آره شارژر رو وصل کن بذار تا چراغ سبز بشه!نقل قول:
بعد اون بذار ۲ساعتی بهش وصل باشه!
آره شارژر رو وصل کن بذار تا چراغ سبز بشه!نقل قول:
بعد اون بذار ۲ساعتی بهش وصل باشه!
چراغ سبز شده ، اما نمیدونم از کی !!!نقل قول:
مشکلی نیست۱ باطریهای اپل مشکلی با به برق بودن ندارند فقط حتما ماهی یک یا ۲بار کامل خالی و پر کننقل قول:
ی سوال خیلی تکراری!
هر چی سرچ زدم بین صفحات پیدا نکردم
درجه حرارت مکبوک رو از کجا میشه چک کرد؟ احساس میکنم مکبوک من زیاد داغ میکنه
سلامنقل قول:
برنامه ی smcFanControl و دانلود کنید
لینک دانلود :
[HTML]http://www.macupdate.com/info.php/id/23049/smcfancontrol[/HTML]
با این برنامه شما می توانید سرعت چرخش فن های لپ تاپتون و هم تغییر بدید.
.
پ.ن: امید خان قبلاْ این برنامرو معرفی کرده بودن:20:
بلهنقل قول:
دانلود کرده بودم - اما خوب شما هم میگید میشه سرعت چرخش فن رو تغییر داد
من میخوام بدونم گرماش تا چه حد طبیعیه
نقل قول:istat proنقل قول:
این گدجت رو برای داشبورد بگیر!
همه چیز رو بهت نشون میده!!
بستگی به مدل و نوع پردازنده داره ،نقل قول:
اگر از پردازنده های Core2Duo با هسته ی سری T باشه ، دمادر حالت عادی باید ، بین ۵۰ تا ۵۵ باشه!
اگر از پردازنده های Core2Duo با هسته ی سری P باشه ، دمادر حالت عادی باید ، بین ۴۵ تا ۵۰ باشه!
اگر از پردازنده های Corei5 باشه ، دمادر حالت عادی باید ، بین ۳۵ تا ۴۰ باشه!
اگر از پردازنده های Corei7 باشه ، دمادر حالت عادی باید ، بین ۴۰ تا ۴۵ باشه!
پارت نامبر رو مشخص کنید ، تا دقیق تر بهتون بگم!
موفق باشید ،
امید
پردازنده های Core2Duo هست اما سری هسته رو نمیدونم !! مدلmc374ll/aنقل قول:
بعدش دما رو دقیقا از چه مسیری میتونم چک کنم ؟ نرم افزار خاصی میخواد ؟
در مورد عمر باتری هم که میگفتن 10ساعت شارژ نگه میداره اینجور نبود ، واسه یه کاربری ساده ، 5ساعته شارژ خالی کرد ! طبیعیه ؟
سری P ه!نقل قول:
بله ، نرم افزار ، iStat Menu 3.0 نصب کنید !
نقل قول:
در مورد عمر باتری هم که میگفتن 10ساعت شارژ نگه میداره اینجور نبود ، واسه یه کاربری ساده ، 5ساعته شارژ خالی کرد ! طبیعیه ؟
شما بلوتوث ، وایرلس و بک لایت کیبودرت رو خاموش کن ، اون وقت میشه 10 ساعت!:5:
موفق باشید ،
امید
احسنت ! بسیار متشکرم: )نقل قول:
خواهش!:11::11::11:نقل قول:
:18::18:نقل قول:
من mc373 دارم....یعنی الان دمای cpu باید بین ۴۰ تا ۴۵ باشه ؟؟؟
واسه من بیشتر وقت ها از ۵۰ بیشتره ((تو حالت عادی))
چی کار کنم ؟؟
حالت عادی ، یعنی ، وایرلس ، بلو توث ، بکلایت کیبورد خاموش!نقل قول:
بک لایت صفحه ، متوسط رو به پایین!
و هیچ نرم افزادی run نباشه!
ببین من ، با مک بوک پرو ی خودم ، تا 110 درجه ی سانتی گرا د دما رو موقع رندر تجربه کردم!
این دما یعنی مرگ پردازنده! ولی تا حالا داره کار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18:: 18::18:
موفق باشید ،
امید
ببخشید اسپم میدمنقل قول:
بهتره واسه تشکر دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید
از این دکمه استفاده کنید ؛ کار سختی نیست :46:
ممنون - اما اینو بلد بودم خودم ;)نقل قول:
اگر از پردازنده های Corei7 باشه ، دمادر حالت عادی باید ، بین ۴۰ تا ۴۵ باشه!
موفق باشید ،
امید[/QUOTE]
سلام من مدل mc 373ll/a رو دارم بعضی وقتا دما می شه 38 ایرادی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعضی وقتا میشه ۴۸-۵۰
نه برادر مننقل قول:
سلام من مدل mc 373ll/a رو دارم بعضی وقتا دما می شه 38 ایرادی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی... خیلی سخت نگیرین:11:
سلام
سافاری من صفحش بزرگ نمی شه یعنی کل صفحه را نمی گی ره:41::41::41::41::41::41::41:
دسگه دارم دیووونه میشم:19::19::19::19:
سمت راستِ پایین هر صفحه چند تا خط مورب هستش( زیر اسکرول بار عمودی ).. روی اون کلیک کنید بعدش با جا به جا کردن انگشتتون صفحه رو به اندازه دلخواه در بیارین ... ( مشکلتون همین بود دیگه ؟! )نقل قول:
اشتباه شد معذرت...
من هر از گاهی برنامه هایی رو که باز میکنم هنگ میکنه و دیگه امکان quite شدن رو نداره، و اینجور وقتا تا برنامه هم quite نشه ، سیستم restart نمیشه و حتما باید از دکمهٔ power خود مکبوک استفاده کرد
میخواستم بدونم توی مکینتاش امکانی مثل task manager ویندوز هست یا نه؟ و در مقابل این مشکل من باید چیکار کنم؟
(به طور مشخص الان میل مک هنگ کرده !! )
:18:عجیبه من الان سه ماهه مک دارم یه بار هنگ نکرده :31:نقل قول:
حالا در هر صورت شما از منوی بالای صفحه روی لوگوی اپل کلیک کنید و از منوی باز شده Force Quit و انتخاب کنین .. ادامه اش هم مشخصه ...( انتخاب برنامه مورد نظر و...)
منم همچین مشکلی تا الان نداشتم :5:نقل قول:
شما از ۳ دکمه ی option + command + esc استفاده کن
منم مشکل دوستمون رو دارم نمیشه Force Quit نمیشه باز کرد همون جوری می مونه چه نرم افزار بهینه سازی واسه پاک سازی مک هس که یه سری ارور ها رو بگیره
معرفی کنید یا لینک دانلود بزارید ممنون می شم.
سلام
من از وقتی که macbook pro گرفتم با itunes مشکل پیدا کردم. و اون هم موقع دانلود ازش هست.
من اکانتم مال هنگ کنگه، پس باید با ف*ی*ل*ت*ر*ش*ک*ن برم. از برنامه ی t*o*o*n*e*l برای این کار استفاده کردم. و از توی network prefrence از قسمت p*r*o*x*y ، مشخصات رو add کردم.
اما وقتی می خوام برنامه download کنم ، بازم این ارور 1009 رو میده. :13:
حالا من باید چیکار کنم؟ :19:
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون :11:
آقا تو رو خدا يه نفر به من لب تاب نديده بگه دگمه تنظيم شفافيت مانتور كجاست دارم كور مي شم (سوني cw ) اگگه نرم افزاري هست تو ويندوز xpكجاست
پنجره هاي مک معمولا تمام صفحه رو نمي گيرند حتي اگه به روي دکمه ي + (maximize) کليد کنيد. خوب اگه مايليد از اين رفتار خودسرانه خلاص شويد نرم افزار rightzoom رو دانلود کنيد. خيلي بدرد مي خوره!:21: در ضمن مي شه تنظيمش هم کرد تا هر تعداد از برنامه هايي رو که مي خواين به اين ليست اضافه کنيد يا حذف کنيد.
کد:http://www.blazingtools.com/mac/RightZoom.zip
اینم ی برنامه ی کوچیک رایگان واسه uninstal کردن کامل برنامه ها بر روی mac
Appcleaner 1.2.2
(2.2 مگ)
کد:http://www.freemacsoft.net/downloads/AppCleaner1.2.2.dmg
سلام.
با اپل میشه وایمکس کانکت شد ؟
افیس کاملا فارسی رو ساپورت میکنه؟
بله :11::11::11:نقل قول:
جایگزین مناسبی برای office هست که فارسی رو ساپورت میکنه !نقل قول:
مثل neo office
یعنی نمیخواد براش مودم بخریم ؟نقل قول:
خودش داره ؟:19:
please یکی جواب منو بده :19:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
نقل قول:آقا تو رو خدا یکی از اساتید ، یا هرکی میدونه که باید چی کار کنم تا این مشکل حل شه ، جوابمو بدین.نقل قول:
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
نقل قول:آقا تو رو خدا یکی از اساتید ، یا هرکی میدونه که باید چی کار کنم تا این مشکل حل شه ، جوابمو بدین.نقل قول:
نه باید بخرینقل قول:
---
وایمکس که اشغاله :2:
ببین تو pro-xies کدوم تیکو زدی ؟ باید تیک web pro-xy http رو بزنینقل قول:
من با برنامه your freedom کار می کنم راحت کار می کنه مشکلی نداره
من با your fr*e*e*d*om هم امتحان کردم ولی نشد. اون web pr*o*xi*es رو هم درست میزنم. دیگه در این حد بلدم :27:نقل قول:
نکنه خود itunes تنضیماتی در این مورد داره؟
من که دیگه نمیدونم باید چیکار کنم :41:
سلام
بالا خره یه جای به درد بخور پیدا کردم نمیدونین چه عزایی بود این چند وقت همه چیرو با صحیح وخطا یاد میگرفتم کمتر میتونستم اطلاعات ی به دست بیارم معمولاهم هر کی چیزکی بلد بود سعی میکرد سعی میکرد یه شود هنگفت ازم در بیاره
خلاصه که تو این پستای این تایپیک دارم غلت میزنم
خب حالا اکثر مشکلاتن تو پستای قبلی دارن حل میشن ولی برای شروع بهتر اینو بپرشم چون داره خیلی میره رو اعصلبم
چند وقت پیش میخواستم دی وی دی رو داخل درایو بذارم دیدم نمیره احساس میکردم چون اکثرا لب تاپ رو شکمم میزارم حتی موقع فیلم نیگا کردن (میدونم مستجب عذاب الیمم) این درایو داره اذیت میشه راستش وقتی تکون میخورد که اغلب میخورد صدایی مثل گیر کردن سی دی در حین چرخیدن میداد حداکثر کمکم به لپ تاپ این بود که کمتر بخندم حالا به خاطر این حرکت احمقانه من چند وقت پیش دیدم که سی دی تو نمیره نصفه میره گیر میکنه منم به غیرتم بر خورد تصمیم گرفتم همین اول کاری بهش نشون بدم کی رئیسه یه مقدار زور زیاد کردم عین خیالش نبود تا ای که یهو از تو یه ساچمه پلاستیکی از توش خیلی اروم غل خورد اومد بیرون ار اون به بعد من سعی میکنم خیلی هواشو داشته بتشم ولی با عرض شرمندگی دو تا دیگه از اونام تو این مدت درومده
حالا سوالم اینه من خیلی بدبخت شدم
چه خاکی تو سرم کنم
از اون به بعد اشگارا کیفیتش سوپر دراوم کم شده و داره ادامه پیدا میکنه
توروخدا کمک
من نادمم پشیمونم....
عزیزان خواهشا یکیم به درد من برسه
به خدا نیاز دارم
مستحقم