متاسفانه ترافیک ماهیانه ای که پارس میده کمه و با این سرعت ها ، باید زود به زود شارژ خرید
خودم دیشب 2 گیگ ترافیک خریدم . هرچند قیمتش زیاده
Printable View
متاسفانه ترافیک ماهیانه ای که پارس میده کمه و با این سرعت ها ، باید زود به زود شارژ خرید
خودم دیشب 2 گیگ ترافیک خریدم . هرچند قیمتش زیاده
سرویس های پارس آنلاین شب ها رایگانه دانلودش؟
فرقی نداره که چه نوع سرویسی داشته باشی که؟
بعد یه سوال دیگه:
کسانی که سرویس 128 دارن سرعت دانلودشون چطوه؟512 ها چطور؟
من که 128 دارم شب روز تقریبا 140 هستشنقل قول:
البته بعضی مواقع کم میشه شب ها
از 1تا 6 صبحنقل قول:
سرویس های پارس آنلاین شب ها رایگانه دانلودش؟
فرقی نداره که چه نوع سرویسی داشته باشی که؟
سرعت شبانه ش هم خوفه
به نوع سرویس هم ربطی نداره
نقل قول:نقل قول:
ممنون
با سرعت 256Kbps برای یکسال رو زده 92400 تومان ,شما هم از هیمن سرویس ها دارید یا اینکه سرویس دیگه ای دارید؟ چون تعرفه اینترنت پرسرعت (ADSL2+) ویژه مناطق مخابراتی منتخب در تهران و کرج این قیمته و یکسری از سرویس های دیگه هست که گرونتره مثل سرویس های pol و ... میخواستم ببینم 128 هر دو نمونه سرویس سرعت دانلودشون 140 هست یا اینکه سرویس خاصی هست که 128 سرعت دانلودش 149 هست؟
والا قسمت اولش را که نمیدونم .
من خودم سرویس 1 مگ یک ساله دارم
شبانه رایگانه
از 1 تا 6 صبح
منطقه به منطقه فرق می کنهنقل قول:
بعضی ها هستن که سرعت 256 اونها از 128 بعضی مناظق دیگه کمتره
.میگن 128 پارانلاین سرعت دانلودش رو 140 بسته میشه اگه ما 256 بگیریم سرعت دانلود بیشتره؟چقدر؟512چطور؟
اینی که شما گفتید یعنی اینکه 140 کیلوبایت کمتره یا اینکه از سرعت واقعی 128 که میشه 16 کیلوبایت کمتره؟؟نقل قول:
من 1 مگ دارم سرعت دانلودم از 120-130 بالاتر نرفته
البته قبلا ( قبل از جریاناتی :46: ) تا 240 هم می رسید
الان 128 با بقیه فرقی نداره
نقل قول:
یعنی سرعت 128 شما رو 130 140 هست؟
سرویس مناطق ویژه روی 512 بسته شده و بعضی مناطق 1 مگ ولی بقیه جاها 2 مگ هستند.نقل قول:
سرویس 512 سرعتش 220 کیلوبایت در ثانیه است.
پارس یه 6 ماهی حسابی حال داد مشتری جذب کنه. 128 رو یک مگ یعنی 128 کیلوبایت دانلود میکرد راحت البته تو ای دی ام تا 140 هم میرفت که بعد از چند دقیقه اون چند تا 12 کیلو رو تو چند ثانیه که سرعت میرفت رو 40 50 و دوباره میومد بالا جبران میکرد. که بعضی به اشتباه فکر میکردن همش دارن رو 140 دانلود میکنن.نقل قول:
الان هر جا ظرفیتش تکمیل بشه سرعتا میاد رو 30 40.
اگرم سرعت فعلی منطقتون بالاست زیاد به آیندش دلخوش نباشید !
كسي از دوستان توي خوزستان از پارس آنلاين سرويس داره منو راهنمايي كنه كه ايا از اين شركت سرويس بگيرم يا نه ؟
پس خوبه میرم از همین پارس آنلاین سرویس میگیرم :46:نقل قول:
منطقه ما فکر نکنم شلوغ باشه و به این زودی هم شلوغ بشه ولی باز هرچی باشه مثل اینکه از اوضاع فعلی شاتل خیلی بهتره چون دوستان تو تاپیکش ازش رضایت ندارن ولی زمانی که من شاتل داشتم خیلی خوب بود و مشکلی باهاش نداشتمنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=333754
با تشکر از شما ، ولی تمام کسانی که توی این پست شرکت کردند از اهواز هستند
سلام بر همگی
میخواستم بدونم کسی تو شیراز پارس آنلاین داره؟
اگر کسی هست سرعتش چه جوریه؟
قطعیش کمه یا زیاد؟
من adsl 128 دارم
سرعت دانلودم حدوده 195 هست
من adsl 128 پارس آنلاین تو شیراز دارم
سرعت دانلودم حدود 195 هست
دوستان یه سوال داشتم شاید کسی بتونه کمک کنه
من قبل از این که سرویس نا محدود 128 رو بگیرم حدود 1 سال و 7-8 ماه از همین پارس 2 گیگ می گرفتم که شبانه اش هم واسه دانلود 100 تا 120 بود.من این ماه رو 128 نامحدود گرفتم 15-16 روزی رو مدام 24 ساعته با سرعتی بین 100 تا 120 دانلود می کردم اما الان یکی دو روزی شده که سرعتم در روز به شدت بالا پایین می شه و ثانیه ای تغییر می کنه از 20 تا 80 و شب هم به 20 ثابت تغییر می کنه در صورتی که DownStream یا همون Line Rate
1024 هست :13:
از اونجایی که سرعتمون 128 هست و شکایت بابت سرعت جایز نیست :31: می خواستم بدونم مشکل از سمت منه یا از شرکت که یه جورایی من رو محدود کردن در سرعت ؟
با تشکر :40:
من که گفتم همیشگی نیست. دلتونو خوش نکنین پارس هر وقت حال داد حال کنید هر وقتم نداد باید بیخیال شید !
کدوم شهرستانی؟ چند گرفتی نامحدود؟نقل قول:
در این که ظلم بیحد بشما میشه البته شکی نیست شکایت هم بکنی حقته از اکسیر بپرس تا راهنماییت کنه به کمتر از 120 رضایت نده:31:
حداکثر سرعت دانلود 128 ، فوقش 15 کیلوبایت هستش. چیو باید شکایت کنه؟! همینم که دادن بهش زیاده! :27:نقل قول:
این حال ندادنش همیشه گی هست یا موقتیه :31: ؟نقل قول:
من بوشهر هستم 128 محدود به 2 رو 15900 می گرفتم تا یه چند وقت پیش همین توری رفتم دفتر مرکزیش تو بوشهر گفتم سرویس جدید چی دارین نامحدود باشه اونم گفت 128 داریم 21500 :27:نقل قول:
به دوستانه پارس انلاینی هم نصحیت می کنم به این پنل اینترنتی که تمدید قرارداد می کنید اطمینان نکنید که مثل من 1 سال پول الکی ندید برید دفتر مرکزی پارس انلاین تو شهرتون یه سوال راجع به قیمت ها بگیرین که کلی تفاوت داره
والا بنده بی تقصیرم و فقط نظر مشترکی مثل اکسیر رو منتقل کردم.نقل قول:
سرعت منم کم شده بیشتر از 50 نمیره دیگه:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو با تست های قبلیم مقایسه کنید
:44:
من نمیدونم اکسیر چکارت کرده !! که هی میخوای اراجیف خودتو به اون نسبت بدی بچه صحابه !!نقل قول:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
ممکنه خیلی طولانی بشه ! کلا هر چی حال بهتون داه شده+سودش+دیرکردش+هزینه های شرکت و غیره ازتون پس گرفته میشه :31: !نقل قول:
کسی از شیراز هست که منو راهنمایی کنه؟
میخواهم ببینم پارس آنلاین تو شیراز پطوره؟
[SIZE="5"]کسی تو شیراز پارس آنلاین داره؟
میخواستم بدونم قطعی و سرعتش چه جوریه؟
از وقتی ماه رمضون شزوغ شده همه تا سحر بیدار میمونن ، سرعت بالای 20-30 نمیره دیگه!
اتفاقاً واسه من بهتر شده نمیدونم چرا ... :8:نقل قول:
بالاخره امروز ADSL من وصل شد و از شاتل راحت شدم با اینکه اون روزی که برای قرار داد رفتم کلی اعصابمو خرد کردند ولی بالاخره از شاتل راحت شدم!!! دان استریم روی 2 مگ هستش ولی سرعت دانلود حدود 150 هستش .... سرویسم 128 سه ماهه هستش
فقط یه سوال برای اینکه ببینم چقدر ترافیک مصرف کردم کجا باید برم؟؟؟
اول میری تو وبسایت پارس آنلایننقل قول:
بعد میری ورود کاربران adsl
بعد user & pass که باهاش متصل میشی رو میزنی جای user & pass کد 3 حرفی امنیتی هم میزنی
و میری تو صفحه مدیریت سرویس و روزهای باقیمانده و حجم مانده رو میبینی
من که بهت گفتم سرعت بالاتر از 140 نمیره. همینش هم غنیمته. فقط پینگ از سرورهای speedtest.net بالاست وگرنه پینگ 4.2.2.4 خوبه. دانلود شبانه رو هم امشب گذار تا وضعیتش مشخص بشه.نقل قول:
دوستان یه سوال بی ربط !!! کسی سایت مطمئن برای وی پی ا ن سراغ داره که پرداخت انلاین داشته باشه؟
من پارس آنلاین شیراز دارمنقل قول:
خیلی راضی کننده هست
آقا یه سوال دارم؟؟؟نقل قول:
شما کدوم سرویس 128 رو گرفتی؟ سه ماهه گرفتی دیگه حرف مودمو پیش نکشیدن؟:31:
بعد یه سوال اینکه شما که سرعت دانلودتون بالاس اونوقت سرعت سورف صفحات وبتون چه جوریه؟ خوب باز میکنه صفحه های وب رو؟
ممنون
احتمالا مرکز شما همه روزه خوارن!نقل قول:
اتفاقا خیلی سر مودم اذیت شدم قرار شد ببرم عوضش کنم منم بردم بدش یارو دبه در اورد چرا پکشو نیوردی منم بعد دو سال معلوم نیست پکش کجا هستش که !!! مجبور شدم یکی بخرم یارو گفت از خودمون بخر منم گفتم نمیخرم!!نقل قول:
سریع رفتم بازار یکی خریدم ... جالب اینجاست که میگفت باید بیاری کارشناسمون تایید کنه!!!!! منم بهش گفتم بابا همون مدلی که شما میخواید بدید رو میخوام بخرم قبول نمیکرد!!!!! هیچی دیگه مجبور شدم دوباره برگردم اونجا...
سرعت باز کردن صفحات هم خیلی خوبه.... البته روز اول نمیشه نظر داد در مورد سرویس