من فقط میخوام بدونم اگه درست میشه، کی درست میشه؟!!!:41:
Printable View
من فقط میخوام بدونم اگه درست میشه، کی درست میشه؟!!!:41:
آره نامردا اصلا به روی خودشون نمیارن من یه بار سر همین سرکار گذاشتن و دور زدن پشتیبانی با یارو دعوام شد دیگه هم زنگ نمی زنم هر وقت مشکلی پیش می یاد میام تو سایت .نقل قول:
به من که 1ماه سرویس ندادن. گفتن زیر 3ماه نداریم. ظاهرا بقیه هم این مشکلو دارن.
یکی از دلایلش همین هست که میخوان هی بازی در بیارن و چون مدت قرارداد طولانی هست نمیتونی سریع بری یه جا دیگه.:grrr:
از همون اول باید میفهمیدم جریان چیه. حالا هم ایشالا میریم از مخابرات میگیریم که راحت بشن این شرکتای خصوصی.:27:
اینجوری نمیشه که مشتری های پارس برن شاتل، از شاتل بیان صبا، از صبا برن پارس. این شرکتای خصوصی در این زمینه بیشتر دزدی میکنن تا...
خب الان ما بخوایم فسخ کنیم بریم سراغ مخابرات ، چقدر هزینه داره؟ چقدرش رو بر میگردونن؟!نقل قول:
من شبا توی یه ساعت 170-180 مگ میگرفتم ، تا قبل از اینکه گند بزنن به سیستم. کمه یا نرماله؟!
با اینترنت مخابرات ساعتی چقدر میشه دان کرد ؟
پ ن : ولی حتما درستش میکنن. چون الان از قرارداد هم کمتر دارن سرویس میدن.
اي تو روحشون
اينقدر من پول برق دادم تا 120 مگ دانلود كنم
آقا ديديد گفتم
مجلس ميخواد محدوديت سرعت رو برداره و صبانت هم ميخواد از آب گل آلود ماهي بگيره
يعني اگر سرعت بالاتر ميخواهيم بايد مثلا 5 تومان روش بزاريم
همين بلايي كه آسياتك سر من آورد
براي اينكه سرعتم رو به حال اوليه برگردونه مجبورم كرد 5 تومان ماهانه اضافه بدم
من كه ازشون نميگذرم.
من 13 تومان در ماه رو چطوري در ميارم ، اين شركتها چطور
فکر نمیکنم چیزی بدن!!:18:نقل قول:
کمه.
128، 60mb
256، 120mb
اما تو کل 24ساعت میشه دانلود کرد. واسه من که همینجوریش 20 ساعت کامپیوترم روشنه زیاد فرق نمیکنه:27:
باید همه به فکر یه اقدام اعتراضی باشیم
کسی ایده نداره ؟؟؟؟؟؟ ولی همه باهم باید انجام بدیم:10:
انقدر فحش ندین
میخواین تاپیک بسته بشه؟>
من خودم قرار دادم تموم شه میرم جای دیگه
زنگ زدن به پشتیبانی هم کشکه
با سلام خدمت عزیزان
لطفا رعایت کنید
البته واقعا میدونم حرف دل شما چی هست ولی درست نیست در انجمنهای عمومی بازگو بشه
فوش یا هر چیز دیگر رو میتونین با پشتیبانی شرکت سرویس دهنده خودتون مطرح کنید
ممنون از همه عزیزان
به به !!!نقل قول:
پس فعلا باید صبر کنم ، چون تازه اکانتم رو شارژ کردم. :41:
خودت شب ها توی یک ساعت با صبا چقدر دان میکردی ؟ (منظورم قبل از این یه هفته هست، قبل از اینکه سیستم رو نابود کنن)
میخوام بدونم 180 مگ توی یک ساعت واسه شبانه صبا نرماله یا نه.
اگر 20 تومان ميتوني بدي ، 2 هفته صبر كن مجلس تصويب ميكنه كه محدوديت سرعت برداشته شه، بعد برو از مخابرات 512 نامحدود بگير 20 هزار تومان. روزي حداقل 4 گيگ هم ميشه دان كرد. اضطراب تموم شدن حجم هم نداري.نقل قول:
2 هفته بيشتر نمونده تا تكليفمون با اين شركتهاي ISP روشن بشه
ماندن يا رفتن بسمت مخابرات
سلامنقل قول:
دوست عزیز اعتراض روشهای خودش رو داره و قطعا طبق قوانین امکان استفاده از انجمن های p30world و تاپیکی مثل این وجود نداره
پس خواهشم از دوستان اینه که اگه میخواین تاپیک های اینترنت پر سرعت به فعالیتشون ادامه بدن لطفا مراعات کنین
من امشب فقط هشتاد مگ دانلود داشتم
اگه تا فردا پس فردا درست شد که هیچی ، اگر نه که سرویسم را تمدید نمیکنم و میرم یک آی اس پی دیگه
حیفه این همه پول که ما ریختیم تو حلق اینها
دوستانی که میگفتن انصاف داشته باشید درست میشه کجا هستن؟
اینم چندمین شبی که صبا داره بازی در میاره... من 2 هفته دیگه قراردادم تمومه.
آقای صبا اگر کاربرات برات مهمن که سرعت رو درست کن . وگرنه بای بای
خب من از شیراز هستم و 600مگ میگرفتم. اما واسه تهران هم فکر میکنم 180 مگ کم باشه. :41:نقل قول:
همچين ميگي دو هفته صبر کن انگار مجلس تصويب کرده گفته از دو هفته ديگه 512 آزاده. از کجا معلوم تصويب بشه؟ اگرم بشه حتماً 256 ميشه.نقل قول:
اگه 256 هم بشه باز بهتر از اين صبانته. من که چه بشه چه نشه اکانتم که تموم شد صبا رو بيخيال ميشم.
بچه ها صبر كنيد
2 هفته بيشتر نمونده تا محدوديت سرعت برداشته شه
بعدش من اولين نفريم كه ميرم از مخابرات ميگيرم
512 نا محدود 20 هزار تومان
256 نا محدود 12.5 هزار تومان
شما هم مثل اینکه ایران نیستی عمو جاننقل قول:
از تصویب شدن تا اجرایی شدن چند ماه زمان میخواد یک
میگن برای مخابرات حتما باید فیبر نوری باشه (البته من شنیدم؟)دو
چه خبر 20 تومن
3 ماه میشه 60 تومن
من همین 39.600 را به زور تهیه میکنم
با از بین رفتن یارانه ها اصلا روشن گذاشتن بیخود کامپیوتر صرف نمیکنه سه
بعد هم من تو 4.30 صبانت 3 گیگ میگرفتم چون 2 مگ بود
ولی الان 512 سرعتش یک چهارم است که باید18 ساعت کامپیوترم روشن باشه که اصلا صرف نمیکنه
یک مگش چنده چهار
اول اينكه هم ايرانم و هم عمو نيستم :31:نقل قول:
دوم اينكه مگه يادت نيست موقع محدوديت گذاشتن فقط يكماه طول كشيد و همه ملزم به رعايت شدند. الان خودشون توافق كردند كه بردارند محدوديت رو يعني احتمال داره اين پروسه حتي 2 هفته اي انجام بشه
سوم بله منم موافقم . موقع برداشتن سوبسيد ها ديگه روشن نگه داشتن 200 كيلووات بخاطر دانلود بصرف نيست.حالا چه 4 ساعت چه 10 ساعت.
فکر میکنم مخابرات فیبر نوری رو هم پشتیبانی میکنه علاوه بر خط های معمولی. اما شرکتهای خصوصی نه.نقل قول:
خوب 256 قیمتش 12تومن هست.
کامپیوتر بدون مانیتور مصرف برق انچنان زیادی نداره که اینقدر نگران باشید.
در کل نباید به این بحث برداشتن محدودیت سرعت زیاد امیدوار بود. 1000تا مشکل سر راهش هست.:13:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
شما یه ساختمون 203 طبقه رو میتونی توی 2هفته خراب کنی اما نمیتونی توی چند روز بسازیش که.نقل قول:
حداقلش این هست که ایران اینقدر پهنای باند نداره که به همه کاربراش بخواد با قیمت مناسب سرعت بالا بده به این زودیا.
سلام دوستان امروز با نمايندگي پارس تو شيراز تماس گرفتم يه چيز خيلي عجيب :18::18::18:
گفتم رانژه خط چقدر طول ميكشه گفت دوهفته گفتم بيشتر از 128 به خونگي هم ميديد گفت اره
گفتم مدركي چيزي لازمه گفت نه ميگفت تا 2 مگ ميتونيم به شما اكانت بديم:26::26::26:
فقط آخرين قبض با كپي شناسنامه و كارت ملي
البته نميدونم شركتهاي ديگه هم اينطوري شده يا نه
ديگه فكر كنم واقعا رفتني شدم:33::33::33:
سلام دوستان
الآن با پشتیبانی تماس گرفتم. گفتم چرا سرعت شبانه انقدر اومده پایین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت دارن پهنای باند شبانه رو اضافه می کنن، احتمالا این مشکل تا 2-3 روز دیگه هم ادامه داره، ولی بعدش حل می شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تا 2-3 روز دیگه حل شه.چون واقعا نمی خوام بعد 4 سال هر ماه یه isp عوض کنم تا یه isp بدرد بخور پیدا کنم.هرچند که همشون مضخرفند از جمله همین صبا.ولی یه جورایی انتخاب بین بد و بدتر و دزده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تماس گرفتم پشتیبانی صبا نت تهران (من مشهدم)
گفتن این مشکل تا اواسط هفته آینده ادامه داره:13:
خدا به حال ما رحم کنه
اگه همین جوری بمونه باید کلا با دانلود خدافظی کنیم:2:
من تو ماه گذشه 50 گیگ دانلود داشتم :21::5:
ای ....
این همه قعطی
کسی از مرکز مخابراتی کوثر مشهد صبانت داره؟
مال من روزی 100 بار قعطی داره:41:
در مورد مخابرات:انگار فقط فیبر نوری ها میتونند اشتراک بگیرند
و به خطهای معمولی نمیده:3::3:
در مورد شبانه:
بله-4روزه سرعت من هم 8شده:24::24:
در مورد انتقال به یک شرکت دیگه:
من 1هفته هست پرس و جو میکنم
بهترینشون همین صبانته:7::7:
در مورد مجلس:
کو تا عملی بشه:12:
در مورد تصمیم گیری:
خودم تا 19ام صبانت را دارم
اگه خوب شد که شد-وگرنه میرم
پس وقت زیاد دارم:21::21::21:
جا شما خالی
همین حالا که داشتم پیغام مینوشتم به مدت 3دقیقه اینترنتم قطع شد-قبلا اینطوری نبود:19::19:
در کل:
باید به حرف 2تا از دوستان گوشی کنیم و تا اواسط هفته دیگه ببینیم شبانه چی میشه
اگه منظورت با منه من اینجا هستم!:31:نقل قول:
بهتره بدونی که من برای خودتون میگم!
و گرنه نه صبانت مال بابامه نه من انقدر ازش راضیم که بخوام سنگشو به سینه بزنم!
اینم یه شرکت خصوصیه مثل بقیه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن!
منتها شاتل از مانیتورینگ کاربرا و دله بازیش اعصاب آدمو خرد میکنه این صبا هم از بی سر وصاحاب بودنش!!!:27:
همونطور که دوستامون گفتن انتخاب بین بد و بدتره!
راستی هر کی اینجا لاتیش غلیظه از نظر من اجازه داره بره هر بلایی میخواد سر اینا بیاره !:31:
به نظر من هرکی هرکاری که فکر میکنه درسته رو بکنه!
-----------------------------
دیشب 700 مگ دانلودکرده بود !
راستی یکی ازدوستام امروز رفته بوده از مخابرات سرویس بگیره بهش برگه های شاتلو داده بودن امضا کنه!:31::41::27:
تبلیغ مودم زاکسل شاتل هم جلوی در دفتر خدمات ارتباطی بود!
این شاتل بد بخت ببینید چطوری مشتری جمع میکنه!!:27::21:
دوست عزیز من با پشتیبانی تماس گرفتم که میگم درست میشه حالا شما هر جا که دوست داری برو فکر نمیکنم مثل صبا گیر بیاری البته با این قیمتنقل قول:
اگر منظورت دقیقا 13600 تومان هست که آره گیر نمیادنقل قول:
ولی اگر 15000 تومان و یا 16000 میتونی بدی آسیاتک و پارس در خدمت ما هستند. و زمان دانلود رایگان بالاتر
من بچه ها تمام فایل هام 50 درصد دانلود شده
حالا باید سیستمم را ببریم جایی
راهی داره که ادامه دانلود هام را از سیستم دیگه انجام بدم اخه زوره چند تا فایل 700 مگی را از صفر دوباره بگیری
یعنی میشه اینا را تا اینجا که دانلود کردم بفرستم تو کامپیوتر دیگه؟ راهش چیه؟
دوست عزیز سرویس POL_HU پارس 15.000 تومان هستش زمان دانلود شبانه بیشتره اما آیا سرعت دانلود روزانش هم مثل صبا هست یا نه؟نقل قول:
كار قشنگي كردي.من براي دانلود 60 مگ حداقل 20 دفعه دستي dc كردم.:41:نقل قول:
آقا يه نگاهي بنداز به مقدار كيلو بايت مصرفي(گرفته شده)ببين از وقتي كانكت ميشي تا چند مگ سرعت خوبه.براي من تا 4 مگ و 200 كيلوبايت با سرعت 55 دانلود ميكنه و از اون به بعد مياد رو 6~8نقل قول:
يه نكته ي ديگه،100% اينا از يه نرم افزار روي اكانت هاي شبانه دارن استفاده ميكنن(با اكانت روزانه بين ساعت 3 تا 7 سرعت همون 55 ميده بدون مشكل) كه بعد از گذشتن از يه سقف خاصي از دانلود(مثلا همين 4 مگ)پهناي باند رو از 512 به 64 تغيير ميده.ولي اگر چند دقيقه دريافت ممتد(دانلود)نداشته باشي سرعت دوباره ميره بالا و مثل اين ميمونه كه dc كرده باشي و باز هم همون قاعده 4مگ تكرار مي شه
حالا يه چيز خيلي به درد بخور در اين سيستم جديد صبا: پينگ عالي شده.من گيمر هستم و در سرور هاي داخل ايران پينگ مياد زير 30ms و اكثر اوقات تا 8ms هم ميرسه:27:
فكر كنم براي دانلود يه بسته ي 1 ماه gprs بگيريم اعصابمون راحتره.چون حداقل با سرعت 20 تا 30 دانلود ميكنيم
من 2 روز ديگه شارژم تموم ميشه. اگر شبانه درست نشه ميرم شاتل.
باي باي صبانت
1000 کیلوبایت که میگرفت سرعت میرفت رو 8.6.نقل قول:
اره جالب اینجاس من دیشب با اکانت شبانه هم که رفتم توی بازی wow پینگ خیلی خوب بود. اما خسته بودم زیاد بازی نکرم ببینم خراب میشه یا نه:13:
سلام بر دوستان :10:
بالاخره امروز مخمون جوش آورد و آمپر ما زد بالا و با چند تا از قلچماق های دانشگاهمون که صبانت دارن عصری(با توپ و تفنگ و زنجیر پنجه بکس و باتوم چوبدستیو ....:31:) ریختیم سر رئیس نمایندگی صبانت یعنی کامپیوتر ماورا تو چهارراه فرامرز و خرشو چسبیدیم گفتیم :
این چه وضعشه ؟
به اینم میگن اینترنت شبانه ؟
تو که اون پشت نشستی چه کاره ای ؟:31:
سرعت لاک پشت سریعتر از سرعت اینترنت شبانه شماست.:27:
.....
خلاصه اینقدر سرش توپیدیم که آخرش راستشو گفت ::20:
علت افت سرعت شبانه تغییر سخت افزارهای شبکه اینترنت صبانته.قراره 1 گیگ به پهنای باند صبانت اضافه بشه.یعنی در کل بشه 3 گیگ.میگفت قراره صبانت انقلابی تو سرعت adsl ایجاد کنه که شرکتهای دیگه isp جلوش لنگ بندازن.:27:
دیگه اینکه اینقدر سرعت زیاد میشه که سرعتی که الان مثلا به کل کشور میدن فقط به یک شهر مثل مشهد اختصاص پیدا میکنه.الانم صبانت در حال تست سرور و سخت افزار های جدیدشه و به زودی مشکل همه برطرف میشه.گفت درسته الان صبانت تو بحرانه و داره یکی یکی مشتریهاشو از دست میده ولی برد رو کسی میکنه که تا آخرش با صبانت بمونه.
گفتم حداقل تا کی مشکل برطرف میشه ؟
گفت ما مدام با تهران در تماسیم ولی با اینکه نمایندگیش هستیم تایمینگ دقیق به ما نمیدن.
این عین حرف هایی بود که به ما زد و ما هم یقشو ول کردیم.:27:
حالا راست و دروغش با خداست ولی اگه 1% هم راست بگه به موندن با صبا از بین شرکت های دیگه isp می ارزه.(قضیه بین بد و بدتر)
خلاصه دیگه قضاوت با خودتون.وظیفه ما اطلاع رسانی بود هر چند که گفت بین خودمون بمونه ولی ما لوش دادیم.:27::27::27::27::27::27:
آره. میشهنقل قول:
ببین فایلهای temporary دانلوداتونو کجا سیو کرده کپیشون کن تو temporary directory کامپیوتر جدیدت.
کجای این برنامه باید تنظیم کنیم که متناوب دی سی کنه؟؟نقل قول:
اگر ما نخوایم انقلاب بشه باید کیو ببینیم؟ :13:نقل قول:
اینا همش حرفه!وقته مودم من رو روی 1 مگ بستن (بعضی شهرستانا رو 2 مگ ) دیگه چه فرقی میکنه پهنای باند صبانت چقدر باشه
اگر این سیاستی که این چند روزه گذاشتن که چند مگ دانلود کنی سرعت میرسه رو 4 ادامه بدن دیگه نیازی به زیاد کردن پهنای باند نیست.چون کسی نمی تونه دانلود کنه که پهنای باند لازم باشه :27:
برنامه advanced dialer (از سایت kamyabonline.com دانلود کردم).نقل قول:
option>scheduling
سرعت دانلود باز هم روي 12 هست خدا كنه زودتر درست بشه
آقا پست من پاک شده
به هر حال
تنها راه حل اینه که اینقدر به پشتیبانی زنگ بزنیم تا از مجبور به تسلیم شوند:21:
دوستانی که زنگ زدند اعلام کنند تا لذت ببریم ...