بهترین سیستم عامل همون سیستم پیشفرضه، ممکنه با امکانات سخت افزاریش همخوانی نداشته باشه
Printable View
بهترین سیستم عامل همون سیستم پیشفرضه، ممکنه با امکانات سخت افزاریش همخوانی نداشته باشه
دست گلت درد نکنه خیلی بدرد خورد.messaging سامسونگ جدا از سرعت پایین سراسر باگ بودنقل قول:
موقعی که سوال کردی من فک کردم این گزینه رو قبلا امتحان کرده باشی چون خدایی خیلی تابلو بود :دینقل قول:
دوستان یه فکری به حال فونت اپرا مینی نمیشه کرد؟البته ورژن 5 ویندوز موبایلش هنوز بتاست و به احتمال زیاد توی ورژن تکمیلیش حل بشه
سلام.نقل قول:
اگر فونت فارسی سوا سواست یا برعکسه شما اینو تست کن ببین جواب میده یا نه رو اپرا تو گوشیهای دیگه جواب میده.برو به فولدر Application سپس فولدر اپرا رو انتخاب کن وقتی بازش کردی یه فایل هست بنام encoding اونو Rename کن مثلا" بزار Encoding1 اگر جواب داد همینجا اعلام کن که دوستای دیگه هم بتونن رو گوشیشون استفاده کنن.:11:
لاست سنسور شتتابسنجی و حرکتی داره؟
دوستان امکانش هست ادرس جایی که تبدیل usb به فیش هندس فری رو میفروشه بدین؟
قیمتش چند بود؟
فقط یه نوع هست؟
سلامنقل قول:
چطوری؟
متاسفانه توی اپرا مینی همچین فایلی من ندیدم.شاید توی ورژن غیر مینی وجود داشته باشه.
به هر حال هر کدوم از دوستان راه حلی فهمید به بقیه هم خبر بده
زیر زمین علائدین. من یه نوع دیدم.12 تومننقل قول:
من از این دست فروشها یک فیش که به گوشی میخورد خریدم 1000 تومان و یک شارژر فندکی ولی مشکل اینه که نمیدونم برای هندفری هست یا رابطه شارژر .نقل قول:
فعلا امکانات کمه ولی دارم سعی میکنم ببینم چی میشه .( با شارژر که جواب نداد ، یعنی اول 0.5 ثانیه شارژ کرد ولی بعدش چراغ قرمزش روشن ماند و با ریست خاموش شد ) .
12 هزار تومان خیلی زیاده :41:
نقل قول:
اپرا مینی با اپرا موبایل فرق میکنه ، اپرا مینی که به صورت جاوا هست با ورژن 4.2 روی این گوشی جواب میده و مشکلی از نظر فونت نداره ، اما اپرا موبایل که پیش فرضه گوشی هست فونتش مشکل داره که اون دوستمون منظورش اپرا موبایل خود گوشی بود .
پیشنهاد من اینه که از اپرا مینی ورژن 4.2 استفاده کنی که بصورت جاواست ، بصورت لمسی هم هست ، از بقیه هم بهتره ، هیچ مشکلی هم نداره .... بگردی پیدا میکنی ... پیدا نکردی بگو همینجا بزارم :20:
نه داداشم اشتب نکننقل قول:
اپرا مینی ویندوز موبایل جاوا نیست بلکه فرمتش cab هست.اپرای خود این گوشی هم مالی نیست.البته میتونید اپرا موبایل 10 و از خود سایت اپرا دانلود کنید و بریزید روی گوشیتون هیچ مشکلی هم با فونت فارسی نداره مرورگر خوبی هم هست.من همون روزهای اول روی گوشیم نصبش کردم.
ولی مینی یه چیز دیگست.اگر بخوام جاواشو بنصبم که همون ورژن پنجشو نصب میکنم چرا 4.2 رو نصب کنم؟البته دروغ بهت نگفته باشم ورژن 5 جاواشو چند روزیه نصب کردم.تاچش با این گوشی مشکل داره.صفحه رو هم که نمیتونه فول اسکرین کنه در کل مالی نیست و نمیشه باهاش وبگردی کرد
به امید روزی که اپرا مینی ورژن مخصوص وین موبایلش مشکلش با فونت فارسی حل بشه :20:
آمین ....نقل قول:
آره راست میگی انگار من قاطی کردم .... :34:
در هر صورت ممنون تذکردادی . :15:
بهترین فارسی ساز برای این گوشی چیه و اس ام اس های فارسی را درست و از راست به چپ نشون میده ؟؟؟
و اگه ممکنه بهترین سایت خارجی و بهترین سایت ایرانی را برای نرم افزارهای این گوشی بگید
ممنون از همگی
بهترین فارسی ساز Mobidiv 454
کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که قبل از دریافت فایل از طریق بلوتوث ازمون تایید بخواد که حد اقل بفهمیم کی داره برامون فایل میفرسته؟
یه مشکل جالب ، من تو تنظیمات بلوتوث Shared folder رو عوض می کنم و رو Storage card میذارم،ولی باز بلوتوث که می گیرم توی My dacument ذخیره میشه؟!(البته فکر کنم از جای دیگه ای باید عوض بشه و Shared folder ربطی به محل ذخیره بلوتوث نداشته باشه،نه؟)
راهنمایی می کنین؟
سلام
کسی می تونه به من جواب بده که آیا این گوشی فایل های تصویری با پسوند .3gp رو پخش می کنه یا نه؟
اگه جواب منو سریع بدید ممنون می شم آخه شاید تا چند روز دیگه بخرم اگه کسی نظری یا پیشنهادی در این مورد داره بده ممنون میشم
با تشکر
سلام
همین امشب (89/4/24) رفتم نمایندگی مایکروتل ساری قیمت کردن قیمت 300000 تومان رو داد یه ذره گرون نمی گه؟
تو سایتقیمتش 285000 تومنه؟کد:www.gsm.ir
به نظر دوستان بیام تهران بگیرم؟
لطفا نظر بدید
با تشکر
سلام.
دوستانی که مشکل در دریافت - محل ذخیره - تایید جهت دریافت ، آن دارند از برنامه Unique Bluetooth استفاده کنند که هم فارسی هست و هم روی اومنیا لایت کاملا جواب داده .
من خودم با چند تای دیگه کار کرده ام ولی باگ داشتند .
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
مگه گوشی ای هم هست که پخش نکنه ؟نقل قول:
تازه برنامه نصب کنی جز دی وی دی تمام فرمتها رو هم پخش میکنه .
خودش به همین فرمت فیلم ذخیره میکنه .
به عنوان تذکر هم بگم که روی دوربینش (توی نور مهتابی اتاق ) زیاد حساب نکن .شاید برای همین هم قیمتش پایینه .
ولی از جهت برنامه های متنوع و کاربردی ، زیادی هم خوبه ( حداقل برای من که این طوری بوده ) .
نقل قول:
سلام.
درست متوجه شدید اون Share Folder ربطی به محل ذخیره فایلها نداره و واسه به اشتراک گذاشتن اطلاعاته.به اینصورت که شما یک دیوایس رو Add میکنی و یک Share Folder براش تعریف میکنی طرف مقابل میتونه و اجازه داره تمام فایلهای موجود تو اون فولدر رو از گوشی شما بدون اجازه خواستن از شما دریافت کنه.(حواست رو تو این مورد خیلی جمع کن با هر کسی گوشیت رو Share نکنی:31:).
اما واسه تغییر مکان ذخیره فایلهای دریافتی بلوتوث میتونی از برنامه OBEX Inbox استفاده کنی یا اون برنامه ای که دوستمون معرفی کردن(البته من اون برنامه رو نمیشناسم و باهاش کار نکردم.):11:
با سلام خدمت دوستان
من این گوشی رو یک هفته نشده خریدم ولی باطریش از حدود 60درصد به آخر سریعتر خالی میشه و تا همین مقدار سریع شارژ میشه یعنی کلاً 30 - 40 درصد بیشتر کار نمیکنه و بقیش یک روزه خالی میشه.
من با گارانتی اصلی پارس مایکروتل خریدم که حرفی توش نباشه مثل اینکه بدتره کسی به این مشکل بر نخورده؟
من این برنامه رو نصب کردم،رو سایت ir-tci.ir خوندم باید این مراحل رو برم:نقل قول:
1-ابتدا گوشی را از طریق Active Sync به سیستم متصل نماييد.
2-سپس به قسمت My Windows Mobile-Based Device برويد.
3-بر روی Windows کلیک کنید.
4-بر روی کیبورد کامپیوتر عبارت O را فشار دهید این را چندبار ادامه دهید تا به عبارت (فایل) obexinbxex.cpl برسید سپس بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Create ShortCut را بزنید.
5-حال این به آخر این صفحه بروید تا ShortCut obexinbxex.cpl را مشاهده کنید.
6-آنرا به ObexInBox (دقیقا به همین شکل) تغییر دهید و سپس آن را Cut کرده و به Windows\StartMenu\Program\ Paste کنید .
7-کار تمام شد برید توی برنامه و مسیر را به My Storage تغییر بدهید.
البته براي دوستان در ضميمه فايل تغيير داده شده آماده موجود هست فقط به Windows\StartMenu\Program\ انتقال دهيد
ولی از قسمت 1 (!) به بعد اصلا نفهمیدم منظورش چیه!و اینکه بعد این مراحل چکار باید بکنم؟!
این مشکله همه هست . یادمه وقتی k750 داشتم یک ساعت نمیگذشت که شارژ اش از 100 میرسید به 70 ولی 4 روز طول میکشید تا شارژ اش برسه به 10 .نقل قول:
این گوشی برعکسه ، سه ساعت فیلم میبینی میره روی 70 و تا 60 دوام میاره ولی از 50 به بعد دیگه باید دنبال شارژر بدویی .
اقا این مشکل واقعا اعصاب من رو خراب کرده
اصلا هیچ بلوتوثی رو بعضی وقتا نمیشناسه کاملا عشقی کار میکنه
40 بار سرچ کردم n73 رو شناخت تازه بعد اد کردنم وقتی خواستم فایل بفرستم دوباره سرچ کردم نشناخت
نقل قول:
سلام من امروز یه سرچ کوچیک کردم این دو تا سایت رو دیدم که به نظرم دومیش بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امروز داشتم به این فکر می کردم که بعد از اینکه این گوشی رو گرفتم یه مودم وایرلس هم بگیرم با wifi گوشی برم تو اینترنت از دست هزینه های اینترنت سیم کارتم راهت بشم
تا حالا کسی این کارو انجام داده؟
نظر دوستان چیه؟
نقل قول:
سلام.
نه اقا این همه کار نیاز نداره شما این فایل Cab رو دانلود کن و نصب کن رو گوشی شورتکات برنامه میره تو قسمت ستینگ قسمت کانکشن از اونجا تنظیم کن.:11:
[PHP]http://www.4shared.com/file/sQmKG57w/hc4_inbox_signed__Change_Bluet.html[/PHP]
سلام دوستان
عذر مي خوام من تقريبا همه اين تاپيك رو خوندم ولي جايي جواب مشكلم رو پيدا نكردم :
من براي اتصال به كامپيوتر از طريق USB و با ActiveSync مشكل دارم. Connect نمي شه و خيلي باهاش سر و كله زدم ولي نشد. بعد از كلي كلنجار تونستم رم داخل گوشي رو بشناسونم به كامپيوتر و روش آهنگ و نرم افزار بريزم ولي باز هم ActiveSync متصل نيست و نمي شه با PC Studioخود سامسونگ كار كرد . لطفا راهنمايي نماييد يا لينكي جهت توضيح بگذاريد. ممنون
این هم برنامه unique bluetooth که دوست خوبمون mohammad_77 معرفی کرد
از نقاط ضعفش هم اینه که نمیتونه از پاکت پی سی فایل دریافت کنهکد:http://www.4shared.com/file/149463970/94b84a6a/Unique_Bluetooth.html
سلام.
من به یک مشکلی برخورد کرده ام که ظاهرا داره جدی میشه .
من چندین بار تنظیمات ایمیل انجام داده ام ولی پس از مدتی تنظیمات میره و وقتی وارد قسمت ایمیل میشوم اکانتم وجود نداره .
جالب هم اینه که وقتی میخواهم با همان نام قبلی بسازم . میگه که شما دارید از این نام استفاده میکنید و باید از نام دیگری استفاده کنید . کسی تا به حال به چنین مشکلی برخورده است یا نه ؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم :41:
منم این مشکل جدیدن پیدا کردم. واسه همین 2 هفتس که گوشیمو وصل نکردم:13: میشه مموری شناسوند ولی activesync کار نمیکنه. هنوزم وقت نکردم باهاش سر و کله بزنم ببینم گیرش از کجاست که الکی خودش خراب شد!نقل قول:
من ميخواتم اين گوشي ور بخرم لطفا ؛ لطفا همه ناقط ضعف و قوتش رو در يك پست جاي بدين :31:
با تشكر و با آرزوي موفقيت براي تيم مورد علاقتون :11:
با سلام
همین دیشب یکیشو خریدم 290000 تومان تا حالا که کار کردم عالیه
اما باید به چند نکته توجه کنید
1 چون سوکت شارژ و هندزفری یکیه موقع شارژ نمی تونی با هندزفری آهنگ گوش کنی
2 هنوز روش نرم افزار فونت فارسی نریختم یعنی خودش نداره باید از فروشنده بخوای برات نصب کنه به من گفت شنبه بیا
3 گوشی عالیه
البته با این قیمت
اگه خریدی حتما بذار 12 ساعت تو شارژ باشه
همه امکاناتش رو چک کن
دقت کن گارانتی گوشی از زمان وارد شدن به ایران 1 ساله
پس اگه گوشی 5 ماه تو مغازه فروشنده باشه فقط 7 ماه به شما گارانتی تعلق می گیره
موفق یاشید
بای
خودت میتونی نصب کنی.. اون 12 ساعت تو شارژگذاشتن هم هیچ لزومی نداره.. کلا هرچی بیشتر از نیاز گوشیت تو شارژ باشه واسه گوشی مضرهنقل قول:
:11:
سلام دوست عزیز
من بعد از 48 ساعت کار کردن مداوم با این گوشی به این نتایج رسیدم:
به هیچ عنوان این گوشی به درد نمی خوره چون::5:
1باتریش با 10 ساعت کار مداوم هم تموم نمیشه!
آخه چه معنی داره که باتری گوشی این همه شارژ نگه داره
2با تمام آیکن های صفحه اش می تونی بدون نیاز به قلم کار کنی البته قلق داره که اونم دستت می آد
3صدای موسیقی در هندز فریش عالیه آخه معنی نداره که پاکت پی سی همچین صدایی داشته باشه
4سرعت باز کردن صفحه زیاده (برای باز کردن یه فایل word تو کامپیوتر باید دوبرابر این گوشی وقت صرف کنی)
5شما با خرید این گوشی باعث بی کار شدن کارگران شرکت های رقیب می شید:41:
6قابلیت پیدا کردن گوشی های دیگه برای بلوتوثش زیاده
7در مکالمات کیفیت صدای خوبی داره
8کیفیت صدای بلندگوش در حد n70 که برادرم داره (البته این قابلیت بیشتر به درد افراد جوادی می خوره می خوان تو خیابون به همه نشون بدن ما هم گوشی داریم)
و ...........................
اما یفیت دوربینش نه قویه نه ضعیف
همون طور که قبلا هم دوستان گفتن کیفیت صفحه نمایشش تو نور مستقیم خورشید کم می شه و فقط خودت میتونی با ور رفتن باهاش اونو بخونی
از ما گفتن خواستی بخر نخواستی نخر
موفق باشید
سلام
می خواستم بپرسم که من وقتی بلوتوث گوشی رو روشن می کنم هنگام دریافت فایل از دیگران هیچ تاییدیه ای از من نمی خواد و فقط یه پیغام میده که یه فایل در حال دریافته و اگه بخوام اونو لغو کنم
حالا چجوری می تونم تنظیماتش رو عوض کنم تا قبل از دریافت فتییل از من تاییده بخواد و در صورت عدم تایید من اقدام به دریافت فایل نکنه
با تشکر
با حال بودنقل قول:
راستی من framework3.7روش نصب کردم به نقل از آسان دانلود واسه اجرای بهتر بازی ها و برنامه هاست واسه دیکشنری هم persian suite2008رو نصب کردم واقعا دیکشنریش عالیه و برای جی پی اس هم oziexplorer رو نصب کردم اونم سرعت وصل شدنش عالیه فقط یه مشکل هست من وقتی میخوام عکس بزارم واسه پس زمینه بعد از انتخاب set as wallpaperرو عکس زوم میکنه اگه نخوام زوم کنه کی رو باید ببینم اخه وقتی هم زوم میکنه یکم کیفیت عکس میاد پایین
من تا حالا مورد پیش نیومده بود MMS رو امتحان کنم،دیروز دو سه تا فرستادم،ولی مث اینکه send نشد.پیغام delivered هم نداد.اونور هم رفیقم چیزی نگرفته بود.تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
دوستان کسی راهی بلده که بشه عکس و به صورت فول اسکرین روی صفحه ی این گوشی گذاشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با شتاب سنج گوشیم مشکل دارم.کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
teeter نصب کردم کار نکرد!! یه بازی شتاب سنج بهم بگید نصب کنم ببینم چه جوریه؟؟؟؟؟
کمممممممممککککککککککک
دوست گلم میشه برنامه های خوب رو همگی واسم اپ کنی؟اگر زحمتی ناشه:46::11:نقل قول: