ببین دوست عزیز اینجا فیفا هستش اسپم نکننقل قول:
Printable View
ببین دوست عزیز اینجا فیفا هستش اسپم نکننقل قول:
up?????????نقل قول:
خواهش میکنم بهزاد جان .نقل قول:
منظورت کدوم خصوصیاته ؟ اگه منظورت چیزایی که توی اون مصاحبه گفته شده باید بگم اینا مربوط به نسخه کنسولی میشه .
بله توی اون نسخه هم این تنظیمات وجود داره .نقل قول:
همون صفحه ای که تنظیمات مربوط به ترکیب تیم , تنظیم دکمه های دسته و تنظیم دوربین بازی وجود داره همونجا بخش مربوط به تنظیمات گزینه های دستی هم وجود داره (صفحه ماقبل ورود به زمین بازی ) .
ای بابا...از این همه خصلت حتی یک از اونا هم توی نسخه PC نیست؟!
مثلا همین مصاحبه ای که زحمت ترجمه اش رو کشیده بودی و خصلتهای اون رو گفته بودی
از اون ویژگی ها در نسخه PC اصلا استفاده نشده؟
نقل قول:
هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
سانترها منو یاد سانترهای نسخه قبل میندازه
ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه
خب بهزاد جان از بین این موارد داوری که توی فیفا 10 بسیار کم نقص بود و من کاملا از داوری اون بازی راضیم .
انیمیشنها هم خیلی روون و نرم هستن حتما خودت توی ویدئوهایی که از گیم اسکام منتشر شد این شناوری و نرمی رو در حرکات دیدی امسال مثل هر سال یک تعداد جدیدی هم به قبلیا اضافه کردن اما تعدادشون نسبت به اون چیزی که توی نسخه 10 هستش زیاد نیست .
درمورد سیستم پنالتی راستش من خودم سیستم پنالتی نسخه 10 رو بیشتر از این نسخه دوست دارم فقط اگه یک کم حساس ترش میکردن که گل کردن پنالتیها مشکل تر بود دیگه حرف نداشت .
سرعت بازی توی این ویدئوها نسبت به نسخه 10 خیلی کم نشده اگه سرعت بازی فکر میکنی زیاده که انصافا خیلی زیاد نیست بازیو در حالت دستی بازی کن بعد خواهی دید که سرعت کلی بازی چقدر کم میشه چون نمیشه پاسهای تک ضرب و پینگ پنگی داد .
سانترها هم که گفته مثل قبله همینطور ضربات ایستگاهی .
من منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته .
اشتب شد :18:
--------------------------------
نکست شدن فیفا بعد چند سال منو مجبود کرده برگردم به بازی فوتبال . و الآنم بیصبرانه منتظر فیفا 11 هستم که بزنم به بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بحث های مهم و کاربردی هم که ماشالا زیاد شده. فقط یه چیزی توی این فیلمایی که از گیم یلی pc یخش شده برام سواله (هر چند مهم نیس زیاد) . بعد از انتخاب تیم ها برا بازی ، نشون میده که 2 تا بازیکن توی موقعیت تک به تک هستن با دروازه بان . و بعد وارد بازی اصلی میشه ! . جریان این چیه ؟! (ببخشید دیگه سوال بهتر گیر نیاوردم دیگه :31:)
و اینکه بازی رو میشه هر وقت که خواستیم روی کنترل دستی ببریم یا ازین حالت خارج کنیم یا نه ؟ مثلا اگه یه بازی رو روی کنترل دستی تنظیم کردیم باید تا آخر با کنترل دستی بازی کنیم ؟!
دو تا ویدئوی جدید از گیم پلی بازی .
این مربوط میشه به نسخه کنسولی . کیفیتش خیلی خوبه اما متاسفانه دست کسی که داره فیلمبرداری میکنه همش میلرزه . خطاهی زمینه ای در این ویدئو بیشتر به چشم میاد :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SXzaRlbEIMk
لینک دانلود :
کیفیت پایین ( 30 مگ ) :
کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv7.lscache3.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D34%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282611600%26key%3Dyt1%26signature%3D39EFDE4244CF7FC8641084942E06822731588FE6.A38F2CE6103BE97092CFBD42DB105150D5EFA086%26factor%3D1.25%26id%3D497cda4656c420c9&v=SXzaRlbEIMk
کیفیت متوسط ( 30 مگ ) :کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv6.lscache3.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D18%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282611600%26key%3Dyt1%26signature%3D6BE81019F0A026294D28E905CB3B58CFFB7C94A6.29DCEDF1B086C59751CDF299E67A7345A3FDE7A5%26factor%3D1.25%26id%3D497cda4656c420c9&v=SXzaRlbEIMk
بالاترین کیفیت ( 44 مگ ) :
کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv17.lscache7.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D35%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282611600%26key%3Dyt1%26signature%3D06ACE75140BA10A85B8A3810D36B5B602DA70A71.014566AF1D899DF4632EC129987CC31D9F49C2E2%26factor%3D1.25%26id%3D497cda4656c420c9&v=SXzaRlbEIMk
این ویدئو هم مربوط میشه به PC ( من خودم نگرفتمش ) :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=L1iIOVVXiFA
کیفیت متوسط ( 56 مگ ) :کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv11.lscache4.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26fexp%3D907103%252C900031%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D34%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282611600%26key%3Dyt1%26signature%3D72156D9D0FE949B4AF67C208D8789C30BC83FA6E.743341E02E1CD02F650237DCECFA77A20D8DA034%26factor%3D1.25%26id%3D2f58883955578850&v=L1iIOVVXiFA
کیفیت بهتر ( 58 مگ) :کد:http://www.youtubesnips.com/download.php?url=http%3A%2F%2Fv16.lscache1.c.youtube.com%2Fvideoplayback%3Fip%3D173.0.0.0%26sparams%3Did%252Cexpire%252Cip%252Cipbits%252Citag%252Calgorithm%252Cburst%252Cfactor%26fexp%3D907103%252C900031%26algorithm%3Dthrottle-factor%26itag%3D35%26ipbits%3D8%26burst%3D40%26sver%3D3%26expire%3D1282611600%26key%3Dyt1%26signature%3D24FEC6B676DF644A284FE69DB23145CC14680B71.C0F8083DD39C0B905291BFCCC080D07258B80360%26factor%3D1.25%26id%3D2f58883955578850&v=L1iIOVVXiFA
اتفاقاً من از همون مطلبی که اشتباه پست کردی استفاده بردم :31:نقل قول:
اون برای سرگرمی هست و همچنین در اون مدت بازی لود میشه. یعنی یک جور لودینگ هست که شما میتونید در هنگام لود شدن کار ه دیگه ای هم بکنید.
شما هر زمان که بخواید میتونید حالت دستی و اتوماتیک رو فعال یا غیر فعال کنید.
ببخشید میشه یکی این ویدیو جدید PC رو یه جا دیگه آپ کنه....
حسین جان از این حرفت متوجه شدم که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه ؟ درسته؟ راستی یه سوال دیگه دموی بازی کی میاد؟ دموی فیفا 11 کنسول رو منظورمهنقل قول:
من منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته .
لینکهایی که گذاشتی فکر کنم مشکل دارن چون واسم ارور میده
خوب دوستان
من ویدیوی PC رو دیدم......همینی که حسین جان بالا گذاشت....
در رابطه با Celebration ها باید بگم خوشحالی بعد از گل دقیقا مثل FIFa 10 کنسول بود یعنی خودش به طور دستی یک خوشحالی رو انجام داد
یه چند تا Skill Move هم انجام داد که خیلی زیبا بود.......پیشنهاد میکنم حتما ببینید....
عجب فوتبالی بشه این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره چند ساعت پیش پترسن ( یکی ازسه کارگردان اصلی این نسخه ) اومد تالار گفتگوی EA و درمورد سیستم جدید پاس که به بنام پروپاسینگ نامگذاری شده توضیحاتی داد .
ایشون گفت من بازخورهای شما رو در رابطه با این سبک جدید پاسکاری خوندم و برداشت کردم که شما میگید این سیستم جدید به اندازه کافی خطا و ارور نداره . ایشون گفت ما خطاهای زمینه ای رو در این سیستم قرار دادیم اما در این کار افراط نکردیم چون باید کل جامعه گیمرهای این بازیو در نظر بگیریم نه شما که توی این بازی حرفه ای هستید ایشون گفتن بازی باید کمی جنبه سرگرمی خودشو داشته باشه چون بخش زیادی از گیمرها تفننی بازی میکنن و مهارت زیادی در بازی ندارن اما با این حال ما این سیستم رو در این نسخه پیاده کردیم که میتونید بعضی جاها خطاهایی در پاسها ببینید که با نسخه 10 متفاوته . ایشون در ادامه به یکی دو تا ویدئو از نمایشگاه گیم اسکام استناد میکنه و میگه اگه دقت کنید خطاهایی در دقت پاس با پای غیر تخصصی یا زاویه 90 درجه بعضی از بازیکنان میبینید مثل پاس آنلکا و چند ثانیه بعد پاس پدرو .
در ادامه ایشون میگه ما برای نسخه 12 باید تفکیک بیشتری بین گیمرها ایجاد کنیم و گزینه هایی در بازی قرار بدیم که رضایت هر دو قشر حرفه ای و آماتور حاصل بشه .
بخشی از صحبتهای ایشون :
محتوای مخفی:
اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.نقل قول:
نقل قول:
حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب:11:
اوه اوه بابا امین شمشیرتو غلاف کن خوب شد جای پترسن نیستی .نقل قول:
حتما خودت خوب میدونی فلسفه وجودی هر بنگاه اقتصادی از جمله همین شرکت EA کسب درآمد و سودآوریه پس شمشیرتو بزار کنار .
ببین ایشون آخر صحبتاش اینجوری گفته :
After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?
مشخصا میگه امسال ما این مساله رو فهمیدیم که باید جدا سازی بیشتری برای بازیکنان حرفه ای و آماتور صورت بگیره . کلا امسال کاربرا توقعاتشون خیلی بالاتر از سالهای قبل شده علتشم اینه که سال به سال مهارتشون بالاتر میره و آگاهیشون از جزئیات این بازی و فوتبال واقعی بیشتر میشه . من دقت کردم کلا امسال توی تالار تخصصی EA تقاضاهای بسیار بیشتری از طرف کاربران وجود داره .
امین جان میگم اگه خیلی حرفه ای هستی و دوست داری تواناییهاتو به چالش بکشی امسال EA راهو برای اساتیدی مثل شما باز گذاشته امسال توی بازی یک گزینه وجود داره که با فعال کردنش بازیکنان تیمت اتوماتیک به طرف توپ نمیرن اگه واقعا خیلی توی بازی تبحر داری این گزینه رو فعال کن تا ببینی یک من شیر چقدر کره داره .
اما جدای از سخت شدن بازی سیستم پروپاسینگ بازیو میتونست خیلی واقعی تر کنه حیف که بازیکنان آماتور اجازه اینکار رو به اونا نمیدن . امروز یکی از همین گیمرهای آماتور به پترسن میگفت , لطفا این گزینه پروپاسینگ رو حسابی سختش کنین و گزینه ایش کنید ( فعال و غیر فعال ) تا گیمرهای حرفه ای خفه شن دیگه :31: .
راستی قراره طی چند روز آینده یک ویدئو از سیستم خستگی / استقامت بدنی بازیکنان بدن بیرون . پترسن میگفت ویدئو آمادست منتظر کارهای قانونی و مجوزهاش هستیم .
آرهنقل قول:
هر دو تا دمو توی یک روز منتشر میشن همون 16 سپتامبر .
کدوم ویدئوها ؟
اتفاقا اگه جای اون ها بودید، نباید این کار رو می کردید! بالاخره باید ویژگی هایی رو به عمد در این نسخه قرار ندند تا دلیلی برای خرید نسخه های بعدی وجود داشته باشه.نقل قول:
اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.
همین که صفحه قبل گذاشتی مربوط میشه به گیم پلی در 3 کیفیت مختلفنقل قول:
از گیم پلی این بازی اگه بازم ویدئویی هست لطفا لینکش رو بذارید
آخه میدونی چیه ما در سال دو تا فوتبال بیشتر نداریم بخاطر همین اینا میخوان کاری کنن که هر دو گروه رو راضی کنن..بخاطر همین هیچ کدومشون نمیان یه بازی کاملا شبیه سازی درست کنن.ماشالا هیچ شرکت بازی سازی هم طرف فوتبال نمیاد.با اون همه ادعا و زرق و برق نمیتونن با ea و konami رقابت کنن.حالا خوبه خدا رو شکر ما ea رو داریم که میدونه طرفداراش چی از بازی میخوان وگرنه باید همون pes رو بازی میکردیم.
توی تالار ea بازیکن حرفه ایی کم نداریم حتما خودتم دیدی پر از تاپیک در مورد پرسنالدی و پرو پاسینگ و اینچیزاست.اینا میدونستن که با اعمال این ویزگی دو دستگی بین گیمرها پیش میاد پس باید این گزینه رو انتخابی میکردن اگه کسی خوشش نمیاد غیرفعالش کنه.
ولی من از یه چیز این گیمرهای خارجی خوشم میاد اونم توجه به جزئیات ریز بازی هر روز اینا کلی تاپیک میزنن مثلا در مورد کفش و جزئیات بازیکنا یا چیزهای مختلف که جالبه البته بعضی هاشونم بی جنبه تشریف دارن.
راستی حسین ببین dave797 در مورد پرو پاسینگ و .... یه چیزایی گفته:
کد:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1313629-emirates-pro-passing-more.html
من موافق این نظر نیستم .نقل قول:
هنوز اینقدر بازی کمبود و نقص داره که اگه هر سال هم کلی تغییرات در جهت کامل تر کردن بازی صورت بگیره بازم بعد از سالیان متمادی جا برای پیشرفت بیشتر باشه .
راستی پترسن توضیحاتی در مورد سیستم خستگی و استقامت بدنی بازیکنان داد که فراموش کردم توی تاپیک بزارم ( این موضوع خصوصا برای گیمرهای PC دار خیلی میتونه حائز اهمیت باشه چون میدونم اکثرا فیفا نکست زیاد بازی نکردید و این مورد تا الان توی PES وجود نداشته ) .
ایشون میگه این سیستم شامل دو بخش میشه : بخش کوتاه مدت و بخش بلند مدت
خستگی بلند مدت ( در طی 90 دقیقه ) بستگی داره به میزان STAMINA یا نفس بازیکنان که چقدر در طی بازی دویده باشن به همون نسبت این خستگی درشون بیشتر میشه ( البته بین دو نیمه کمی از خستگیشون کم میشه ) .
اما خستگی کوتاه مدت ( برای زمانهای چند ثانیه ای که بازیکن استارت میزنه و شروع به دویدن میکنه ) : این خستگی بستگی به دویدن بازیکنان داره نه STAMINA . ما این میزانو برای حدود 8 ثانیه تنظیم کردیم . زمانیکه بازیکن شروع به دویدن میکنه شاخص مربوط به این ویژگی شروع میکنه به کم شدن تا وقتیکه به 20 درصد میرسه این شاخص قرمز میشه از اینجا به بعد این خستگی روی شتاب و سرعت دویدن بازیکن تاثیر میذاره .
خستگی کوتاه مدت نمیتونه بیشتر از بلند مدت باشه بنابراین اگه بازی ادامه پیدا کنه شما کمتر میتونید بدوید .
مثلا , وقتی خستگی بلند مدت شما به حدود 50 درصد میرسه شما نهایتا میتونید فقط 4 ثانیه بدوید قبل از اینکه شتاب و سرعت دویدنتون شروع کنه به کاهش شدید .
متن صحبت ایشون :محتوای مخفی:
اگه این امکان توی سایت وجود داشت که میشد ترجمه مطالب رو بصورت صوتی با حجم کم توی تاپیک قرار داد خیلی عالی میشد اینجوری میشد مطالب بسیار بیشتر و طولانی تری توی تاپیک قرار داد .
نوشتم مطالب ترجمه شده واقعا وقت گیره وگرنه من روزانه کلی مطلب توی تاپیک قرار میدادم .
میتونی خودت ظبط کنی یه جا آپلود کنی بعدش لینک دانلود رو بزاری.
درمورد استقامت یعنی جوری طراحی شدخ که یک بازیکن احتمال داره از فرط خستگی حتی روی زمین بیفته و مربی مجبور به تعویضش بشه و همچنین میزان عرق کردن کنترل بشه ؟ چون تو فوتبال واقعی خیلی از این اتفاقات میفته.
تاریخ دقیق انتشار بازی چه موقع هست؟
نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
پروپاسینگ :
من با رنج و محدوده حداکثر -حداقلی پاور بار پاسها مشکل داشتم . محدوده این پاور بار خیلی کمه یعنی دکمه قدرت پاس خیلی حساسه ( البته این موردو اضافه کنم که صبح پترسون گفت این محدوده رو باز تر کریدم و از حساسیتش کم کردیم ) . البته راتر به ما گفت هنوز فرصت تنظیم این مساله وجود داره و میتونن قبل از انتشار بازی درستش کنن .
سرعت بازی :
بزرگترین نکته مثبت برای من همین بود بخصوص بعد از اینکه ویدئوهای گیم اسکام رو دیده بودم . من نمیدونم چطور میشه که فیلمبرداری از تلویزیون سرعت بازیو اینقدر زیاد نشون میده . توی این دمو دیدیم سرعت بازی هیچ شباهتی حتی با حالت نرمال نداره . بصورت ساده بگم سرعت بازی واقعا عالیه .
گرافیک :
نسبت به تستی که توی گودفورد داشتیم پیشرفت خیلی خوبی داشتن . ما توی PS3 بازی کردیم و باید بگم واقعا گرافیک زیباست . تیپهای بدنی و انیمیشنهای جدید از نکات مثبت بازی هستن . چهره هایی زیادی از بازیکنان واقعی شدن . چمن بازی نسبت به نسخه وردکاپ یک کلاس بالاتر رفته .
پرسنالدی پلاس :
نسبت به تست گودفورد تفاوتی نکردن . تعداد تیمها توی دمو اینقدر زیاد نبود که بشه همه چیزو بررسی کرد اما شما کاملا تفاوت در بازیکنان رو لمس میکنید مثل دریبلهای مهارتی بازیکنان , تکلهای مشکل تر و حرکت سنگین مدافعین . علاوه بر این برای بعضی از بازیکنان رفتارهای فردی خاصی هم طراحی شده که توی منوی ترکیب بازیکنان در تیم میتونید ببینید . دروگبا ویژگی پاور هد یا همون قدرت هد زنی بالا رو داره در حالیکه ژاوی ویژگی فردی دید خوب در بازی رو داره همینطور ویژگی دقت پاس بالا . این یک ضمیمه زیباست که توی نسخه گودفورد نبود .
مقایسه :
در مقایسه این دمو با کدهای مقدماتی پیشرفتهای بسیار خوبی دیده میشه .
هوش مصنوعی :
من روی ورد کلس بازی میکردم و روی این درجه بازی نسبت به نسخه قبل سخت تر بود . دمو بازی در قالب دو تا نیمه سه دقیقه ای بود و در این مدت کم واقعا قضاوت سخته اما بنظرم هوش مصنوعی بهتر شده . رویکردهای متفاوتی در حمله و دفاع وجود داشت . من یک بازیو 1 هیچ باختم یکیو 2-1 بردم و یکیو صفر صفر کردم . من زمان بیشتری نیاز دارم تا قضاوت و ارزیابی درستی در این مورد داشته باشم .
این خلاصه نظراتم بود توی پادکست روز جمعه توی سایت FSB بیشتر در این مورد توضیح میدم .
منبع مطالب :
محتوای مخفی:
محتوای مخفی:
خب این سیستم رو توی 10 داشتیم که، چه چیزی بهش اضافه شده؟نقل قول:
بهادر جان من یک دفه اینکار رو انجام دادم اما حجم فایل خیلی زیاد شد فرمتشو تغییر دادم تا حجمش کم بشه اما کیفیت بشدت افت کرد خلاصه هر کاری کردم نشد . یک مطلبی که حدودا 15 دقیقه گفتنش طول بکشه حداقل 10 مگ حجمش میشه که مسلما کاربران زیادی نمیتونن دانلوش کنن .نقل قول:
خودت فیفا نکست زیاد بازی کردی امسال کاری کردن که بازیکنان زودتر خسته بشن تا بازی سراسر پرسینگ نباشه . افتادن بازیکن روی زمین رو نمیدونم اما اگه با یک بازیکن زیاد توی زمین بدوی آخراش کم میاره و سرعت و شتابش افت پیدا میکنه بنابراین گیمر مجبور میشه تعویضش کنه . در مورد کوتاه مدت هم همینطوره کاری کردن که بازیکن یک نفس مسافت خیلی زیادیو نتونه بدوه ( امسال 8 ثانیش کردن ) بعد از زمان افت زیادی در سرعت و شتاب بازیکن بوجود میاد . همینطور که از زمان بازی میگذره این 8 ثانیه کمتر میشه و اواخر بازی به حدی میرسه که بازیکن فقط چند ثانیه میتونه بدوه .
چند صفحه قبل تغییراتی که امسال داده شده بطور کامل توضیح داده شده . این مطلبی که الان نوشتم علاوه بر اون چیزایی که چند صفحه قبل گفته شده یعنی علاوه بر تغییرانی که قبلا گفته شده بود زمان و میزان خستگی رو هم به 8 ثانیه در کوتاه مدت کاهش دادن .نقل قول:
توی پست اول هست 28 سپتامبر و اول اکتبر . دمو هم 16 سپتامبر .نقل قول:
آقا هیچ عکسی از چهره رونالدو تو بازی منتشر نشده ؟
حسین جان, یک مطلب مهم داره به فراموشی سپرده میشه تو تاپیک. امسال EA یک قابلیت جدید به نسخه ی کنسولی اضافه کرده که میشه سرعت دویدن بازیکن رو مثلا باTrigger دسته ی ایکس باکس تنظیم کرد. یعنی اگر Trigger رو تا نصف فشار بدیم بازیکن صاحب توپ هم با نصف سرعت ماکزیمم خودش می دود.
در این مورد اطلاعاتی از گیمر هایی که کد ها رو تست کردند اومده ؟
مرسی.
نقل قول:
چند صفحه قبل گفته شده بود که چند حالت برای دویدن و چند حالت برای راه رفتن وجود داره یعنی سرعت حرکت بازیکن از راه رفتن بسیار نرم و آروم شروع میشه تا دویدن با حداکثر سرعت یعنی شما دست کم 6-7 نوع انیمیشن حرکتی در بازی خواهی دید( علاوه بر سبکهای مختلف دویدن که توی بازیکنان مختلف متفاوته ) و تمام این کنترلها دست خود گیمره .
....................راستی یک مورد دیگه هم که الان بچه هایی که از Emirates برگشتن میگن اینه که سوویچ بازیکن در حالت دستی شدیدا سریع و بدون زمان تاخیر شده که خبر بسیار خوبی میتونه باشه .
Interesting one this i asked Rutter on the video conference about stamina and he said the new model wasn't in the demo but it would make the final code.
So nobody has tried the new stamina system yet. So that's another big improvement penciled in for release.
خیالمون از بابت پرسینگ غیر طبیعی بازی هم راحت شد حالا استفاده از پدال حرکت و سرعت بازیکنان معنی پیدا میکنه .
همینکه نسخه کنسول مثل مال pc باشه خودش جای هزار شکر داره...
حداقل میتونیم یه فیضی ببریم!!
اگر امكانش هست تريلر pc رو با لينك مستقيم بزاريد تا دان كنيم خيلي خيلي ممنون
باید در انتظار یک شاهکار باشیم!آقا چیز جدیدی در Be a Pro گذاشتن؟
دوستان گرافیک نسخه PC چطور بود؟تو ویدیوها
گفتم خود آدم باید بازی کنه تا بفهمه بازی چطوریه...نقل قول:
نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
+
این ویدئوی آخری رو که دیدم سرعت بازی خیلی بالا بود ولی با حرفای این برادر انگلیسی خیالم از این بابت راحت شد.... پس با این صحبتا اگه بزاریم تو SLOW دیگه حرف نداره. چون هرچی بازیی سرعتش کم تر باشه بهتره
+
تو این ویدئو آخری بر جستگی های چمن بازی بعضی جاها به خوبی معلوم بود.. مثه چمن PES تا حدودی.
+
حسین mp3 کن هم کیفیتش خوبه و هم حجمش کم میشه. اون bit rate رو هم بزار رو 56 نهایتا ولی کمترش هم کنی خوبه.
+
ممنون حسین جان بابت زحمتایی که میکشی :20:
ویدیوها خیلی کیفیت نداشتننقل قول:
ولی Screen Shot ها که دیگه خودت در جریان هستی حرف نداره...
نقل قول:
لینکها خرابه!!!!!!!!!!!!!!:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکهای اصلیش که اول اومده اونا درست هستن اما ف ی ل ت ر ن. شما یا با ف . شکن باید بازشون کنی یا اینکه بری توی سایت زیر و اونجا این لینکها رو وارد کنی و لینک دانلود بگیری .
این آدرس سایتی که گفتم :
کد:http://www.youtubesnips.com/
و این هم دو تا لینک این ویدئوها که توی پست بالا هم هستش :
ویدئوی مربوط به نسخه کنسولی :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SXzaRlbEIMk
ویدئوی مربوط به نسخه pc :کد:http://www.youtube.com/watch?v=L1iIOVVXiFA
توی این ویدئویی که مربوط به pc هست 2تا گل زده میشه یکی بازیکن شماره 10 و یکی بازیکن شماره 11 ولی خوشحالیشون مثل همه ، هیچ فرقی با هم نداره
مهدی جان توی فیفا خوشحالی بعد از گل رو باید خود گیمر با دکمه های مختلف انجام بده . تنوع خوشحالی توی فیفا کم نیست اما من شخصا دوست ندارم خود گیمر حرکات خوشحالی رو انجام بده همون سبک pes خیلی قشنگتره . البته امسال برای نسخه کنسولی سبک خوشحالیها رو عوض کردن .نقل قول:
...........
یک ویدئو از گیم پلی بازی که دیروز از Emirate منتشر شده . حجم با کمترین کیفیت 21 مگ ( البته با این کیفیت من دیدم خوب بود ) :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=mxu5ghahQLw
لینک دانلود با کیفیتهای مختلف :
کد:http://www.youtubesnips.com/watch?v=mxu5ghahQLw
توی این ویدئوی دقیه 2:56 خطای هند اتفاق میفته که امسال به بازی اضافه شده البته این خطا سه تا گزینه داره هم میشه کلا غیر فعالش کرد هم میشه فعال باشه و هم اینکه فقط در میانه زمین فعال باشه نه توی محوطه های جریمه .
در ضمن سرعت بازی توی این ویدئو نسبت به ویدئوهای گیم اسکام خیلی کم شده و واقعا عالی به نظر میرسه .
اما چیزایی که توی این ویدئو به چشم میاد :
دقیقه 00:32 چرخش بسیار قشنگ دروگبا که موقعیت شوتزنی ایجاد میکنه .
دقیقه 2:38 دروگبا خودشو از مدافعین جدا میکنه تا موقعیت بهتری برای دریافت توپ بدست بیاره .
دقیقه 2:52 یک فریب جدید در بازی از مسی .
دقیقه 2:56 خطای هند .
حسین جان خطای هند از fifa 07 تو بازی بود (تا اونجایی که یادم میاد )نقل قول:
البته من زیاد روی PC بازی نکردم شاید اونجا نبود.
ممنون حسین جان بابت ویدئویی که گذاشتی ... چیزی که تو این ویدئو توجهم رو جلب کرد سیستم پاس بازی بود که تا حدودی میشد تغییرات جدید در این بخش رو احساس کرد. دیگه اون اطمینان صد در صد برای رسیدن توپ به هم تیمیت در حین پاس دیده نمیشد. این ویدئو منو خیلی امیدوار کرد. حرکت بدون توپ بازیکنان هم خیلی خوب شده و بازی قطعا امسال مورد توجه خیلی ها قرار می گیره ... کلا احساس می کنم گیم پلی بازی هم یه تغییرات چشم گیری کرده که البته در مورد گیم پلی تا تجربه بازی رو نداشته باشیم نمی تونیم به خوبی نظر بدیم.