول:
اولا :
بابا انقدر جو ندید ، دیگه رفتن رونی از رفتن بکهام که بدتر نیست ... امیدوارم که نره ولی اگه رفتم فدای سرم ، می خواست نره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ثانیا :
لطفا توی تاپیک لیگ درجه 1 انگلیس در مورد لیگ سطح پایین آلمان انقدر اسپم ندید .
دقیقا منم میخوام همینو بگم.
من تا اونجای که یادم میاد
رونی همیشه از اولرافورد گفته و سر الکس چطور میتونه به هیمن سادگی و
بدون دلیل منطقی و بدون مشکل یگه من دیگه نمیخوام بمونم.
اگر تیم هم همچین تیم بیخودی بود یه حرفی
ولی دیگه دربرابر تیمی مثل شیاطین سرخ
---
:31:
اگر پستهای صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که چه کسی داره ایجاد تنش می کنه که اون من نیستم!نقل قول:
خوندم خوبم خوندم فقط شما نیستی که خوندیش!نقل قول:
جوک جالبی بود!نقل قول:
خوب شما نظرت چیه؟ نظرت رو بگو :
مثلا من میگم رفتن و نرفتنش فرقی واسم نداره!! چون اون بازیکن فیکس بوده و اگه میخواد بره مثل خیلی بازیکن های بزرگ دیگه رفتنش به خودش ربط داره
مثلا لویس فیگو.
بعد از اینکه از بارسا رفت چطوری شد؟ نمیگم بازیکن بدی بود یا بد بازی کرد. ولی خوب ارزشی که قبلا داشت ( من بارسال و بخاطر اون و ژولی دوست داشتم ) رو از دست داد.
توی هر باشگاه دیگه ای هم این اتفاق افتاده. مثلا همین رونالدیو. نمیگم بد بازی میکنه توی میلان ولی ارزش و قدرت و طرفدارهایی که داشت توی بارسا خیلی خیلی بیشتر بود!!
زوتر بره این رونی بابا. فکر کنم اگه بخواد تا یک سال دیگه این قرارداد رو عقب بندازه تا یک سال اینجا بحث سر رفت و نرفتنش خواهد بود.....:13:
اگه میخوای مثال بزنی مثالی بزن که درست باشه نه یه جفنگی همینطوری پرونده باشی دوست عزیزنقل قول:
لوکا تونی که به قول شما جون میکند توی سری آ تو کورس آقای گلی باشه و تو آلمان به راحتی و با اختلاف آقای گل میشد توی فصل 2005-2006 31 گل برای فیورنتینا تو38تا بازی زد و مثل آب خوردن آقای گل ایتالیا شدش و پشت سرش ترزگه با اختلاف فاحش 8تا گل دوم شد(23گل تو 32بازی)
توی فصل 2006-2007 هم با وجود مصدومیتای زیاد و با اینکه زیاد رو فرم نبود تو 29تا بازی 16تا گل زدش و بعدش اومد بایرن که فصل اول 24تا گل تو 31بازی زد که یه آمار کاملا نرمال برای آقای گلی هستش(پشت سرش گومز با 19تاگل بود که فقط تو 25تا بازی زده بود) و فصل دوم 14تا گل توی 25تا بازی که بازم تو اون فصل دچار مصدومیتای متوالی شده بود.
واقعا هم متاسفم که یه عده فقط برای کل کل میان همچین حرفایی رو بدون داشتن کمترین اطلاعاتی میزنن.
errmii عزيز...شما كه طرفدار هيچ كدوم از تيم هاي انگليسي نيستيد اصلا جاتون تو اين تاپيك نيست...اگر هم يه سري ميزنيد خواهشا نظرات كاملا منطقي و از رو فكرتون رو اظهار نكنيد....فقط خواننده مطالب باشيد...چون اين تاپيك جاي بحث بچه هاييه كه طرفدار يكي از تيم هاي ليگ انگليس هستند...اين كه ليگ انگليس تو جهان اوله جك هست؟؟؟!!!
شما يا اطلاعاتت ضعيفه يا خودتون رو به كوچه علي چپ زديد و جدي جدي گم شديد...
به هر حال ليگ المان لز انگليس 2پله پايين تر هست و من احساس ميكنم اين چيزي هست كه شما رو ازار ميده....پس بهتره كه بيشتر از اين تو اين تاپيك ايجاد بحث و جدل نكنيد...ممنون از حسين عزيز و بقيه دوستان كه نخواستند تاپيك منحرف بشه....
لطف كنيد از اين به بعد مثل روال گذشته بحث ها كاملا در چهارچوب ليگ انگليس و اخبار باشه كه تو اين چند ساعتي كه نت با هم هستيم اطلاعات مفيد بدست بياريم....با نشكر از همه دوستان...