نقل قول:
خدایا با نام تو
سلام داوود جان
ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
بازم ممنون داش.
حامد:11:
Printable View
نقل قول:
خدایا با نام تو
سلام داوود جان
ممنون داش. آره تست کردم اومد بالا. خدا رو شکر زیاد ملا خور نشده بود و با ترافیک تخمینی خودم هماهنگ بود.
بازم ممنون داش.
قربونت :40::40:نقل قول:
سلام به دوستان
كسي ADSL از مخابرات همدان گرفته؟
چه سرعتي و چه ترافيكي رو داره؟
دانلود روزانه و شبانه با چه سرعتيه؟
درضمن چرا سايت مخابرات استان اين همه به هم ريخته شده نه دقيق ترافيك مصرفي رو ميزنه، شده هفته به هفته يه هفته ترافيك مصرف ميكني آخر هفته دلشون به رحم مياد ثبتش ميكنن توي اين سايت مزخرفشون آخه اين چه مسخره بازي بابا
خدایا با نام تو
سلام
من چند سالی هست که از مخابرات سرویس میگیرم. خوبه.البته نه زیاد.ولی خب، راضیم. قیمتش از بقیه جاها خیلی به صرفه تره.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: نمايش
محتوای مخفی: نمايش
دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)نقل قول:
این هم از سیاست کثیفشونه که بعد از یک هفته یا چند ده روز یه چیزی میزنن به حساب طرف. من تا حالا با مدیر عامل امور داخلی مخابرات بابت این قضیه چند بار حرفم شده. و هر بار با یه عذر خواهی سروته قضیه رو هم آورده. ولی در کل هر جور که حساب کنی از بقیه شرکتهایی که توی همدان گردنه باز کردن و مردم رو میچاپن، به صرفه تره!!!نقل قول:
امری بود در خدمتم.
[QUOTE=NirvanaH;6330274]دوست خوب من، در حال حاضر سرعت دانلود 128کیلوبیت بالای 30، سرعت دانلود 256بالای 55، 512کیلوبیت بالای 100 و سرعت 1مگ هم بالای 160هستش. البته باید بگم که این سرعت بسته به منطقه ای که هستی ممکنه پایین تر از این ها باشه. من خودم چند منطقه از شهر همدان رو که دوستام سرویس مخابرات داشتند رو تست کردم و به سرعت ثابتی در همه جا نرسیدم. ولی یه چند وقتیه که سرعت دانلود شبانه و روزانه یکسان شده و نوسان زیادی نداره. در ضمن این رو هم بگم که مخابرات فقط پکیجهای 64-128و 256کیلوبیتش دانلود رایگان شبانه داره که از ساعت 1صبح تا 6صبح هستش. و سرعتهای بالاتر دانلود رایگان نداره(البته این آمار من مال یک ماه پیشه و شاید تا حالا همه رو رایگان کرده باشن!!!)
سلام و درود
شما خودت چه سرويسي رو از مخابرات گرفتي؟
من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
ميخواستم بدونم واسه شما هم اينجوريه ؟
چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
آخه اينم شد مملكت.....؟
ر ي د م به همشون
سلام و درودنقل قول:
شما خودت چه سرويسي رو از مخابرات گرفتي؟
من 256-3G دارم سرعت دانلود روزانم بالاي 60 اما شبانه به زور به 30 ميرسه واقعا ....ن.توش بابا اين چه وضعيت كثيفيه
ميخواستم بدونم واسه شما هم اينجوريه ؟
چندشب پيش اخبار اعلام كرد كه ايران در سرعت اينترنت توي دنيا از آخر رتبه ششم رو داره با اين حال اينه وضعيتمون نميذارن از اين سرعت مزخرفي هم كه داريم استفاده كنيم
آخه اينم شد مملكت.....؟
ر ي د م به همشون
نقل قول:
سلام
داش هر چی بگی حق داری. واقعاً باید بچیزی تو این مملکت که زیر ساخت پهنای باند نداره و دم از دولت الکترونیک میزنه. من سرعتم یه نمه نوسان داره ولی زیر 50 نمیاد. دانلود شبانم هم همینطوریه. راستی پکیج شما اعتباریی یا دائمی؟؟؟
من خير سرشون 256-3G دايمي گرفتم از اين طرح هاي پيش پرداختي نيستم روي قبض تلفن ميادنقل قول:
هر ماه 7900هزينه ADSL و 1000 آبونمان =8900 در ماه
در مورد سرعت دانلود شبانه من به زور به 30 ميرسه
لعنت به اين مخابرات
حالا شما از مخابرات گرفتي؟
چه سرعتي و چه ترافيكي داري؟
اگه از مخابرات گرفتي مطمئني كه سرعت دانلود شبانه برات يكسانه با روزانه
ميشه دقيقا بگي چنده سرعتت و چه ميزان دانلود شبانه داري؟
ممنون
اميرحسين
من 256 / 8گیگ دارم
اصاصا فکر کنم از پارس انلاین شاتل بهتر درسته پارس 200 دانلود ولی همش نوسان داره شبا هم قطعی داره ( اینارو دوستم میگه) من خودم نداشتم
شما از مخابرات سرويس گرفتي؟نقل قول:
دائمي يا پيش پرداخت؟
سرعت دانلود شبانه و روزانه شما چقدره؟
دانلود شبانه توي اين چند وقت اخير كمتر نشده(سرعتش)؟
نقل قول:
سلام امیرحسین جان
من از مخابرات سرویس 256 دارم.8گیگ دائمی. تقریبا شبانه و روزانه با هم برابره. ولی شبانه یه خورده نوسان داره که فکر میکنم ظبیعی باشه ولی زیاد نیست. سرعت هم بالای 50و دانلود هم شبی بالای 800مگابایت.
در مورد نظر داوود جان، هم باید بگم که کاملا حق با داوود.
در ضمن من در پست قبلی هم گفتم که مخابرات سرعتش در همه مناطق یکسان نیست و در بعضی از جاها به شدت سرعتش پایینه و یا به شدت هر چه تمام نوسان داره. حالا چرا اینجوریه باید از کارشناسای خبره این سازمان پرسید که هر کدوم اندازه یه بیل گیتس سواد دارند!!!!
شما هم زیاد خودتو درگیر برطف کردن این نقیصه نکن و بی خیالش شو. چون به هیچ نتیجه ای نمی رسی و هر بار با یه جواب مسخره از سر بازت میکنن. مخصوصاً با اون اوپراتور چی یایی که اشتباهی ببه جای مسئول پشتیبانی نشتند پشت این سمت!!!
من به شخصه از همه شرکتهای داخل همدان سرویس گرفتم. به مشکل بخوری مهال ممکنه کارت رو راه بندازن. مخابرات و غیر مخابرات هم نداره. همشون از یه قماشن.
سلام حامد جاننقل قول:
آخه ميدوني چيه من از وقتي اين adsl لعنتي مخابرات رو وصل كردم سرعت دانلود روزانه و شبانه تقريبا برابر و بالاي 60 بود
اما توي ماه رمضون به محض اينكه وارد تايم دانلود رايگان شبانه ميشيم سرعت دانلود زير 30 ميشه بنظرت اين چيه جريانش
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي يه سوال ديگه الان سايت مخابرات كه ميزان ترافيك مصرفي رو ميزنه براي من چند روزه كه ثابته و ترافيكي رو نشون نميده ميخواستم بدونم براي شما هم اينجوريه اگه نيست چيكار بايد بكنم؟
اين آدرسشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کد:http://80.191.233.14
سلام امیر حسین جاننقل قول:
در مورد سرعت باید بگم که یه چند وقتیه که یه نمه نوسان داره اما زیاد نیست.در ضمن باید اشاره کنم که من با افت سرعت مواجه نشدم. فقط یه نمه نوسان!!!
سایت مخابرات هم هر موقع که دلش بخواد، سایت رو به روز میکنه و به چیزی که اهمیت نمیده کاربراش هستند. من چند باری به مسئلول داخلی مخابرات و مدیر عامل امور داخلی تماس گرفتم واسه پیگیری این موضوع ولی به چیزی نرسیدم و هر با جوابهای مسخره روبرو میشدم.
ترافیک من هم چند روزه که ثابت مونده!!! شما از نرم افزار Du meter استفاده کن. خیلی به کارت میاد و میتونی ترافیکت رو مدیریت کنی تا بی خودی به آخور این دزدها پول نریزی. این هم سایت دانلود:
ینک دانلود مستقیم :کد:http://www.hageltech.com/dumeter/about
سرور Hotfile :کد:http://share724.com/Download/Internet/DU.Meter.v5.4.3387.zip
سرور Fileserve :کد:http://hotfile.com/dl/98143004/0a4506b/DU.Meter.v5.4.3387.zip.html
Size : 3.5 MBکد:http://www.fileserve.com/file/YCUNHUv/DU.Meter.v5.4.3387.zip
پسورد :حامد:11:کد:www.p30world.com
حامد جان دستت درد نکنه:40:
ای کاش در مورد این برنامه یه توضیحی میدادی طرز استفادشو بلد نیستم :11:
سلام داوود جاننقل قول:
سر چشم داش داوود. یه پست واسش با عکس میزنم.احتمالا فردا!!!
سلام حامدنقل قول:
هيچ راهي وجود نداره كه بفهمي چه ميزان از ترافيكت باقي مونده ؟
سايت كه خرابه چيكار كنم فكر كنم همين جوري به قول تو دارن ازم سگ خوري ميكنن و مياد به حسابم
نقل قول:
سلام دوست عزيز منم مشكل شمارو دارم از اول ماه رمضون سرعت شبانم اومده رو30 تا
---------- Post added at 04:12 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
نقل قول:
ممكنه بگيد شما تو كدوم منطقه هستيد و از كدوم دفتر خدمات ارتباطي سرويس گرفتين؟؟
سلام
چرا این سایت مخابرات همدان خرابه!!!!
هر وقت میزنمش میگه ترافیک باقیمانده 850 مگابایت!!!!!
بعد یه سوال سرعت دانلود شما پایین نیومده؟؟ الان دارم یه فیلم میگیرم تقریبا با سرعت 61 میگیره ولی شبا افتضاحه!!! شاید 35 تا 40 چرا!!؟؟؟
نقل قول:
خدایا با نام تو
سلام به همگی
دوست عزیز من، این امر به یک چیز بستگی داره و اون هم مشترکای زیاد ADSLمخابرات در پیش شماره شما هستش. هم چنین این امر باعث شده تا افرادی که از یک پهنای باند به صورت مشترک استفاده میکنند بیشتر از قبل بشه و پهنای باند افت پیدا کنه که این امر موقع دانلود شبانه بیشتر دیده میشه.
نقل قول:
سلام امیر حسین جان
سایت مخابرت 5روزه که دیگه آپدیت نشده. شما آخرین ترافیک باید یادتون باشه! آخرین ترافیک رو یادداشت میکنی و بقیه روزها رو خودت با کمک نرم افزار حساب میکنی و به اون چیزی که سایت آخرین بار نشون داده بود، اضافه میکنی. تنها راهش اینه که من خودمم از این روش استفاده میکنم و واسه ریز مصرف زیاد به سایت نمی رم. شما از اول تیر این روش رو پی بگیر و مطمئن باش ریز مصرفت دقیق مشخص میشه.
سلام دوستان
برای من چند روز یه مشکلی پیش اومده اونم اینه که مکررا DCمیشم یعنی چراغ DSL خاموش میشه
خواستم ببینم کسانی که از مخابرات گرفتند هم این مشکلو دارن؟
سلام داوود جاننقل قول:
این هم از مراحل کار با این نرم افزار.امیدوارم برات مفید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد دستت درد نکنه فقط من یمشکلی دارم
Option رو میزنم میگه اجازه دسترسی نداره باید حتما Administrator باشی مال من Admin
مخلصم داوود جاننقل قول:
این واسه اونه که برنامه کرک نشده و هنوز غیر فعاله. با انجام صحیح کرک باید وقتی روی Aboutکلیک کردی شکل زیر ظاهر بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبمنقل قول:
من که دچار این مشکل نشدم. برای اطمینان، کابل کشی رو چک کن.
حامد جان مال من کرک شده ولی اجازه نمیده :41:نقل قول:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
بچه ها میخوام
256/8 گیگ رو بکنم 256/ 3 گیگ باید چکار کنم دوباره کجا باید برم ؟
نقل قول:
داش داوود یه سر برو خدمات مشترکین مرکز مخابراتی منطقتون. اگه اونجا نتونن بهت میگن که بری نزدیکترین دفتر خدمات ارتباطی و در خواست پکیج جدید بدی به همین راحتی. البته باید از تاریخ اولین اتصالت 3 ماه گذشته باشه.
سلام حامد عزيزنقل قول:
ممنون از راهنماييت
اما خدا بگم چيكارشون كنه با اين وضع افتضاحه اينترنت مملكتمون
خدا لعنتشون كنه
سه ماه که بیشتر گذشتهنقل قول:
من شنیده بودم 1 ماه قطع میشه بعد اکانت جدید میزنن این حرف درسته ؟
نقل قول:
مخلصم امیر حسین جان
آقا این م م ل ک ت با این پهنای باند افتضاح بیشتر از این نمیتونه سرعت ارائه بده. واسه خاطر اینه که قانون 128 کیلوبیت رو گذاشتن!!! باید بچیزی به م م ل ک ت ی که زیر ساخت پهنای باند نداره و دم از دولت الکترونیک میزنه.
راستی، امری بود در خدمتم.
بعید میدونم این مدت طول بکشه. نهایت یک هفته نباید بیشتر طول بکشه. تازه این یک هفته هم با کلی تخفیف حساب کردم. یه تغییر پکیج روال معمولش 8 ساعت هستش که باید پورت رو تغییر بدن. البت با احتساب اینکه ایجا ایرانه، یعنی جایی که..... شایدم به یک ماه یا حتی بیشتر هم بکشه.نقل قول:
راستی تغییر پکیج واسه چی؟؟؟ تو همون سه گیگ رو مصرف کن ، پول همون سه گیگ رو ازت میگیرن نه 8گیگ رو. چون پکیجهای مخابرات بر اساس میزان مصرفه.یعنی هر چی مصرف کنی پول اونو میگیرن.
سلام حامد و دوست عزيزنقل قول:
تغيير پكيج 1 الي 2 روز كاري بيشتر زمان نميبره
در ضمن اگه طرح پيش پرداخت نباشي و از مشترك هاي دائم باشي هزينه adsl طبق تعرفه پكيج و ثابت هستش چه مصرف كني چه نكني بايد هزينه پكيج انتخابيت رو بدي
مثلا من 256-3G دارم كه با آبونمان ماهيانه 8900 مياد روي قبض بااينكه ماه پيش من 1G از ترافيكم مونده بود و مصرف نكرده بودم اما همون 8900 اومد
حامد جان من هر کاری کنم پول 8 گیگ برای من میاد :41:نقل قول:
درسته دوست عزيز منم همين رو توي پست هاي بالا متذكر شدمنقل قول:
شما تغيير پكيج بده
من اين كار رو كردم 2روز نهايتا طول ميكشه
سلام
ظاهراً این پنل قرار نیست به این زودیا آپدیت بشه. اگه تا آخرش نشه چه حالی ببریم!!!
نقل قول:
سلام حامد جون
جريان اين پنل چيه
منظورت ؟
نقل قول:
مشكل از مودم adsl نيست؟
بهتره مودمت رو چك كني
اگه نبود يا از مخابرات منطقه شماست يا اينكه كابل برق از كنار سيم تلفن داخل منزل عبور داده شده سيم كشي چك بشه بد نيست
نقل قول:
سلام داش
پنل هنوزم که هنوزه آپدیت نشده!!! اگه همین جوری بمونه(که بعید میدونم)آخرین روز از ماه، هر چی میخوای دانلود میکنی و روز بعد همه چی صفر میشه!!! البته دفعه قبل هم اینجوری شد و مخابرات روز آخر پنل رو آپدیت کرد تا این بلا سرش نیاد:2:
سلام حامد جوننقل قول:
اگه آپديت نشه،يعني روز آخر هرچي دانلود كني رايگان؟سر حسابت به عنوان ترافيك مازاد حسابش نميكنن؟
راستي حامد جون من كلا امروز سرعت adsl پايين بود همين سايت رو 1 دقيقه طول ميكشه تا باز كنه
واسه تو هم همينجوريه؟
نقل قول:
دوست عزيز داوود حان سلام
اين نوساني كه ميگي در چه حده ؟قابل قبوله؟