احتمالا از ماه دیگست.....نقل قول:
Printable View
احتمالا از ماه دیگست.....نقل قول:
سلام دوستان
دوستانی که پارس انلاین دارن لطف کننن بگن 1مگ چطوره ؟ سرعت دانلود ساعت رایگان؟کارش چطوره این شرکت؟
مرسی
خیلی جالبه
شکایت رو که ارسال کردم تا دیشب که کد رهگیری رو میزدم تا نتیجه شکایت رو ببینم صفحه برام میومد و میگفت که شکایت هنوز بررسی نشده و در حال انتظار هست امروز که فکر کنم بررسی کردن کد رهگیری رو که میزنم میگه کد رهگیری با این شماره موجود نمی باشد اینم از وضع مملکت خب بی شرفا اگه نمیخواین کسی شکایت کنه بهتون و حرف مردم اوجاتون رو میسوزونه چرا میگین بیاین شکایت کنین :41:
حالا من باید برم خط تلفن رو قطع کنم یه شماره دیگه بگیرم چون با این شماره من فقط مخابرات adsl میده و بقیه شرکت ها ساپورتش نمیکنن یه شرکت خوب هم معرفی کنید که برم از اونجا نت بگیرم
:40:
امروز قبض اومد اصن قیافم اینطوری شد---> :18:
31000 تومن !!! فقط ADSL واسه دوماه... من هرطوری که حساب میکنم چیزی اضافه مصرف نکردم حتی همیشه یه چیزی هم تهش مونده!! خوب مگه ماهی 12900 نیست. دوماهش میشه 25800 که حالا میگیم 26000.. این 5 تومن دیگه کجا بوده !!! دزدی بر مالیات افزوده هم که روی پول اصلی میاد پس چطور اینو اضافه کردن :19::9:
باید یه تجدید نظری بکنم توی سرویس اینطوری نمیشه.
یعنی چی؟ 25800 چجوری میشه 31 تومن؟ :19:نقل قول:
یعنی 5 تومن مالیات نم چی چی؟
نقل قول:
نمیدونم !! بابام اینا کلی تیکه بارم کردن :37:
حالا واسه شمام فک کنم هفته دیگه بیاد یه خبری بدین ببینیم چطوری حساب میکنن اخه !!
نه واسه من چون بار اولمه هیچی نزده بود صفر بود واسه ADSL و اینکه کلا یک خط جدا گرفتم واسه ADSL اگه هم 30 تومن بیاد فقط واسه اینترنت میاد چون با این خطه فقط وصل میشم اینترنت و متاسفانه باید از جیب خودم بدم:41:نقل قول:
سلام من امروز رفتم پرسیدم دوباره گفتم چرا تو سایتتون زدید 6گیگ ولی اینجا زدید 2گیگ .گفت ما اطلایه زدیم فرصت نشده تو سایت عوض کنیم همه از اول خرداد 2گیگ باید استفاده میکردن اگه بیشتر استفاده کردن هر گیگ اضافی باید 3000تومان پرداخت کنن منم کلی داغ کردم گفتن همینه که هست ما ابلاغ کرده بودیم یعنی 9000رفت تو پاچه چه کنیم به کجا شکایت کنیم
نقل قول:
عرض کردم مخابرات شیر تو شیره.. یه مشت د ز د از خدا بی خبر.. بی جا کردن فرصت نکردن عوض کنن ، چطوره که اگه چیزی دیگه ای بود سه سوت اقدام میکردن ، این که باعث شک انداختن و اشتباهات کاربری به نفع اونا و د ز دی بیشتر میشه فرصت نکردن؟؟
یکیشون رو گیر بیاری همچین......:angry: ای خدا..............:19:
واقعا؟نقل قول:
یعنی هر کی بیشتر از 2 گیگ مصرف کرده باید پولشو بده؟
حتی اگه 6 گیگ داشته؟
فحش بدم؟ :19:
Sun of a Beaches :31:
باید پی گیری کرد این اتفاق رخ نده جای هست بریم شکایت کنیم البته هر شگایت میدونید که چقدر هزینه بر میداره.. امیدوارم تجدید نظر کنن ..
همین جوری پیش بره فردا میگن پول ترافیک شبانه هایی هم که مصرف کردید باید بدید:18:
هر گیگ اضافه هم 10 تومن
اینترنت هم یه روز در میون قطع میشه.
سرعت هم میشه در حد دایال آپ:18:
یه کاری بکنید:41:
کسی هست دوباره بره بپرسه که این صحت داره من الات رفتم دفتر خدماتی گفتن اره همین جوریه از اول خرداد این جوری شده خواهش میکنم شما هم بپرسید واجبه .....
وضعیت شاتل نمیدونین چطوریه ؟
اراک نامحدود هم داره ؟ کجا ؟:20:
شاتل نامحدودش 28 تومن هست (128سرعت)نقل قول:
رزنت هم 34 تومن...
سلام عزیزنقل قول:
شاتل زیاد خوب نیست. مخصوصا اگه نامحدود میخواین بگیرین. چون سرویس های نامحدودش در اصل محدوده, به اسم نامحدود ارائه میدن.:46:
همه جا همینجوره! هیچ جا توی اراک سرویس نامحدود واقعی نمیده! به محض اینکه دانلودت زیاد بشه جلوش رو میگیرن.نقل قول:
با تمام این حرفها هنوز هم مخابرات بهترین قیمت رو داره! الان من دوباره مقایسه کردم با همین قیمتهای جدیده مخابرات بازهم مخابرات توی اراک از همه جا ارزونتره! هم سرویسش ارزونتره و هم حجمه اضافه اش که قیمتش خیلی عالیه (هر گیگ سه تومن)
بله درسته. حالا چرا مخابرات اراک نامحدود نمیاره؟ تقریبا همه شهر ها دارن. :42:نقل قول:
مگه کشکه؟نقل قول:
فرصت نشد؟:18:
اگه پول اضافه گرفتن بریم شکایت یا اعتراضی چیزی کنیم زیاد باشیم شاید صدامون به جایی برسه:42:
فردا هر کی وقت کرد بره بپرسه من از سه نفر پرسیدم گفتن 2گیگ باید استفاده میکرید ..گفتن از اول خرداد هم تو سایت مخابرات زدیم هم تو دفتر خدمات من موندم چه کنیم تا 2ماه دیگه قبض بیاد چه کنیم
سلام
من داداشم امروز رفته بود مخابرات که وضعیت ای دی اس الشو مشخص کنه اخه دو ماه بوده که براش اینترنت فعال شده پول قبضش هم اومده بود ولی بهش اطلاع نداده بودن!
امروز که رفته بود درباره مشکلش پرسیده بود مسئول ای دی اس ال مخابرات بهش گفته که هر کس اینترنتش از دیروز یعنی 21 خرداد وصل بشه حجم ترافیکش دو گیگه قبل از این تاریخ فقط این ماه 6 گیگه و ماه بعد دو گیگ میشه
در ضمن روال کاری قبل از این تغییرات اینطوری بود که ترافیک رایگان که از ساعت یک شب شروع میشد بطور خودکار محاسبه میشد ولی الان که از ساعت دو شروع میشه باید حتما ساعت دو یکبار مودم دیسکانکت و کانکت بشه تا نرخ و بصورت شبانه حساب کنه داداشم گفت یه بنده خدایی امروز اومده بود گفت که دیشب هر چی دانلود کردم جز دانلود روزانه حساب کرده مسئوول هم بهش گفت که به ما ربطی نداره نباید دانلود میکردی
بعد گفت مسوول ای دی اس ال مخابرات خودش بهم گفت که من تا حالا خودم از 256 6 گیگ مخابرات استفاده میکردم ولی از این بعد که شده دو گیگ اصلا برام نمیصرفه دیگه استفاده نمیکنم برم اینترنت سیم کارت استفاده کنم بهتره
امین بیا ببین چه وضعیتی شده:37: اینم بهترین سرویس دهنده ی شهر ( واقعا شهره؟ واقعا داریــم ؟)نقل قول:
واقعا خراب این طرز برخوردشونم :2:نقل قول:
یه بنده خدایی امروز اومده بود گفت که دیشب هر چی دانلود کردم جز دانلود روزانه حساب کرده مسئوول هم بهش گفت که به ما ربطی نداره نباید دانلود میکردی
واقعا بیا بگو چیکار کنیم؟:13:
نقل قول:
دیگه چه میشه گفت وقتی توی این خاک پهناور ، ایران = فقط تهران
ماها جز خارج کشور حساب میشیم ! حداقل وقتی رزنت داشتم ، یکم براشون
اعصابمو قاطی میکردم هرکاری میخواستم برام میکردن !! جدی میگم ، برای
از دست ندادن مشتری و دریافت پورسانت هرکاری از دستشون بر میومد میکردن.
ولی مخابرات که میری مال خودشون که نیست و براشون هم مهم نیست که شما
پشتیابی بشی یا نه. به نظر من باید بریم شرکتهای خصوصی. اینطوری بهتره.
نمیدونم که تو مخابرات کی راست میگه کی دروغ خودشون هر چی خواستن انجام میدن به من گفتن این جوری شده 2گیگ.. تا صورت حساب نیاد هیچ چی معلوم نمیکنه.با تشکر از رفتنت..
شرکتهای خصوصی باید بیشتر پول بدی، الان همین سرویس 128 با حجم 2 گیگ رو که مخابرات 8 تومن میده بخوای ار رزنت بگیری 11 تومن میده حجم اضافه هم بخوای بگیری 4200 در مقابل 3000 تومن مخابرات!نقل قول:
خب یه حسنی که رزنت داره ، اینه که در طول روز یک مگ پهنای باند دارینقل قول:
و ترافیک رایگانم از ساعت یک هستش اگه عوض نشده باشه ، از همه
مهمتر پشتیبانی شون خوبه نسبت به مخابرات. تازه اکانتهای اونارو
شنیدم میشه هـــک کرد مخابرات رو به این سادگی ها نمیشه : (((
ولی خب قیمتــــ....!!
آقا خبر نداری!!! رزنت هم خیلی وقته ترافیک رایگانش از ساعت 2 شده! که عملا هیچی نمیشه دانلود کرد در شب!نقل قول:
در ضمن همه بچه هایی که اینجا مخابرات دارن میگن مخابرات هم روزها پهنای باندش روی یک هست! البته روی یک باشه آدم بیچاره میشه هی باید ترافیک بخری...
توی این نظرسنجی مخصوص اراکی ها هم شرکت کنید! بالاخره یه تاپیک زدم ببینیم کدوم بهترینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به نظرم بهترین کار اینه که هر کدوم از دوستان تعرفه های جدید شرکتها رو میدونن بیان همینجا با ذکر آدرس بذارن تا با هم دیگه تصمیم درست و بگیریم
این تعرفه گذر گاه که تو اراک ادعاش از همه بیشتره من قبلا از گذر گاه میگرفتم قطعی خیلی کم داشت و لی سرعتش هم خیلی کم بود مثلا من 128 که ازش گرفتم با حداکثر 15 دانلود داشتم و 256 و با سرعت 30 ولی مخابرات 256 و با 50 دانلود میکردم
به نظر تعرفه هاش هم گرونن!
آدرس سایت و تعرفه ها
150 هزارتومن :18: شماره ی 12 نامحدود 256 :18: چه خبره بابا !! اونو که مخابرات تهران با 40 تومن میده !!! یا خدااااا !!
تازه سرویس های شبانه نامحدود گذر گاه به قول خودش تحت قوانین غیر منصفانه هست
اینو تو همون صفحه ای که ادرس دادم زیر تعرفه ها نوشته
من قبلا سرویس 256 و 128 نامحدود شبانه از گذرگاه میگرفتم یعنی از ساعت 7 شب تا 7 صبح فقط اینترنت وصل بود ولی ترافیکش کلا نامحدود بود ولی چند ماه پیش کلا این وضعیت و تغییر داد و در اینترنت های شبانه شما فقط تا حجم بیست گیگ میتونی دانلود کنی اتفاقا من سر همین قضیه باهاشون دعوام شد گفتم شما به من گفتی نامحدوده حالا میگی 20 گیگ ! بعد گفتم میخوام برم از مخابرات بگیرم اونا هم افتادن به دست و پام که نرو ما بهت 40 گیگ میدیم ولی فکر کردم گفتم من هر ماه همین دردسر و باید با اینا داشته باشم برا همین اومدم مخابرات و گرفتم
سرعتش هم خیلی پایین بود یعنی من با 256 گذرگاه از ساعت 11-12 تا هفت صبح حداکثر 800 مگ دانلود داشتم ولی با 256 مخابرات از ساعت 1 تا هفت صبح حدود 1 گیگ حتی یه بار یک گیگ و چهارصد مگ دانلود کردم با وجود اینکه میگن شیرینگ مخابرات 10 به یکه
به نظرم گذرگاه فعلا مفت گرونه
پس چیکار کنیم؟:19:
اینجا رای بدید!نقل قول:
نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدید گفته بودم اینا قصدشون همینه که حجم اضافه بر 2 گیگ رو آخر ماه حساب میکنند و
مصرف کل حجم 6 گیگ نوشته شده در اکانت ریسکه :41: اگه هم اعنراض کنید میگن ما اطلاع داده بودیم:27:
کلی فسفر سوزوندن چجوری سر مردم بیچاره رو کلاه بذارن حتی برا یک ماه هم که شده....
روشن و خاموش کردن مودم برای استفاده از تایم FREE هم خودش یه ترفنده واسه کمتر دانلود کردن:
شب های قبل من حدود ساعت 12 میخوابیدم و سیستم رو روشن میزاشتم و کانکت بود و مرورگر رو هم میبستم و به ساعت 2و5 دقیقه که میرسید شروع میکرد دانلود کردن اما
حالا باید تا ساعت 2 بیدار بمونی و مودم ریست کنی:41:
منم دیشب خوابم برد و ازون جایی که سیستمم خاموش بود خب داتلودی هم صورت نگرفت و عملامخابرات ر...ده با این کاراشون:2:
فک نکنم برای استفاده از ترافیک شبانه نیازی به روشن و خاموش کردن مودم باشه همین که کانکت و دیسکانکت بشه کافیه یعنی با خاموش و روشن شدن کامپیوتر عملا دیسکانکتی اتفاق میوفتهنقل قول:
من دیشب گذاشتم برای دانلود چیزی کم نکرد
بعد شما چرا خودتو عذاب میدی برای دانلود شما نیازی نیست کامپیوتر و دو سه ساعت بذاری روشن باشه تا زمان دانلود برسه من قبلا هم از این روش استفاده میکردم کافیه برید تو بایوس تنظیم کنید که کامپیوتر کی روشن شه اونوقت خودش سر ساعت روشن میشه شروع میکنه به دانلود ساعت 7 هم خاموش میشه
1- دانلود شیانه از ساعت 2 شروع میشه(بعضیا دلشون یه همین دانلود رایگان خوش بود اونم ....)
2-اینترنت فقط تا دوگیگ مجاز بقیش حجم اضافه حساب میشه ( دلمون خوش بود مخابرات ارزونتر از همه جا است . با این کار عملا گرونش کردن دیگه ،به همین راحتی !! چرا که نه؟!)
3- برای داتلود رایگان مودم باید ریست بشه (خیلی خودشونو اذیت میکنن ، بهتر نیست دانلود رایگانو کنسل کنن !!، ما هم راحت میگیریم میخوابیم:46:
4-
همه جا پیشرفت میکنه اما ما چی! پسرفت
یه دفعه کلا جمعش کنن خیال خودشونم راحت کنن --چه کاریه؟ -- و این اینترانت رو بدن به ملت.......
مودم چجوری کانکت میشه؟ خودش؟نقل قول:
تو این روشی که برات توضیح میدم ما نیازی به کانکت کردن مودم نداریم ما مودمو روی کانکت دائم تنظیم میکنیم طوری که وقتی کامپیوتر روشن شد شما هم به اینترنت وصل باشینقل قول:
کلا دو تا راه برای اتصال به ای دی اس ال وجود داره
1.bridge
2.pppoe
اگه از bridge استفاده میکنی یعنی برای اتصال به ای دی اس ال کانکشن داری باید از نرم افزار استفاده کنی که یه کم درد سرها زیاد میشه و نیاز به نرم افزار های بیشتری داره
توصیه من اینه که نحوه اتصال و روی pppoe تنظیم کنی یوزر نیم و پسورد هم به مودم بدی تا در صورت روشن بودن مودم و کامپیوتر اتومات به اینترنت وصل شه
بعد فقط میمونه دو تا تنظیم یکی تنظیم روشن شدن دو خاموش شدن کامپیوتر
برای روشن شدن سر ساعت باید بری تو تنظیمات بایوس قسمت power احتمالا گزینه ای وجود داره به نام amp یا یه همچین چیزایی راحت میتونی پیداش کنی چون این قسمت با توجه به مادر برد تفاوت میکنه ولی کلا در همه مادر برد ها توی قسمت power هست
بعد اونجا تاریخ و روی هر روز و ساعت و روی 2:00 تنظیم میکنی(برای تست هم میتونی یه ساعت دلخواه بهش بدی مثلا 10 دقیقه بعد از زمانی که تنظیمش کردی بعد کامپیوتر و خاموش کن تا خودت روشن شدنشو بببینی)
تا اینجا میشه روشن شدن کامپیوتر
اینجوری در صورتی که مودمت با توجه به اون تنظیماتی که قبلا انجام دادی، روشن باشه به محض بالا اومدن سیستم به اینترنت وصل میشه که مساوی میشه با همون کانکت شدن
واسه من همین کانکشنیه.نقل قول:
خب من دیدم بعضی وقت ها مثلا دیسکانکت هستیم ولی وقتی دانلودی شروع میشه خود IDM کانکت میشه و دانلود رو شروع میکنه.
آخه میخوام اگه بشه از این حالت کانکشنی در نیام.