سلام دوستام من لب تاپ dell inspiron 5010 دارم با رم 4 و core i5 میشه روش مک نصب کنم
Printable View
سلام دوستام من لب تاپ dell inspiron 5010 دارم با رم 4 و core i5 میشه روش مک نصب کنم
سلام
اگه سؤالم تکراریه ببخشید چون این بحث نزدیکه 80 صفحه هستش نمیتونم همش رو بخونم
من مک نصب شده رو vmware رو دارم اما اجرا نمیشه
این ارور رو میده:
Mac OS X is not supported with software virtualization
حالت virtualization مادر بورد هم فعال کردم اما باز هم نشد.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من لپ تاپ dell studio 1558 دارم
وقتی دی وی دی رو میزارم و بوتش رو بالا میارم یه لحظه یه صفحه میاد که ارم اپل توشه بعد سریع ریست میشه
بعد تو یکسری سایتا خوندم که قبلش نصب اینو بنویسم درست میشه
busratio=12
اما وقتی اینو مینویسم و بعد اینتر رو میزنم میره تو همون صفحه که ارم اپل توشه و همونجا گیر میکنه و هیچ عملی انجام نمیده و باید لپ تاپ رو خاموش کنم تا اون صفحه بره
من میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که این مک رو لپ تاپم نصب بشه
خیلی بهش نیاز دارم
بودجه هم ندارم مک بوک بخرم
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام با vmware مک نصب کنم
ولی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم مشخصات cpu
من لپ تاپ asus n61jq دارم تمام کارا رو هم کردم اما نصب نمیشه.
وقتی dvd رو میذارم f8 میزنم بعد iAtkos رو انتخاب میکنم تو صفحه اپل گیر میکنه واسه load کردن یعنی همون اول نصب گیر میکنه.
چیکار کنم؟؟؟؟
بابا یکی جواب بده خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
دقيق مي گي چي کار ميکني؟؟
CPUs=1 busratio=20
رو زدي؟؟
شما با اول از همه با سوییچ -v بزن ببین دقیقا چه مشکلی داره.که بشه بهتر راهنمایی کرد.من خودم رو لپ تاپم که dell 1564 هست کامل نصبش کردم.نقل قول:
این تاپیک قبلا در انجمن لپ تاپ بود و یک نسخه هم به اینجا منتقل شد. راه های جدیدتری هم وجود داره که قرار خواهیم داد.
من میزنم نصب یخورده نوشته ها میاد و میرن
بعد همینجا میمونه »
با سلام خدمت اساتید محترم.
من هکینتاش iATKOS S3 دارم که تو کامپیوتر خونه okeye فقط مشکل من تو لپ تاپم هست که برام لپ تاپ مهم تره.
خوب مشکل: همون اولش وقتی که می خاد آرم apple بیاد و لود شه یهeror میده و صفحه خاکستری میشه و میگه دکمه پاور رو نگه دارید تا لپتاپ خاموش بشه و بعد دوباره روشن کنید...... مشکل از چیه؟
البته بگم من هنوز نصب نکردم و تازه می خام نصب کنم.
راستی لپ تاپم هم hp dv6-2170 هست با مشخصات زیر:
cpu : i7 - 720qm
ram 4 ddr3
graphic : gforce nvidia gt230m
یعنی کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
آقا من تو نصب مشکل دارم
اونجا که باید ulitiy رو انتخاب کنیم
تاچ پد که کار نمی کنه
موس اوردم با USB وصل کردم اونم اصلا کلیک راست و چپ کار نمی کنه!!!
Dell inspiron 5110
سلام دوستان اون مشکل رو با iboot حلش کردم حالا میره یکم جلوتر تو لودینگ گیر مکنه.
ائن مشکل هم حل شد... حالا توcustumaiz ..... این هم مشخصات لبتابم کمکم کنید
cpu=i7 720 qm
ram= 4 ddr3
graphic = gforce nvidia gt230m
hard 640
laptop hp dv6-2170ee
آقا چراما هرچی مشکلمونو میگیم کسی نمیتونه حل کنه ؟ گفتم توی این فروم هم مطرح کنم شاید فرجی بشه . اجازه بدین یکبار از اول مشکلمو بگم . من وقتی dvd هکینتاش رو میذارم بدون کمک هیچ برنامه ای بوت میشه تا جایی که روی آرم اپل گیر میکنه ودیگه عکس العملی نشون نمیده ورژن 10.7.2 iatkos l2 . نمیدونم مشکل از چیه ضمنا" تنظیمات بایوس هم روی ahci هستش .
مشخصات سیستم هم اینه :
cpu= intel mobile cor 2 duo t9550 2.66 ghz
motherboard= dell inc 0t808j
memory= 4 gb
graphics= eforce 9300m gs
یعنی کسی نبود به ما کمک کنه مشکلمون حل شه :19:
من میخوام iATKOS L2 که در واقع Mac OS X Lion 10.7.2 (Build 11C74) هست رو رو پی سی نصب کنم. یه چیزی که باعث شد دست نگه دارم اینه که تو بخش موارد مورد نیاز سخت افزاریش نوشته:
– Intel Core CPU
منظورش دقیقاً چیه؟ یکم گیج شدم. CPU باید از مدل های کور 2 یا کور 2 دو و ... باشه یا منظورش اینه که CPU از نوع اینتل باشه.
CPU سیستم من پنتیوم 4 2.8 گیگاهرتز فول کش هست.
ویرایش: اره انگار باید یکی از پردازش گرهای کور 2، کور 2 دو یا + باشه :(
خوب کدوم یکی از iATKOS با سیستم من سازگاره؟
مین بورد : سولتک
پردازشگر: پنتیوم 4 که 2.8 فوله.
1 گیگ رم
هاردم sata2 هست.
کارت گرافیک هم nvidia geforce 5200 128 mb هست (:31:)
دوست دارم مک رو امتحان کنم.
من هم خیلی دوست دارم مک رو نصب کنم و از لحاظ سخت افزار اصلا مشکلی ندارم. مشکل من اینه که کسی اصلا به این تاپیک سر نمیزنه که بخواد کمک کنه، واسه همین اصلا درخواست کمک نکردم :41:نقل قول:
(راستی عجب سیستم توپی داری شما :31: پنتیوم 4 فول کش و کارت گرافیک geforce fx 5200 :31: یاد جوونیام افتادم :31: )
بله مثل اینکه این تاپیک مترود و متروک هستش :41:
با سلام.نقل قول:
این طوری نیست رفتن استقبال عید نوروز....:10:
سال 91 مبارک
سلام دوستان
من Mac OS 10.7.3 رو برای PC از سایت --------- دانلود کردم
تا یه جایی میرم ولی به مشکل میخورم . از ارم اپل میگزرم و به قسمت Disk Utility میرم
پارتیژن بندی هم میکنم ( طبق اموزش ) و دوباره برمیگردم که ادامه نصب رو برم نمیره عکس رو میزارم تا بیشتر متوجه بشید
برای ادامه نصب من باید گزینه Reinstall Mac OS X رو Continue بزنم برم جلو ولی هیچ اتفاقی رخ نمیده گیر کردم بد
در ضمن من هارد رو هم به صورت AHCI در اورده ام
سلام دوستان
عزیزان من فوری به یک سیستم عامل مکینتاش محتاجم. میخام با vmware یک مک -- شده روی لپتاپم(مشخصات پایین نوشته) بریزم.
کدوم ورژن و از کجا دانلود کنم که بی دردسر نصب شه.؟
واقعا ممنونم از دوستانی که کمکم کنند.:11:
با سلام.نقل قول:
من هم سیستم عامل مک لازم دارم.
لطفا لینک دانلود رو بزارید تا روی لپ تاپ نصب کنیم..
با سپاس
نقل قول:با سلامنقل قول:
دوستان من این فایل رو که در همچین راهنمایی بود مستقیم کردم و دانلود هم کردم اما نصبش نکرم حجمش زیاد هست با مسئولیت خودتون خواستین دانلود کنید ( اگه نصب نشد دیگه ما تقصیری نداریم ) راهنماش هم در شماره 424 هفته نامه عصر ارتباط هست دوستان میتونن استفاده کنن
سه پارت 950 مگ و یک پارت 936 مگ
کد:http://www.sharebees.com/zy7yv0xbo942.html
کد:http://www.sharebees.com/y4wjmynttxtl.html
کد:http://www.sharebees.com/2erij34m5uhl.html
البته این لینکها شاید از کار بیفته چون من خیلی وقته دانلود کردم و احتمالا پاک بشنکد:http://www.sharebees.com/j9qyzajci4gz.html
دوست عزیز بقیه صفحات این مجله را بگذارید.نقل قول:
من دو بار دانلود کردم اما vmware من نصب نمیکنه! شاید نیاز به تنظیماتی داخل vmware داره.
سلام.نقل قول:
آموزش کامل نصب مکینتاش lion در vmware (مجله عصر ارتباط) :
(pdf)
فایل هایی که داخل مجله لینکشون هست رو تست کردم و به راحتی مکینتاش نصب شد.کد:http://www.rodfile.com/41l1s36rxnkn/vmware_mac.rar.html
پیشنهاد من اینه که مکینتاش vmware رو نصب نکنید.اصلا روون نیست و نمی شه باهاش کار کرد.
بله من هم نصب کردم نسخه vmware عصر ارتباط رو خیلی کنده!
کلا VM ها هیچ وقت برای محیط گرافیکی بهینه نشدن و هیچ VM ای هم برای OS X بهینه نمیشه (چون ارزش مالی نداره همچین کاری و غیر قانونی هم هست).نقل قول:
روی لپتاپ من نصب میشه؟؟ من شدیدا به مکینتاش احتیاج دارم.نقل قول:
من این نسخه را دانلود کردم: Mac_OSX_Snow_Leopard_10.6.6_VMware
اما هنگام نصب میگه سخت افزار مشکل داره!!؟؟
آیا راه حلی داره؟؟
سلا
توی پستهای اول این لینکها از بین رفته اند.و چون برای آموزش ضروری هستند لطفا ویرایش نمایید:
در پست اول:
نقل قول:
دانلود كامل همین مقاله با فرمت PDF از سایت تخصصی فول نت:
و در پست دوم،سطرهای پایانی،عکس مورد نظر موجود نیست.نقل قول:
http://fullnet.ir/?p=81
نقل قول:
طبق شكل تنظیم و روی Add entery كلیك كنید. حال Save كنید و خارج شوید. نام را هر چیزی كه دلخواه هست می توانید بگذارید.
ســـــــــــلام علیکم
دوستان یه نسخه از lione ّرای نصب کنار ویندوز 7 و همزمان در لپتاب لینک بدند ممنون میشم
یا لاقل بگن کدوم نسخه رو استفاده کنیم
+ با استفاده از چه نرم افزاری همزمان هر 2 سیستم عامل رو داسته باشیم
NoteBook : N61JQ
مــمـــنـــــــــــــــــ ــــــون
آقا دستم یه دامنتون،
من ااسنو لئوپارد vwware10.6.8 روی سیستم نصب کردم(32 بیت).
تنها مشکلم اینه که گرافیک و صدا رو نمیشناسه.
منم میخوام نرم افزار فاینال کات پرو رو نصب کنم میگه چون گرافیک نداری نمیشه.
هرجا هم میگرم پیداش نمیکنم. صدا رو هم که یه نسخه پیدا کردم اما جواب نمیده.
تورو خدا اگه میشه یه کمکی به ما بکنید.ممنونتون میشم.
mainboard:p8p67 b3
cpu ci7
vga: geforce 550 ti (ven_10de&dev1244
audio: realtek ven_10ec&dev_0892
سلام اقا من یه مشکل دارم این که وقتی میاد تو بوت و میزنم برا نصب ریست میکنه من خیلی لازم دارم میتونم یه کاریش بکنم ؟ با اینکه DVD مال سی پی یو AMD زده ساپورت میکنه مرسی
منم همین مشگل رو دارم وقتی enter میزنم ریست میکنه در ضمن cpu من اینتل هستش ( f8 رو هم میزم و v- رو هم می نویسم ولی باز هم ریست میکنه )نقل قول:
چکار کنممممم :19::19::19::19:
سلام.
من مطالب زیادی راجع به Mac os X خوندم و تئوری خیلی چیزا میدونم ولی عملی هیچ تجربه ای ندارم و چند صفحه قبل خودم هم سئوال های ابتدایی پرسیده بودم ولی چون بعدش یکم تو سایت اصلی iAtkOS چرخیدم باید بگم که حد اقل نسخۀ L2 که برابر با همون 10.7 میشه که همون Lion هیچ نسخه ای نداره که از AMD پشتیبانی کنه. تو همون سایت توضیح داده که یه بابایی رفته تمام دامنه ها با نام iAtkOS رو خریده و ادعا کرده که نسخۀ AMD ساپورت رو ایجاد کرده که گفتن دروغه. خیلی ها هم درخواست ایجاد نسخۀ قابل نسب روی AMD رو داشتن. تو سایت اصلی آدرس های سایت ها و وبلاگ های کلاهبردار رو زده و آدرس های واقعی رو هم زده.
احتمال داره شما یکی از اون انتشار های نامناسب رو پیدا کرده باشین با توجه به اینکه گفتین روی DVD یش نوشته ...
خیلی ممنون از لطف شما من مک بوک پرو دارم این تاپیک خیلی عالیه البته مک از همه عالی تر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگامی که کامپیوترتان را آماده کردید (از لحاظ سخت افزاری)، نیازمند تعداد زیادی دانلود از بخش دانلود های وب سایت tonymacx86 خواهید بود. برای دسترسی به فایلهای دانلودی، ابتدا باید ثبت نام کنید، که ایده ی خوبی است چون ممکن است نیاز به ارسال مطلب در انجمن ها هنگامی که نیاز به کمک دارید داشته باشید. پس از ثبت نام، این فایل ها را دانلود نمایید:
۱-iBoot
۲- iBoot Legacy (جایگزین، اگر iBoot برای CPU شما کار نمی کند)
۳- MultiBeast
iBoot، همانطور که قبلا شرح داده شد،..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ميخوام رو لپتاپ سونى iATKOS L2 10.7 نصب كنم ولى نميتونم
وقتى ميخواد شروع كنه همون اول روى لوگو اپل گير ميكنه
از -v و busratio=18 هم استفاده كردم
مياد تا PCI configuration begin ميمونه ديگه هيچ تغييرى نميكنه
ممنون ميشم كمكم كنيد
مدل لپتاپ VPCF113FX
Sent from my iPod touch using Tapatalk