این گوشی خداییش همه چی داره بجز cpu درست حسابی...که زیاد به کار من نمیاد.
فقط اگه قیمتش بیاد زیر 320-310 دیگه.....:27:
Printable View
این گوشی خداییش همه چی داره بجز cpu درست حسابی...که زیاد به کار من نمیاد.
فقط اگه قیمتش بیاد زیر 320-310 دیگه.....:27:
با سلام 3gP سبک تر هست و مثلآ یک کلیپ 2 مگابایتی 3gp با فرمت mp4 میشه 40 مگابایت کیفیت عالی و لذت بخش میشه ولی حجم زیاد میگیره .:11:نقل قول:
و اینجا هر تمی خواستی واسه گوشیت هست و تمامی گوشی های دنیا این لینک واسه X6.16GB هست .
اینجا هر بازی خواستی واسه گوشیت هست و تمامی گوشی های دنیا این لینک واسه X6.16GB هست .کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-16gb-themes_2768/1/?kw=Christmas&ff=on
:8::40::8::40::8::40::8::40::8::40:کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-16gb-java-softwares_2768/1/
کسی تم فابریک و اصل قرمز رنگ ایکس 6 مدل 32 گیگ قرمز مشکی رو داره برام بزاره!!!!!نقل قول:
منظورت این هست داداش جاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1326329/
دیگه اونوقت آخر ضایع بازی خواهد بود. بهت بگم که گرون تر هم شده:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
نقل قول:
اگه یوخدا بنگری آرم IR-TCI آخر این امر رو میرسونه که یک ایرانی اینو فرستاده و اررجینالش فکر کنم نباشه.
این تم رو نصب کرده بودم بجر صفحه اصلی گوشی همه جاش مشکیه این که فابریکش نیست بابا
نقل قول:
دوست من این گوشی اهواز 350 هزار تومان هست و این گوشی شاپ و دی جی کالا گرون فروش هستن واقعآ
که و در تهران با گارانتی شده 355 هزار تومان
همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1397315/
این لینک هم تم ایکس 6 همه رنگی هست .
کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-16gb-themes_2768/1/?kw=Stripes%20Red&ff=on
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر:13:
درود
دوستان میگم من وقتی میرم تو قسمت تم،وقتی میزنم روی تم یک دفعه میره داخل و دوباره میاد بیرون؟!؟!؟!چرا؟
خوب جوابتو پشت پیامک دادم که!نقل قول:
اول خاموش روشن کردن گوشی
دوم ریست گوشی
سومی آپ دیت یا ری اینستال فریم ویر
این مراحل رو به ترتیب از بالا به پایین البته اگه اولی جواب نداد سراغ گزینه های دومی برو
نقل قول:
آخه چرا تو سر مال می زنین! گرون فروشند که گرون فروشند ولی بجاش گوشی آک دست نخورده می دن.البته دیجیکالا که شوروشو درآورده. از فروشندگان معتبر تهیه می کنن. البته اگه شما معتبرشو سراغ داری که برو از اون بگیر
گرچه بنده به ضرص قاطع عرض کنم شما اصلا این گوشی رو نخر چون گوشی خر نیستی بلکه خودت... هستی :31: :31: :31:(شوخی کردما)
بابا دیگه کی میخوای بخری چشمتو واکنی ان 8 اومده برو ان 8 بگیر یوهویی کشتی همه رو
با سلام و مبارکنقل قول:
و یعنی چه تم بخوای عوض کنی باید فرم ور کنی
در ضمن جواب سوال هام رو بدین دوستان پست های قبل:18:
نقل قول:
جان من از کجا میدونی این تم اصلیه ؟ مطمئنی ؟؟
نقل قول:
این هم تم گوشی تنها عکس دختره روش هست مشکوک ؟
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
جواب سوال های قبل رو کسی نمیده ؟
نه بابا این دوستمون بهم گفت تم رو عوض می کنم نمیشه نمیدونم فلان برنامه هم اجرا نمیشه گفتم این کارا رو بکن. تم جدید نصب کن یه برنامه دیگه اجرا کن بعد این کارا رو بکن ببین چی میشهنقل قول:
کسی بود که میگفت دوربینش کار نمی کرد راهی نداشت جز فریم ویر کردن
مبارک واسه چی؟؟؟ :21:
خیلی شلوغ شدیا!نقل قول:
من بازم به ای ن تمت مشکوکو از کجا مطمئنی اصله آخه
درثانی من سوالی صفحه قبل ندیدم که جوابشو بدم
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر
دوستانی که این گوش رو دارن عکس هایی که با این گوشی در روز و شب رو اینجا برای دوستان قرار بدهند
:11:
تم رو تست کردم انگار خودشه:31:نقل قول:
دوستان تم گوشی عوض بشه با کلیک روی آیکون بالای صفحه باز قسمت ها به صورت ردیف افقی میان بصورت درختی یا با کلیک مستقیم میری تو صفحه ی مورد نظر
دوستانی که این گوش رو دارن عکس هایی که با این گوشی در روز و شب رو اینجا برای دوستان قرار بدهند
NOKIA-N95
شما همیشه با من مشکل داری داداش اشتباه کردم دیگه تم واسه تو نمیزارم با تشکر از همگی دوستان :8:
د ستت درست تم همونیه که میخواستم خیلی ممنون بازم از این کارا بکن.نقل قول:
منظورتو از اینکه وقتی تم رو نصب می کنی درختی میشه آیکناش من نمی فهمم واسه من که فرقی حاصل نمی شه. بیشتر توضیح بده
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
تو صفحه اصای مثلآ بخوای تو گالری عکس بری یا شماره تماس بالای صفحه عکسش هست رو.ش کلیک کنی صفحه ای باز نمیشه و بصورت نموداری افقی نوشته ها روی صفحه میان
با تعویض تم مانند دیگه گوشی ها منوی این گوشی میشه.:8:
به حمد الهی کارگاههای زیرزمنی چین هم دست بکار شدند انگار! :41:
جواب پست قبل رو بده و عزیز این گوشی خودش چینی هست و 2 ماه هست چین درجه 3 هست اینجا 55 هزار تومن و منظورت چیه دیگه اصل این گوشی گیر نمیاد اگه الان نخریم :18::13::18::41:نقل قول:
تو پست قبل سوالی واسه جواب دادن ندیدم
خیر آقا این گوشی به معنی واقعای کلمه چین نیست مال کارکنان نوکیای فنلاند تو کشور چین هستش. منظورم از اینکه تقلبیاش میاد اینه که کارخونجات زیرزمنی چین تولید خواهند کرد نه نوکیای چین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
چرا این دست اون دست می کنی واسه خرید قیمتشم که میگی اومده پایین بخر دیگه
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
فایل منیجر گوشی رو پیدا نمی کنم کجاست!!!!!!
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
پیداش کردم دوستان هم بدونند که فایل منیجر تو این مسیر ناجوره
applications/office/file manager
5 با ر سوال رو تکرار کردم عجب در مورد رفتن به برنامه های گوشی و عکس گرفته شده با گوشینقل قول:
نکنه کیفیت دوربین خرابه که عکس از دوربین نمیزارید
ئر ضمن گرون هست هنوز به زودی میشه 300 هزار تومان
تا 14 تیر قرعه کشی نوکیا هست .
راستی دوستان یک اس ام اس ارسال کنید با ارسال شماره گارانتی به نوکیا تا در قرعه کشی بروید واسه ایران هست
لینک شرکت در قرعه کشی نوکیا
دوستان این برنامه جدید چیه در صفحه اول سایت نوکیا فارسی واسه دانلودکد:http://persian.nokia.com/home/promotion?lid=workandlife_mercedescomp_diplayad_mercedescomp_banner_228X96&ca=mercedescomp&t=workandlife&lpos=row1_position3
کد:http://www.farsi.nokia.com/
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
پیداش کردم دوستان هم بدونند که فایل منیجر تو این مسیر ناجوره
applications/office/file manager[/QUOTE]
کارش چی هست منیجر :31:
دانلودش می کنیم ولی تا گوشی رو نخریدی بهت نمی گیم چیه!
من این شماره سریال رو که باید به شماره نوکیا ارسال کنم دقیقا نتونستم بفهمم چیه نوشته NOKIA2000 500066542 منظورش همون 200066542 هستش؟ فقط شماره رو بفرستم تمومه؟ لامذهب نوشته واسه ایکس 6 دوامتیاز واسه ایکس 3 برابر 4 امتیاز یعنی چی! چرا ایکس 6 کمتره
در مورد عکسش هنوز عکسی نگرفتم می گیریم میزارم برات
این گوشی هایی هستن که تازه معرفی و عرضه شده اند و نیاز داره بفروشه زیاد نوکیا و این قرعه کشی روگذاشته و ایکس 3 چون فروش نداره زیاد با اینکه ارزون هست بهش امتیاز داده که بعضی ها هم شده بخاطر جایزه گوشی بخرن و ایکس 6 که داره تو فروش از ان 95 و ان 73 میگزره نیاز به امتیاز نداره و ان 97 هنگی نمیدونم چیکار به قرعه کشی داره فکر کنم مونده سر دستشوننقل قول:
این هم یک روش فروش محصولات هست و بعد جایزه برندش معرفی نمیشه
و با شرکت نوکیا تماس بگیر راهنماییت میکنه واسه شرکت در قرعه کشی .:11:
کسی سراغ داره این گوشی رو صورتی با گارانتی نوکیا اگه نه چرا ؟ میخوام بخرم
این هم کاور جدید مانند کاور تی وی واسه نوکیا x6
سلام دوستان
عکس اول پست 780 رو کسی تا حالا رو گوشی دیده؟
اگه با یه تم اینجوری بشه خیلی خوبه.
یه چیز دیگه برنامه ها وبازی های موبایل9 تریل هسن ومدت دارن؟؟؟
برنامه ها وبازی هایی که برا v5 میاد بیشترشون کرک شدن؟؟؟v3 که اینطور بود
این عکس ها نشون میده که این گوشی ها x6 اصلی نیست و به اصطلاح چین درجه پنجم هستن.اگه دقت کنین آرم نوکیا و x6 دیده نمیشه!!!:18:نقل قول:
نقل قول:
با سلام پست مذکور کجاست تو پست جدید ارسال کن یا صفحه تاپیک رو بده
و منظورت اینه بازی یا تم بعد 30 روز از کار می افته
از کجا فهمیدید.:18::8::8::8::40:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
لینک در مورد گوشی چینی ایکس 6 این تاپیکنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366250
کارش چی هست منیجر [/QUOTE]نقل قول:
منم منتظرم که قیمتش بیاد پایین ولی فکر نکنم به این زودی بشه 300000 تومن ! باید تا مهرماه صبر کنی تا این قیمت بشه. من مرداد ماه میگیرم.در ضمن قرعه کشی نوکیا 10 تیر هست! (من تو تبلیغاتش اینطوری دیدم)
البته چند بار زمان قرعه کشی تمدید شده !!!
دوربینش هم خیلی با کیفیت هست.من خودم باهاش عکس گرفتم. اگه بتونم آپلود میکنم.
ولی خودمونیم ها خیلی گیر دادی. من خودم خیلی تحقیق کردم. جای هیچ نگرانی نیست.
این گوشی بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.:10:
گفتن بهترین کمی نادرست هست بنظر من، یکی از بهترین ها مناسب تره!نقل قول:
منم منتظرم که قیمتش بیاد پایین ولی فکر نکنم به این زودی بشه 300000 تومن ! باید تا مهرماه صبر کنی تا این قیمت بشه. من مرداد ماه میگیرم.در ضمن قرعه کشی نوکیا 10 تیر هست! (من تو تبلیغاتش اینطوری دیدم)
البته چند بار زمان قرعه کشی تمدید شده !!!
دوربینش هم خیلی با کیفیت هست.من خودم باهاش عکس گرفتم. اگه بتونم آپلود میکنم.
ولی خودمونیم ها خیلی گیر دادی. من خودم خیلی تحقیق کردم. جای هیچ نگرانی نیست.
این گوشی بهترین گوشی حال حاضر نوکیاست.:10:
درود
دوستان signer واسه x6 سراغ دارید لینک بدید لطف؟!؟؟!ا
نقل قول:
:8::11::8::11::8::11:کد:http://gallery.mobile9.com/f/1114197/
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
کار این برنامه چی هست با تشکر توضیح بده واسه اطلاع دوستان .:8:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
دوستان هر برنامه بازی و تم و هرچه بخوای بگو لینک دانلود بدم
خدمتی ار تی تو دانلود به دوست داران این گوشی X6.16GB
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
مدیریت فایل ها،یه مشت امکانات مثل folder option خودمون هم میدهنقل قول:
ببخشید دوباره،برنامه آنتی ویروس هم اگه جدید سراغ دارید .....
ویرایش:
آقا ببخشید داشتم x-plorer رو توضیح میدادم،کار این برنامه اینکه که امکان استفاده از یعضی برنامه ها که شما اجازه(cert) استفاده از اونها را ندارید بهتون میده
تست نکردم ولی ظاهرا فایل های sis و sisx رو داخل گوشی امضا میکنه!نقل قول:
کار این برنامه چی هست با تشکر توضیح بده واسه اطلاع دوستان .:8:
دوستان من دیروز این گوشی رو گرفتم.یک مشکلی داره و اون صدای بینهایت ضعیفشه!!!!!!
وقتی رو درجه آخر هم میزارم خش خش خیلی زیادی داره!!!!چی کار کنم؟؟؟هم از 73 n هم از n95 خیلی خیلی ضعیفتره!!!!
دیگه مشگلی نداره و تاچش عالیه.البته صدای یک اسپیکرش خش داره!!:41:
آنتی ویروس موبایل پک آنتی ویروس با حجم 5 مگابایت
سری جدید پکیج کامل ( Nokia Antivirus S 60 ) انتی ویروسهای تست شده برای موبایل برای اندسته از عزیزانی که از دست ویروسهای تروجانهای موبایل به ستوه امده اند میباشد این پکیج شامل انتی ویروسهای بروز و قدرتمند دنیا میباشد
آنتی ویروس قوی برای موبایل Avira AntiVir Mobile
Avira AntiVir Mobile با گسترش ویروس ها در دنیای ارتباطات به خصوص موبایل نیاز به یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الزامی به نظر میرسد. این آنتی ویروس که مخصوص موبایل طراحی شده است بسیار قوی بوده و میتواند خیال شما را از بابت ویروس ها به کل راحت سازد.
یکی از نیاز های کاربران گوشی موبایل که دارای سیستم عامل سیمبیان هستند نصب نرم افزار جامع آنتی ویروس برای مقابله با عوامل مخرب است. آنتی ویروس قدرتمند Kaspersky نسخه جدید محصول خود که اختصاص به گوشی موبایل دارد را منتشر کرده است. نرم افزار موبایل فوق همراه با کد برای رجیستر در اختیار شما قرار گرفته است.
تست شده بر روی :
Nokia 3250 , 5500 , 5700 , E50 , E60 , E61 , N71 , N73 , N80 , N91 , N92 , N93 , N95 ,5800,X6, N95 8GB
آنتی ویروس موبایل Symantec – با قابلیت آپدیت
یکی از آنتی ویروس های معتبر گوشی موبایل دارای سیستم عامل سیمبیان ورژن ۱ و ۲ نرم افزار Symantec است. در نرم افزار موبایل ارائه شده شما می توانید علاوه بر استفاده از برنامه , به راحتی جدید ترین آپدیت را دریافت کنید. مشکل عدم حذف نرم افزار حل شده است. نرم افزار فوق با رجیستر کامل در اختیار شما قرار می گیرد.
نرم افزار فوق بر روی گوشی های زیر تست شده است :۶۶۰۰ , ۶۶۳۰ , ۶۶۸۰ , ۷۶۱۰ , N70 , N90
آنتی ویروس NOD32 برای پاکت پی سی – ESET Mobile Antivirus
همان طور که با آنتی ویروس معروف NOD32 آشنا هستید , یکی از معروف ترین و بهترین آنتی ویروس های جهان میباشد که این بار این آنتی ویروس قوی را برای گوشی های پاکت پی سی آماده ساخته ایم که میتوانید دریافت کنید
آنتی ویروس kaspersky برای UIQ3
آخرین نسخه انتشار یافته از آنتی ویروس نام آشنای Kaspersky برای گوشی های سیمبیان سری UIQ3
Anti-Theft Protection
برای حفاظت گوشی در برابر دزدی. شما می توانید دسترسی صاحب جدید را قطع کنید،اطلاعات ،پیغام ها و ارتباطات مهم خود را از راه دور پاک کنید. شما حتی می توانید بفهمید صاحب جدید گوشی چه کسی است.
SMS-Block
بعد از دزدیده شدن گوشی شما می توانید با فرستادن یک اس ام اس پنهانی گوشی خود را قفل کرده و پسورد جدیدی برای آن بگذارید.
SMS-Clean
این ویژگی علاوه بر جلوگیری از دریافت اس ام اس های ناخواسته ، باعث می شود که گوشی و سیم کارتتان را از هرگونه پیغام نامناسبی پاک کنید.
SIM Watch
دو ویژگی بالا هنگامی کار می کنند که گوشی شما در حال کار و استفاده از سیم کارت اصلی باشد. سارقان گوشی بعد از سرقت آن ،سیم کارت را خارج کرده و بعد به کار خود ادامه می دهند.این ویژگی از دسترسی سارق به اطلاعات شخصی شما بر روی سیم کارت جلوگیری کرده, بدون اینکه سارق بداند به شما اطلاعات شماره جدید را می دهد.
Antivirus Protection
تمام اس ام اس ها ، ام ام اس ها و ایمیل های دریافتی به طور خودکار جستجو می شوند تا ویروسی در آنها موجود نباشد.شما حتی می توانید برای اسکن گوشی خود زمانی را معین کنید تا به دنبال داده های ویروسی بگردد و در صورت وجود پاک و یا قرنطینه کند.
Firewall
شما می توانید با انتخاب کردن کردن درجه حفاظت از آی پی تان – امنیت گوشی خود را بالا ببرید.
Anti-Spam For SMS/EMS/MMS
شماره تلفن ها، متن ها و …. ناخواسته را میتوانید به لیست سیاه اضافه کنید تا دیگر مزاحمتی برای شما و گوشی تان به وجود نیاید.شما همچنین می توانید آن ها را دوباره به لیست سفید خود باز گردانید.
آنتی ویروس موبایل Mobile AntiViruses Final
تلفن های همراه هم نباید از دست ویروس ها و فایل های مخرب در امان باشند! این موضوع باعث شد اولین ویروس برای سیستم تلفن های همراه نوشته و انتشار یابد, حالا وقت آن رسیده که تلفن های خود را به آخرین نسخه از بهترین آنتی ویروس های موجود مجهز کنید. در این بسته گلچینی از ۲۶ آنتی ویروس بر پایه سیستم های Symbian OS 6 – 7 – 8 و Symbain OS 9.1 and 9.2 را خواهید دید.
لیستی از محصولات معرفی شده:
Anti Commawarrior
Anti Cabir
Avira Antivirus
Bitdefender Antivirus
BullGuard Antivirus
Commander Antivirus
Disinfector
F-Secure Antivirus
Kaspersky Antivirus
McAfee Antivirus
NetQin
Norton Antivirus
Panda Antivirus
Simworks Antivirus
Smobile VirusGuard
Symantec Antivirus
TrendMicro Mobile Security
Zeon Antivirus
exo Virus Stop
F-Secure
Jiangmin Antivirus
Kasperksy Antivirus
NetQin Antivirus
Antivirus-[کد:http://www.dl2.patoghu.com//files/1/chnourjoon/Mobile
رمز باز کردن فایلکد:www.Patoghu.com].zip
و سایت زیرکد:www.patoghu.com
:8::8:کد:www.T2download.sub.ir
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
دوست من یعنی چه دوستان میگن صداش بلنده و خش خش ندارهنقل قول:
بعضی جاها صداش با n97 مقایسه میشد در حالی که خیلی رسوا تر از این حرف هاست!!!!الان کنار 73 و 95 میزارم یک سطح پایین تره.خش خشش هم خیلی اذیت میکنه تو درجه آخرش!!
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
مدیا پلیر سازگار با این گوشی اگه هست بدین چک کنم شاید خشش درست شد.من پیدا نکردم.