احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کردهنقل قول:
Printable View
احتمالا سر همین بحث کم کردن سرعتها و برگردوندن به مقدار واقعی، صبا یه کارهایی کردهنقل قول:
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنهنقل قول:
شار ز
1 ساعت وب گردي 39 مگ كم ميشه
و شبانه به اسطلاح رايگان هست 3 شب تا 7 صبح سرعت دانلود 1 يا 2 و 0
واسه اين شركت متآسفم از ما سو استفاده كرد.
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
سرعت روزانه دیشب خراب بود و پینگم کمی رفته بود بالا ولی امروز صبح درست شده و سرعت همون قبلیه و 100-120 ـه... ولی دیشب شبانه واقعاً افتضاح بود... تا پریشب با یکم زور، سرعت دائماً روی 915Kbps جلو میرفت ولی دیشب هر چقدر کشتم و زور زدم دیگه نهایتش این بود که یه لحظه میرفت 900Kbps و در کل حدود 700-800 میچرخید (با کلی زور).....نقل قول:
عکس زیر رو ببینید و از حداکثر سرعت سمت چپ (که البته 300 تا ازش کم کنید!) و سرعت فعلی پایین سمت چپ و نوسانات زیاد سرعت همه چی معلومه... البته بعد ساعت 7 بدون نوسان با 915Kbps حدود 100 تا دانلود میشد و خیلی خوب بود... (اون تیکه که صفر شده ریکانکته) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبای قبلی در این حد بود... :
دوست عزیز، من خودم بیش از 2 ساله یوزر صبانتم و درسته کیفیت شبانه ـش پایینه و باید دانلود از سایتای مزخرفی مثل رپیدشیر که لینک مستقیم و پرسرعت بهتون نمیدن (البته اگه پریمیوم نباشید) رو بیخیال شد ولی در مورد حجم، تا حالا حتی 1 مگابایتم زیاد از حجمم کم نشده...نقل قول:
شما میتونید به کمک برنامه هایی مثل DUMeter ، مصرف اینترنتتون رو کنترل کنید و اگرم از طریق شبکه وایرلس وصل میشید، شبکه ـتون رو امن کنید تا دیگران احیاناً سوءاستفاده نکنن...
:46:
مرورگر خیلی اینجا نقش داره.از اپرا استفاده کنی همچی اوکی هستشنقل قول:
فایرفاکس در چند پله ی پایینتر و IE که دیگه هیچی
كمكم كنيد چه كنم
ماه اول 3 ماهه گرفتم با 2 گيگ دانلود 20 روز اول شار تمام شد و الان 1 ماهه 3 گيگ دارم و 1 گيگ دانلود كمتر كردم ولي زده 2 گيگ شارز رفته و تو 10 روز دوستان كمك من تو سايت هاي خارجي موبايل و عكس هم زياد هستم و مرورگرم فايرفاكس هست كمكم كنيد :41:
بچه ایــنو نیگاه کنین ...
قبلا
امروز
خـــــــدا بهم صبر بده :41:
نقل قول:
برنامه اي كه بالا بود نصب كردم تو 2 دقيقه وب گردي از من 10 مگابايت شارز كم كرد اي خدا ؟
خوب اول اینکه خوب هر عکس و هر سایتی که میبینیدم از حجمتون کم میکنن... هر عکس بین 10 تا 100 - 500 کیلیوبایت معمولاً حجم داره (حالا بعضاً کمتر یا بیشتر)...نقل قول:
در فایرفاکس به این مسیر برید Tools > Options > Advanced > Network و حجم Offline Storage رو افزایش بدید (بسته به قدرت سخت افزاری کامپیوترتون میتونید تا 400-500 مگابایتم تعیینش کنید) اینطوری حجم بسیار بیشتری از چیزایی که میبینید cache شده و دفعه بعدی که میبینیدشون به جای دوباره بود شدن، از کش به شما نمایش داده میشن... در حالت عادی این حجم خیلی کم در نظر گرفته شده و در نتیجه فایلای زیادی کش نمیشن و هی فایلای قبلی پاک شده و فایلای جدید جایگزین میشن...
همچنین میتونید از مرورگر بهتر یعنی مرورگر Opera استفاده کنید... در Opera این قسمت رو میتونید از Ctrl+F12 > Advanced > History > Disk Cache بهش دسترسی پیدا کنید و حجم کش رو افزایش بدید...
البته با افزایش حجم کش، مرورگر حجم بیشتری از هاردتون و منابع سیستمی (CPU, RAM) رو اشغال میکنه...
همچنین آیا از مودم یا روتر وایرلس (بی سیم) برای اتصال به مودم/اینترنت استفاده میکنید...؟ اگه آره، آیا از پروتوکل های امنیتی مناسب استفاده میکنید...؟
کدوم برنامه...؟ DUMeter...؟ خوب دانلودش کردید بعد نصب کردید دیگه 10 مگ مال اونه...نقل قول:
از DUMeter استفاده کنید و ببینید چقدر مصرف کردید (روی آیکون برنامه راست کلیک کنید Totals and reports) و اگه بیشتر از مقداری که مصرف کردید کم میشه با پشتیبانی صبانت تماس بگیرید...
با توجه به اینکه صبانت پهنای باندش رو از ترکیه تأمین میکنه (به خاطر همینه وقتی لنگرا گیر میکنن!!! صبانت کمتر خراب میشه) پیشنهاد میشه از سرورهای Bursa و Eskisehir در غرب ترکیه برای تست صبانت استفاده کنید... پیشنهاد SpeedTest.net که میگه از باکو استفاده کنید به قول بروبچ چیزشری بیش نیست و به دلیل نبود جاذبه برای افزایش دقت، SpeedTest اهمیت خاصی به کاربران ایرانی نمیده و سرور پیشنهادیش اشتباهه...نقل قول:
:46:
نشون میده سرعت منم نفص شده قبلاً 1.7Mbps بودا!!!
ولی بازم خدارا شکر
هنوز شش هفت برابر استانداردشونه!!!
با تشکر نه عزیز به غیر برنامه حسب کردم و مودم من NETGEAR هست و الان 10 مین هست اینجا هستم و نرم افزار مزکور میگه شارژم 14 مگایایت کم شده و با مرورگر اپرا هستم ممنون واسه کمک شما فداتون بشم چی کنم .نقل قول:
و از پروتوکل چی ؟:10:
اینم تست ما از سرور ترکیه:41:
ولی با سرور باکو بهتر جواب داد
اگه از مودم یا روتر وایرلس استفاده نمیکنید یا اینکه استفاده میکنید ولی از داخل مودم به اینترنت وصل نیستید و از توی ویندوز با کانکشن به اینترنت وصل میشید، نیازی به استفاده از رمزنگاری اتصال وایرلس نیست... البته برای امنیت کلی شبکه ـتون بهتره...نقل قول:
من امروز همش برای اتصال مشکل داشتم و همش قطع میشد کسی دیگر هم مشکل داره؟
آره منم مشکل قطعی از دیروز دارم نمیدونم کی میخواد به ثبات برسه اعصاب خورد کن شده دیگه
سلام دوستان صبانتی کسی از تبریز صبانت داره؟ لطفا با ذکر مرکز مخابراتی سرعت دانلود رایگان شبانش را ذکر کنه ممنونم:20:
حدود یه هفته است که واسه منم همینجوری میشه ، یا اصلا وصل نمیشه ، یا ارور یوزر پس میده یا وقتی وصل میشه رسیو رو صفره ، یا خیلی کنده یا دی سی میشه ، مطمئنم صبا داره یه شیطنتایی میکنه ...:41:
سلام
من شنيدم
صبانت قطعي داره.
درسته؟
من از شاتل گرفتم...
به نظرتون كدوم بهتره؟
اين شركت با فريب عضو و مشتري ميگيره 1 هفته اول سرعت خوبه الان من 40 مگ دانلود كنم 80 مگ كم ميكنه
شار ز
صبانت
فکر کنم جدی جدی سرعت ها اومده پایین!!!!!!
من هم سرویسم رو تخلیه کردم . دارم میرم دیش بگیریم :دی
مرگ بر صبانت :دی
مخلصیم .
چیز عجیبی که در مورد صبا نت هست اینه که سرعت یک سرویس مشابه در مراکز مخابراتی مختلف با هم اختلاف زیادی داره
سرویس من 128 در شهر مشهد تا 220 سرعت دانلودم میره و همین سرویس تو مراکز مخابراتی دیگه مشهد بیشتر از 30-40 نمیره
دوستانی که میخوان از این شرکت سرویس بگیرن به سرعتهای این جا گفته میشه توجه نکنند چون سرعت همه جا یکی نیست حالا دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان یک سوال
من سرویسه 128 با 9 گیگ خریدم حالا میخوام بپرسم این 9 گیگ برای سه ماهه یعنی میشه همش رو ماه آخر استفاده کرد یا هر 3 گیگ مختص یک ماه است و در صورت عدم استفاده میپره
؟؟؟؟
می تونی 9 گیگ را نگه داری روز های آخر مصرف کنی مهم نیست کی استفاده کنی
چندی پیش شکایتی علیه صبا در یکی از سازمانها مطرح کردم که هنوز ادامه داره . کارشناس مخابرات که آمده بود توضیح میداد شرکتهای adsl طبق مجوز میتونند یک سرویس 128 رو به 10 نفر به اشتراک بزارن. یعنی حداقل سرعت برای یه کاربر باید 12.8 kb باشه. و کمتر از اون تخلفه. حالا اینکه چه کسی این مجوز رو داده و بر چه اساسی بوده دارم پیگیری میکنم. نامبرده میگفت از شگردهای شرکتها برای فروش بیشتر اینه که در سرویس روزانه سرعت رو بالا میبرن. و در سرویس شبانه ( چون تعهدی ندارن ) سرعت رو پایین میآرند. سرعت روزانه در بسیاری از مواقع برای من 230 هست یعنی بیش از سرعت مجاز (128) . ولی سرعت شبانه در حد دیالآپ!
خبرهای تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد !!!
سلامنقل قول:
مال من در حد دیال آپ هست !
عیب نداره فحش به جون خودشون میخرند
اینجا توی طرقبه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیداد جز همین
جدیدا شاتل هم آورده من این دفعه تموم شه حجمم همین صورت بمونه این قضیه شبانه جابجا میکنم روی شاتل
چون شما مشهد هستی میپرسم
شنیدم یوزر های شبانه یعنی یوزر پسووردش رو میخوان بردارند و همون یوزر پسوورد روزانه باشه آره ؟
کسی از دوستان خبر داره ؟!
فکر نکنم همچین کار ضایع رو انجام بدن!
راستی من تو مشهد بعضی از روز ها همش ارور 734 میده! زنگ زدم به پشتیبانی میگه از تهرانه! به تهران زنگ زدم میگه مشکل از خودتونه! من که نفهمیدم مشکل از کیه؟!؟!؟!؟
دوستان هم همچین مشکلی رو دارن؟؟؟؟؟
می تونی روز آخر دانلود کنی اما اگه ماندنقل قول:
چون من هم 3 ماهه گرفتم 5 گیگ اما 20 روز اول با 1 گیگ دانلود تمام شد و سرویش قطع شد و الان باز 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روز اول با 400 مگ دانلود آخرش هست و متوجه شدم با 40 مگابایت دانلود 80 مگابایت از شارژم کم کردن و الان هم با چک زیاد با نرم افزار مشخص شده هر 10 مینی که تو اینترنت هستم 15 مگابایتی از شارژم کم میکنه من که دیگه صبانت رو ول میکنم کلاه بردار هستن.:19:برنامه DU Meter
دوستان برای مصرف خانگی هنگام شارژ اینترنتی میتونیم 512 یا 2 مگ رو خریداری کنیم یا نه و اگه بله سرعت 512 رو بهمون میدن و از کجا متوجه میشن ما این سرعت رو داریم .:46:
اینکه میخوان یوزر شبانه با اکانت خودمون باشه رو نمیدونم ولی امیدوارم اینطور نشه چون شاتل همین مدلی بود ولی از ساعت یک شب سرعت رو اکانت خودت سرعت وحشتناک میومد پاییننقل قول:
جون من ؟ :18:نقل قول:
یعنی اگه فقط on باشی و هیچی هم دانلود نکنی باز شارژ کم میکنه ؟
این دیگه چه مدلشه ؟! :13:
این امکان نداره اصلا :13:نقل قول:
کامپیوتر من 24 ساعته بازه و خودشم همیشه اینترنت هستم با گفته جنابعالی الان باید حجم اینترنت من تموم شده بود چون همیشه قرارداد 1 ساله می بندم الان 1 ماه دیگه تموم می شه که دوباره قرارداد می بندم
شاید اتو آپدیت ویندوزتون فعاله یا اتو آپدیت یک برنامه ای براتون بازه و ...
صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !
شما احیاناً از دوستان صبانتی نیستین ؟ :دینقل قول:
صبانت هر چی می تونه باشه و طی این 4 سالی که اشتراک صبانتم همه چی دیدم ازش ولی چنین چیزی ندیدم و نخواهم دید
صبانت با ایون عظمت و نمایندگی در سرارسر ایران نمی یاد اسمش را با این کار خراب بکنه چون اگه این کار درست باشه بهش می گن دزد !
امکان داره و امکانش هم بالاست . به خاطر همین اومد Mac گذاشت . باز فایده نداره و دزدی زیاد میشه تو این شرکت .
در کل مرگ بر صبانت :دی
مخلصیم .
نقل قول:
من خودم چک کردم و در اینترنت گردی و در دانلود هم 2 برابر کم میشه شارز این هم بگو حرف های من دروغ هست پس حرف شرکت چی این هم لینک سایت شرکت صبانت و تآیید صحبت من با مدرک و خودم هم چک عملی کردم .
منظور از حجم ترافیکی چیست و آیا ارسال و دریافت که در منوی اتصال نشان داده می شود، همان حجم ترافیکی برای ما محسوب می شود؟ کلیه عواملی که باعث شود در حین کار با اینترنت فایلی بر روی کامپیوتر شما ذخیره شود یا فایلی از کامپیوتر شما فرستاده شود بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود، بعنوان مثال شما یک صفحه اینترنت را باز می کنید که چند کیلوبایت از این سایت بر روی کامپیوتر شما ذخیره می شود که بعنوان حجم ترافیکی محسوب می شود
اگر حجم مصرفی خودمان را استفاده نکنیم آیا می توان آنرا برای ماه بعدی ذخیره کرد؟ خیر، حجم مصرفی شما در انتهای هر ماه صفر خواهد شد ولی در صورتی که سرویس های چند ماهه خریداری کنید ، حجم در آن محدوده تا آخر دوره دخیره می گردد
مصرف رایگان بین چه ساعاتی از روز می باشد؟ استفاده رایگان از سرویس شبانه ما از ساعت 3 الی 7 صبح می باشد و در این بازه زمانی حجم استفاده برای شما محسوب نمی شود نکته قابل توجه این است که نام کاربری و رمز عبور رایگان شبانه متفاوت است username: guest password: ngsnet
بنده معمولاً از اینترنت در حد خانگی استفاده میکنم و حس میکنم مدتی است که حجم اینترنتم سریعتر تمام میشود و این در حالی است که تغییری در استفاده ام نداده ام و فقط عکسهای کم حجم (مثل قبل )دریافت میکنم میخواستم ببینم آیا امکان بروز همچین مشکلی وجود دارد که حجمم زودتر تمام شود ؟ حجم ترافیکی شامل کلیه داده های ارسالی و دریافتی از اینترنت می باشد. پیشنهاد می نماییم در صورتی که تغییری در حجم مصرفی خود نداده اید ، حتما با برنامه های آنتی ویروس ، ضد -- و آنتی تروجان دستگاه خود را بطور کامل چک نمایید زیرا ویروس ها و تروجان ها بصورت نامحسوس میتوانند از اینترنت استفاده نمایند و این در حجم استفاده شما موثر است
در مصرف رایگان شبانه هر یک ساعت یک بار از اینترنت قطع می شوم آیا این مشکل دستگاه من است و یا تنظیمات اینترنت ماورا به این گونه است؟ در تنظیمات نام کاربری رایگان شبانهصبانت، به دلایل فنی و مدیریتی سیستم کاربران را هر یک ساعت یکبار قطع می نماید و قطع شدن ربطی به مشکلات دستگاه کاربران ندارد
:18:
خوب شما یه نیم ساعت کامپیوترت رو Idle کن بعد ببین باز هم کم میشه یا نه. اگه کم شه سه حالت بیشتر نداره:
1- سیستم شما ویروسی هست!
2- یکی از برنامه های موجود روی سیستم شما اقدام به بروزرسانی خود می کند!
3- اکانت ADSL شما -- شده است! (این یکی برای زمانیه که آفلاین باشید و کم شه)
به نظرم اگه بتونی یه بار ویندوزت رو عوض کنی یا با یه سیستم دیگه هم امتحان کنی خیلی عالی میشه.
در ضمن شما میتونید از برنامه های مدیریت اینترنت که لیست برنامه های در حال استفاده از اینترنت رو نشون میدن هم استفاده کنید و متوجه بشید اشکال از کجاست؟
مشکلی بود در خدمتم ....
با تشکر Idleچیهنقل قول:
و دوست من تو خود سایت هم نوشته و با تلفن هم با شرکت تماس گرفتم میگه عادیه سایت رو هم باز کنی کم میشه 1 سایت 10...20 مگابایت و دانلود هم 2 برابر کم میشه و ویندوز 6 باری عوض کردم و با برنامه هم چک میکنم خیلی کم میشه مثلآ 1 ساعت تو سایت ها یا همین سایت بگردم تو مایه های 60 مگابایت کم میشه حتی دانلود 40 مگابایت موزیک دانلود کردم چک کردم تو سایت صبانت 80 مگ کم شده بود :18::41::41::41::41::41::41::41:
بچه ها راستی راستی یه خبراییه
من یه موقع 2.6گیگ در شب دانلود داشتم دیشب شده 260 مگ
چه کاسه ای زیر نیمکاسشونه اینا
با چه سرعتی من 128 هستمنقل قول:
مجوز 512 یا بالاتر خانگی میدن یا پارتی میخواد:19:
سرعت شبانه من هم خوب بود ولی 1 هفته هست 50مگ هم دریافت نمیکنم.
کسی نمیدونه تا کی ادامه داره؟
نه مثلکه طرف کامنت ما را اینجا دید ترس برش داشت و شیر فلکه ی ما را بازتر کرد و سرعتمان امشب خوب شد
در حال حاضر با سرعت دور و بر 100KBps بعبارتی حدود 800Kbps میدانلوده
تا هفت و خرده ای احتمالاً حدود 1.5 گیگ باید بگیره