دوستان منم اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیک این قرقره ها هم که میرم کار نمیکنن!!
Printable View
دوستان منم اینجا گیر کردم
در تاپیک Assassin's Creed II یکی از دوستان زحمت کشیده و مرحله به مرحله داستان بازی رو ترجمه کرده. در مورد این یکی هم اگر یکی از دوستان زبان دان این کار رو بکنه خیلی خوب میشه. آدم وقتی داستان رو بدونه، از بازی بیشتر لذت میبره.نقل قول:
سلام به همه دوستان
یه مشکلی پیدا کردم
این عکس رو ببینید :
مشکل اینه توی نقشه این محل رو به شکل یه مکان مخفی نشون میده ( همون کله گرگ منظورمه )کد:http://hashem3sot.persiangig.com/Untitled-1.jpg
ولی هیچ دریچه یا دری نیست که برم داخل
یه کمکی بدید لطفا :دی
wordship جان پیغام خصوصی رو چرا غیر فعال کردی ؟
آیدیتو بهم بده ادد کنم
اون کرک هم آپ کن :دی
جلوی قرقره ها هم باید Shift رو بزنی تا دروازه رو ببنده !نقل قول:
چرا؟نقل قول:
نزدیک اونا که میشی باید شیفت رو بزنی.
یه چند بار امتحان کن.
به نظرم مشکل از ترینتر باشه. (ترینر زدی نه؟ آخه پولت خیلی هنگفته. من کل بازی رو با کمتر از 10 هزار تا رد کردم.)
واقعا بازی اساسین2 با داستان کاملی که بچه ها گذاشته بودن خیلی خیلی حال داد اگه این یکی هم داستانش ترجمه میشد معرکه میشد
اگه دقت کنی یه پل نیمه کاره یا خراب هستش که نزدیکی های اون نقطه مورد نظر قرار دارهنقل قول:
اولش که باید تمام پلهارو درستش کنی در تمامی قسمت های نیمه کاره یه معمار هستش که اونارو درست میکنه با درست کردن پلها اب جای میشه و میاد تو این قسمت وقتی پر شد اون ابجکتی که میگید راهش باز میشه
مرسی فهمیدم!:31:نقل قول:
این یکی از باگهای بازیه 3 ساعتی درگیر همین باگ بودم rulomos در زیر اونجاست گند بزنن به یوبی سافت 60 دلار پول دادم:31: عصابمم خورد شده .فیلم نحوه ورود به rolomos برات میزارم خیلی سخته من به سختی رفتم توشنقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=pl_zWVlMftc
rvfنقل قول:
آره والا ، در مورد منجي و اين حور چيزار تو شبكه خبر ميحرفيدن هي اين اسسين رو نشون ميداد .
ولي يه كم كه فك كنيم اين سيب بهشتيو ..... ميتونه يه زره ربط داشته باشه ، نه ؟
مشكل داستان ديگه ، من كه دارم گيج ميشم ، نميدونم دنبال سيب بهشتي هستيم يا ...
دوستان من توی یه مرحله گیر کردم که 4 تا شیر آب بود که باید با اهرم فعالشون میکردم بعد یه حوض بود که شکست و یه حفره ایجاد شد من رفتم توی حفره ولی الان دور تا دور در هست و همه بسته هستند نمیدونم اینجا رو چه جوری باید رد کنم
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه:41:
بازی اومد دستم الان دارم نصب می کنم :دی
من دارم میام یکی منو بگیره :8:
حفظ که نیستیم عزیزم. یک عکسی می ذاشتی.نقل قول:
کلا ، tomb های این نسخش خیلی سخت تر شدن. همیشه قشنگ به دور و برتون نگاه کنید. اگر هم پیدا نکردید از آخر به اول برید ( مثلا باید به یک دری که بالای سرمون هست بریم ، از بالا آنالیز کنید و همین طور برگردید تا برسید به راهی که بشه بری بالا )
نقل قول:
ممنون عزیز چشم اگه بشه عکس میذارم حالا باز الان میرم یه امتحان دیگه میکنم خدا کنه رد کنم این مرحله رو
مسیر سیو بازی تو ویندوز xp کجاست؟؟؟؟
این جا باید تا قبل از این که بارتولومی بمیره دروازه هارو بیاری پایین. اول برو نزدیک دروازه ها و یک کمبو بزن تا همه سرباز های نزدیکشو بکشی. بعدش سریع برو کنار اون دستگری ها و شیفت رو نگه دار. اگه ضربه بخوری دوباره باید شیفت رو نگه داری. می تونی از Assassin هات هم کمک بگیری.نقل قول:
موفق باشی
سلام
کسی می دونه کجا میشه Young Assassins رو تعلیم داد؟؟ مشخصاتشون رو دید؟؟ اصلا همچین جایی تو منوهاش هست؟
من توي سكانس 4 مموري guardians pf forli گير كردم ميگه achieve a kill streak at least of 5 guards من همه ي گاردهارو مي كشم ولي باز full synchronization failed مي شه خواهش مي كنم كمك كنيد!!!
سلام دوستان.نقل قول:
دقيقا منم همينجا گير كردم ، همونجايي كه چندنفر گرگ نما رو ميكشي بعد وارد يه زير زمين ميشي و ...
اينم عكس :
ممنون ميشم كمك كنيد :40:.نقل قول:
کد:http://xm.site90.net/images/3983c0198279.jpg
نقل قول:
ای خدا عمرت بده تازه میخواستم عکس بگیرم که تو کارم رو راحت کردی :46:
دوستان خواهشا برای رد کردن این مرحله ما رو راهنمایی کنید
ممنون:11:
منم دارم به آخراش نزدیک میشم نمیدونم چرا آخرای بازی که شهر نابود میشه یه لحظه یاد کربلا افتادم که پرچم های قرمز همه جا هستش و عدد 72 و زیاد استفاده می کنن:13::13::13::13::13::31:نقل قول:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
باید بری لونه کبوتر ها تا از اون قسمت اونا رو آموزش بدینقل قول:
اونجا هم می تونی ماموریت بدی هم می تونی ارتقا بدی
خواهش ميكنم عزيزم.نقل قول:
هرچي گشتم چيزي چيزي پيدا نكردم:31::27: !!!
فقط مونده راهنمايي دوستان :31:!
منم خواهش ميكنم ما رو راهنمايي كنيد دوستان :31::40:.
یکی از اون دروازه ها بازهنقل قول:
دوستان من توی یه مرحله گیر کردم که 4 تا شیر آب بود که باید با اهرم فعالشون میکردم بعد یه حوض بود که شکست و یه حفره ایجاد شد من رفتم توی حفره ولی الان دور تا دور در هست و همه بسته هستند نمیدونم اینجا رو چه جوری باید رد کنم
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کن
برو تو
بعد بپر گوشه دیوار رو بگیر
بعد کم کم میای بقل تا میرسی به همین جایی که تو عکس هست
همینجوری گوشه دیوارو میگیری و ادامه میدی تا برسی به پشت در اصلیه
محتوای مخفی: پایان یا نه
برای صد در صد شدنش حداقل پنج نگهبون رو باید با روش Kill Streak ترکیبی بزنین... اول راست کلیک رو نگه دارین و موقع حمله حریفتون چپ کلیک رو بزنین. بلافاصله بعدش بچرخین رو یه حریف نزدیکتر (هایت لایتش کنین) و راست کلیک رو بزنین و رو حریف های دیگه هم همین راست کلیک رو ادامه بدین...نقل قول:
علاوه بر قفس کبوتر ها (Pigeon Coop) از دو جای دیگه هم امکان تعلیم ادمکشها هست... برجهای آدمکشها (Assassin Tower) + مخفیگاه اتزیو (Ezio's Hideout)نقل قول:
البته با احضار ادمکشها تو تو شهر هم میشه اونا رو تعلیم داد...
نقل قول:
آقا دمت گرم خیلی حال دادی بلاخره تونستم ردش کنم:46:
ممنون:11:
بازی تمومه!نقل قول:
می تونی ادامشو مراحل اضافی بگذرونی. البته اگه مونده باشه:46:
آخه من که متوجه نشدم آخرش خیلی بد تموم شد:41:چرا کشتمش؟؟؟؟؟؟
من که به عشق اون این همه زحمت و تحمل کرده بودم:31:
آره خیلی خوشگل بود ! منم خوشم اومده بود ازش! دختر خوبی بود!
ولی خب اون صداهه مارو کنترل کرد! گفت باید یکی در این راه کشته بشه! حالا ادامش توی نسخه ی بعدی که سال دیگه میاد معلوم میشه.
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
نقل قول:
خدا کنه اینطور که میگی باشه
پس منتظر می مونم:13::13::13::13::13::13:
حامد کجا صدا میاد؟ پس چرا من نشنیدم؟ فکر کنم اشتباه می کنی ها! آخه توی خود بازی هم اون ضربه ها همه رو یک راست می کشت.
روم به دیوار حامدی... :blush:نقل قول:
محتوای مخفی: حرفهایی که حین اسامی سازنده ها رد بدل میشه
بالاخره چی شد
زندست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به لطف نویسنده داره... صبر کنین تا بازی بعدی.نقل قول:
بازی تموم شد
و من الان 14 ساعته که نخوابیدم و یکسره پای کامپیوترم
باید بگم عالی بود واقعا انتظارشو نداشتم از AC2 بهتر باشه
و منتظر نسخه بعدی و نهایی خواهم بود :دی
فردا هم بیاد فکر کنم بشینم بازی کنم
واقعا اتفاقایی که تو بازی میفتاد منو تا مرز جنون می برد من حدود یک ساعت هم ویکی خود AC رو خوندم و کاملا فهمیدم چی شده
سوالی بود در خدمتم میخوام چند تا نکته جالب که از بازی کش رفتم رو تو اسپویلر بذارم اونایی که تموم کردن شاید خوششون بیاد
محتوای مخفی:
دوستان این بازی بخش چند نفره داره
در صورتی که داره ایا شبکه میشه یا مثل همه بازیهای دیگه آنلاینه .
در ضمن پست های بالا رو خوندم واقعا متاثر شدم دختر خوبی بود حیف شد جووون مرگ شد
اگه میشه یه اموزشی برا multi player بازی کردنش بذارین plz
سلام
چطور باید اون جوون ها رو آموزش بدیم
تو مرحله هاش خود بازی یاد میده یا باید خودمون بریم بگردیم؟
دوستان لطفا بگین آیا میشه نسخه pc رو آنلاین زد ؟ بدون کرک؟