سلام عزیزان
نظرتون در مورد رایتر asus light scribe چیه ؟
دیروز گرفتم 37 دادم , چیز بهتر اگه سراغ دارین با دلیل بگین که من برم فردا اینو عوض کنم
ممنون
موقث باشین
Printable View
سلام عزیزان
نظرتون در مورد رایتر asus light scribe چیه ؟
دیروز گرفتم 37 دادم , چیز بهتر اگه سراغ دارین با دلیل بگین که من برم فردا اینو عوض کنم
ممنون
موقث باشین
ادیت شدنقل قول:
ببخشید ایسوزشو ندیدم
این چیزی که شما دارید میگید باید مدل DRW-1814BLT باشه که فکر کنم توی ایران نباشه.نقل قول:
مطمئن هستید که همین مشخصات رو داره؟ نو خریدید؟
1814BL هم Light Scribe بوده و در بازار هست .نقل قول:
این چیزی که شما دارید میگید باید مدل DRW-1814BLT باشه که فکر کنم توی ایران نباشه.
بهترین dvdwriter چیه به نظر خودم پلکستور یا plextor هست به نظر شما چی
تا وقتي مدل نباشه حرفي هم نميشه زد ..نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان
بله مدلش همینه ولی اون t اخر رو نداره , یعنی میشه
DRW-1814BL
من 37 خریدم و سرعتش 18x هستش
به نظر شما چه طوره ؟ :46:
منتظرم
موفق باشین
:11:
یعنی چی که مدل نیاشه اگه منظورت برند یا مارک هست من که گفتم پلکستورنقل قول:
خوب ایشون هم گفتند کدوم مدل پلکستورنقل قول:
فقط یکی نیستش که
فرقی نمیکنه هر کدوم که بهتر هست دیگه پولشم مهم نیست مهم اینکه خوب و با کیفیت باشه هر چیزی که شما میدونید باشه
يه عكس تو PC Magazine ديدم .. جالب بود گفتم اينجا هم بگذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه كه چيكار مي كنه .../.
سلام دوستان
بله مدلش همینه ولی اون t اخر رو نداره , یعنی میشه
DRW-1814BL
من 37 خریدم و سرعتش 18x هستش
به نظر شما چه طوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم
موفق باشین
سلام یه سوال از اهالی فن داشتم :
میخواستم بدونم اگه یه سیستم داشتیم باشیم آیا امکان داره که یه سیدی رام و 3 تا رایتر داشته باشیم و با همون سیستم معمولی یک به سه رایت کنیم ( با وجود اینکه main هر چهار تا راساپورت کنه )
اگه امکان پذیر است طریقه ی استفاده و رایت کردن به چه شکلی است ؟
سلام دوستان
من یه سی دی رایتر خوب میخوام ؟چی بخرم گرون نباشه ها
از اونجایی که بحث در مورد خرید سی دی رایتر هم در قسمت سخت افزار > هارد ديسك ، رم ، تجهيزات ذخيره سازي > سی دی رایتر و دی وی دی رایتر و هم در قسمت سخت افزار > اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش > مشاوره و راهنمايي براي خريد DVD Writer و ساير ادوات نوري بود در هر دو نوشتم.
لایتون 20xنقل قول:
ساتا بگیر 37 تومن
من سی دی رایتر میخوام نه دی وی دی رایترنقل قول:
خوب شما میتونید لایتون تهیه کنیدنقل قول:
ایسوز هم خوبه ولی لایتون گارانتی بهتری داره
حداکثر قیمت 22 تومن هستش
من پیشنهاد سوزوکی رو می دم
سلام Nec7170 چطور؟
سلام
دي وي دي رايتر Teac با پورت ساتا چطوره؟
يادمه يه زماني سي دي رايترهاش حرف نداشت حالا مي خواستم بينم دي وي دي رايترهاش هم خوبن ؟؟ کسي با دي وي دي رايتر Teac کار کرده ؟؟؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
معمولا دي وي دي رايترهاي موجود همه موارد :نقل قول:
DVD-R
DVD+R
DVD+RW
-R,+R,-RW,+RW,+R
رو دارند،
عددي هم که بعد از اينا مياد سرعتشونو نشون ميده ، مثلا dvd-r 8 يعني سرعت خوندن 8 يا dvd-rw 18 يعني سرعت رايت 18 ، هر چي عدد بيشتر باشه بهتره.
دي وي دي رايترها، dvd هاي 4 گيگي رو رايت مي کنن و اگه دي وي دي رايتر قابليت دابل لاير هم داشته باشه مي تونه dvd هاي 8 گيگي رو هم رايت کنه ، اگه قابليت blue ray هم داشته باشه dvd هاي با حجم بيشتري رو مي تونه رايت کنه
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
سلام دي وي دي رايتر pioneer18x18 چطور؟
سلام
می خواستم یک مدل خوب ATA معرفی کنید , البته مادربورد من SATA دارد حتی SATA2 را هم دارد اما چون در دفعه قبل با دیتکت کردن هارد مشکل داشت و مجبور شدم به صورت رید ببندم , زیاد طرف ساتا نمیرم .مدل مادر بورد : k8nxp9 و گیگا هستش .
آیا از نظر سرعت نیاز هستش که از ساتا استفاده کنیم ؟
همچنین این دو مدل A12 پایونیر و 1040 اچ پی دوتا شون ATA هستند ضمنا لایت اسکریپ برای من در انتخاب مهم نیست , از نظر کیفیت چطور هستند و آیا شما دوستان پیشنهاد می کنید ؟
متشکرم
دی وی دی رایتر حدود 30 - 40 تومن بهترین انتخاب چیه ؟
لایتون ساتا بگیر فی هم 36نقل قول:
وضعیت Teak چطوره؟
برای خرید سی دی رایتر باید به مدل هارد و مادربورد و مخصوصا پاور ... توجه کرد ؟ یا هر سی دی رایتری رو میشه نصب کرد ؟
به این مسائل ربطی نداره !!!نقل قول:
فقط اگه مادربردت از این جدید هاست که فقط یک جای IDE داره و بقیه ساتا باید توجه کنی که بعدا به مشکل بر نخوری
براي خريد اپتيكال درايو در بخش اطلاع رساني و فروش تاپيك ( مشاوره و راهنمايي براي خريد ادوات نوري ) هستش .
بحث خريد را آنجا مطرح كنيد /.
کسی تا حالا با dvd رایتر teac کار نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
يه dvd rom قوي كه بتونه با دي وي دي هاي خط دار دستو پنجه نرم كنه چي سراغ داريد ؟؟؟؟؟؟؟
وبه نظر شما asus چطوره ؟؟؟؟؟؟
سلام یه مدل dvd writer با قابلیت light scrib که sata sappurt باشه ترجیحا lite on می تونید به من معرفی کنید
مرسی
Lite-On DH-20A3Lنقل قول:
البته اگه توی ایران پیداش کردی یه ندایی هم به ما بده!:46:
با سلام
انگار خیلی از دوستان مارک Plextor (پلکستور) رو به عنوان مارک برتر معرفی کردند ولی توی این تاپیک جایی رو ندیدم که دلیل این مارک برتر بودن رو بیان کرده باشه!
1- لطفاً دوستانی که میگویند Plextor خوبه، توضیح بدند که چرا این مارک خوبه؟ قدرت؟ ماندگاری؟ رایت یکنواخت و خوب؟ قیمت پایین (!)؟ ....؟
2- آخرین مدلی که از Plextor توی ایران اومده و ساتا باشه چیه؟ (مدل و قیمت در ایران و گارانتی و کیفیت گارانتی)
3- آیا مدلی از پلکستور هست که از Light Scribe پشتیبانی کنه؟ (به همراه نام بردن مدل)
از بين دي وي دي رايتر مي خوام ايسوز بگيرم چون كمتر ديدم از ايسوز ناراضي باشن كسي با من موافقه اگه كسي قيمتش رو ميدونه به من بگه
نظر شما در مورد ايسوز چيه
کد:http://www.mi118.com/Register.aspx?Ref=34988
سلام. وقتی می خوام دی وی دی برنامه رو که bootable هست رو نصب گنم ....توسط کامپیوتر بوت نمیشه مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام خدمت دوستان عزيز.من وقتي كه ميخوام يه فايل ويديويي رو با فرمت VOB رو از دي وي دي يه هاردم كپي كنم اين پيغام رو ميده Cannot copy: Data error (cyclic redundancy chek)
ميخواستم بدونم چطور ميشه مشكلو حل كرد .ممنون
من يه dvd rw sony dru 830a دارم كه بعضي از سيدي ها رو نميخونه ميخاستم بدونم برنامه اي هست كه با آن بتوان سيدي ها را اجرا كند اين dvd rw بعضي از سيدي ها رو نميخونه وبعضي از dvd رو باسرعت پايين اجرا ميكنه چيكار كنم؟