دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!