خب این که خوبه ! ولی کسی که شماره میزنه تصحیح نمیکنه !!! :Dنقل قول:
... بعضی معلم ها کم میکنن ! ...
Printable View
خب این که خوبه ! ولی کسی که شماره میزنه تصحیح نمیکنه !!! :Dنقل قول:
... بعضی معلم ها کم میکنن ! ...
عزیز من اون کسی که برگه رو شماره می زنه همون جایی هستش که معلم ها دارن تصحیح می کنن و وقتی که می گه کم نمی کنن حتما یه چیزی شنیده و یه چیزی می دونه در ضمن اون کسی که برگه ها رو شماره می زنه معلم زبان ما هستش و آدم بی سوادی نیست پس حتما یه چیزی می دونه.نقل قول:
:D وقتی بچه های پارسال میگن واسه ما کم شده ... ! ... دیگه نمیدونم چی بگم !نقل قول:
احتمالا تو منطقه شما رسم نیست کم کنن !
اگر پس از تصحیح نمره کم بشه عمل مجازی از نظر قانون صورت گرفته است
من که می گم کم نمی شه آخه خودشون تو گرفتن امتحانات گند زدن دیگه دلیلی نداره تو تصحیح هم گند بزنن.
وقتی خودشون می گن کم نمی کنیم دیگه نمی دونم شما ها به چی شک دارید.در ضمن ربطی به این نداره که منطقه ما چطوره یا شما تو منطقطون چی کار می کنن وقتی بگن کم نکنید به همه می گن نه به تعداد خاصی ار مناطق.
گفتن به هیچ وجه نمی شه برگه رو دید ولی تو منطقه ما برگرو واسه بار 5 آوردن جلو دانش آموز تصحیح کردن.
من دیگه نمی دونم چطوری بگم.میل خودتونه می خواید باور نکنید.
کم میشه یا نمیشه ؟؟؟
مسئله این است ... :31:
خود مسئول حوزه تاکید میکنه به مصحح ها که کم نکنین ! ... ولی کم کردن یا نکردن دست خود مصحح ها هست !نقل قول:
به نظر من كه كم هم ميشه!
به نظر من که نمی شه!بابا نمی شه دیگه! اگه بشه اون دوستمون که همه رو اعتراض زده باید چیکار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
خيلي خوب هم كم ميشه!
بايد خودشو لعنت كنه (خودم كردم كه لعنت بر خودم باد!) :دي
من چون تا هدفی که داشتم خیلی تو نتیجه(حتی نتیجه ای که بعد از دیدن ورقه تصحیح انتظارش رو داشتم) فاصله گرفتم باهاش دیگه بی خیال شدم.همه اش یک تجربه شد برای انتخاب هدف واقعی تر و تلاش بهتر.نقل قول:
به نظر من که نمی شه!بابا نمی شه دیگه! اگه بشه اون دوستمون که همه رو اعتراض زده باید چیکار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من همونی هستم که همه رو اعتراض زدم)
چه خبره اينجا ، كم ميشه يا نميشه . من كه اين امتحان هارو خراب كردم رفت . و فراموشش كردم .
بهترین کار رو کردینقل قول:
منم فراموش کردم
اونم بستگی به مصححان داره اگه مصحح اولت نمره زیاد بهت داده باشه و این آخری ظالم باشه کم میکنه ولی اگه اولی بی دقت اصلاح کرده باشه ونمره کم داده باشه زیاد میشه دیگه
اگه زیاد داده باشن فک نکنم کم کنن ولی اگه کم داده باشن درستش می کنن.نقل قول:
بابا بی خیال بریم به کنکورمون برسیم!
من اصلا هنوز كارناممو نگرفتم :18:نقل قول:
چه خبره اينجا ، كم ميشه يا نميشه . من كه اين امتحان هارو خراب كردم رفت . و فراموشش كردم .
فردا ميگيرم. خدا بخير كنه ...
ما دوشنبه امتحان مبانی داریم.
چطوری میشه فهمید که تو کشور معدل چند نفر بالای 19 شده ؟ هیچ راهی نیست نه؟
میگم کارت ورود به جلسه کنکور دانشگاه آزاد کی میاد و از کجا باید بگیریم ؟؟؟
بعد توی پر کردن فرمش یک قسمتی بود باید تیک میزدی برای خودآزمایی امتحان میدهم !
من اون تیک رو نزدم ! الان اگر امتحان بدم و قبول هم بشم ولی خب نمیتونم برم چون پیش رو نخوندم ! واسه سال بعد واسم محرومیت ایجاد نمیشه ؟؟؟
فکر کنم بعد کنکور اصلی بیاد.نقل قول:
میگم کارت ورود به جلسه کنکور دانشگاه آزاد کی میاد و از کجا باید بگیریم ؟؟؟
ما زدیم. ولی حالا محروم هم بشی که فکر نکنم اینطور باشه. خوبیش اینه دانشگاه آزاده. یا هم می تونی شرکت نکنی. ولی این خیلی حیفه. چون برادرم سال سوم بود کنکور سراسری ثبت نام کرده بود ولی تو آزمون شرکت نکرد و برای سال بعدش مشکلی پیش نیومد.نقل قول:
بعد توی پر کردن فرمش یک قسمتی بود باید تیک میزدی برای خودآزمایی امتحان میدهم !
من اون تیک رو نزدم ! الان اگر امتحان بدم و قبول هم بشم ولی خب نمیتونم برم چون پیش رو نخوندم ! واسه سال بعد واسم محرومیت ایجاد نمیشه ؟؟؟
کارتو برو از سایت سازمان سنجش بگیر:نقل قول::31: ولی هنوز نزاشتنشکد:http://www.azmoon.org/
فکر کنم باید خیالت راحت باشه چون معلم راهنمای ما می گفت که تیکو نزنید تا نتایج واقعی رو ببینید ماهم گفتیم که خلاف قانونه محروممون می کنند و... گفت بچه جون اینا همه حرفه من بیست و چند ساله کارم اینه هر سالم به همه میگم این کارو کنند خیالت راحت تیکرو نزن
(ولی با همه ی این حرفا من از ترسم تیکو زدم)
مگه کارت آزاد رو هم سنجش میده !!! ... ؟نقل قول:
کارتو برو از سایت سازمان سنجش بگیر:
فکر میکنم Azmoon.org بده !
بعضیا می گن باید از توس سایت بگیری بعضیا هم می گن که باید بری تو دانشگاه شهرتون و بگیری.نقل قول:
بله بنظرم همينجا ميدننقل قول:
مگه کارت آزاد رو هم سنجش میده !!! ... ؟
فکر میکنم Azmoon.org بده !
حق با شماست .نقل قول:
کارت دانشگاه آزاد رو باید یه روز قبل از کنکور آزاد و از جاهایی که توی اطلاعیه دانشگاه آزاد میگه باید بگیرید
پارسال که من سوم بودم و آزمایشی کنکور آزاد رو دادم اینطوری بود...
سلام
آزمون دانشگاه آزاد کی هست حالا ؟
17 یا 18 م.نقل قول:
کارت ازاد رو بصورت حقیقی تو دانشگاه شهرتون میدن یکروز هم الافی داره..نقل قول:
مگه کارت آزاد رو هم سنجش میده !!! ... ؟
فکر میکنم Azmoon.org بده ! بله بنظرم همينجا ميدن
دوستان مطمئن هستند که اعتراض چند مرحله است؟من که پرسیدم گفتند فقط همین یک مرحله اعتراض وجود دارد.
فكر كنم همون1 مرحله بيشتر نباشه،من امروز كارنامم را گرفتم شيمي كه اعتراض زدم هيچ تغييري نكرده بود!
بله منم پرسیدم گفت همون یه مرحله هست و گفت که معلما بی کار نیستن که بیان برگه شما رو تصحیح کنن.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز از یه نفر خبری شنیدم اینکه امتحان هی نهایی پیش دانشگاهی از سال بعد 25% تو کنکور تاثیر داره
این خبر صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امجور باشه که بدبخت میشیم
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
سلام دوستان
من امروز از یه نفر خبری شنیدم اینکه امتحان هی نهایی پیش دانشگاهی از سال بعد 25% تو کنکور تاثیر داره
این خبر صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه امجور باشه که بدبخت میشیم
من امروز اتفاقی زدم شبکه 1 دیدم یکی داره میگه من به دانش آموزان اطمینان میدم که نمرات پیش دانشگاهی هیچ تاثیری نخواهد داشت . اما چون همین تیکه آخرش رسیدم نفهمیدم منظورش ماله کدوم سال بود و ... (البته به احتمال زیاد ماله کنکور 89 رو می گفته)نقل قول:
این دیپلم ما رو کی میدن؟؟؟:31:
میترسم فردا اعلام کنن بعد از امتحانای نهایی سال دیگه:41:
ببخشین نمیدونستم کجا بپرسم
من امسال میرم پیش دانشگاهی سال سوم نمره فیزیک و هندسه شدم 16 و 18
این نمره ها خیلی توش کنکور تاثیر بد میزاره؟
ممنون
بهتره دیگه به فکر نمره های سوم نباشی !!! ... نمیتونی برگردی که نمرت رو افزایش بدی ! ..نقل قول:
به فکر پیش و کنکور باش !
نسبت به نمرات سایر افراد سنجیده میشه و به شما یک تراز اختصاص داده میشه. شما باید ببنین داشن آموزای کشور چطور این امتحان هارو دادن و نمرات شما در چه سطحی است.نقل قول:
ببخشین نمیدونستم کجا بپرسم
من امسال میرم پیش دانشگاهی سال سوم نمره فیزیک و هندسه شدم 16 و 18
این نمره ها خیلی توش کنکور تاثیر بد میزاره؟
ممنون
زیاد هم فکرش رو نکنید. فعلا که فقط ۱۵ درصد تاثیر داره.
بچه ها من کارنامه جدیدو گرفتم.فقط هندسه اعتراض زده بودم که درست شد (البته نه خیلی درست فکر میکردم 20 شم شدم 19.25)
درکل معدل کتبیم 19.15شد
خدا را شکر رفیق. تبریک :11:نقل قول:
نمره قبلی هندست چند بود؟
مرسی:31:نقل قول:
17.75 بود که 1.5 اضافه شد شدم 19.25نقل قول:
نمره قبلی هندست چند بود؟
مطمین بودم صفحه آخرو ندیده
راستی یکی از دوستام فیزیک بعد اعتراض 0.5 نمره کمتر شد