آقــا تبـــــریک تبــــریک .رفتیم فینــــال :rambo:
Printable View
آقــا تبـــــریک تبــــریک .رفتیم فینــــال :rambo:
چقدر شانسی !
بعضی خطا ها بود که اشتباه شدن اگه نمیشدن میشد 4-2 یا 4-3
نامردی کجا بود اقا نوش جونتون:31: بسیار بازی زیبا بود و هلند هم مستحق قهرمانی :31: داور هم انقدر سوت نزد تا اروگوئه گل بزنه
این هلندی ها فقط یه مشکلی دارند وقتی جلو می افتن انگیزه واسه گل زدن ندارن دروازه خالی هم بدن میزنن بیرون
گل آفساید !!!!نقل قول:
ایول قدرشناسی
نقل قول:شما بیا دلایل نامردی رو بگو و مارو بسی آگاه کن . لطفا از این پستهای بی مورد ندید .نقل قول:
شما که همچین حرفی می زنی یه سر هم به بازیهای قبلی اروگوئه بزن بعد بیا اینجا پست بده .
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
برادر توپ اصلا به پای فن پرسی نخورد بعد اون چیزی هم شما داشتی نگاه میکردی شوت به دروازه بود عزیزم نه پاس . اصلا هم به کارشناسی احتیاج نداره . رو چه حساب این حرفو میزنی .نقل قول:
تبریک می گم...همچنین نائب قهرمانیتون رو از همین حالا...
اسپانیا قهرمان میشه...
باز شروع نکن این اطلاعاتتو نشون بدهنقل قول:
به سمت توپ حرکت کنی میشه آفساید وان پرسی خواست توپو بزنه
تو که قانون آفسایدو نمیدونی بهتره خودتو ضایع نکنی.
:27: پس سکوت کن عزیز تا مطئن نشیم از فوتبال چیزی نمیدونی
ما نمیدونستیم آفساید تبصره پاس و شوت هم داره
پس یه کیلومتر سنج بزاریم ببینیم پاس بود یا شوت (حالا چند تا باشه پاسه چند تا شوت حتما شما بهتر می دونی)
چه عقلی دارن اینا بابا.
مگه تو خواب ببینینقل قول:
نقل قول:
به بازی قبلی چی کار داری پسر خوب ...
یه گل 100% افساید با یه پنالتی 100% رو نگرفت !... من نمیدونم شما به این چی میگی !
این یعنی نا حقی ...
شما هم از اون فن های هلند هستی ... من طرفدار هر تیمی هم باشم اگه به ناحقی رفته باشه بالا
اینقدر مرد هستم که بیام بگم ! ....
هرجوری دوست داری فک کن ...
تبریک میگم خیلی با هلند حال میکنم :31:
دوستان فینالیست شدن تیمتون رو تبریک عرض میکنم .:46:
نقل قول:
یک مهاجم (A) در موقعیت آفساید قرار گرفته است. این بازیکن به سمت توپ میدود در حالیکه هم تیمی او (B) نیز به سمت توپ میدود. بازیکنی که به توپ زودتر میرسد بازیکن B است که در آفساید نبوده.
این بازی آفساید نیست. چون بازیکنی که در موقعیت آفساید بوده (A) توپ را لمس نکرده است.
گل آفساید نبود چون نه به پاش خورد نه قصد پاس داشت
دمشون گرم بردن تبریک به همه هلندیای عزیز
نقل قول:
چه افسایدی؟!
رفتن به چشم پزشک برای شما الزامیست :blink:
آقا جون کارشناس برنامه یک جهان یک جام گل رو کاملا سالم اعلام کرد . این تهمتها به ما نمیچسبه برید به یکی دیگه بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قانون من در آوردی در نیار.نقل قول:
تا حالا فکر کردی پس چرا بازیکن توی آفسایده و نفر دیگه ای به طرف توپ نمیره و بازیکن در آفساید هم حرکت نمی کنه آفساید میگیرن حتی اگر بازیکن آفساید به طرف توپ حرکت نکنه!!
قانونو من در آوردی نکنید.
با این قانونی که گذاشتی میتونی فوتبال جدیدی اختراع کنی.
بازیکن در آفساید بخواد کوچک ترین نقشی داشته باشه آفساید اعلام میشه.
من رو گل دوم هلند کاملا دقیق شدم...100% آفساید بود.
بخاطر اینکه دقت کنید به دروازه بان...اولش فکر کرد که اون بازیکنه که تو آفساید بودتوپ رو استپ می کنه...به همین خاطر به سمت گوشه دروازه حرکت نکرد...ولی بعد یهو توپ از بازیکن هلند رد شد و دیگه اون موقع شیرجه زد و دیر شده بود.
من درآوردی ؟؟؟ پس بهتره بری یبار قوانینو بخونی.نقل قول:
من میخواستم این لمس رو متوجه بشی که متاسفانه نشدی
آها با اون سرعت توپ میخواسته استپ کنه بعدش داور مثه شما فکر بازیکنا رو نمیخونه
فکر کنم یه کم بیشتر دقت کنی میگی خورده به تیرک
شما که اینقدر دقت کردی ندیدی که اصلا افساید نبود فن پرسی کاملا با مدافع تو یه خط بودن و فقط یه کوچولو (واقعا عرض میکنم) جلوتر بود . این صحنه اگه افساید گرفته نشه هیچ اشتباهی وجود نداره . لطفا کارشناس بازی از خودتون در نیارید و این حرفارو نزنید . تازه قبل شما یه نفر هم کارشناسی کرد کارو ولی متاسفانه اصلا پستها نمی خونید میاد فقط پست مدید :نقل قول:
نقل قول:
آقا جون کارشناس برنامه یک جهان یک جام گل رو کاملا سالم اعلام کرد . این تهمتها به ما نمیچسبه برید به یکی دیگه بزنید
آقا تبریک به همگی :11:
دوستان طعم قهرمانی رو نگذارید آدم هایی که از فوتبال مدرن سر در نمیارن خراب کنند نمونه اش خیابانی که هیچی از فوتبال نمی فهمه خاطرات مامان بزرگشو تعریف می کنه ، اینجا هم که یه سری ازین طرفدارای تیم های خز ریختن و ازینکه تیم های محبوبشون خرد شدن ناراحتن
پس دوستان برای جشن قهرمانی خودتون رو آماده کنید
عشق است هلند
تبریک برو بچ هلندی
حالا ببینیم فینال کی میاد
اگه منظورت منم که باید بگم توپش 2 بار خورد به پای مدافعها وانقدرم سریع نبود.نقل قول:
ولی خوب به کمک داور نمیشه پرید...خیلی سخت بود.
دقیقا رو اعصابم بودنقل قول:
فوتبال مدرن سر در نمیارن خراب کنند نمونه اش خیابانی که هیچی از فوتبال نمی فهمه
زدم شبکه الجزیره بازی رو نگاه کردم
مسی حذف شده بود گیر داده به فورلان
قهرمانی زودرس هلند رو به خودم و بر بچز هلند تبریک میگم:7:نه ببخشید هل شدم...صعود غرور امیز رو تبریک میگمک5:رو قلب من نوشته برت فن مارویک رو عشقه
اون گل دوم هم که نشان از ذکاوت اسنایدر داشت کاملا درست بود:46::12:چند بار روز اول طرفدارای هلند گفتن از پنج ستاره ها و چهار ستاره ها نترسین ولی از نارنجی پوشان بترسید تو گوشتون فرو نرفت که نرفت:96::5:
تنها یک قدم تا قهرمانی
بچه ها تبریک
عزیزم من پستهارو خوندم ولی اینی که گفتم رو کاملا دقیق دیدم.منظورت از یه کوچولو چیه؟تو آفساید بودنش که واضح بود بحث رو اینه که تو بازی تاثیر داشت یا نه ...این پستم بخوننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5159882&postcount=95
5 ستاره ها ترسی ندارن از نارنجی پوشان بترسید
به هر حال برد رفت فینال حالا با آفساید با خطا با تبانی توسط علی دایی :دی
اگر بخوایم اینجوری بحث کنیم گل برزیل به ساحل یکیش هند بود اونجوری تفاضل میشد یکی ساحلیا بهتر بازی میکردن
(همون حرفی که انگلیسیا برای آلمانیا میزنن ) و خیلی چیزای دیگه مثه صعود اروگوئه مقابل غنا وووووو
نمیدونم حالا همه چرا گیر دادن به این گل
مطمئنن این گل هم اگه آفساید اعلام میشد هلند یه جور دیگه گل سوم رو میزد خیالتون تخت
مو لا درز برنامه ریزی هدفمند اونها نمیره طوری بازی رو پیش می برن که به اونچه که بخواهند می رسند
لطفن دوستان زیادی به خودشون فشار نیارن هلند الان در پیش چشمان میلیاردها آدم فینالیست معتبر جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی
دوست عزیز فقط یک کوچولو پاش جلوتر بود اصلا کمک داور به نظر من نمی تونست ببینه برا همین هیچ وقت به خاطر اینجور آفسایدها اگه آفساید گرفته نشه هیچ مشکلی نداره . شما چرا اینقدر اصرار داری رو این قضیه ITV مال کجا آباد هست اگه رسانه دشمنه که باید هم همچین حرفهایی بزنن چون بعضی از قسمتهای بدنشون داره شدیدا میسوزه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لازم هم نیست در مورد اینجور چیزا صحبت بشه چون اگه پاش بیوفته هم آلمان و هم اسپانیا خودشون خیلی وضعشون از ما بدتره .
طرفداران اصیل لطفا بیان تو این گروه و اونجا تبریکات رو ادامه بدین اونجا بهتره :
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=227
اگر بند کفششم توی آفساید باشه، آفسایدهنقل قول:
پس چرا قانونو انقدر دقیق نشوتند اگر قرار پاشو نبیینن؟!!
چرا هرکس یه تبصره درست می کنه؟
ایول رفتیم فینال
از همین الان کاپ رو میتونم توی دستای
فن برونکهورست ببینم
پست تکراری
...................
حس خیلی خوب نارنجی بهم دست داده:4::96:
میخوام سرتاپا نارنجی بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلیپ 31 دقیقه highlight های بازی به همراه خوشحالی برو بچز هلندی و علاقمندای این تیم رو نشون میده:34:
تو این فروم چقدر هوادارای غنا خوشحالن:4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آقا عجب گلی زد جیووانی
دهنم کش اومد
این گل به تمام تاریخ جام جهانی ها می ارزه :40:
از نظر منو خیلیهای دیگه گل هیچ مشکلی نداشت حالا شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودته . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین که شر آمریکای جنوبی از جام کنده شد اندازه برنده شدن جام خوشحالم اگرم هلند تو بازی بعدشم بیازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه . با این تیم گمنامش از هزار تا تیم پر ستاره و ادعا بهتر بازی کرد و همه بازیهاش رو هم برد حتی یه مساوی هم نداشت .
نقل قول:
دیگه عشق دوران کودکی منه:40: