بچه ها فکر کنم اینو دیده باشید تو مرحله ای که کول میریم خیلی جالب میشه کلا حس دیگه ای تو بازی میده به ادم
Printable View
بچه ها فکر کنم اینو دیده باشید تو مرحله ای که کول میریم خیلی جالب میشه کلا حس دیگه ای تو بازی میده به ادم
گیمرتگ ؟°°°°°نقل قول:
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
شخصیت های جدید هم فقط Onyx Gaurd آقا بسیار سرد و خشن . کاملا بد دهن Big Rig Dizzy هم خیلی با مزه است . بارنی پیر زد مو قشنگ هم خوشم نمیامد از همون اول
Skinهای جدید هم من با Plasma خیلی حالیدم !
همش تایید میشهنقل قول:
وای پسر این Blood Drive لعنتی خیلی خفنه بدجور حال داد دیشب .
Azura گرافیک فوق العاده ای داره با لبات بازی میکنه !
Rustlung هم اون اول که Respawn میشی کافیه از پنجره بیرون رو نگاه کنی صحنه ی جالبی رو مشاهده میکنی ! خیلی خوبم طراحی شده . البته اولش گم میشی تو هر 2 مپ اما فوق العادن !
البته من نخریدم dlcرو از برکت وجود نوید تونستم این مپ های خوشگلو ببینم...
یادش بخیر تو این blood drive تو گیرز2 کلی خاطره داریم...البته اینجا یکم تغییر کرده و دیگه خبری از اون اتاقکای دریچه دار نیست که از توشون حریفو بزنی: دی
این بازی با این dlcهایی که تو راه داره حالا حالاها متنوع و جذاب باقی میمونه...
سلام بچه ها
من تازه کنسول رو ه ک کردم و این بازیو گرفتم
همون ثانیه اول بازی که شروع میشه بعد از اینکه نشون میده یه دختره به اسم Anya میاد از یه جا مثل سلول زندان درت میاره و یه حرفی راجع به پدرت میزنه و بعدش غیبش میزنه
و بعد یه لودینگ میکنه و دوباره میره توی بازی منتها من هیچ حرکتی نمیتونم بکنم
یعنی هیچ دکمه ای کار نمیکنه و هیچ حرکتی هم انجام نمیده
فقط تصویر نشون میده که یه مجسمه که فکر کنم سر نداره جلوته و ساختمونهای اطراف در حال فروپاشی و دوباره بازسازی هستن...همینطور اینجا موندم و هیچکاریم نمیتونم انجام بدم
شما چطوری اینجا رو رد کردین؟!
سلامنقل قول:
کاراکترت اصلا تکون نمیخوره؟یعنی نمیتونی تکونش بدی بری این طرفو اون طرف؟
اگه نه باید بری جلو و کاور بگیری از پایین هی آدم میاد باید تیر بزنی بهشون:20:
دوستان 360 باز...
من DVD این بازیو تازه گرفتم برای ایکس باکس...
تا وقتی که بازی رو نصب نکردم خیلی خوب و خوشگل بازی اجرا میشه از رو DVD
ولی وقتی میخوام بازی رو روی هارد نصب کنم میگه که دستگاه نمیتونه دیسک رو بخونه...DVD حتی کوچیک ترین خط و کثیفی روش نیست و کاملا نو هست...مشکل چیه؟
سلام ممکنه دی وی دی موقع رایت مشکل داشته باشه.الان اجرا بشه اما وسطای بازی هنگ کنهنقل قول:
من روی هارد نصب کردم و مشکلی هم نداشتم تا حالا.
دوستان من یکی آخر بازی رو برام لو داده اصلا نمیتونم بازی کنم ...:41: چیکار کنم ؟؟:41: هر سری طرفو میبینم اصلا یجوری میشم از بازی میام بیرون :41:
ترفندی چیزی ندارید کمک کنید ؟؟
برو دخل اون کسی که بازی رو لو داده بیار تا حسابتون صاف شه:31:نقل قول:
دوستان توی GOW2 و همین GOW3 وقتی میرم تو بازی دو نفره هستش.
یکی بالا و یکی پایین.
چطوری میتونم تکنفره ـش کنم؟
باید پروفایل دوم را sign out کنی.نقل قول:
نقل قول:
یعنی دو پروفایل با هم بالا اومدن؟
از توی بازی یا از داشبورد؟
بیزحمت دقیق بگو کجاست پیداش نمیکنم.
این موقع وقتی حاصل میشه که کنترل دومی هم روشن باشه وقتی کنترل دومی رو خاموش کنید خود به خود بازی تک نفره میشهنقل قول:
4 روز تا RAAM'S Shadow وای خدا !
جاتون خالی هفته پیش بالاخره مراد رو فرستادم گلد بگیره با هم بازی کنیم : دی
DLC رایگان هستش ؟نقل قول:
رایگان برای دارندگان Season Pass . برای کسانی هم که ندارن 1200 پوینتنقل قول:
آره رفتیم با نوید بازی.......حال داد خیلی مخصوصا اون horde اش چون من haorde mapack رو نداشتم چیزای خوف جدیدی دیدم:31:نقل قول:
فقط این مشکل سرورای ایران نمیزاره راحت وصل شیم به دنیا و بیشتر مجبوریم private بازی کنیم(البته private اش هم حال میداد:31:تو teamdeathmath یکی نوید برد یکی من ولی تو wingman اکثرشو نوید برد)
+
راستی نوید از این نارنجک اتشین خیلی استفاده می کردی ها نقطه ضعفمو پبدا کرده بودی:31::31:
.
.
.
عجیب اونو دوست دارم . به نظر من از Frag خیلی بیشتر به کار میاد ! کشتن باهاش لذتبخش تر است : دینقل قول:
راستی نوید از این نارنجک اتشین خیلی استفاده می کردی ها نقطه ضعفمو پبدا کرده بودی
خلاصه تونستی گلد بگیر بیاد شبا با بچه ها هستیم بازی میکنیم 8 الی 10 نفریم
تریلر RAAM's Shadow حتما ببینینکد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d3/gsc/2011/12/169_gears_3_raams_shadow_video_preview_120711_2800.mp4?rs=150&e=1323619006&h=ff61dfec6734073d50933a5ef2ee21df&file=169_gears_3_raams_shadow_video_preview_120711_2800.mp4
اون Hammer Of Dawn چقدر جالب شده بود ! کلا صبرمون شدیدا کاهش یافت برای این DLC
این Barrick خیلی باحال است . Alicia هم اصلا به قشنگی عکس ها نبود ! Tai هم که همه جا قشنگ است
RAAM هم که جای خود دارد !
خب RAAM's Shadow تموم شد . فوق العاده بود . باید بازی کنین تا متوجه بشین ! بازی کردن با RAAM یه تجربه ی بسیار خاص و فراموش نشدنی تو این بازی بود . بازی شدیدا شلوغتر و اکشن تر شده بود . کلا بد حال داد
شما چه جوری بازی کردی؟نقل قول:
مگه میشه دی ال سی رو هم بازی کرد؟اوریجینال باز هستی؟
بلی با اجازتون . من Season Pass گرفتم خودمو راحت کردم کلا : دینقل قول:
امتيازات RAAM's Shadow:
GameSpot - 7 out of 10
Destructoid - 7.5 out of 10
Gaming Target - 8.4 out of 10
GameTrailers - 7.9 out of 10
Official Xbox Magazine - 8 out of 10
UGO - A-
IGN - 7.5 out of 10
Eurogamer - 8 out of 10
Official Xbox Magazine UK - 6 out of 10
GameShark - B+
+
نويد يه تريلر ازش بده كه توش اين RAAM حرف بزنه، من عاشق صداشم :)
هنوز اون ديالوگهاي پايان 1 تو ذهنمه
یادته میگفتی چه حالی میده خفاشا دورت باشن با رام بازی کنی...به آرزوت ریدی: دینقل قول:
خب RAAM's Shadow تموم شد . فوق العاده بود . باید بازی کنین تا متوجه بشین ! بازی کردن با RAAM یه تجربه ی بسیار خاص و فراموش نشدنی تو این بازی بود . بازی شدیدا شلوغتر و اکشن تر شده بود . کلا بد حال داد
ویدئو ریویوپادشو از گیم تریلرز دیدم... خشگل سر قطع میکنه... کثافتیه: دی
جا منم بازی کن ما که از یه ماه و نیم پیش که دیگه لایو نقره داغمون کرد نرفتیم...رنکمم رو همون 52 مونده...الان باس کمه کم 80 میبود
این وارژورنال هم همچنان خله نوید... تو وِرساس مد زده کیله من 1934 و ماله تورو زده 1162 ولی مستطیلت از من خیلی طویل تره...آبرومونو برده با این سرورش: دی
یه خوبی ویژه ای که این بازی داره اینه که همیشه در حال مدال یا ریبون گرفتنی همیشه در هر جای بازی که باشی یه ایتمی هست که بازش کنی....... .نقل قول:
منم الان لول 52 هستم(امارم تو امضامه) چند تا هم مدال خفن طلاییم کم مونده باز شن در نتیجه داداشم پروفایل خودشو ول کرده نشسته داره با پروفایل من شبانه روز بازی می کنه تا اون مدالا رو من بگیرم:31:
واقعا ارزش تکرار بازی در حد لالیگا هست:31:
+
یه skin هم چند روز پیش گرفتم واسه اسلحه ها که اسمش bloody set هستش به نظر من بهترین skin واسه اسلحه هاست..اگر خواستین skin بخرین این بیشتر از بقیه پیشنهاد میشه
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تعداد Chapterهایی که در قسمت آرکید بازی کردم فکرکنم 712 باشه
اینم lvlهایی که با DLC اضافه شدن رو ثبت نکرده ! مثلا SilverBack lvl 5 هستش !
: دی
بازیش چطوری هست ؟ منظورم اینه که بازی جالبی هست ؟ یا نه؟ راستی اپداته lt+ 2 :20: میخاد؟
نوید دست درد نمیگیره اینقد پرچمتو بالا میگیری؟: دی
اسکین خریدن اشتباهه...dlcاولیو بگیر خودش چندتا اسکین داره... من یه صورتی خوشگل فقط خریدم یه گلم روشه تا وقتی میمیرم برای دشمنم یه گل باقی بذارم: دینقل قول:
یه skin هم چند روز پیش گرفتم واسه اسلحه ها که اسمش bloody set هستش به نظر من بهترین skin واسه اسلحه هاست..اگر خواستین skin بخرین این بیشتر از بقیه پیشنهاد میشه
دیدم امضاتونقل قول:
یه خوبی ویژه ای که این بازی داره اینه که همیشه در حال مدال یا ریبون گرفتنی همیشه در هر جای بازی که باشی یه ایتمی هست که بازش کنی....... .
منم الان لول 52 هستم(امارم تو امضامه) چند تا هم مدال خفن طلاییم کم مونده باز شن در نتیجه داداشم پروفایل خودشو ول کرده نشسته داره با پروفایل من شبانه روز بازی می کنه تا اون مدالا رو من بگیرم
آره بخصوص وِرساس اصلا تکراری نمیشه...من با وجود لگم همیشه ورساس میرفتم ...
من چی بگم آخه به تو؟نقل قول:
من باش زندگی کردم فقط اینو میتونم بت بگم:46:نقل قول:
بازی جالبی هست ؟
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بهترین اسحه چیه؟
من خودم با لنسر حال میکنم حالا اگه بهتر سراغ دارید دریغ نکنید
تو همیشه اینجوری زود جواب میدی ؟:31:نقل قول:
Lancer بهترینه !
مشخصا لنسر...نقل قول:
خیلی بده لگ دارم... اصلا ورسس حال نمیده این طوری! رفتم یک دست بازی کنم مثلا تیر که میزدم ده ثانیه بعدش تیر می زد... با 0 کیل آخر شدم : دی تحقیر بزرگی واسه من بود ، تصمیم گرفتم دیگه لایو بازی نکنم! :(
: دی
برای عادت کردن به این لگ باید خیلی بازی کنین کلا . من خودم با Gnasher Shotgun بازی میکنم تاحالا چیز دیگه رو امتحان نکردم در قسمت آنلاین . شما نیز یه تستی بزنین .
عجب بازي اي بود ورژن يكش نسخه 3 براي پي سي نيومده؟
باع تازه میگه لیلی زن بود یا مرد یا شیم...:31::31:نقل قول:
برادر من این به همراه چندتا بازی دیگه انحصاری یعنی فقط و فقط و فقط و ... واسه کنسول XBOX 360 هست:19::19::18::27:
اشكال نداره اينهمه بازي باحال براي پي سي اومده بيخيال:27:نقل قول:
يه چيپس پيدا كردن كه شبيه RAAMـه!
راستيه RAAMـه چپيه چيپس :دي
بسته ی الحاقی و محتوای اضافه ی قابل دانلود بازی انحصاری کنسول مایکروسافت تاریخ خورد. این DLC که “fenix rising” نام دارد شامل ۵ نقشه و ۴ شخصیت جدید برای انتخاب در بخش چند نفره خواهد بود. این نقشهها به نامهای:
- Slap
- Anvil
- Academy
- Depths
- Escalation
معرفی شدهاند و به گفته سازندگان یکی از این نقشه ها شامل قصر خانوادگی مارکوس فنیکس خواهد بود. هم چنین در این DLC ویژگی همانند حالت پرستیژ در سری ندای وظیفه به بازی اضافه خواهد شد که سبب میشود بازیکنها در صورت چندین بار رسیدن به مرتبه آخر(۱۰۰) جوایزی مانند مدالها و رنگهای جدید برای اسلحهها دریافت کنند.
چهارمین DLC چرخهای جنگ ۳ “fenix rising” همزمان با عرضه DLC جدید رقیب خود یعنی آنچارتد ۳ در تاریخ هفدهم ژوئن و با قیمت ۸۰۰ امتیاز مایکرسافت در شبکهٔ لایو در دسترس خواهد بود.
تصاویری از نقشه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت Epic Games امروز بسته الحاقی جدید عنوان انحصاری Xbox 360 یعنی Gears of War 3 را با نام Fenix Rising منتشر کرد.این بسته الحاقی دارای محتوای زیادی مانند ۵ نقشه برای بخش چند نفره،۴ لباس و پوسته جدید دیگر برای شخصیت های بازی میباشد.همچنین در آن سیستمی وجود دارد که باعث میشود شما بتوانید هر چه بیشتر LEVEL خود را در بازی افزایش دهید.
.
قیمت این بسته معادل ۸۰۰ امتیاز مایکروسافت میباشد و لازم به ذکر است که برای کاربران Season Pass holders رایگاه خواهد بود.
.
لیست اچیومنت های این بسته به شرح زیر است:
Now They Begin to Understand ۲۰
Complete all 12 waves of Beast on all Fenix Rising maps.
Defending the Past ۲۵
Complete all 50 waves of Horde on any of the Fenix Rising maps.
Come to Poppa! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Recruit Claytons (any mode).
Locust, Forever! ۱۵
Win a Versus multiplayer match as a team of five Savage Marauders (any mode).
Time to Re-up! ۵۰
Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty.
Again! ۵۰
Achieve level 100 a second time and choose to re-up for another tour.
I’ve Done it All! ۷۵
Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons