نقل قول:
سلام عزيزم ! :19: خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس ! :18:
Printable View
نقل قول:
سلام عزيزم ! :19: خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس ! :18:
خیلی خوبه که بالاخره دست از گیم استادیو برداشتی. ولی یه چیزی بگم سراغ آنریل می ری باید بازی سوم شخص رو ببوسی بزاری کنار. یا اینکه یک سال کار کنی تا بتونی کدهاش رو کامل یاد بگیری و سوم شخص بسازی . آنریل 80 درصد برای بازیهای اول شخص ساخته شده.نقل قول:
می خوام برم طراحان پارسی بیگرم تازه یک سی دی مفتی میده بگذریم جدا من بازی بزنم بیرون کسی به هم نمی گه Warez kidde >> تو انجمن گیم استدیو انگار می خوان به کرک ها فحش بدن
آقای پرنس دیگه این طورام نیست، با 3 تا کلاس به راحتی FPS تبدیل میشه به TPS. حتی کدهاشم موجوده.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.:5:
Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.
حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
فعلا.:8:
سلامنقل قول:
شما باید بیشتر توضیح بدی. و:
آیا مکان AI نفاط ثابتیه یا هر جایی می تونه باشه؟
چرا الزاما طولانی؟ بعنی اگه نزدیک بود هم بره یه دور بزنه؟:13:
آیا جای پلیر ثابته یا می تونه هر جایی باشه؟
آیا در بسته هم توی مسیر هست که باید باز کنه یا مسیر بازه؟
(با توجه به اینکه از پست اولتون حدس می زنم تازه کار نیستی اینو می پرسم) سیستم پیش فرض Path Finding چه نقصی داشت که مجبور شدی راه دیگه ای استفاده کنی؟ اگه مشکلی داشته بگو که تو راه جدید که می گم چکش کنم.
تا بعد.:8:
سلامنقل قول:
ممنون از شما، بله آقا پرویز هم می خواد از اینجا بگیره، فقط:
دوستان حواستون باشه از هر جا که خرید می کنین، حتما ویدئوهاشم بگیرین. مثلا این سایت پی سی گیمرز اگه خریدین، چون ویدئو نداره، یا ویدئوهارو دانلود کنین و یا از Iran-Rose بگیرین.
برای کسی که می خواد شروع کنه، UDK بدون ویدئو مثل کامپیوتره بدون اینترنته تو این زمونه.:27:
تا بعد.
نقل قول:سلامنقل قول:
بله می شه با این موتور بازی کامل ساخت.:5: می تونی به بازی هایی که ساخته شده یه سری بزنی.
ولی حالا این که بتونی بفروشی یا در مورد فروش ایران سوال کردی، اونا دیگه ربطی به موتور نداره،:13: مربوطه به شما و شرایطی که در هرصورت برای جوابش باید بیرون از این تاپیک جستجو کنی.
در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
در مورد 3Ds Max هم خوبه که کار کردی، فقط بعدا که خواستی مدلاتو برای بازی ایمپورت کنی، لازمه یه سری محدودیت ها رو رعایت کنی.
-----------------------------------
در ضمن شما اصلا اون جوابی که 3 روز پیش بهت دادم رو خوندی؟
آخه الان 5 تا پست زدی، همونا رو پرسیدی.:13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=365209&postid=4990286
فعلا بای.:8:
سلامنقل قول:
در مورد یونیتی که جناب پرنس واردترن، فقط راجع به مورد سوم تا جایی که من می دونم از عدم وجود Occlusion Culling این مشکل پیش میاد، کلا فاکتور خیلی مهمی برای یه انجینه. البته قراره توی نسخه ی سوم به یونیتی اضافه بشه.
در مورد خونه ی کامل که فبلا همین جا بحث شده، طراحی مرحله از جمله خونه ای که امکان داخل رفتن براش وجود داره باید داخل انجین طراحی بشه، این مورد چیزی نیست که یه نرم افزار مدلینگ بتونه برای بازی ار پسش بر بیاد.:13: دلایلش هم توی همین تاپیک هست.
در مورد سوالت تا جایی که من می دونم اگه از اصولش طبعیت کنی اینا که سهله،کلا هیچ مشکل بزرگی اینجا برات پیش نمیاد.نقل قول:
(بابا اینجا هم کامنت بذاری: // :27:)نقل قول:
قرار نیست کسی دو ماه برای اون کتاب صبر کنه، همین الان چندین سایت آموزش های Unreal Script دارن که خود UDN بزرگتریشونه. فقط اون کتاب که بیاد، یادگیری راحت تر میشه، نه اینکه الان نشه یاد گرفت. در ضمن از 6 ماهه پیش نصفه از کتاب به صورت رایگان موجوده، البته قبل از تغییرات نهایی.
غرض از مزاحمت این بود که می خواستی بدونی شما یه گروه هستید متشکل از...؟؟؟؟؟؟؟:18: مگه نمی دونستی؟نقل قول:
شوخی کردم:31:، شما مراحمی.
با این سوال می خوای بگی یعنی به قدرت Unreal شک داری؟:13:نقل قول:
توی ویکی پدیا یه Unreal Engine سرچ کن و باری هاشو ببین. اگه هم میگی اونا تجاریه، یه سر به Showcase سایت UDK بزن، اونجا بازی هایی که تیم های کوچیک ساختن هست برای دانلود.
در مورد Unreal Script هم نگران نباش، سینتکس همون ++C هست، به اضافه ی قابلیت هایی که یه زبون برای ساخت تخصصی بازی نیاز داره، از جمله State و Interface.
در ضمن شما هر موتور تجاری رو انتخاب کنی، تا مدتی اصلا با کدنویس کاری نداره، UDK هم از این قاعده مستثنا نیست.:5: البته نهایتا باید اسکریپتینگ هم یاد بگیری ولی فعلا Unreal Kismet بدون کد نویسی کارتو راه میندازه. اگه تاپیکو خوندی که می دونی Kismet چیه.
الان خوشحال شدی یا ناراحت؟:27: شوخی کردم:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
مسئله اون نبود، من منظورم این بود یه جوری به من بفهمونی که پستو خوندی، اوکی؟:20:
اگه هم راه کیسمت نمی خوای که 3 تا از اون 4 تا راه با اسکریپت بود، پس حله. ولی همونطور که احتمالا اونجا فهمیدی باید خیلی بیشتر با اسکریپت کار کنی تا بتونی هر چی می خوای توش پیاده کنی. مثل هر زبون تخصصی دیگه.
تا بعد.:8:
مکان AI , PLAYER ثابت و هنگامی که پلیر در محدوده Trigger قرار گرفت Enemy در مسیر path حرکت کرده (در نظر می گیریم یک در وجود داره) من آشنای زیادی با سیستم پیش فرض path finding ندارم لظفا کمی توضیح بدین.
متشکرم
آهان، پس این طورنقل قول:
خب در این صورت خیلی سادست.:5: شما از AI تا Player رو یه مسیر تو ذهنت تجسم کن، الان با توجه به مپی که داری، شروع کن به ایجاد PathNode ( هر جا می خوای کلیک راست کن، از زیر منوی Add Actor گزینه ی Add PathNode رو انتخاب کن.
باید سر هر پیچ، چند راهی، در و جاهای دیگه ای که می خوای AI دسترسی داشته باشه، یه PathNode بذاری.
در رو هم توضیح ندادی چه جور دریه و باز و بستش رو به چه شکلی پیاده کردی.:13: من فرض می کنم یه در سادست که یه Trigger براش گذاشتی، که با رفتن کاربر داخل Trigger در باز میشه. با این فرض باید ازصفحه ی Actor Classes ( از اینجا بازش کن: View->Browser Windows->Actor Classes) گزینه ی Door Marker رو انتخاب کنی(فکر کنم فرزند Navigation Path باشه).
خب الان همین طور که Door Marker سلکت هست، Actor Classes رو ببند. الان نزدیک در کلیک راست کن و Add DoorMarker Here رو انتخاب کن.
از منوی Build گزینه ی Build Paths رو بزن تا مسیرت پردازش بشه. بعد توی Perspective Viewport کلید P رو فشار بده تا مسیر ها رو بهت نشون بده(تو بعضی بیلد ها شرت کاتش کار نمی کنه، باید با منو ها بری).
حالا ببین مسیر همون چیزیه که می خوای، اگه نیست هم می تونی نود اضافه و کم کنی و هم به Properties هر کدوم از نود ها ور بری، تا بشه اون چیزی که می خوای. راستی DoorMarker هم باید Properties شو تنظیم کنی.
با این روش مشکلت حل میشه.:20: ولی یه چیزو بگم، نمی دونم آیا اون ویدئو ها رو دیدی یا نه، البته از سوالت حدس می زنم ندیدی. اگه اینطوره، دست نگه دارف اول اون دوسری ویدئو رو حداقل ببین، بعد برگرد ادامه ی کارت. بدون اونا هر روز به مشکل می خوری.
در ضمن از این به بعد سوال که می کنی، خودت یه توضیح جامع در مورد کیس خاصت بده که لازم نشه من اینقدر سوال کنم، یا مثل اون در، موردی رو فرض بگیرم.:13:
فعلا بای.:8:
اگه اینطوریه که خیلی عالیه . البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم برای همین این موضوع رو نمی دونستم. سیستم متریال و نورپردازیش واقعا عالی رودست نداره. لینک دانلود کلاس های سوم شخص یا آموزشش رو اگه بزاری ممنون می شم.نقل قول:
تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.
Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.
حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
اشکال از طراحیت بوده وقتی خونه رو می سازی یک face داره و نباید توشو خالی کنی بلکه باید extrode کنی اونم به سمت خارج خونه. باید دو فیس بسازی یکی برای داخل خونه و یکی برای بیرون. من خونه طراحی کردم و همچین مشکلی ندارم.نقل قول:
1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
در مورد اون دوستت هم از کجا به این نتیجه رسیده که به کارت گرافیک فشار می یاد.؟؟!! به هر حال هر بازی از کارت گرافیک کار می کشه و هر چی بازی سنگینتر باشه بیشتر کار می کشه . و آنریل بیشتر از همه انجین ها از گرافیک کار می کشه چون گرافیکش بالاتره و تکنیکهای زیادی رو تو رندر اجرا می کنه.
راستی بازی من موقع تیر زدن سوییچ میشه!:27:
متشکرم دوست عزیز
من یک مشکل دیگه هم داشتم اگر نیاز به تعریف کردن این باشم اگر پلیر به یک محدوده رسید یه صورت اتوماتیک یک انیمت مثلا نشستن یا پریدن از مانع به صورت اتواتیک انجام بشه و از زمان اجرا انیمت و تا پایان آن صفحه کلید غیر فعال بشه وبعد از اجرای انیمت پلیر به حالت عادی بر گرده از طریق kismet امکان داره این حالت رو پیاده کرد؟
سلام.نقل قول:
در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
پس لین که شما گفتی ایران تحریمه از چه نظر تحریم شده؟
خواهش می کنم.نقل قول:
بله ، با کسیمت میشه.
کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.
آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.
سلام، یعنی چی از چه نظر. خب ایران مدت هاس که تحریمه تجاریه.نقل قول:
اگه بخوای بازی رایگان بدی که هیچی لازم نیس، اگه هم بخوای بازی ایندی یا تجاری بدی هم دو حالت داره، یا مثل خیلی از دوستان مشکل اعتقادی با پولش نداری، که در اونصورت بازم هیچی لازم نیس. اما اگه خواستی هم تجاری باشه، هم قانونی(کپی رایت البته)، اونوقت دیگه باید براش زحمت بکشی. به عنوان مثال اینکه به عنوان یه فرد غیر ایرانی بری سراغ اپیک.
دست منو شما هم نیس، تحریم یعنی همین. عموم تولید کننده ها ازش در عذابن، حالا چه پودر لباسشویی بخواد تهیه کنه، چه بازی ویدئویی. مربوط به اپیک یا UDK هم نیس، این مشکل برای غالب انجین ها پابرجاست.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.:8: فعلا.
بله والبته بقیه قسمتهاشم مطمئنم وقتی ببینی خوشت میاد، از جمله Matinee, PhAT, Cascade و AnimTree Viewer.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش الان سیستمم مشکل داره، با یه سیستم دیگه آن میشم. بوکمارکام تو قبلی بود ولی یه موردشو یادمه.
یه آموزش داخل فروم اپیک بود از Psilocybe (یا یه همچین اسمی:31:).
بیا اصلن این لینکش:
چیزای دیگه ای هم داشتم ولی الان همینو پیدا کردم، تو همون فروم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا می کنی. این یکی یه مقدار طولانیه آموزشش، عوضش کاملتره.کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=726985&highlight=Third+Person+Game+GOW+camera
اگه هم فقط بخوای TPS باشه و GOW like واست مهم نباشه، با 3 تا کلاس میشه این کارو کرد.دو تا کلاس 5 خطی و یکی هم یه کلاس متوسط.
راستی یه نفر رو دیدم تو همون فروم که داره یه بازی استراتژی با UDK میسازه، ویدئوهاش تو یوتیوبه که خب ف.ی.ل.تره .
الان جواب اون قسمت انیمیشن رو هم تو همون تاپیک می تایپم. :8: تا بعد.
سلام به همگی
این بازیها جدید نیست ولی حالا که صحبتش شد، لازم دیدم بگم.(آقای پرنس برای شما هم باید جالب باشه)
این پست به درد دوستانی می خوره که می خوان سبک بازیشون چیزی غیر از FPS باشه.
توی بازیهایی که توی Showcase سایت UDK هست، دوتاش سورس کامل هم برای دانلود گذاشته:
1. Whizzle:
این یه بازیه Side-Scrolling هست، سبکی که برای شروع بازی سازی خیلی خوبه، با اینکه سه بعدیه.کد:http://www.udk.com/showcase-whizzle
در ضمن برای کسایی که می خوان Unreal Script یاد بگیرن، توصیه می کنم بعد از مراحل مقدماتی یاد گیری، کل سورس این بازی رو بررسی کنن.
2. Dungeon Defence:
سبک این بازی ترکیبی از RPG و Tower Defence هست، یعنی با کدش می تونین دو سبک جدید یاد بگیرین. (آقای پرنس این هم RPG که صحبتش شد) البته کلا یه RPG سبکه و همه ی امکاناتشو توش نذاشتن(به خاطر ترکیب با Tower Defence)، در ضمن می تونین از دوربینش برای بازی TPS یا سوم شخص هم استفاده کنین.کد:http://www.udk.com/showcase-dungeon-defense.html
اینم 4 نمونه از سبکهایی که می تونین غیر از FPS استفاده کنین، برین حالشو ببرین.:5:
حذف شد....................
لطف می کنید لینک آموزشی رو برای من بزاریدنقل قول:
کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.
آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.
متشکرم
سلام دوستان نمی خوام امل بازی در بیارم
ولی چون من فقط ویژوال بیسیک بلدم نمی تونم با اینا کار کنم یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید اگه نمی شه یا می شه برام اگه هست منوی فارسی این برنامه رو بذارین!
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه با اصولش پیش بری بدون پیش نیاز می تونی همه رو یاد بگیری، فقط بعدا برای Unreal Script باید اصول OOP رو بلد باشی که براش آموزش زیاد هست، حتی می تونی یه مدت با VB.Net کار کنی واسش. البته نگران نباش، حالا حالاها نباز به کد نویسی نداری.
فارسی هم دنبالش نگرد. اگه می خوای با این انجین کار کنی، فقط انگلیسی. خود ادیتور به چند زبون دیگه هم هست ولی غالب منابع انگلیسین. در ضمن برای یاد گیری UDK باید با ویدئوهاش کار کنی که اونام همه انگلیسیه.
اگه هم یه روزی بخوان زبونای دیگه رو اضافه کنن، مطمئن باش فارسی بعد زبون کشور کنگو و گینه ی بیسائو قرار می گیره:31:(یعنی تقریبا هیچ وقت)، با توجه به مشکلاتی که ایران تو دنیا داره.
برای شروع اصلا دنبال خوندن آموزشی نباش. تا یه سطحی که برسی فقط باید با ویدئوهاش آموزش ببینی و خودت در کنارش تمرین کنی.نقل قول:
در کل به انگلیسیت برس. بعد هم ویدئوها رو بگیرو شروع کن.:8: فعلا.
من فونت فارسی رو وارد می کنم ولی موقع استفاده از فونت برای نمایش پیغام ها روی صفحه نمایش به صورت مربع نمایش میده کسی می دونه مشکی من از چیه ؟
سلام.نقل قول:
فعلا UDK نصب ندارم. خودت یه نگاه به این آدرس بنداز، برای فونت های غیر استاندارد مثل Arabic یاد داده، همونو می تونی واسه فارسی استفاده کنی.
اگه هم نیاز به رنج یونیکد فارسی داشتی، یه گوگل بزن پیدا می کنی.کد:http://udn.epicgames.com/Three/ImportingFonts.html#Eastern Language Fonts (Asian and Arabic)
دوستان سلام
یه مژده بدم به کسایی که دارن Unreal Script یاد میگیرن و کسایی که تصمیم دارن بعدا برن سراغش.
جلد سوم Mastering Unreal Technology، یا همون کتاب Mastering Unreal Script یک ماه زودتر پابلیش میشه.:5: با توجه به گفته ی Amazon از امروز دقیقا 30 روز دیگه کتابه میاد:
برید حالشو ببرید.:8: تا بعد.کد:http://www.amazon.com/Mastering-Unreal-Technology-III-Introduction/dp/0672330822/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I137P7JDANWZ8T&colid=LMFWSCVENGGI
گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟نقل قول:
بله من خط پر سرعت و دانلود نا محدود دارم اگر لطف کنید لینک دانلود رو برای من بزارید البته من تمام آموزشی eat3d و 3d buzz و Gnomon رو دارم البته شاید لینک آموزشی شما رو من نداشته باشم .نقل قول:
گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟
متشکرم
نقل قول:
واسه دانلودش برو به این آدرس:
کد:http://gamersgaming.mihanblog.com
سلامنقل قول:
مطمئنی همه ی اون ویدئوهارو داری؟ شک دارم.:13:آخه یه تعدادیش به این راحتی گیر نمیاد، همش رو هم حدود 16 سری ویدئو هست، که 7 تاش مال Eat3D و 3 تاش مال 3DBuzz هست.
با این همه اگه داری اول از همه باید سری 3DBuzz: UDK و بعدش Gnomon: Intro To UDK رو ببینی. بعدش دیگه فرق نمی کنه کدومو ببینی. اگه هم داری همه رو که دیگه لینک نمی خوای.:20:
فقط ترتیبی که گفتم یادت باشه، بعد از اینا دیگه باید ببینی چی لازم داری، مثلا اگه SpeedTree یا FaceFX لازم داشتی باید بشینی پای ویدئوهای مربوط به خودش.
نقل قول:
سلام آقا کیان
خوبه که لینکشو اونجا گذاشتی ولی بالاش ننویس "تمام ویدئوها" ، اینا خیلی خوبه ولی فقط یه سری از 16 سری ویدئویه. بچه ها ممکنه سردرگم بشن اینجوری.
در ضمن اصلا تخصصی نیس، مثلا توش صحبتی از FaceFX, SpeedTree, AnimeTree و PostProcess Chains نیست. بعد از اینا باید رفت سراغ تخصصی ها. اون چیزایی که تو Gnomon هست رو هم با اینکه عمومیه ولی اینجا یه سریش رو نگفته.
کلا بهترین حالت وقتیه که اکثرشو دیده باشی. به یکیش اکتفا نکن.:5:
البته از لحاظ کیفیت هیچ کدوم، این ویدئوهای رسمی نمیشه.:8: فعلا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما و دوست یونیتی کار خودم تشکر میکنم مدتی یونیتی رو رها کردم پس در اون مورد صحبت نمی کنم
بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
4.اگه بخوام مدل اسلحه ي خودم رو بجاي اسلحه ي معمول انريل ببرم بايد چه کار کنم
5.براي ساخت reloadبراي اسلحه احتياج به برنامه نويسي داري يا از kismetانجين ميشه انجام داد
لطفا از سوال هام ناراحت نشيد چون من واقعا به بازي سازي علاقه دارم و الان که موقع امتحاناتم هستش روزي چند ساعت باهاش کار ميکنم
سلام دوست عزیز (tovamohammad)همون ویدیو های آموزشی پست دوم رو می گی؟
من می خوام واقعا این کار رو شروع کنم!یعنی یکی از حرفه هام در سال های بعد باشه!
اینگلیسیم هم خوبه ولی چون برنامه کاربردیه گفتم!(اونجوری باشه که هر املی می تونه بیاد با دو بار خرابکاری زدن دکمه ها برنامه رو یاد بگیره)
چشم دنبال فارسیش هم نمی رم!
من یه داستان باحال خیلی باحال دارم و می خوام با کمک انجمن بازیش کنم!
راستی یه چیزایی در رابطه با vb.net گفتی قضیش چی بود یعنی با اونم می شه کار کرد؟
بعد یه چیز دیگه من بدون هیچ گونه اطلاعات و سرچ کردنی اومدن سراغ این برنامه:آیا قابل اطمینان و بهترین هست؟
ممنون از همگی!راستی اگه بپذیری دوست مایی!:31:
بای!
با سلام خدمت همه دوستان
میشه تموم مپ رو تو مایا ساخت و بعدش آورد تو برنامه:34:
منظورم همون Terrain خودمون + خونه ها و ماشینا:22:
:15::15::15:
من فقط سه سوال اولت رو جواب می دم چون هنوز تجربه زیادی در رابطه با اسکریپت و کیسمت ندارم.نقل قول:
بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
1. به static mesh ها فقط می شه یک متریال داد پس از خونه uvmap بگیر و تو یک تکسچر کل خونه رو تکسچر کن و بعد خروجی بگیر. برای اینکه هنگ نکنه هم از actorx استفاده کن البته من از مایا استفاده می کنم . راه دیگه هم این که خونه رو تو چند مش بسازی در یک مش پنجره یک مش و به هر کدوم متریال جدا بدی.
2. فرمت ase فرمت استاتیک مش ها هست و برای کاراکتر ها upk
3. تو خود آموزش های سایتش طریقه ایمپورت از مکس رو یاد می ده .
سلامنقل قول:
آقای sadas پس فک می کردم تاپیکو خوندی، اگه نخوندی که همین حالا بدو برو بخون.:3:
نخیر، نمی تونی همچین کاری بکنی، فک کنم دفعه پنجمه تو این تاپیک صحبتش شده.
Terrain که حتما باید داخل UnrealEd طراحی بشه، خونه هم اگه می خوای دوربین یا کاربر برن داخلش باید همینجا طراحی کنی ولی مدلا مثل ماشین رو باید بری تو مکس و مایا، درست کن.
سلام به همگی
قبل اینکه بقیه سوالارو جواب بدم، لازم دیدم این مورد رو یه تذکری بدم.
لطفا همه بخونین که دیگه هر روز این سوال پرسیده نشه.فقط ظرف 24 ساعت گذشته 3 تا از بچه ها پرسیدن، در صورتی که قبلا 5-4 بار تو همین تاپیک بحثش شده.
سوال اینه که آیا می شه Terrain، خونه ها و کلا طراحی معماری مپ داخل نرم افزار مدلینگ(مثل مکس و مایا) طراحی بشه؟
جواب توئیتریش میشه: نه، نه، نه.:13:
هیچ وقت نباید طراحی مرحله داخل نرم افزار مدلینگ انجام بشه، به هیچ وجه. دلایلش هم زیاده، قبلا تو همین تاپیک بحثش شده، از جمله:
- عدم استفاده از Occlusion Culling
- به هم ریختن سیستم فیزیک
- انعطاف پذیری خیلی پایین
- عدم استفاده از مزایای BSP و CSG
- و مهمتر از همه Performance خیلی بد: بعضی اوقات اصلا اون مرحله قابل پابلیش نیست
- و یه چند مورد دیگه که لازم نیس بگم
کار نرم افزار مدلینگ یه چیزه، کاره نرم افزار طراحی مرحله یه چیزه دیگه. اینارو با هم قاطی نکنید.:13: نه با مکس و مایا میشه مرحله طراحی کرد، نه با UnrealEd میشه کاراکتر و ماشین درست کرد.
این دلایل مختص آنریل نیست، همه ی موتور های بدرد بخور همین خصیصه رو دارن، حالا چه بحث Unreal Editor باشه، چه Crytec Sandbox.
مثلا اگه طراحی مرحله ی Call Of Duty، Crysis یا Gears Of War داخل مکس یا مایا طراحی می شد، شما باید روی بازی دو تا چیزه دیگه هم بخرید تا بتونید بازیو برید:
1. یه دونه تسلا( تسلا یه نود گرافیکی از nVidia هست که 960 ترد اجرایی داره)
2. یه نود Xeon از اینتل
کلا باید خونه زندگیتونو می فروختید تا یه بازی بگیرید. اینام دلایل فنی قضیه. حالا دیگه خود دانید.:20:
محمد جان درست می گه هیچ موتوری پیشنهاد نمی کنه مرحله از نرم افزار های مدل سازی import بشه !
برای مثال گیم استدیو در راهنما گفته
هیچ وقت مرحله ات را از نرم افزار بارگذاری نکنید چرا که سیستم مدیریت صحنه کارنمی کنی یعنی چیزی که دیده نمیشه برای رندرش وقت صرف میشه !!!! و نکات بعدی در برخورد اشیا هست
سلام به شمانقل قول:
برای شروع بله، هموناست، از اینجا می تونی دان کنی:
اول از همه باید اینارو ببینی، بعد هم سری Gnomon: Intro To UDK . بعد اینا 14-13 سری دیگه هست که عموما تخصصی تره و هر وقت نیاز شد باید بری سراغشون. ولی اول کار حتما اون دو تا.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
اکثرش لینک دانلود پیدا نمی کنی، ولی یه سایت داره، نه همشو ولی عمومشو داره: Iran-Rose.ir. اگه هم خطت قوی نیس، از اول همه رو از این بگیر.
خوبه که انگلیسیت هم خوبه.:31:نقل قول:
VB.Net رو مثال زدم چون گفتی VB کار کردم، چند ماه دیگه لازم داری اصول شی گرایی رو یاد بگیری، گفتم می تونی از اون شروع کنی، اگه نه ربطی به UDK نداره.نقل قول:
خیلی خوبه.نقل قول:
در مورد سوال آخر هم اینجا نپرس.:13: دو روز وقت بذار تحقیق کن راجع بهش، بعد شروع کن، اگه واقعا برنامه داری چند سال باش کار کنی، حتما برات ارزش داره 2 روز وقت بزاری واسه شروع. اینجا شما فقط می تونی نظر افراد رو جویا بشی، ولی اینکه واقعا قضیه از چه قراره رو خودت باید یه زحمتی واسش بکشی.
شما لطف داری، چشم.نقل قول:
خودت تو این زمینه باید سخت تلاش کنی، در این صورت ایشالا سال دیگه(شایدم زودتر) یه بازی توپ بدی بیرون، همه انگشت یه دهن بمونن.اینجوری :18:
راستی بازیت که تموم شد شیرینی فراموش نشه.:8:تا بعد.
سلامنقل قول:
چرا کسی عصبانی بشه؟:13: فوقش جوابتو نمی دن، یه تعدادی هم ناسزا می شنوی، بعد هم بن می شی دیگه، اتفاق بدی نمی افته که. (هاهاها شوخی کردم:27:)
1 و 2. پست زیرو بخون:
حتی احتملا یه سری از مشکلاتی که داخل یونیتی پیش اومده بود واست هم، از همینه که ساختمون ها رو ایمپورت می کردی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5013219&postcount=794
UDK در حال حاضر فرمت های ASE, FBX, DAE و PSK رو ساپورت می کنه، بعضیش برا StaticMesh، بعضیش برای SkeletalMesh و بعضیش هم هردو.
بد و خوب مطرح نیس، ولی ساده ترین ها برای StaticMesh فرمت ASE و برای SkeletalMesh فرمت PSK هست. آموزش ها هم عموما رو این دوتاست.
3 و 4. کی گفته تو ویدئوها نیست؟:13: مثلا فقط توی ویدئوهای Gnomon و Geodav جواب هر دو رو پیدا می کنی.
در ضمن برای مورد 4 الان خیلی زوده.
5. راه درستش با Unreal Script هست. البته یه سری از کارای کدنویسی رو می تونی با Kismet شبیه سازی کنی، ولی باید 3-2 برابر وقت بذاری، تضمینی هم نیست هر چیزی رو بتونی در بیاری،
کلا هر کدوم برا یه کاری ساخته شده، نمی شه به حای هم استفادشون کرد، باید در کنار هم باشن.
امیدوارم جواباتو گرفته باشی.:8: فعلا.
سلام پرنس جان
خوبه اگه بیای جواب بچه ها روبدی، آخه من دیگه نمی رسم زود به زود بیام. فقط یه موردی:
دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.نقل قول:
خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.
برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:
بعد با این اوصاف اگه یه وقت مجبور بودی خونه رو بیاری تو UDK، لازم نیس پنجره یا هر چیز دیگه رو جدا ایمپورت کنی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5013219&postcount=794
بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)نقل قول:
با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم.:11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط ompc
به UDK خوش اومدی.:20:
برای شروع یه سری ویدئو هست که باید حتما حتما ببینی. آدرسش هم تو پستای قبلی هست.
اول این پستو بخون:نقل قول:
نوشته شده توسط ompc
شما که توضیح ندادی، کلا دو حالت داره:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5013219&postcount=794
1. شما فقط محیط Outdoor دانشگاه رو طراحی کردی. یعنی داخل دانشکده ها و ساختمونا طراحی نشه، فقط محیط و ساختمونها هم فقط نمای خارجی طراحی شده:
در این صورت اگه ساختمونها خیلی پر ورتکس نباشن، می تونی راحت بیاریش داخل UDK، زمین دانشگاه رو ولی باید داخل UDK طراحی کنی، مگه اینکه خیلی صافو صوف باشه.
2. شما داخل ساختمونها رو طراحی کردی. در این صورت بااون پست حتما فهمیدی که نمیشه این کارو کرد، نه تو UDK که تو هیچ موتوری.
بهترین راهش اینه که بیخیال مدل ها بشی و حداقل ساختمونها رو داخل خود UDK از اول طراحی کنی.:5:
البته یه حالت خیلی بد هنوز وجود داره که بتونی از همونا استفاده کنی، ولی در اون صورت:
اولا باید به اندازه ی وقت طراحی مجدد وقت بذاری و تغییرات بدی توش که مشکلات فیزیک و متریال رو حل کنی.
ثانیا هیچ تضمینی نیست که محصول نهایی قابل اجرا رو یه سیستم باشه.:13:
با توجه به این دو مورد، اکیدا توصیه می کنمف از همون روش اول که راه اصولیشه برو.
چشم. الان خوشحال شدی یا ناراحت؟:31:نقل قول:
نوشته شده توسط ompc
امیدوارم زیاد معطل نشده باشی.:8: فعلا بای.
درسته اشتباه از من بود.:41:نقل قول:
دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.
خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.
برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:
فکر کردم برای استاتیک مش ها یک متریال باید آورد چون مدلم که اکسپورت گرفتم به همش یک متریال داد.
خونه هم که ساختم داخلش نمی خوام برم فقط یک محیط خارجی هست .
اشتباه لپی بود. :31:نقل قول:
بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)
با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم
راست میگی سرت شلوغه منم کمکت می کنم.:10:
البته من فقط رو قسمت مدل و متریال فوکوس کردم . و لول دیزاین و کیسمت و نور و غیره رو کار نکردم هنوز.