چرا LAN رو نمیشناسه ؟نقل قول:
ایپی ست کردین ؟
در حالت برایج نباید هم وایرلس تون اینترنت داشته یاشه
Printable View
چرا LAN رو نمیشناسه ؟نقل قول:
ایپی ست کردین ؟
در حالت برایج نباید هم وایرلس تون اینترنت داشته یاشه
سلام
مدل مودم من tp-link w8101g هست ، وقتی روشنش میکنم 7-8 دقیقه طول میکشه تا وصل شه ، یعنی اول چراغ lan و power روشن میشه ، , ولی چراغ adsl خیلی طول میکشه ، 3-4 بار هی چشمک میزنه خاموش میشه تا بالاخره بعد از 7-8 دقیقه ثابت روشن میمونه :9: مشکل کجاست؟
سلام من تازه این مودمو گرفتم وقتی میخوام به اینترنت کانکت شم چراغ adsl روشن نمیشه
ولی با یه مودم دیگه td 8811 کهو ایرلس نداره خیلی راحت کار میکنه مشکل از چیه ممنون میشم زود جواب بدین
نقل قول:با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد نویز روی خطتون زیاد هست.
یه دور مودمتون رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان
من تازه مودم tp-link 8950nd را خریداری کردم.
چراغ adsl روشنه ولی اینترنت روشن نمیشه.
تا حالا بیش از 20 بار ریست و کانفیگش کردم.
ولی بازم چراغ اینترنت روشن نمیشه.الان هم از حالت bridge استفاده میکنم.
حالا می خواستم بدونم میشه کاری کرد ؟ ( با ip دادن و امثال این )
البته من از پیشگامان اینترنت گرفتم و اونها میگن این مودم ها شانسیه و بعضیاشون رو isp ما جواب میده
همچین چیزی میشه ؟
با سلامنقل قول:
خوب تنظیمات pppoe رو به چه شکلی انجام میدید؟
VCI و VPI رو که باید وارد کنید رو از شرکت اینترنتتون باید بگیرید.
موفق باشید.
درست شد ولی الان اینترنت کار میکنه ولی با وایرلس نمیتونم کانکت شم مشکل کجایه کاره (ریست و کانفیگم کردم )
با سلامنقل قول:
بعد از اینکه مطمئن شدید که PPPoE وصل شدید برید به قسمت wlan کنسول مودمتون
سپس از اونجا wireless رو فعال کنید و در قسمت security واسش پسورد بذارید تا محافظت بشه
موفق باشید.
ممنون از راهنمای هاتون ولی مشکل از مودم بود بردم گارانتی عوض کردم درست شد
سلام دوستان ببخیشدی اسپلیتر باید به تلفن وصل بشه یا به خط تلفن؟
چون تلفن تا اتاق من یه طبقه اختلاف داره
یکی از پورت های اسپلیتر باید با سیم به مودم وصل بشه ، یکیش هم به تلفن !نقل قول:
این حالت ایده آلش هست !
اما اگر مودم و تلفنتون با هم فاصله دارن میتونید اسپلیتر رو سر راه یکی از اون ها قرار بدید و مشکلی پیش نمیاد !
البته بهترش اینه که به تلفن وصل بشه !
اگر باز هم مشکل داشتید میتونید یه اسپلیتر دیگه بگیرید !
قیمتش 2 تومنه !
موفق باشید :10:
منظورم اینه حتما باید به دستگاه تلفن باید وصل باشه یا میتونی مستقیم اسپلیتر به line تلفن ات وصل کنی ( تلفن اشغال نمیشه ؟ )نقل قول:
یه سوال دیگه من مودم رو وصل کردم توی مرحله نصب درایور ( easy setup assistant ) و قسمت ( install adsl device ) مرحله اولش یا موفقیت میره اما مرحله دوم ( network status check )
ارور 045 میاره . دلیلش میتونه این باشه که هنوز شرکت isp پورت adsl رو واسه شماره ام باز نکرده باشه ؟
اسپلیتر رو که بخواین سر راه تلفنتون قرار بدین ، یه طرفش به خط تلفن وصل میشه ، یه طرفش هم به تلفن !نقل قول:
در هر صورت خط تلفن اشغال نمیشه ؛ کار اسپلیتر گرفتن نویزی هست که اینترنت روی تلفن میندازه !
در مورد سوال دومتون اطلاعی ندارم !
سلام دوستان من اون پسوردی که رو مودم هست که به صورت پیش فرض admin هست رو چند ماه پیش عوض کردم ولی متاسفانه یادم رفته پسوردشو اگه مودمو ریست کنم پسوردم دوباره admin میشه؟
من از شاتل اینترنت گرفتم اگه تنظیمات مخصوص این ISP رو هم بهم بگید ممنون میشم
کارم فوری ممنون میشم زود جوابمو بدید مرسی:11:
بله میشه admin :46:نقل قول:
همه تنزیماتش هم میپره
:41:سلام دوستان
من الان نسخه فریم وار مودم رو از 3.1 به 6 زدم آپدیت کنه رسید به 100% ارتباط LAN قطع شد همه چراغ ها خاموش شدن و دیگه روشن نشدن.بعد از گذشت 10 دقیقه دیدم خبری نیست مودم رو خاموش روشن کردم.
حالا من ماندم تنها ی تنها با یه مودم Tplink-w8901G که فقط چراغ power روشن هست چکار کنم؟؟؟؟
گارانتیشم تموم شده
با سلام به دوستان
ايا با مودم tp-link w8901g ميشه از وايمكس مبين نت اشتراك گرفت؟؟؟؟
نه. مودم وایمکس کلا فرق داره!نقل قول:
اما تو میتونی از مبین نت یه مودم معمولی بگیری (Indoor CPE) بعد وصلش کنی به این و به صورت وایرلس ازش استفاده کنی!
با سلامنقل قول:
مودمتون رو با سوراخ ریزی که پیشتش داره ریست کنید و ببینید تغییری رخ نمیده؟!
یه سوزن داخل سوراخ کنید و چند ثانیه نگه دارید تا همه ی چراغهاش باهم روشن خاموش شه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
نخیر وقتی دکمه ی ریسیت رو هم میزنم هیچ تغییری رخ نمیده در ضمن فقط چراغ پاور روشن هست نه lan شناسایی میشه نه وایرلس.
چکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ایپی دیفالت روی سیستمت ست کن
اینقدر زور بزن تا یک صفحه بیاد که از اونجا میتونی اپدیت کتیش :20: ( کاملا جدی گفتم !)
با سلامنقل قول:
خوب راهی دیگه ندارید.
باید ببرید و سرویسش کنن مودم رو.
موفق باشید.
راهشو گفتم که !نقل قول:
وقتی نم افزار خراب شه هنوز بوت لودر سالم هست و میشه خیلی راحت بازم اپدیت کرد
گارانتیشونم که تموم شده پس سرویسی در کار نیست
اگر از اون روش هم جواب نده با پورت سریال میشه باز هم اپدیت کرد !
پس راه زیاده :20:
یه مکلی به وجود اومده
شبکه رو کانکت نشون میده اما ارور 678 میده :41:
بدون آی پی شبکه قطعه و آی پی رو به این صورت وارد کنی کانکت نشون میده
192.168.1.2
255.....
192.168.1.1
:41:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز به تاپیک های زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189367
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331165
با سلامنقل قول:
بله سالمه دوسته من. نسوخته که مودمشون. فقط فریمور نداره!
اما ارتباط اینترنتشون برقرار نمیشه که فریمور رو آپدیت کنن. من از همین جهت گفتم ببرن.
وقتی ببرن پیش یکی که وارد باشه، واسشون راحت تر و بهتر انجام میده. :20:
موفق باشید.
سلام!
من واسه گوشی میخوام تنظیم کنم!
میخوام روی گوشی هم راحت استفاده کنم!
فرقی داره؟ باید از استاتیک آی پی استفاده کنم؟
مجبورم از PPPoE استفاده کنم؟ چون خودم Bridge Mode رو ترجیح میدم!
با لن روی سیستم استفاده میکنم و با وایرلس روی گوشی! اونوقت نمیشه روی لپ تاپ هم از وایرلس استفاده کرد؟
من با گوشی میتونم اینترنت مودم وایرلسم رو پیدا کنم و بهش وصل هم میشه ولی هیچ صفحه ای رو نمیتونم تو بروزر گوشی باز کنم! (ریست تو دیفالت هم کردم بروزر رو واسه اطمینان...)
با اینترنت ایرانسلم میتونستم ولی با وایرلس نمیشه!
توی نمایشگاه هم یه شرکت اینترنتی بود که تو نمایشگاه وایرلس داده بود واسه تبلیغ... من دیدم نمیتونم وصل شم رفتم ازشون پرسیدم چجوریه؟
چهار ساعت با گوشی ور رفتن آخر هم نفهمیدن واسه چی بود!
خودم هم بلد نیستم چون هم گوشی رو تازه گرفتم هم مودم وایرلس رو!
اصلا بخاطر گوشی بود که مودم وایرلس گرفتم!
خواهشا یه راهنمایی کنین!
مرسی:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم نیازی نیست به تغییر آی پی و .... .
همینطوری که استفاده میکنید میتونید کانکت بشید فقط باید ابتدا وایرلس رو فعال و در حالت PPPoE مودم رو کانفیگ کنید.
اونوقت میتونید کابل لن رو به سیستم بزنید و به هر تعداد سیستم و گوشی که خواستید به وایرلس وصل بشید و استفاده کنید. محدودیتی نداره که شما فقط همزمان به کابل لن و یک گوشی بخواید وصل بشید.
موفق باشید.
سلام
8901g دارم که با pppoe مشکل داره مشکلشم از طرف مخابراته ایا راه دیگه ای هم برا شبکه کردن بجز استفاده از هاب وجود داره
مودم تون 4 تا پورت دارهنقل قول:
هرکدومشو میتونید بدید توی یک سیستم
اگر که پورت کم بیاد باید از سویچ استفاده کنید
:46:
مشکلتون با PPPoe چی هست حالا ؟
اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید.
مشکل اینه که وقتی مودم را روی حالت pppoe قرار میدم اینترنت قطع میشه و اگر هم وصل بشه سرعت خیلی پایین هست و طبق فرمایشات مخابرات باید از bridg برای استفاده از اینترنت استفاده کنم البته بیشترین مشکل من در اتصال ایپاد به اینترنت هست که با استفاده از wifi موفق به استفاده از اینترنت در ایپادم نشدم وتنها امیدم استفاده از pppoe هست که اونم دو یا سه بار در روز به مدت چند دقیقه بیشتر کانکت نمیشه .اگه راهی برای وصل اینترنت به ایپاد هست ممنون میشم بگین
خوب مشکل تون بر میگرده بیشتر به سرویس دهند توننقل قول:
PPPOe که فعال میکنین به چه اروری میخورید ؟
تنضیمات VPI VCI UBR و سروس تون هم بفرماید
سلام
من مودم 8960 تی پی لینک دارم ، روی گزینه PPPoE قرار دادم ولی بازم باید برای وصل شدن به نت کانکشن بسازم مثل حالت بریج .
ای دی اس ال رو هم از مخابرات گرفتم ، باید چی کار کنم ؟
در واقع من می خوام از wifi مودم برای گوشیم استفاده کنم، ولی توی گوشیم با این حال که کانکنت میشه ولی نمی تونم وارد نت بشم . حالا نمی دونم مشکل از گوشیه یا از مودم .
با سلامنقل قول:
خیر مشکل وایرلس از مودم نیست.
مشکل از اینه که همونطور که میگید روی حالت pppoe کانکت و تنظیم نمیشه.
یه دور مودم رو ریستارت کنید و دوباره کانفیگش کنید.
موفق باشید.
با سلام.
خواهش ميكنم آموزش كانفيگ مودم w8951 يا w8950 رو به صورت تصويري مثل 8901 كه گذاشته بوديد،بذاريد. ممنون ميشم.خيلي گيرم
دوستان من هر کاری می کنم مودومم رو حالت pppoe خودش به اینترنت وصل نمیشه. تمام تنظیماتو مطابق عکس ها انجام دادم ولی... اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون. مودمم w8901g هست.
سلام به همه دوستان
من مودم tp link TD- W8951ND دارم که ا ماهی هست خریدم مدتی وایر لس کانکت می شدم و مشگلی نداشتم اما 1 هفته قبل قطع شد و پس از تماسهای مکرر با مخابرات و پشتیبانی که می گفت تنظیمات را مجدد انجام بدهید و باز هم درست نمیشد و مخابرات میگفت مشگل از اینجا(مخابرات ) هست و درست میکنیم بلاخره مخابرات از طرف خودش مشگل را حل کرد و گفت اگر کانکت نشدی مشگل مودم دارید . با تماس با پشتبانی و راهنمایی انها نهایتا توانستم با اتصال وایر دیگر مودم به لب تاپ کانکت بشم و معلوم شده که سیستم مودم را نمیشناسه و اگر بخوام وایر لس باشم نمیتونم کانکت بشم و مرتب ارور 678 میده حالا چطور میتونم این مشگل را بر طرف کنم؟ و بصورت قبلی از مودم وایر لس استفاده کنم؟
میگم کل اینترنت مملکت ما داره روی این مودم میچرخه ها دقت کردین ؟
لطفا" چنانچه ممکن است نحوه کانفیگ کردن تنظیمات وی پی ان را بر روی مودم برای استفاده ----- و تلویزیون از وی پی ان به طور مستقیم بیان فرمایید. مدل TP_LINK TD- W8901-G
تا جایی که میدونم این مودم وی.پی.ان رو ساپورت نمیکنه !نقل قول:
اما باز مطمئن نیستم !
من این مودم رو تازه خریدم و فعلا نیازم رو برطرف کرده :20:
حالا برای کسی که شاید هر چند ساعت آنلاین بشه بهتر اینه که مودم رو یکسره روشن بگذاره یا اینکه فقط موقع نیاز روشن کنه؟