برو قسمت تنظیمات قسمت general گزینه about productنقل قول:
Printable View
برو قسمت تنظیمات قسمت general گزینه about productنقل قول:
یعنی گوشیو نمیتونی مثل گوشهای دیگه بطور معمول در حالت عمودی دستت بگیری مگر در حالت گرفتن تماس در بقیه موارد باید گوشی و افقی نگه داری تا به صفخه نمایش مسلط باشی البته نوکیا یه قولهای داده که این عیب رو برطرف کنهنقل قول:
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
با نصب اخرین فریمور خودش برنامه مورد نظر رو نصب میکنهنقل قول:
پیشنهاد میکنم گوشیتو اپدیت کنی
نقل قول:maemo extras-devel
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fremantle
free non-free
mozil fa catalog
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /maemo/fa
chinook
release
maemo.org
fremantle
free non-free
موفق باشید
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟:41:
سلام من امروز wireless g usb adpter (D-Link خریدم وولی نمیتونم بازم کانیکت بشم یه راهنمایی میکنید !
همین جا از eshghe_dvd عزیز تشکر میکنم که دقیقا همه چیزو بهم یاد داد خوشحال میشم که مثل این باشم و به بقیه کمک کنم البته نه مثل بعضی ها ....
مرسی eshghe_dvd عزیز .:40:
1) نرم افزار wireless manager رو از روی دیسک همراه آداپتور نصب کنین. 2) اتصال اینترنت رو Share کنین (موقع Share کردن گزینه wireless network رو انتخاب کنین.) 3)توی تب دوم نرم افزار wireless manager گزینه new رو انتخاب کنین و یک اتصال ad-hoc بسازین.4)حالا توی گوشی هم یک اتصال ad-hoc رو بسازین و به راحتی به اینترنت وصل بشین.نقل قول:
خیلی وارد جزییات نشدم اگه سوالی دارین بپرسین.
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
مقاومتی ... سوال دومتون رو خوب متوجه نشدم ..نقل قول:
سلام دوستان
لمسی این گوشی از چه نوع هست؟
مقاومتی یا خازنی؟
و در کل برای چه استفاده هایی خوب نیست؟
در مورد باتری هم یه توضیحی بدین
ممنون
باتریشم نینجا میگه با حذف پردازش های اضافی بهتر میشه
فعلا تنها ایراد اساسی N900 نداشتن بازی های متنوع و جالب هست...اگر نه هیچی کم و کسر نداره خدایی...
همه چی داره...
بچه ها به نظر من از این به بعد هر کسی برنامه خوبی توی جایی پیدا کرد اینجا بزاره تا همه استفاده کنن.
راستی من پکیج اپدیت ویندوز میدیا رو گرفتم اپش کردم ویندوز میدیا من دیگه هیچی رو نمی خوند مجور شدم دوباره انیستالش کنم کا ام پلیرم اونجوری فکر میکردم نیست باید منتظر ورزن های جدید باشیم .
راستی کسی بازی باحال سراغ نداره یا برنامه هر چی :3:
منظورم کار هایی هست که با گوشی میشه انجام دادنقل قول:
مثلا همین محدوده ی نرم افزاری
کیفیت دوربین (در مقایسه با n82)
بعدش منظور من از باتری این بود که حدودا چند ساعت میره؟
سلام بچه ها
من گوشی مو آپ دیت کردم همون 16 مگابایتیه ولی یه چیزی
1-تا رفتم تو آپ دیت اون 16 مگابایت اومد منم آپ دیت کردم پس اون 20 و 90 مگه چی شد ؟؟؟؟ مگه نگفتین که اول باید اونارو بریزم ؟؟؟
2-بچه ها من کاتالوگام رو می خوام اضافه کنم یا بهم بگینشون یا آدرس صحفه کاتالوگا تو همین جا رو بدین که برم ببینم.
3-من بازی bounce رو دیگه تو بازی هام نمی بینم چطوری باید دانلودش کنم ؟؟؟
ببخشی اگه به جای یه چیز شد چند تا چیز
بچه ها یه سوال کسی میدونه بخوایم بچتیم با یاهو باید چیکار کنیم :-?
^ خسته نباشی...بازی های جالب که میگی تو این جا هستن؟ این کاتالوگ ها رو که همه میشناسن و ادرس هاشون رو دارن..
کدومشون جالبه مثلا؟
نمیگم بازی خوب نداره N900..چرا یه 3-4 تایی رو میشه بازی خطاب کرد...الباقی بازی حساب نمیشن...
اون بازی های جالب که گفتی 40 تا هست و 20 تاش خوبه کدومها هست؟
اسم ببری خوبه...
-----------------------------
توصیه: از extras-devel سعی کنید چیزی دانلود نکنید...ممکنه مجبور شید گوشی تون رو فلش کنید...
تمامی پستهای فینگیلیش حذف شد.
دوستان قوانین رو رعایت کرده و فارسی تاپیک کنید.
----------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که فونت فارسی ندارن از کیبوردهای مجازی فارسی که بعضی سایتها ارائه میدن، استفاده کنن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
می تونی نرم افزار Pidgin Internet رو از مخازن دانلود کنی و اونجا آی دی تو وارد کنی و وارد یاهو شی:11:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
می شه بگین چرا نباید از Extra-Devel دانلود کرد ؟؟؟نقل قول:
برای این از extras-devel نباید دانلود کنید چون برنامه هایی که اونجا هستن همگی در حال تکمیل شدن و رفع عیب و باگ هستن...بعضی ها بدون مشکل هستن ولی خیلی هاشون هم بلاهایی سر گوشی میارن که مجبور به فلش میشید...
تو خود سایت maemo هم دقیقا گفتن که اگراز extras-devel دانلود کردید و برای گوشی مشکلی پیش اومد تمام ش به گردن خودتون هست و مقصر خودتون هستید....
حالا دوست دارید دانلود کنید...بفرمایید...کسی سد راهتون نیست...فقط یه توصیه بود.
گو شیمو اپدیت کردم ولی موقع نصب برنامه این ارور رو می ده . UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing لطف ا راهنماییم کنید چه کار کنم؟
نقل قول:
aziz barname ussd-pad ro nasb kon dorost mishe
سلام به ان 900 دارای عزیز
امروز داشتم اکسسوری های 900 رو چک میکردم یه پایه دوربین فوق العاده دیدم
لینک خرید واسه دوستانی که خوششون اومده
[HTML]
http://www.mobilefun.co.uk/
[/HTML]
سلام
اول از فرشید عزیز تشکر میکنم برنامش کارو خیلی راحت میکنه .
بچه ها من به مشکل عجیب برخوردم جدیدا وقتی میخوام یه فایل تصوری رو لود کنم وقتی میخوام صفحه رو بندم اون کیلیپم پوز میشه ! میدونید مشکل از کجاست ؟
راستی نمیشه همه فایلهای صوتی به ترتیب بخونن حرص ادم در میاد هر کیلپی میزاری میره توی منیو باز باید بعدی رو انتخاب کنی یا مثلا رپیت اصلا نداره .
سوال اخر م من شاید باهورتون نشه هنوز بلوتوث من راه نفتاده :)) فایل های صوتی رو نمیتونم انتقال بدم بقیه فایل ها رو با کلک این وو اون ور میشه ولی فایل صوتی اصلا نمیشه . :-؟؟
راستی از بچه ها شنیده بودم میتونیم از جی پی اس موقعی که افلاین هستیم استفاده کنیم این راسته ؟ :-؟
در مورد مشکل اولت برنامه canola کارتو راه میندازه فعلا قوی ترین و با امکانات ترین پلیر همینهنقل قول:
در مورد مشکل دومت با یه سیم کارت ایرانسل بلوتوث خیلی راحت فعال میشه فقط کافیه چند کیلوبایت دانلود کنی
ارش جان سیم کارت ربط داره به بلوتوث ؟! اگه باید فایلی رو دانلود کنم از اینترنت اسمشو بگو تا دانش کنم
مرسی در مورد برنامه اول .
سلام به دوستای عزیز
چند تا سوال اساسی در رابطه با این گوشی داشتم:
1.اینفرارد ان 900 کجاها کاربرد داره؟
2.اکوایزر براش اومده؟
3.صفحه ان900 من دیگه داره خیلی خش می گیره برای شما چطور؟
4.کسی راه درستی برای ریبووت اساسی گوشی داره؟
البته من حدود 2 ماه این گوشی فوق العاده سنگین(از همه نظر) رو دارم
بازم مرسی:27:
برنامه petrovich رو از مخزن extras بگیرید.نقل قول:
سلام دوسته عزیزنقل قول:
1-انفرار قابلیت ارسال فایل رو نداره فقط می شه ازش برای کنترل به عنوان مثال برای تغییر کنال های تلویزیونی یا مشابه استفاده کرد.
2-در مورد اکوالیزر اطلاعی ندارم.
3-به قول یکی از دوستان می تونی براش یه برچسب ال سی دی PSP بگیری با این تفاوت که از بالا و پایین یه مقداری کم میاد:31:من هنوز وقت نکردم بگیرم ولی اگه گرفتیو راضی کننده بود بگو که ما هم بگیریم.
3-منظورت از ریبووت اساسی چیه ؟
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
سلام
بچه ها کیفیت عکس من چندان جالب نیست قضیش چیه ؟؟؟
رو حالت های مختلف تست کنید ... مایکرو - لنداسکیپ یا ...نقل قول:
سلام
بچه ها کیفیت عکس من چندان جالب نیست قضیش چیه ؟؟؟
در ضمن فک کنم با یه 5 مگای دیگه مقایسه کنید به نتیجه می رسید !
ممنون فرشید جان خیلی مفید بود:20:
برای وارد شدن به اینترنت از طریق این گوشی یه بار به وایرلس وصل شدم ولی مثل اینکه آِی پی آدریسم مشکل داشت
می خواستم بدونم برای همه سایت ها همینه؟
(البته من لینک های خود وب رو می خواستم باز کنم!!!):13:
من فکر کدم دیگه اسمشو میدونی اینقد که اینجا عنوان شدهنقل قول:
این برنامه رو دانلود کن رو گوشی بریز اگه گوشیت اپدیت باشه خودشم میره واسه نصب اگه نبود از روی سیمکارت ایرانسل وصلشو به gprs برو تومخازن petrvich و دانلود کن
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
نه دوست عزیز خود من خیلی از اوقات که حال ندارم پای کام بشینم رو مبل لم میدم وب گردی میکنم:46: احتمالا کانکشن رو درست نساختینقل قول:
سلام به همگی دوستان عید همتون مبارک من به یه مشکل جدید برخودم خیلی بده !
سیستم گوشی هیچیش کار نمیکنه انگار همه چیز میزنه حالت تریال ! توی قسمت سیتینگم توی توی سربرگ اول که قبلا فقط ریستور ارجینال سیتینگ بود الان یه گزینه دیگه اومده Enter for unlocking sim card کسی میتونه کمک کنه :( :41:
سلام. n900 فقط در حالت landscape کار میکنه؟ یعنی افقی نمیشه باش کار کرد؟
شاد باشید و سبز
خوب وقتی رفتی روش چی اومد ؟؟؟ببین اگه سیم کارتت ایرانسله یه شماره ای رو که روی سیم کارتت هست رو اونجا وارد کن ببین درست نمی شه ؟؟؟؟نقل قول:
ببینم Back up از گوشیت نداری ؟؟؟ من چند تا Back up دارم اگه دیدی خیلی وضعیت وخیمه بگو اونارو بهت بدم تا ستینگو برگردونی.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز این گوشی تنها حالت افقی برای کار کردن داره و حالت عمودی تنها در حال تماس هستش.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
سلام بچه ها
چند برنامه واسه گوشی :
1- برای برنامه VOICE RECORDER می تونید نرم افزار Recorder رو از Multimedia دانلود کنید.
2-برای استفاده از هندسفری پلیر دار می تونید نرم افزار Shake2control رو از Multimedia دانلود کنید (خودم هنوز نصبش نکردم ولی توضیحاتشو خوندم)
3-اینم یه برنامه که باهاش می تونید دوربین جلو رو تبدیل به یه آینه کنید (((کیفیت رو ببینید بعد حتما نظرتونو راجب دوربین جلو بهم بگید.باشه ؟؟؟؟)))این برنامه اسمش Mirror که من اونو از توی All دانلود کردم.
4-نرم افزار Pidgin Internet که باهاش می تونید وارد اکنت یاهوتون بشید و مثل خوده یاهو بچتید در ضمن می تونید وارد چت روم هم بشید.
5-بازی Carzy parking که قبلا بچه ها هم گفته بودن از بازی های خوبه که کیفیت خوبی داره و می تونه سر گرم کننده باشه.
6-نرم افزار KMPLAYER رو هم که دیگه همتون می شناسین ولی اینو هم بگم که می تونید به جای نصب این برنامه یعنی KMPLAYER می شه برنامه Extra Decoders Support رو نصب کنید و همه ی فرمت هارو از همون Mediaplayer گوشی اجرا کنید.
7-دوست عزیزمون نینجا هم یه برنامه به اسم Custom opera Name Widget رو معرفی کردن که می تونید باهاش لوگوی IR-MCI یا Irancell رو بردارید و هر اسمی که خواستید و با هر رنگی هم که خواستید به جاش بگذارید.
اگه سوالی داشتید در خدمت هستم:11:
سلام 0911 هست عجیبه ! :-؟ من دوتا چیز مد نظرم بود یکی اینکه ورد رو باید بخری یا اینکه رایگانه؟ بعد من وقتی یه برانامه رو باز کردم این مشکل پییش اومد برنامه sideshow to go رو ! نم دونمونم دیگه چیکار کنم
چون ندیدمش نمی تونم دقیق بگم اگه Back up داری خب Restore کن اگه نداری هم بگو تا Back up اولیه خودمو بهت بدم تا تنظیماتو بر گردونی یا هم برنامه هرو پاک کن ویا اینکه گوشیتو به فریموبر جدید آپ دیت کن.نقل قول:
سلامنقل قول:
اون نرم افزاررو پاکش کردی ؟؟؟ ببین اونو پاک کن اگخ درست نشد می تونی به فریموبر جدید آپ دیت کنی اینجوری شاید درست بشه و یا می تونی گوشیتو فلش کنی اگه خواستی من یه Back up دارم می تونم بهت بدم تا Restore کنی شاید اینطوری درست شه.
البته قراره این مشکل در فریمور های بعدی حل بشه !نقل قول:
سلام. n900 فقط در حالت landscape کار میکنه؟ یعنی افقی نمیشه باش کار کرد؟
شاد باشید و سبز
مقایسه صدا تو اسپیکر و هدفون گوشیهای N900 و N97 و N97 MINI.
صدای اسپیکر:
تو صدای اسپیکر صدای N97 MINI از همه بلندتر هستش.و N97 و N900 تقریبا با هم برابرند.
پس:
1:N97 MINI.
2:N900 و N97 .
صدای هدفون:
تو صدای هدفون هم N97MINI و هم N97 صدای یکسانی دارن و واقعا صداشون تو هدفون بیس خوبی داره.
N900 هم صداش تو هدفون بلندتر از هر دو تای بالاست ولی مدیا پلیر خودش اکولایزر نداره و با برنامه ای که جدیدا بهش بیرون دادن و میتونین اکولایزرا رو تنظیم کنین صداش فوق اعاده بلند میشه تا جایی که به هیچ مجه نمیشه صدا رو تا آخر بلند کرد.:دی
پس تو هدفون :
1:N900.
2:N97 MINI و N97.
چند تا برنامه جالب دیگه:
دوستان فکر کنم حدود 2 یا 3 هفته میشه که اکولایزر SYMFONIE برای این گوشی اومده و شما میتونین از مخزن EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.
همانطوری که میدونید CALL RECORD خود N900 تا 30 روز میتونه تماسها رو تو گوشی نگه داره و بعد از اون پاک میشن با برنامه EXTENDED CALL LOG میتونین هر چقدر خواستین تعداد تماسها رو روی موبایلتون نگه دارین.
مثلا من تو تنظیماتش تا 1 ملیون تا گذاشتم.:31:
اینم میتونین از مخزن MAEMO.ORG و یا EXTRAS-DEVEL دانلود کنین.
نه فرشید جان بکاپ ندارم داری برام بزار عجیبه ورد هم تایم گذاشته برای اکتیو شدن کد میخواد کدش دو قسمتی نمیدونم سصریالو گوشی رو میخواد چیه ولی اینو نوشته
registration Number زیرشم دوتا کادر داره از هم جدان !
اقا با ریستور کردن همه چی درست میشه ؟ راستی من ریستور کنم فایلام پاک نشه مثل کامپیوتره فقط exe برمگرده یا همه چیز ؟ حتی فایهای صوتی تصورزی دفتر چه تلفن !