آلمان تیمی نیست که واسه ماشاخ بشه. مثلاَ باید از خدیرا بترسیم؟
چشمم به انگلیسی ها نیفته برام بهتره.
Printable View
آلمان تیمی نیست که واسه ماشاخ بشه. مثلاَ باید از خدیرا بترسیم؟
نوشابه هم میخوای برات باز کنم؟:31:نقل قول:
ولی دوست دارم برزیل 10 تا گل بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
سلام دوستداران آرژانتین
تیم خوبیه قابل ستایش وتشویق
اما مربی مغرور و بی تربیتی داره که!راحت به همه توهین میکنه!
همیشه گفتن خوارترین مردم کسی هست که دیگران رو خوار بشماره ....
نقل قول:
برعکس این آلمانا خیلی خطرناکن حسن:18: ولی من دوس دارم بخورن به تور آرژانتین تا بازی داغی رو ببینیم. خسته هم که بشن اشکال نداره پس مسئولین تربیت بدنی و ریکاوری(دختران بین المللی:21:) اونجا چیکارن؟ یه شب تو اون دیسکو ها و ... اونجا ریکاوری کنن خستگیشون حسابی در میره. شوخی کردم .
من قبل از شروع بازیا هم همش دوست داشتم آلمان و آرژانتین به هم بخورن حالا که امکانش به وجود اومده دوس ندارم این اتفاق نیفته.
راستی همچین داریم حرف میزنیم انگار که مکزیک و انگلیس این وسط نقش هویج و خیار رو بازی میکنن نه؟!! شاید برعکس افکار ما اتفاق های دیگه ای بیفته.
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
مثل علی دایی نه؟نقل قول:
به این میگن روحیه آرژانتینی.نقل قول:
برای آلمان جوان افتخاره که با آرژانتین افسانه ای اون هم با هدایت مارادونا بازی کنه.
اما دوستان فراموش نکنید شما در مورد آلمان صحبت میکنید تیمی که باید از اون ترسید.هرچند میدونم شما از هیچ تیمی نمیترسین حتی منتخب کل دورانهای فوتبال!!!!!!!!!!!!
مثل علی دایی نه؟نقل قول:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
البته که المان قویه همون تعدادی که برزیل فینالیست شده المان هم فینالیست شده.نقل قول:
.هرچند میدونم شما از هیچ تیمی نمیترسین حتی منتخب کل دورانهای فوتبال!!!!!!!!!!!!
خیلی دوس دارم به هم بخوریم آخ که حالی میده.:8: و البته خیلی هم دوس میدارم گل بارانتان بنماییم.
نقل قول:
مثل علی دایی نه؟
تیم و مربی و غیره ایران که خیلی حرف برای گفتن داره ....
7up لطفا :دینقل قول:
به همه توهین نمیکنه .نقل قول:
مگه وقتی همه داشتن بهش توهین میکردن ، وقتی هزار و یک تهمت بهش زدن وطردش کردن کسی حواسش به حرفای مارادونا بود که حالا همه منتظرن ببینن چی میگه ؟ حق داره به خدا ! بقیه هم کم آوردن ، (اصلا منظورم شما نیستی ها.) حالا دارن از این راه وجهه آرژانتین رو خراب میکنن . اگر هم حرفی میزنه به کسی میزنه که باید بزنه .
یادتون نره چطور مارادونا رو خوار کردن یه موقعی ...
مغرور.....!!!؟؟؟نقل قول:
من این حرفت رو قبول ندارم.....متاسفانه عده ای همانند پله و پلاتینی و ... چشم دیدن موفقیت این مرد بزرگ رو ندارن که امیدوارم که آرژانتین با قهرمانی در این جام نشون بده که مربی بزرگی هم هست.....
من خودم طرفدار استقلالم ولی با این حال در مورد کلیت فوتبال ایران باید بگم: نه اتفاقا هیچ حرفی برای گفتن دربارشون نیست فقط یه کار باید باهاشون کرد اونم اینه که بندازیشون درون ... (گلاب به روتون) بعدشم سیفون رو بکشی. همین و بس. البته این وسط تیم استقلال رو فاکتور بگیریدا :31:!!نقل قول:
تیم و مربی و غیره ایران که خیلی حرف برای گفتن داره ....
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
راستی یادم رفت:
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010
اگه من جاي مارادونا باشم
تو اين بازي از ميليتو به جاي هيگواين استفاده ميكنم
چرا
براي بردن مكزيك بايد اين تيم رو تو زمين خودش نگه داشت
فرصت حمله دادن به ضعيفترين مكزيك هم خطرناكه
براي اين كار شما مهاجمي ميخواين كه زياد به كناره ها نيدا و توي عمق بمونه
ميليتو به طور غريزي اين كارو بهتر انجام ميده
اما هيگواين خيلي مياد كنار
دليل دوم ايننه كه مكزيكيا براي قفل كردن مسي دنبال گرفتن فضاي پشت 18 هستن
چون مسي 90 درصد بازيش اونجاس
اگه آرژانتين يه مهاجم تو عمق نگه داره با عقب رفتن دفاع مكزيك
جلوي دفاعشون فضاي بيشتري براي مسي هست
ما گفتيم ها نگين نگفتي...:31::31:
نقل قول:
به همه توهین نمیکنه .
مگه وقتی همه داشتن بهش توهین میکردن ، وقتی هزار و یک تهمت بهش زدن وتردش کردن کسی حواسش به حرفای مارادونا بود که حالا همه منتظرن ببینن چی میگه ؟ حق داره به خدا ! بقیه هم کم آوردن ، (اصلا منظورم شما نیستی ها.) حالا دارن از این راه وجهه آرژانتین رو خراب میکنن . اگر هم حرفی میزنه به کسی میزنه که باید بزنه .
یادتون نره چطور مارادونا رو خوار کردن یه موقعی ...
منم همیشه امیدوارم که حق به حق دار برسه و جام بدست لیاقت دارانشنقل قول:
مغرور.....!!!؟؟؟
من این حرفت رو قبول ندارم.....متاسفانه عده ای همانند پله و پلاتینی و ... چشم دیدن موفقیت این مرد بزرگ رو ندارن که امیدوارم که آرژانتین با قهرمانی در این جام نشون بده که مربی بزرگی هم هست.....
واینکه ، مارادونا رو اگر روزی کوبونده اند امروز دارند پاخور بی حرمتیهاشون رو در دنیا میبینند.
ولی وقتی یکی الگوی میلیونها انسان شده و جوانها منتظرحرفها ش هستند درست نیست اینگونه لب به سخن باز کنه
و مهم تر اینکه یکی مثل من که اصلا برام جز ایران وجهه ی جایی دیگه مهم نیست ،مگر اینکه فقیر باشه و از لحاظ مادی دلسوزی کنم از نظر معنوی ارزوی پیروزی برای محقش دارم
اگر آرژانتین باشه که به خاطر بازی زیبا وتکنیک منحصر به فردش ،امیدوارم همین تیم نیز برگ برنده دستش باشه
من حتی لحن غرور امیز رو ستایش میکنم
ولی اگر غرور از روی لجاجت باشه لهش میکنم.
یادمه تیم کره که قرار بود با برزیل بازی کنه
مربی تیم کر ه با لحن غرور و لجاجت امیزی گفت: شکستشون میدیم
اما مربی تیم برزیل خیلی زیبا گفت:خوشحالم که با یک تیم آسیایی بازی میکنیم واسیایی ها نیز امیدوارم وجهه زیبایی نشان دهند
فرق این دو با هم چقدره؟ خودتون قضاوت کنین
حرفم اینه که: وقتی الگویی هستی برای یک دنیا مردم مراقب نوع حرف زدنت باش.
تایپیک منو مسخره گرفتی؟نقل قول:
hummer_1990
زیاد توش جولو جابون نده!
ارتش امپراطوری کبیر آرژانتین.:40:
حق با شماست .
اما لحن مبارزه طلبانه توی ذات آرژانتینی هاست . توی تک تک مردمش و اون ها مارادونا رو دوست دارن به همین دلیل . همون طور که (اصلا قصدم مقایسه نیست) چگوارا رو دوست داشتن . این مبارزه طلبی رو توی رفتار و بازی و گفتار و همه چیزشون میشه دید . الان مارادونای از نظر مردم خودش یک چهره دوست داشتنی و یک الگوی کامله !
ولی در کل شما درست میگید .
محبوبیت مسئولیت میاره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرژانتین و مکزیک 25 بار با هم بازی کردن :
11 بار برد آرژانتین
10 بار مساوی
4 بار برد مکزیک
اوکی داداش. ولی باید از خدیرا بترسیم؟نقل قول:
اما دوستان فراموش نکنید شما در مورد آلمان صحبت میکنید تیمی که باید از اون ترسید.هرچند میدونم شما از هیچ تیمی نمیترسین حتی منتخب کل دورانهای فوتبال!!!!!!!!!!!!
تیمتون در کل خیلی خوبه. ولی برای مارادونا انتقام از آلمان مهم ترین چیزه.
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
تاپیک شما؟نقل قول:
تایپیک منو مسخره گرفتی؟
زیاد توش جولو جابون نده!
والا شما ما رو مسخره کردی با این طرز صحبت.
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
تاپیک شما؟نقل قول:
تایپیک منو مسخره گرفتی؟
زیاد توش جولو جابون نده!
والا شما ما رو مسخره کردی با این طرز صحبت.
پارسالم آرژانتینو مکزیک تو یک هشتم با هم نیفتادن؟؟؟نقل قول:
تاپیک ماله اونایی که دارن میسازنش نه فقط شما که زدینش :27:نقل قول:
پارسالنقل قول:
ببخشد تقويم شما احتمالا تقويم نوريه
اگه منظورتون چهار سال پيشه چرا
ایول الله چه چیز با حالی گفتی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشد تقويم شما احتمالا تقويم نوريه
شایدم حق با شما باشه چون انگلیسیا خیلی مارموزن این یادم نبود شرشون کم بهتر :31:نقل قول:
انگلیس میبره.
طرفدارش نیستم.
ولی همین الان روی انگلیس در یکی از سایتها 40 هزار شرط بستم.
40 هزار تومن ؟!!!!نقل قول:
خب حالا که بستی خدا کنه انگلیس ببره ما که بخیل نیستیم ضرر نکنی یه وقت :31:
آقا نصفشو بده به من تا بگم آلمان همین الان انصراف بده :دی
بازم این داوری به نفع آلمان ها بود.:31:
من که از جفتشون بدم میاد ولی این آلمــــــــــــان با این اشتباه های داوری به نفعش......
تاپیک انگلیس و آلمان قفل شد :18: میخوام به بروبچزه دو تیم بگم بیان اینجا بحث کنن :31:
لازم نیست صحبت کردم بازش کردن(شوخی)نقل قول:
دوستان آرامش خودتون رو حفط کنید گور بابای المان و انگلیس ...
نکته مهم اینه که ما که بازی امشب رو ببریم میخوریم به المان ها این طور نیست ؟ ... ولی من از این بازی میترسم ..
هیچ وقت اون فینال لعنتی رو یادم نمیره که اون کثافت ها به نامردی مارو شکست دادن !!! ...
بازی آلمان و آرژانتین چه شود :10:
آخه مکزیکم ترس داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزی نمیشه آلمان حذف میشهنقل قول:
اوف ! چه بازی ای شد !
ولی خوشحالی آلمانی ها دیری نمی پاید ! و اتفاقا اینطوری با شکست مقتدرانه آلمان قدرت آرژانتین بر همگان آشکار خواهد شد !
انگلیس دفاعش خیــــــــــــــــــلی ضعیف بازی کرد.
دفاع ما که به این ضعیفی نیست.
فیفا،مافیا،فالکلند ما داریم میاییم...
پیش بسوی حذف آلمان بدست آرژانتین
این المانهای لعنتی خیلی زد فوتبال و روانشناسی شده بازی می کنن. خدا لعنتشون کنه بدجور استرس بازی ارژانتین المان رو مخمه.
اگه انگلیس می برد مطمئن بودم می بریم و لی این المان هیچیش معلوم نیست...
این هم برای تقویت روحیه آرژانتینی ها !!
جشن پیروزی آرژانتین در جا 2010 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی تاثیر داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ نترسید دوستان پیروزی از آن ماست
پس از بازی تاپیک آلمان مثل تاپیک امروز انگلیس و تاپیک آرژانتین مثل تا پیک امروز آلمان خواهد بود !!!
پیش بسوی پیروزی :10:
نبرد یک قدرت و یک ابر قدرت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای چه راهی داریم...
اول آلمان بعد اسپانیا بعد برزیل :دی
اما بازم مقتدرانه قهرمان می شیم...
عزیزم شما یه دمیکلیس دارید که بایرن تحویلتون دادهنقل قول:
وجود همون برای برد آلمان کافیه:27: