مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم . :10:نقل قول:
Printable View
مولتيش مگه با كرك كار مي كنه ؟ اگه نمي كنه كه چه بهتر انگار آپانديسشو در آوردي . من مي دانلودم خبرشو مي دم . :10:نقل قول:
ریسایی که تو نقشه هست یه چندتایی رو رفتم حالا می خوام تو open world آزاد بچرخم بعد یه ماشین که از کنارم رد بشه برم تعقیبش کنم آیا اینطوری امکانش هست؟نقل قول:
نمی دونم والا من کلا سینگل زیاد نرفتم ، سینگل رو تا اون لامبورگینی اولش رفتم :دینقل قول:
فقط یادمه اول بازی ctrl رو زدم رفت تو شهر با ماشین پلیس بعدش اومدم بیرون :دی
کسی مولتی افلاین بازی نکرد ؟؟
اون که آره..من خودم همیشه نسخه های همین گلوب رو دان می کنم.نقل قول:
ولی در اینده اگه بتونن یه سرورای مولتی رو کرک کنن این مسئله نمود پیدا می کنه.
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش:دی
شهر هم که هیچی...
ولی در کل خوبه
بزرگراه داره 6 بانده ، هنوز نرسیدی حتما ،تازه میتونی با 300 تا بزرگراه رو برعکس بری که نیتروست پر شهنقل قول:
بزرگراه داره خوبشم داره..فقط مشکل اینجاست که وقتی وارد قسمت اوپن وردش میشی یک نقشه درست درمون نداره بازی که مسیرتو مشخص کنی..مثل هم بزغاله باید دوره خودت بچرخی تو جاده ها!!! : دینقل قول:
خوبه ولی تا اینجا که رفتم بزرگراه نداره!اونم از نوع شلوغش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک بدیه دیگه هم که داره اینه که تو همین جاده ها حتی یک نفر دیگه پیدا نمیشه که بخوای باهاش کل کنی!!!(این نکتش خیلی اذیت می کنه)بهتر بود بخش اوپن ورد رو از بازی حذف می کردن
من هم بازی رو دانلود کردم ، نسخه CloneCD
گرافیکش حرف نداره ، صدا ها هم طبیعی هستند :21:
من که خوشم اومد.:27:
یه سری عکس میزارم اینجا ( با Fraps عکس گرفتم ) :11:
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
محتوای مخفی: عکس 4
محتوای مخفی: عکس 5
محتوای مخفی: عکس 6
محتوای مخفی: عکس 7
محتوای مخفی: عکس 8
محتوای مخفی: عکس 9
محتوای مخفی: عکس 10
محتوای مخفی: عکس 11
(کیفیت عکس ها کیفیت واقعی نیست ، برای راحتی مشاهده ، عکس ها کمپرس و کیفیت آنها کاهش پیدا کرده است) :46:
سلام
بازی رو میشه انلاین هم بازی کرد؟ راستش من نبودم و تازه بازی رو گرفتم. اگر امکان انلاین زدن داره چطوری؟ و با چه کرکی میشه انلاین زد.؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام در حین بازی برای چند ثانیه بازی تیک میزنه بعد درست میشه مشکل چیه؟ممنون
شماره سریال اصل می خواد ، با کرک نمیشه چون آنلاین چک میکنهنقل قول:
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
احتمالا مشکل کرک هستنقل قول:
یا شایدم ضعیف بودن قطعات سخت افزاریکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5621480&postcount=397
سلام دوستان . یخ خدا داره گریم در میاد .
آقا سخت افزار من اینه
NVIDIA GeForce 8500
Ram 1GB
CPU : 2 Dou E7200
بازی حدود 1 دقیقه به صورت عالی و بدون کوچک ترین لگی اجرا میشه اماااا همچین یهویی بعدش صفحه سیاه میشه و همه چی پر . مشکل از چیه ؟ راهنمایی کنید توروخدا :19::19:
کرک Reload هستش
اینجا رو ببینیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5637160&postcount=744
سلام دوستان من چند روز پیش بازی رو خریدم و کامل نصبش کردم و کرک هم ریختم اما وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم یک لحظه وارد بازی میشه و بعد از بازی میاد بیرون نمی دونم مشکل از کجاست!
هیچ کدوم از شما این مشکل رو داشتید؟راه حلش چیه؟؟؟
ممنون:40:
حداقل 2 تا پست بالاترو مي خوندينقل قول:
بچه ها چطور میشه با دسته بازی کرد هرکاری میکنم نمیتونم درستشون کنم
من خریدم و بازی کردم...
مثل این که برای گروه سنی الف یا ب ساخته شده !
nfs shift کجا و این کجا ! nfs shift به من هیجان یه مسابقه تمام عیار در پست های خیلی نزدیک به پیست های واقعی رو میده...ولی این چیه آخه؟؟
هر کس برای خودش معیاری داره ، بعضیها میگن شیفت مزخرفه بعضیها میگن عالیهنقل قول:
شما میتونید منتظر شیفت 2 باشید
دوست عزیز برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!نقل قول:
کرک کردید یا نه؟نقل قول:
اینجور مشکلات اغلب مواقع مشکل کرک هستند
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
انگار این دوستمون که این پست رو نوشته اونرو پاک کرده ، لینک هم خراب شده.:41:نقل قول:
اگر کسی لینک سالم این فایل ، یا پچ مشابه که یه سری از قفل های بازی رو باز کنه داره ، لطفا بذاره اینجا
ممنون:11:
بله یه فایل به اسم NFSHP_Activator رو در محل بازی کپی کردم و اجراش کردم.
بله . اینو دیدم . ولی سر در نیوردم . چه جوری این کارو انجام بدمنقل قول:
- مواجه شدن با صفحه سیاه : بازی را اجرا کرده و طبق مراحل بالا عمل کنید فقط سی پی یو را برای بازی در حالت ۰ یا ۱ سی پی یو قرار دهیپد.
کسی تا حالا مولتی افلاین بازی کرده یانه ؟؟
بازی رو اجرا کن...بعد با alt+tab به صفحه دسکتاپ برگرد.نقل قول:
Task maneger رو اجرا کن.(با ctrl+alt+del)
حالا تو task maneger سربرگ Proccess رو انتخاب کن.
حالا داخل این کادر روی پردازش بازی کلیک راست کن.(همون خطی که نوشته NFS11.EXE)
Set Affinity رو انتخاب کن.
حالا تمام تیک ها رو به جز تیک cpu 0 رو بردا ok کن. اگه جواب نداد تیک 1 رو فقط بزار.
==================
البته من نمی دونم این روش جواب میده یا نه. ولی نحوه انجامش اینجوریه. امیدوارم که درست بشه.:10:
نقل قول:
نوشته شده توسط vista7
کد:https://rapidshare.com/files/432834140/NfSHP.Limited.Edition.v1.0.unlocker.READ.NFO-THETA.rar
خیلی گرافیکش کولاکه
این دفعه EA گل کاشته
دیونه کنندس
نصبش کردم ولی قبل از اونجایی که NFS World رو میاره یه ارور میده بعدش هم که می خواد نقشه رو بیاره از بازی خارج میشه.نقل قول:
اشکال از کجاست؟
نمیدونم چرا اینقدر راحت به Top Speed میرسم!؟
بله این نسخه فشرده شده 2 گیگی مولتی نداره . ولی کسی جواب ماردونداد که ایا تو افلاین با 8 گیگی میشه مولتی افلاین بازی کرد ؟؟نقل قول:
بابا یکی جواب ما رو هم بده!!!!
برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!
احتمالا اگه ویندوز رو عوض کنی وبازی رو مجدد با کرک جدید ( غیر از کرک قبلی ) نصب کنب مشکلت حل میشه.نقل قول:
شما بازی رو دانلود کردین یا ازمغازه گرفتین ؟
من از مغازه گرفتم تازه ویندوز رو عوض کردم و ریختم.
این مشکل میتونه از سخت افزار یا کرک بازی باشه.نقل قول:
بابا یکی جواب ما رو هم بده!!!!
برای من اصلا بازی اجرا نمیشه یعنی یک لحظه وارد میشه و 3 ثانیه بعد میاد بیرون!
آگه از سخت افزار سیستمت مطمئنی یعنی اینکه قابلیت اجرای این بازی رو داشته باشه مشکل از کرک هستش
یک کرک معتبر استفاده کن ایشالا درست میشه
شما باید بازی رو باکرک جدید نصب کنید .برای این بازی دو کرک معرفی شده ، یکیش چینی هست ، اون یکی رو هم سافتگذر گذاشت.توصفحههای قبل همین تایپیک میتونی پیداشون کنی.نقل قول:
البته نسخه لیمیت همکرک خودش رو داره.
من از کرک Reloaded استفاده کردم اگه کرک معتبر دیگه ای هم هست لینکی یا آدرسی به من بدید که دانلود کنم.
راستی اگه امکانش هست روش کرک کردن رو هم یک بار توضیح بدید که مطمئن بشم درست کرک کردم!
ممنون:46:
اول اگه تونستی برای ما مشخص کن:نقل قول:
بازی ورژنش CloneDVD هست یا RELOADED VERSION یا Globe ؟
بعدش ببین Limited Edition هست یا معمولی ؟
راهنمایی : CloneDVD با حجم 8GB هست ، RELOADED VERSION با حجم 4.5 GB هست ، Globe با حجم 2 گیگ.
Limited و معمولی توی خود بازی هست.
با توجه به این اطلاعات میشه یه کرک خوب معرفی کرد
من بازی از مغازه گرفتم فک می کنم باید RELOADED VERSION باشه و رو کاور بازی نوشته Limited Edition
نسخه بازی شما limitd هست وباید از کرک لیمیت استفاده کنید ( این نسخه شما چند ماشین اضافه تر داره )نقل قول:
سریعترین ماشینهای بازی به ترتیب کدومان.اگه میشه سرعت هاشونو هم بزنینکد:http://hotfile.com/dl/82883525/8a00a22/NFS11.exe.html
http://rapidshare.com/files/431153616/NFSHP.CRACK_Epidemz.Net.rar
سلام
گرافیک بازی چطوره ؟؟ بازیه خوبی هست ؟؟