آقا چطوری میهش فهمید فریم ویرش اروپایی هست؟
Printable View
آقا چطوری میهش فهمید فریم ویرش اروپایی هست؟
عزیز ببین این مسیر رو داری یا نه :نقل قول:
منو> ستینگز>وایرلس کنترلز>موبایل نتورکس>اس ام اس سنتر> بزن روش یه باکس ظاهر میشه اونجا عوض کن
منو> ستینگز>وایرلس کنترلز>موبایل نتورکس تا اینجاش داره بقیش دیگه شرمنده:دی
اینم برنامه ای برای 30% کاهش مصرف باتری:
ببخشید دیگه جایی دیگه آپ نکردم با دیال آپ هستم مثل عذاب میمونه!!!کد:http://---------.ir/Forum/attachments/1931d1275737518-helixlauncherdonut-1-2-apk
خودم فقط نصبش کردم و کامل تست نکردم
نصبش که کردید کلید وسطی مربع رو بزنید یک گزینه به نام Helixlauncher Donut اضافه شده یک جورایی تم رو عوض میکنه البته نه خیلی حتی عکس و اینا هم تغییر نمیکنه....مثل اینکه به درد موقع هایی میخوره که باتری در حال اتمام هست
در ضمن دوستانی که میخوان یک نرم افزار ضبط مکالمه رو نصب کنند حتما totalrecall full ver 1.30 رو نصب کنن...
خیلی خوبه هم میشه تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک ضبط کرد و هم با کیفیت ضبط میکنه با 3 فرمت میشه ضبط کرد که بهترینش Mp4 هست
دله دزدی به کنارنقل قول:
ولی به نظر من چون طبق فرموده واسه منطقه به منطقه پک های موجود در بازار متفاوتهو واسه خاورمیانه یه جور میزنه واسه اروپا یه جور واسه چین یه جور دیگه و واسه ایران یه جور ناجور:5:
فکر کنم بسته هایی که اول ها می اومد و ما هم گرفتیم و خوش به حالمان هم شد مال یه منطقه خاصی بودند یا مال یه سری پخش متفاوتی بودن که توش گذاشته بودند ولی الان دیگه نیست که نیست!
تو رو خدا اینجوری نگو این هندزفری بهتر بگم هندزفری های سونی اریکسون واسه صدا محشرترین هستند.:8: هم میتونی با طریق فن آوردی AD2P بصورت استریو و با مگا بیس آهنگ گوش کنی هم به مکالماتت پاسخ بدی . حدود 10 متر هم برد داره(تقریبا)نقل قول:
مورد دوم ما به نظر شخصی شما احترام خاصی قائلیم ولی باید بگم سستم عامل اندریود خیل طرفدار داره خیلی هم جالبه بخصوص 2.2 جز محبوب ترین هاست داره ویندوز موبایلو سیمبیان رو تا می کنه میزاره تو جیبش با مک اسنو لئوپارد اپل هم داره کشتی میگیره و رقابت می کنه:27:
هر فوت برابر 12 اینچ و 30.48 سانتی متره که با احتساب 33 فوتی که فرمودین تقریبا همون 10 متری میشه که من گفتم!:5:نقل قول:
نقل قول:
من که نتونستم فعلا شماره مرکز پیام رو تغییر بدم.
چرا میخواهین تغییرش بدین؟ واسه همراه اول میخواهین یا ایرانسل؟ میتونین واسم شماره مراکز پیام ها رو بنویسین همشونو؟ ممنونم مها جان
مثل اینکه خودمون هنفری سونی اریکسون مدل DS200 داریم ها
10 متر در صورتیکه دیوار بینش نباشه
اگر دیوار باشه به 5 متر یا کمتر تقلیل پیدا میکنه
گوشی که از شیراز برام خریدن به دستم رسید(قیمت 504000 )
پکش معمولیه معمولیه!!!!!
ولی همه چیزش نو و آک بود!!
مشهد همین پک سادشو قیمت کردم بدون گارانتی 640000!!!!!!!!!
خیلی خوشحالم از انتخابم !!
جناب Original Titan ، meha، فرهوده خیلی بهم در این مورد کمک کردند.
نقل قول:
منم از فروشگاه زبرجد یه دونه رنگ مشکی اینو برای دوستان در همین تاپیک خرید کردیم 504 تومان
پسر آقای زبرجد یه زمانی 15 سال یپش یعنی سال 1374 اینا اول راهنمایی با هم همکلاس بودیم یادش بخیر توی
یک نیمکت می نشستیم الان کلا خانواده باهم مغازه رو اداره میکنن
از همون موقع ها 1374 هم توی کار بازی سگا و پلی استیشن و اینا بودن
بله واقعا روی گوشی X10 خیلی کار شده من برای بار اول که با اندروید کار کردم گیج شدم
سیستم عاملش از زمین تا اسمون با ویندوز موبایل و سیمبین فرق داره میشه گفت یه جورایی قابلیت های لمسی زیادی داره
خلاصه گوشی خوبیه ولی تو مولتی مدیا ضعیفه
ببین دوست عزیز amin_mb
توی پک شما مموری 8 گیگ هم هست؟توی پک هست یا داخل گوشیه؟
مموری داخل گوشی بود
قضیه داخل یا خارج چیه؟:31:نقل قول:
یک سوال دیگه، آیا میشه با x10 به وایرلس جایی که برای اتصال user و pass می خواد وصل شد؟یعنی میشه از --- ، داخل خودش استفاده کرد؟
دوستان یک سوال . اگه فیلم هوش سیاه رو دیده باشید اونجا تو اداره پلیسی یه صفحه ال سی دی بزرگ لمسی روی میز داشتن که باهاش ور می رفتن و زینش هم آبی رنگ بود خیلی شبیه سیستم عامل اندروید ایکس 10 بود
یعنی اندروید بجز رو گوشی رو کامپیوتر هم سیستم عامل زده!
من واقعا محیط آبی ایکس 10 رو خیلی دوست دارم
قطعا همينه كه شما ميگيد.نقل قول:
یعنی اندروید بجز رو وشی رو کامپیوتر هم سیستم عامل زده!
كروم نام اين سيستم عامل هست.
فکر کنم منظورشون این بود که تو اسلات کارت حافظه بود موقع بازکردن پکش یا داخل پک!:27:نقل قول:
اگه یوزر پسورد اون شبکه رو داشته باشی بله!:46:نقل قول:
یه مشکل...
من یه هدفون گرفتم(Monster beat)بعد کیفیت صداش که اصلا چیزی در موردش نمیگم :دی
ولی..یه مشکل دارم.وقتی میخوام موزیک بگوشم,گوشی که بعد از 30 ثانیه میره تو استندبای,موزیک قطع میشه.هدفون های دیگه اینجوری نیستا....
واسه همین مجبورم اگه بخوام موزیک بگوشم گوشی رو بزارم رو Never timeout...
چیکار کنم ؟دی
این گوشی بدرد کشورهایی میخوره که اینترنت در اونجا مثل مور و ملخ همه جاهای خیابان هستش
امکانات اتصال به شبکه vp.n امکانات گوگل تیک و غیرو
ولی روی مولتی مدیای گوشی اصلا حساب باز نکنید
در کل X10 گوشی خوبیه
کیفیت ساخت بسیار عالی داره بدون اغراق
اگر با این پردازنده سریع در آپدیت های بعدی امکانات فیلمبرداری 720p با 30 فریم در ثانیه بش اضافه بشه خیلی خوبه
از بدی اون نداشتن تراشه گرافیکی برای امکانات مولتی مدیا هستش
آیا گوشی هایی که الان می خریم (X10 ) نیاز به آپدیت فریمور دارن؟آخه تو GSMArena زده بعد از آپدیت به فریمور جدید کیفیت صداش در حد عالی شده!نقل قول:
Key features
- Quad-band GSM and tri-band 3G support
- 10.2 Mbps HSDPA and 2 Mbps HSUPA support
- 4" capacitive touchscreen of WVGA (480 x 854 pixel) resolution and scratch-resistant surface
- 16M-color ready (65K effective colors under Android OS v1.6)
- Android OS v1.6 with complete Sony Ericsson UI customization
- Timescape and Mediascape UI
- Excellent social networking integration
- Excellent build quality
- Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz CPU, OpenGL ES 2.0 support; 384 MB of RAM
- 8 MP autofocus camera with LED flash, touch focus, image stabilization, geotagging, face and smile detection
- WVGA (800 x 480 pixels) video recording @ 30fps
- Wi-Fi and GPS with A-GPS
- 1GB storage, microSD slot, bundled with an 8GB card
- Accelerometer and proximity sensor
- Standard 3.5 mm audio jack
- microUSB port (charging) and stereo Bluetooth v2.1
- Document viewer
- Li-Po 1500 mAh (BST-41) battery
- Great audio quality
دوستان صدای گوشی چطور هست و سرعت کارکرد گوشی کمک کنید ؟
در مورد گوشی اطلاعات میخوام .:20:
لول.اندروئید نسخه پی سی هم داره ولی هنوز ریلیز نشده.حالا اون هوش کثیف از کجا آورده نمیدونم:دی...نقل قول:
دوستان یک سوال . اگه فیلم هوش سیاه رو دیده باشید اونجا تو اداره پلیسی یه صفحه ال سی دی بزرگ لمسی روی میز داشتن که باهاش ور می رفتن و زینش هم آبی رنگ بود خیلی شبیه سیستم عامل اندروید ایکس 10 بود
یعنی اندروید بجز رو گوشی رو کامپیوتر هم سیستم عامل زده!
برای تعویض :نقل قول:
کد:
**5005*7672*شماره موردنظر #
برای دیدن شماره کنونی :
کد:
*#5005*7672#
شما به Dialer گوشی خود رفته و این شماره *#*#4636#*#* را، شماره گیری کنید سپس این منوی مخفی* گوشی را باز می*کند سپس گزینهٔ Phone Information را کلیک کنید. به پایین صفحه بیاید یک جایی نوشته SMSC و 2 تا گزینه در روبروی اون قرار داره شما اول گزینهٔ Refresh را کلیک کنید تا Service Center فعلی شما نشان داده شود سپس شمارهٔ جدید را که می*خواهید وارد کنید وارد کنید و گزینهٔ آپدیت(Update) را کلیک کنید.
نقل قول:
سلام.
اینطوری که میگن احتمال داره اواخر امسال (میلادی ) ریلیز بشه.و طبق گفته هایی که هست احتمالا" از Mac و ویندوز سبکتر و سریعتره.البته گوگل کروم بروزرش (که بهمین اسم هست) واقعا" از IE و فایر فکس سریعتره.(من استفاده میکنم.):11:
کد رو خیلی وقت پیش اینجا دیده بودم
ولی فکر کردم فقط برای مایلستون هست!!کد:http://androidforums.com/motorola-milestone/28235-sms-service-center-number.html
در ضمن تیتانیوم زرین جان اگر از سایت مرجع فارسی آندروئید گرفتی خودم درخواست داده بودم ولی یوزرم فرق میکنه سر بزن اونجا به ما... بازم مرسی که به فکری
بله اونجا هم شناختمت ....نقل قول:
خدا رو شكر كه كارت حل شده ...
حالا موفق شدي تغييرش بدي ؟؟؟؟
آره...
جالبی این بود که اونجا خیلی وقت پیش مثل اینکه نوشته شده بود به مدیر بخشش گفتم چه طوری میشه عوض کرد گفت مشکل تمام آندروئید هاست:|
آره خیلی ممنونم
دوستان اگر میخواین کلاس هدفونتون رو بزارید این آهنگ رو دانلود کنید
تا آخر مقدار صدا نمیشه بلند کرد چون برای گوش ضرر داره....کد:http://www.4shared.com/audio/74NoB68K/Skyla_-_Ayo_Technology__KB_Pro.htm
ویرایش:
من این فینگر تاچ زوم رو دانلود کردم ولی نمیدونم چه طوری و باید کجا کپی کنم!!!
یکی کمک کنه زیاد از این فایلها رو گرفتم....کد:http://blogs.sonyericsson.com/developerworld/files/2010/05/TutorialZoom11.zip
دوستان عزیز کسی تا حالا از سایت دی جی کالا خرید کرده ؟
می خوام از این سایت گوشی رو بخرم. گوشی رو فول پک تحویل میدن یا مثل بعضی از مغازه دارها از پکش میدزدن ؟
مگه فریو ویر جدیدی واسش ارائه شده؟! مگه قبل آپدیتش به 2.1 فریم ویر جدید واسش اومده؟نقل قول:
دیجیکالا رو نمی دونم ولی تو گوشی شاپ دو قیمت متفاوت باهاش زده. از گوشی شاپ مشکلی واسه خرید ندیدم. قبل خریدت از دیجی کالا بخش مشاوره خرید داره باهاش تماس بگیر77640275 بپرسنقل قول:
طبق گفته GSMArena :نقل قول:
Great audio quality
Update 08 Apr: After we updated our Sony Ericsson XPERIA X10 to the latest version of its firmware its audio output improved greatly and the handset achieved excellent results in our test.
The Sony Ericsson XPERIA X10 is still pretty quiet in terms of pure volume, but noise levels reading (indicating the signal-to-noise ratio) and the dynamic range are now excellent and comparable to the best in class.The frequency response is still spot-on for the entire audible range
سلام.نقل قول:
:18:
این پست رو بعد از ظهر خونده بودم یه چیز دیگه بود.
:11::11::11:
سلام.نقل قول:
این کدها مربوط به برنامه نویسهای آندروید هست و برای اینه که بتونن از این کدها تو برنامه هایی که مینویسن استفاده کنن.(با توجه به توضیحاتی که همون جا داده)(جایی که شما رفتید و دانلود کردید):11:
قبلا گوشی های سونی اریکسون یک کد مخصوص به خود داشتن که این بود راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه همچی چیزی تو این گوشی بنظرتون چه کدی کاربرد داره؟ واسه تست قطعاتش مثل بلندگو و دوربینو غیره
سلام، من تازه واردم، میشه یکی بهم بگه الان قیمت x10 چنده؟ و اینکه قضیه این شیراز چیه؟ و اینکه کدوم گارانتی بهتره؟؟؟؟
خیلی ممنون
دوستان قیمت این گوشی تو سایت gsmarena زده شده 515 دلار یعنی 20 دلار از i8910 کمتر میشه کسی اخرین قیمت بدون گارانتی این گوشی بگه
اصلی ترین گارانتی سونی اریکسون در ایران سیتادل و در کشورهای عربی الرمس هستش. تو ایران با پارسه هم عرضه میشه
قیمت این گوشی تو دیجیکالا 644 و هاف پکش 595 با گارانتی 18 پارسه هستند بهمراه یه کیف رایگان ارجینال با مارک گلا شاید تحویلشم رایگان باشه
گوشی شاپ فول پکش: 635 تومن و هاف پکش 575 با پارسه هستند18ماهه
نقل قول:
سلام.
تو بازار قیمتش خیلی پایین تره.اما به نظر من اگر کسی میخواد با گارانتی 18 ماهه پارسه بخره بهتره بی گارانتی بخره و اصلا" واسه پارسه پول اضافه نده (من یه بار پیه گارانتی پارسه به تنم خورده مفتش هم گرونه و اصلا" بدرد نمیخوره و جوابگو نیستن)(البته این نظر شخصیه و دوستان خودشون باید تصمیم بگیرن):11:
سلام مجدد
یکی از دوستان لطف کرده میگه از شیراز میتونه گوشی رو بخره و برام پست کنه، سوال اول اینه که چرا اونجا ارزونتره؟ و سوال دوم اینکه چه فرقی بین half pack و غیر half pack هست؟؟ یعنی چیزی کمتر داره؟
من چون تازه واردم نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم، به همین دلیل مجبورم اینجا بنویسم:41: