والا گیج کننده است
همه جای دنیا حق با مشتریه ولی توی ایران برعکسه
البت توی ایران همه چیز برعکسه
Printable View
والا گیج کننده است
همه جای دنیا حق با مشتریه ولی توی ایران برعکسه
البت توی ایران همه چیز برعکسه
من یکی که الان عزا گرفتم نه واسه امام :20: بخاطر اینکه یک ساعت دیگه اینترنت فلج میشه! من شبانه رایگان نمیخوام ، به کی بگم؟
دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن، انتظار نداشته باشین شبانه رایگان با سرعت 1024 یا 2048 داشته باشین.
فراموش نکنین شما پول 128 دارین میدین! یعنی همون روزشم باید با 16 کیلو دانلود کنین.. جه برسه به شب!
بد عادت نشین
آدم به این پر رویی ندیدم
نقل قول:
این پر رو نیست بی شخصیته
حس میکنه حالا شیر اینترنت ما دستشه و میتونه حی شل و سفتش کنه خداست
اینا فکر کردن کی هستند
چقدر ما بدبختیم که گیر همچین افراز زبون نفهمی شدیم
یه ضرب المثل معروف هست
این صندلی به هیچ کس وفا نکرده
به شماها هم وفا نخواهد کرد انشالا زنده باشیم و ببینیم
آمین :20:نقل قول:
5 دقیقه دیگه adsl فلج میشه، از فردا تا آخر هفته هم که حتماً بیمارستان میمونه:2:
حداقل سرعت رو بذارن روی 30 که توی صفحه باز کردن فرقی نکنه،امروز اول صبح گوگل رو به زور باز میکرد:41:
سرعت اومد پایین گوگل رو تو نیم ساعت باز میکنه
خدا پدر مادر این ایرانسل را بیامرزه
ببین چقدر پرسنلش خوب باهات حرف میزنند
اگه بزنی تو گوش پرسنلشون میگند اون طرف هم بزن و تشکر هم ازت میکنند
ولی مخابرات داره به ما چَک میزنه
شما مطمئنید دیشب سرعت پایین بوده.از شانس بد دیشب یکی سیستم را خاموش کرده.
ولی من توی 47 دقیقه 100 مگ دانلود داشتم که میشه 32 ؟؟
والا من يکى که 5:40 بيدار شدم ديدم 20 min ديگه تمومه اصلان تست نکردم.نقل قول:
من دیشب حدود یک ساعت بودم، سرعت همون 16- بود.
نقل قول:
اولا که من خانومم!دوم اینکه سرویس نا محدود شرایط خاص خودشا داره ،که اگه قرار بشه سرعت بالا با ترافیک نامحدود بیاد اولین کاری که انجام میشه بستن این سرعت ارایه شده روی 128 یعنی همون هزینه ای که پرداخت میکنید !همه این شرایط به مرور زمان اجرا میشه.
خانم شفیعیان، این دوتا جمله رو شما گفتین. درسته؟نقل قول:
ببنید اینکه همه ی مشترکین افت سرعت در شب احساس میکنند دلیلش اینکه در طول روز سرعت 8 برابر قرار داد مخابرات با مشترک و در شب پهنای باند روی 128 است یعنی همان سرعتی که مبلغشا به مخابرات پرداخت میکنید.
یه باره دیگه در مورد سرویس ها پرسیدم، اما فکر کنم ندیدین.
خب چرا سرویس ها متنوع نمی شه (مثل همه ی آی اس پی های دیگه)
شما فقط بحث مالی رو مقایسه می کنین. نه اینکه بقیه شرکت ها تنوع سرویس دارن و شبانه بهتری رو دارن.
آیا سرویس بهتر و حالا به طبع با هزینه ی بالاتری ارائه شده و بدون متقاضی مونده که دائم ما باید بحث قیمت رو بشنویم؟!
این بحثی که در مورد قیمت مطرح می شه زمانی قابل طرحه که حداقل سه تا سریس با سه تا سرعت متنوع وجود داشته باشه.یعنی اینکه کاربر حق انتخاب داشته باشه.
شما از ما می خواین تند نریم یا جبهه گیری نکنیم، ما هم می تونیم از شما بخوایم یکم منصفانه تر به قضیه نگاه بکنید؟
همچین خبری هم نیست که شما میگید خیلی دارید کم لطفی میکنید شما ها که پشت تلفن هرگونه برخوردی دارید کی تا حالا به شما بی احترامی کرده!! با انصاف باشید.نقل قول:
سرویس دهی روی خطوط dlc حدود یکساله که آغاز شده و مشکلات خاص خودشا داره خط های معمولی 8 سال پیش سرویسش آغاز شده و مسلما دیگه مشکلاتش حل شده ، تا موقعی سرویس کاملا ایده ال نشده برای مشترک به صرفه است که کمترین قیمت ممکنه را بپردازه ! به زودی سرویس های مختلف ارایه میشه مرکز داره سعی میکنه تا شما از ما راضی باشید.نقل قول:
نه، الآن هم حرف بر این نیست که ناراضی هستیم.
به هر حال سرعت خوبی رو داریم توی روز.اما خب مشکلاتی هم هست که نمی شه ازش گذشت.
در مورد شرکتایی که اشاره کردین، این نکته هم هست که اون شرکت ها با علم و سخت افزار سال 1381 کارشون رو شروع کردن که قطعا خیلی کمتر از علم و امکانات سخت افزاری سال 1388 در زمینه ارائه سرویس هست.
اونم توی ایرانی که بیشتر رشد اینترنتش توی همین 7-8 سال به وجود اومده.
حالا یه سوال.
وقتی سرویس ها متنوع ارائه بشن، شبانه هاش هم متناسب با سرعت روزانه ست؟
یعنی مثلا اگر سرویس 512 کیلوبیتی یا یک مگابیتی ارائه بشه، سرعت شبانش هم همین حدوده یا بازم همون 16- هست؟
نقل قول:
بله
من هم گفتم که شما هم تلفنی و هم حضوری و هم در اینجا خیلی محترمانه برخورد میکنید
منظورم آقایونی هستند که تو خرازی هستند
این لینک هم تو انجمن دیگه صرفا واسه اطلاع رسانی بوده ،نه اینکه شما حقی ندارید!نقل قول:
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
به زودی ارایه میشه .نقل قول:
چرا هی بهونه میارین که خطوط فیبر مشکلات خاص خودشو داره و ما به مرور زمان این مشکل هارو حل می کنیم!!نقل قول:
به خدا قسم اگه شرکت ها حق رقابت با مخابراتو داشتن هیچ وقت جرات نمی کردین این قدر چرت و پرت تحویل مردم بدین!
در ضمن اینجا اگه چیزی به کسی یا مخابرات گفته می شه منظور شخص شما نیست بلکه منظور اون جوجه آقایون تازه از تخم در اومده هستن که افسار یه شهر افتاده دستشونو فکر کردن همه کاره مخابراتنو نمی دونن امکان داره یه روزی خودشونم با تیپایی بندازنشون بیرون
[QUOTE=سمیرا شفیعیان;5699193]این لینک هم تو انجمن دیگه صرفا واسه اطلاع رسانی بوده ،نه اینکه شما حقی ندارید!
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
خانم شفیعیان اگه یه کم دقت کنین می بینین که همکار شما منظورش این بوده که : خفه شین بشینین سر جاتون، همینم از سرتون زیاده!!
البته دوستان محترم ببخشید من این جوری گفتما، آخه خانم محترم این کجاش اطلاع رسانیه؟!!!!!!
به هر حال هرچی باشه شمام همکار اوشونینو باید ازش دفاع کنین.
دوستان چرا اینطوری برخورد میکنید؟!
سرعت روزانتون از همه شرکت ها بیشتره.هزینه هر گیگ حجم از همه شرکت ها ارزون تره.مقدار حجم در هر ماه از همه شرکت ها بیشتره.
فقط میمونه سرعت شبانه که هنوز 2 هفته است ارائه شده و مشکلات خودش را داره و به زودی حل میشه.تازه سرعت شبانه ما فقط از شاتل کمتره بقیه شرکت ها سرعت شبانشون حدود 20 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه است که اختلاف ناچیزه.
من واقعا در عجبم از برخوردتون!
یه مقدار ارامش داشته باشید تا وضعیت درست بشه.
موفق باشید.
درست می گی، گاهی یکم تند می رن بچه ها.
من به شخصه درخواستم فقط تنوع سرویس هاست. حالا هزینه ش هر چقدر هم که تغییر بکنه چندان مهم نیست.
در مورد شبانه هم، الآن شرکت هایی رو داریم که شبانه رو متناسب با سرعت روزانه می دن.
نمونش هم نداگستر که سرویس های 1 مگابیتش در حالی که معادل 128 کیلوبایت می شه، اما دارن شبانه رو بالای 180 به کاربرهاشون می دن.
به خاطر همینم می گم سرویس ها متنوع باشه که دیگه بحثی در مورد سرویس 128 کیلوبیتی و 1 مگابیتی (چه توی سرعت روزانه و چه شبانه) نباشه.
همیشه نباید خودمون رو با ضعیف ترین ها بسنجیم.
به هر حال الان مخابرات از همه لحاظ قدرت بیشتری رو نسبت به بقیه شرکت ها داره.
دوست عزیز کی گفته مخابرات ارزون ترین و بهترین سرویسو می ده؟!!!!نقل قول:
به نظر شما سرویس مخابرات به صرفه تره یا سرویسی که یکی از دوستان گفت داشته و با دادن 7 هزار تومان بیشتر با سرعت 512 نامحدود دانلود می کرده و در ماه بالای 50 گیگ مصرف داشته؟!!! تازه این قدرهم منت سرش نبوده و مثل این مخابراتیام این قدر سرکوفت نمی زنن به مشترکینشون!
در ضمن به گفته خودشون قراره سرعت هارو تفکیک کنن و دیگه از این خبرا نیست که سرعت 128 بالای 100 کیلو دانلود بده.
برادر من سنگ این مخابراتیارو به سینه نزن که به وقتش حق هممونو می زارن کف دستمون! در ضمن یه نگاهیم به برخورد بد خودشون بنداز و ببین چه جوری به مشترکینشون توهین می کنن
این حرف من هم بود و گفته بودمش.نقل قول:
دوستان به نظرتون این سیستم اگ چی رو مشخص میکنه؟
یکی داره از adsl استفاده میکنه؟
من تو خونه مودم وایرلس دارم و مک فیلتر علاوه بر پسورد روی وایرلس ست کردم اما نمیدونم این چیه؟؟؟؟
کسی وی پی ا ن رایگان داره؟ممنونم.
مک ادرس عوض شده وسیستم اجازه دسترسی نمیده.یکی ازاون لگهایی که وصل شده را نگاه کن.ببی مک چی بوده؟نقل قول:
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
وی پی ان نامحدود قیمتی نداره هر سه ماه 5000 تومن اگه می خوای من سراغ دارم بخر.نقل قول:
آی خوشم میاد که کسی دستکاری کرده باشدش :31:
خوب مومن مقدس اگه مک فیلتر رو فعال کردی پس چرا دیگه کد گذاری کردی؟فکر کردی که دوبله حفاظت میشه؟
اتفاقا اگه کسی دنبال این چیزا باشه این سیستمی که پیاده کردی وسوسش میکنه که وقت بذاره براش کسی هم بلد نباشه یا دنبالش نباشه که براش فرقی نمیکنه تو چیکار کردی.
اونی که کاکت شده رو چک کردم مک آدرس مودم خودم بوده و درسته.نقل قول:
اما اینو نمیدونم چطوریه....
پ.خ چک شود.نقل قول:
برادر رب به خون ما تشنه ای؟ (شوخی) والا با isp مطرح کردم اونم گفت که مک فیلتر واست گذاشتم.نقل قول:
والا از ترس سرعت بالا و محدود اینکار رو کردم وگرنه اگه نامحدود بود که ولش میکردم هر کی خواست استفاده کنه.... خب برم عکسو پاک کنم:31:
اگه مک فرق می کنه و شما مشکلی در اتصال نداری یه نفر رمز اکانتت را دراورده وسعی در استفاده داره پسورد اکانتت و همچنین پسورد خود مودم را برا احتیاط عوض کن.نقل قول:
اتفاقا من همینکار رو کردم ولی دیدم سرعت خودم وحشتناک میاد پایین چون همسایه ها ظاهرا مثل خودم مصرفشون بالا بود و به باز کردن صفحات اینترنتی اکتفا نمیکردن منهم کد گذاری کردم ولی وقتهایی که مصرف ندارم بازش میذارم تا ملت استفاده کنند.نقل قول:
ip مودم که کمپلت عوض شده.نقل قول:
رمزشم همینطور....حالا نمیدونم چی کارش کنم.
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
مرامتو عشق است.....حالا به نظرت مشکلی داره سرویس من؟نقل قول:
این مکی که توی عکس هست هیچوقت نتونسته کانکت بشه....
:31::31::31:ایول باور کن اگه فقط یکیش بود این اتفاق نمی افتاد ولی الان باید مودم رو ریست کنی از پشت.نقل قول:
مودم را ریست و دوباره کانفیگ کنید.اگه مودموتون وایرلسه احتمالا پس را از مودم در اورده و احتیاج به بررسی ویندوز ندارید.می تونید مک را هم برای بررسی به مخابرات بدیدنقل قول:
مک را به راحتی میشه به مک شما تغییر داد و وصل شد .حتما رمزهاتون را عوض کنید.
نظرتون در باره این crc که توی خط آخریه چیه؟
برادر مودمت چیه؟ زیزی گولو یا تی پی الکی؟
فکر کنم مال اروره
:31: TP-LINK W8101Gنقل قول:
جدیدان اومده...راستی مودم رو ئوباره کانفیگور و تموم پسوردا و IP ها عوض شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مال یکی از همسایه ها رو که تی پی الکی داشت دیدم ولی اون خط آخر رو نداره CRC
البته مدلش جدید نیست.
منم منظورم از جدید این بود که جدیدان اینطوری شده....دقیقا از وقتی که فریم ور ADSL عوض شده...نقل قول:
سلام رمز دیفالت این مدل چنده؟نقل قول:
یوزر و پس هر دو : adminنقل قول:
شما اخیرا مودم رو از حالت pppoe روی بریج یا برعکس نبردی؟نقل قول:
3ماهى ميشه رو اتوماتيک هست و خاموش نشدهنقل قول: