اخه بعدش یکی میاد میگه آلمان ها شروع کردن، آلمانها این کارو کردن، آلمانها نمیدونم چی.....نقل قول:
دیدی داداشpcforlifeحالا بازم بگو آلمانها متعصبن....
Printable View
اخه بعدش یکی میاد میگه آلمان ها شروع کردن، آلمانها این کارو کردن، آلمانها نمیدونم چی.....نقل قول:
دیدی داداشpcforlifeحالا بازم بگو آلمانها متعصبن....
صعود انگلیس رو تبریک میگم.
انگلیس به آلمان بخوره خیلی خوبه.
صعود تیم آمریکا کشور دوست مارو هم تبریک میگم:31:
ولی اسلوونی هم واقعا تیم خوبی داشت.
معلوم شد اونجوری که بعضی ها می گفتن گروه انگلیس خیلی راحته هم این گروه نبوده
نه . جدا خیلی خوبه که بتونیم هم دیگرو تحمل کنیم.:11:نقل قول:
دوست عزیز... شما مجبور نیستی ایجا پست بدی، بعد از شنیدن جواب پستت کفری بشی... بعد اون دوستمون بی احترامی نکرد که شما به خاطر یه نفر دیگه از جواب دادن بهش خودداری می کنی... ضمنا مگه فرضا کسی میاد تو تاپیک آلمان جواب این پست شما رو بده؟؟:20:نقل قول:
نقل قول:
نه بابا جون...این که صلح نیست...اخه کی دیدی آتیش با آب صلح کنن.نقل قول:
این فقط برای برقراری روح جوان مردی بین خودمونه همین.یعنی توهین به همدیگه نکنیم.
متوجه که شدی؟:31:
کر کنم منظورش آهنگ Akon واسه جام جهانی بودش...:20:نقل قول:
خب خدا را شکر:31:
نقل قول:
صعود انگلیس رو تبریک میگم.
انگلیس به آلمان بخوره خیلی خوبه.
صعود تیم آمریکا کشور دوست مارو هم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اسلوونی هم واقعا تیم خوبی داشت.
معلوم شد اونجوری که بعضی ها می گفتن گروه انگلیس خیلی راحته هم این گروه نبوده
والا جام جهانی ای که دیدیم بر عکس بود گروه مرگش گروه مشخص ها بود گروه هایی که تکلیفشون رو همه میگفتن 80درصد مشخصه گروه مرگ شد =))))))))
برو پی کارت تا بیشتر برات اخطار رد نکردیمنقل قول:
الان شما آتیشین ما هم که آبیم میایم خاموشتون میکنیم دیگه؟؟؟! ! :31::11:-نقل قول:
کل کل رو بذارید برای توی گروه ها.
بهترین تاپیک انجمن رو بهم نریزید.
حالا اگه آلمان امشب حذف شد ما بهتون اجازه میدیم هر پستی که می خواید بدید. بالاخره دوستی ها این موقع ها به درد می خوره : دی
کفری بشم؟ :27: فقط خاستم یه تذکری بدم که به خاطر صلح بیخیالش شدم:31: من نگفتم کسی بی احترامی کرده ولی ممکن بود یه کم تند برم که گفتم اینکارو نمیکنم. اون پست رو در جواب به کسی ندادم که اونم بخاد به من جواب بده اما اینی که من نقل قول کردم در جواب من بود:20:نقل قول:
به همه تبریک میگم
سلام
از بچه های 2 تا تاپیک میخوام که دیگه بحث نکنید و بحثو کل کل اینا همه را بزارین کنار....
پس بییان تا کسی 2باره بن نشه...
آخ جون دعوا :31:
ما هم بازی :27:
آقا تک گل بازی انگلیس رو پیدا کردم، ولی فکر کنم گزارشگرش انگلیسی نیست... لینک بدم؟
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ دفو بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم گلزن تيم ملي فوتبال انگليس به عنوان بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، ژرمين دفو از سوي سايت رسمي فيفا و با راي مراجعه كنندگان به اين سايت به عنوان بهترين بازيكن ديدار انگليس و اسلووني لقب گرفت و جايزه ويژه اين بخش را از مقام مسئول فيفا دريافت كرد.
وي تك گل پيروزي بخش انگليس را در دقيقه 23 وارد دروازه اسلووني كرد.
انتهاي پيام/
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
آرسن ونگر: انگلیس باید بیدغدغهتر بازی کند
خبرگزاری فوتبال ایران - آرسن ونگر، سرمربی تیم آرسنال، مطمئن است که انگلیس میتواند به مرحله بعدی جامجهانی راه پیدا کند اما تاکید کرد که آنها باید آسوده خاطر و بی دغدغه بازی کنند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، سرمربی فرانسوی معتقد است سهشیرها تنها در صورتی میتوانند نتیجه مناسبی در مقابل اسلواکی کسب کنند که بازیکنان بازیهایی مانند آنچه در لیگ برتر را ارائه میدهند، به نمایش بگذارند. او در این رابطه گفت: «فکر میکنم در حال حاضر انگلیس در بهترین شرایطش قرار ندارد اما آنها میتوانند از این مرحله صعود کنند. آنها در بازی مقابل الجزایر اسیر حریف شده بودند. آنها در مقابل تیمی بازی می کردند که خیلی خوب دفاع میکرد. آنها نیاز دارند که کمی بیدغدغهتر بازی کنند اما در جامجهانی هر تیمی که بتواند خوب کار کند، میتواند در صدر گروهش قرار بگیرد. برای موفقیت در جامجهانی باید خوب کار کنید و بازی به بازی بهتر شوید. انگلیس شروعی معمولی داشت اما آیا بازی به بازی بهتر خواهند شد؟ این سوالی است که ما میپرسیم و آنها باید به آن جواب بدهند.»
انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir
لینک سایت و بده ! آپلود نکننقل قول:
لطفا
جناب YUSEPH
تو این تاپیک پست نده ما به تحلیل و دلسوزی واندرز شما نیاز نداریم
این رو جدی میگم اینجا پست نده
وگرنه اگه به حذف شدن یوزرم بکشه حالو حواتو ازت می گیرم
شما بفرما تو همون تاپیک آلمان
تک گل بازی با گزارشگر غیر انگلیسی (هنوز مطمئن نیستم، شاید انگلیسی بود)نقل قول:
گل با گزارش مزدک جون!:31:کد:http://www.pink-unicorns.com/static/upload/3/3E/3E7/3E7F/3E7Fa34b4c6.flv
این لینک دومی با تلاش سایت تاپ گل به این سرعت رسید. ارشون ممنونم.:11:کد:http://rapidshare.com/files/402049192/Slovenia_0-1_England__0-1_Defoe__By_Mohsen_Bar3lona.rar
یاعلی:11:
ولی داور هم خیلی باهاتون مهربون بود باید حداقل دو تا کارت زرد بهتون میداد که نداد به هر حال اشتارک بود دیگه داور آلمانی هم که بهترینه
کلا این سه تا بازی داوهای خوبی واسه بازی های انگلیس گذاشته بودن
زیاد کارت زرد نگرفتین
آره مخصوصا اگه آلمانی باشه. مخصوصا اگه با آرنج بیان تو سر دفو ادامه بازی رو دنبال کنه . :18: :31:نقل قول:
راستی کارت زرد گلن جانسن نادرست بود دیگه... نه؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
آره دیدی! مزدک هم کپ کرد!:18: جایی که گفت داورای این جام شاهکارن...!:27:نقل قول:
دمش گرم جان تری ... انصافآ معنی غیرت رو نشون داد :40: یه گل خوشگل هم که داشت میزد !
ولی از قیافش تابلوئه هنوز بابت گرفتن بازوبند ازش دلخوره ! : دی
این بازی انگلیس خیلی بهتر بازی میکرد خوشم اومد ... :40:
من از اول هم گفتم انگلیس امسال مثه اینتر که جام قهرمانان رو برد دو تیمه یکی کاپلو و یکی بازیکنا حالا منتظر دون کاپلو برای مرحله بعدی باشین که نشون میده کارش رو بلده
خوب اخراج گورکف سختگیرانه بود می شد اخراجش نکردنقل قول:
ولی اشتارک خواست بازی رو مدیریت کنه
حالا که به نفعتون شده
اگر یه داور مثل اون داور اسپانیاییه میذاشتن می باختین خوب بود؟
ضمنا داورای آلمانی هر چی باشن تو یه بازی سه تا کارت زرد به یه بازیکن نمیدن که افتضاح ملی بار بیاد:27:
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
کارت زرد گلن جانسون هم درست بود
تازه یه کارت هم باید تو نیمه اول بهش میداد که فقط تذکر داد
پس باید اخراج میشد که شانس اوردین
ولی هشت تا کارت زرد و دو تا قرمز میدن که آخر بازی با اسکورت پلیس از دم طرفدارای شیلی که اسپری فلفل دستشونه در برننقل قول:
راستی چی شد بحث داوری رو پیش کشیدین؟؟ :31:
دوستان انگلیسی تبریک میگم صعودشونو به عنوان تیم دوم ولی شانس آوردن , :31: ساعت 23 امشب هم معلوم میشه باید با کی بازی کنید 1/8 که البته من حدس میزنم آلمان باشه .
قفل برای رسیدگی
باز میشه به زودی
----------------------
باز شد!
خب به سلامتی اینجا باز شد.
امیدوارم مثل قبل اینجا مطالب مفید زیادی داده بشه.
خواهشا طرفداری تیمای دیگه هم درباره تیم خودشون توی تاپیک مربوط به خودشون پست بدن تا اینجا به حاشیه نره:)
خوب شد انگليس صعود كرد ، جام هيجاني شد .
نقل قول:
خب به سلامتی اینجا باز شد.
امیدوارم مثل قبل اینجا مطالب مفید زیادی داده بشه.
خواهشا طرفداری تیمای دیگه هم درباره تیم خودشون توی تاپیک مربوط به خودشون پست بدن تا اینجا به حاشیه نره:)
الان که اوزیل هم گل رو زده و اگه ببرن جام و این تاپیک بی نظیر میشه چون یه بازیه وحشتناک رو در پیش داریم :دی :دی
آقا من امیدوارم آلمان ببره! چون اگه فرضا بازی مساوی بشه و تیم اول غنا باشه، انگلیس کارش سخت تر میشه! مقابل الجزایر دیدید که نتیجه ضعیفی گرفتیم... آلمان هم خداوکیلی تو این بازی فوق العاده نبوده!
دلم برای آلمان میسوزه
آلمان حیف خواهد شد در بازی با انگلیس یا بهتر بگم پودر خواهد شد:31:
تو کدوم سایت و کدوم صفحه اش است که انلاین مینویسه هر بازیکن چند متر دویده؟
پیدا کردم اینه
چقدر هم سنگینهکد:http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/matchday=13/day=1/match=300061468/index.html
نحوه برخورد تیمها جالب نشد .
آلمان و انگلیس به هم نمیخوردن باز بهتر بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان از بین اروگوئه و کره جنوبی و آمریکا و غنا یکیشون جزء چهار تیم اوله که جزء بزرگان نیستن . بنابراین بعدا به اون تیم گفتند شگفتی ساز، اشتباهه؛ فقط شانس بوده !
از طرف دیگه برنده آلمان-انگلیس هم میخوره به برنده آرژانتین-مکزیک که واقعا نامردیه فقط یکی از اینا بره جزء 4 تیم اول .
این عکس مال کدوم سایته؟
نقل قول:
این عکس مال کدوم سایته؟
کد:http://www.livescores.com/worldcup.dll?page=group_x