حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شدنقل قول:
(اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)
Printable View
حل شد! بار اول که تمومش کردم مشکلی نبود! یه بار دیگه دکمه ها رو تنظیم کردم درست شدنقل قول:
(اینم از بدی چپ دست بودنه! من که نمیتونم با WASD بازی کنم!)
یکی از استادهای اهل فن منو راهنمایی کنهنقل قول:
ممنون میشم
صفحه ی قبل برات راهنمای بازیو گذاشتمنقل قول:
سلام من تو یه چلگنسش گیر کردم
همونی که باید دگمه بلوک RB رو نگه داری تا یه جوری به دشمن ضربه بزنه هر کاری میکنم نمیشه
یکی راهنمایی کنه که بعد بلوک کردن چطوری باید ضربه بزنم تا بشه
باید دقیقا همون موقع که دشمن میخواد بهت ضربه بزنه یه کوچولو بلاک رو بزنی (نگهش نداری یا همون tap) خودش یه ضربه بهش میزنه .
دوستان سلام من مرحله ای هستم که باید 3تا شمشیر رو بزارم تو دست اون مجسمه ها...یکی از شمشیرا را پیدا کرد...ولی اون 2تای دیگه را (هر چه میگرد نمیتونم پیدا کنم؟
یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
سلام.نقل قول:
چرا میره فقط یه خورده علافی داره...ضد حال ترین باس این بازی به نظر من همین بود!
بابابازی باگ داشت رفتم پیش فروشنده مسئله رومطرح کردم گفت که چندین تا رو اشتباه ریخته پچی رورویDVD ریخت بهم داد منم نصب کردم درست شد زودی پرید روسقف.
یعنی ربطی به گرافیک نداره ماکه شاخ دراوردیم...:دئنقل قول:
در مورد این سوال هم باید بگم این بازی بیشتر خوره_ی CPU هست تا گرافیک اکثر افت فریمهاش هم به خاطر همینه!
بعد ازاینکه پچ رونصب کردم مجبورشدم ازاول بازی کنم وروی MEDIUM رفتم....حیف...نقل قول:
البته من روی Medium میرم ولی با این حال دفعه اول چون از شلاق استفاده نکردم یعنی به سرش ضربه نزدم هر چی میزدمش نه میرفت رو سقف و نه خونش کم میشد . دفعه دوم دوبار که زدم تو سرش رفت رو سقف و کشتمش
دقیقاًدوست عزیز منم بااسب موشک وار میرفتم تو کلش....نقل قول:
با اسب شلیک می کردم بهش نه با تفنگ!!!: دی
ولی خیلی جالب میشه فکرشو بکنین کرمه بادهان باز روهواست نیم ساعت داره میچرخه منم رواسبم هی نمیتونه بگیره منو نعره میکشه...:دئ
خلاصه قسمت صحراش بی نهایت قشنگ بود مخصوصاًقسمتی که اون دوتا آسیابارو ازکارمینداختی یادتون باشه که اون پادشاه مجسمه کوچولوهارو بایدباازکارانداختن آسیاب سومی گیر بیارین ماکه همرو گیر آوردیم عکس میزارم فقط دوقطعه ازاین سلاحABYSSAL ARMOR مونده هرچی گشتم پیدانکردم....
دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
اینم عکسها:
این اون قسمت که اون گندهه که قفس دستش بود رومیکشتی ومیرفتی پایین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسهای منو:
البته ببخشید این سوال روهم داشتم توی نقشه نشون میداد که میشه روی آسیاب اولی هم رفت اینم عکسش اگرکسی ازدوستان رفته یاراهشو میدونه بگه ممنون میشم.:10:
ممنون علی.:10:
سلام.
تااونجایی که من میدونم دوتا قسمت دردوطرف یعنی چپ وراست شما هستن که باید بابمب منفجر بشن به اصطلاح خودمون یخ سفت شدس ...وقتی شکسته شد دوتا دستگیره هست که باید بچرخونین بعدشم که اون دوتا میان بالا بااون چرخ دنده چهارپره ای هست اسمشو یادم رفته همونیکه بدستش آوردین بااون مارک کنین وجفتشونو بزنین وقتی تو مجسمه ازدوطرف اون درب که ازش مواد مزاب میاد بالااومدن باید مارکشون کنین وقرمز رنگ بشن حتماًکلTIPS های بازی روبخونین ومتوجه منظورش بشین100%وگرنه بازی براتون کمی سخت میشه بعد ازاینکه اون موادمزاب دیگه قطع شد پشتش یه شمشیر دیگه هست وقتی برداشتینش حتماًحتماًاون مجسمه مسخره پشتشو نابود کنین که سه تاروح بنفش رنگ بگیرین.نقل قول:
یه در هم هست که از بالاش مواد عذاب میاد پایین نمیشه داخلش رفت فقط تونستم یه مجسمه بغلشو بیارم بالا...چسکار کنم؟
به جرأت میشه گفت این بازی بهترین بازی بود که من درطول عمرم بازی کردم البته گرافیک افتضاح بازی باتوجه به گفته دوستمون آقا مهدی که ازCPU استفاده میکنه نشان دهنده اینه که این بازی ازاول برای پلفتروم PC ساخته نشده بوده....
علی.:10:
اره منم هنوز نتونستم راهشو پیدا کنم . البته من تقریبا تا اونجایی رفتم که ساموئل همه قلب ها رو میگیره . فکر کنم 50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟نقل قول:
دوستان من سه تا جعبه هست که توی نقشه میشه دیدشون ولی وجود خارجی ندارن.....
یکیش بعد ازاونجایی هست که اون غوله قفس دستشرو میکشی ومیری پایین اصلاًمعلوم نیست کجاست یکی شم اون اول اول بازی بود اولین ملاقات HOURSE MANبارفیق خرتوپرت فروشش....
یکی هم دقیقاًزیرخونهSAMAEL...
راستش هرچی گشتم راهشو پیدا نکردم اگه تونستم عکس منو روهم میزارم.
اولش فکر کردم یه چیز مثل پرش بیشتر بهم بده تا دستم به اینا برسه . ولی مثل اینکه نمیده .
یکش منفجر شد ولی اون یکی اصلا روش اثری نداره حتی با اون تیغه ی چرخون؟فقط اون چیز انفجاری که روی دیواره قابلیت انفجار داره؟که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟نقل قول:
بابمب منفجر بشن
دستت درد نکنه ولی با اینترنت زغالی بنده داغون میشه آدم تا وقتی صفحات لود میشننقل قول:
سلام.نقل قول:
50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟
نمیشه گفت شاید45درصدیا43
البته این نظرمن هست...
نه دیگه میتونی ازاون پاییینیه ورداری بندازی درورودی بعد ازدرورودی بندازی روی اون منطقه بعدشم روی اون دیواره یخ البته یخ مذاب شدست که میشه عین سنگ.نقل قول:
که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟
شرمنده دقیق یادم نیست...
یعنی اینقدر طولانیه ؟ :18: چندساعت گیم پلی داره مگه ؟نقل قول:
سلام.
کلی مونده کلی تازه چهارتاقدرت اصلی روکه میتونی روی سلاح ها بزاری روگیربیاری منوی منو دیدی هنوز8تاصندوق مختلف میخواد که2تاش باید ABYSSALL ARMOR باشه.وگرنه بازی روروی سرفروشنده خراب میکنم.
یادم رفت من29ساعت بازی کردم.
ولی چرااین نقص هاکامل نمیشه؟.....
پس 4 تا DVD الکی نیست :18:نقل قول:
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .
اگه یه عکس بذاری خیلی سریعتر جواب میگیری. من چند ماه پیش این بازی بینظیر رو تموم کردم. اگه درست یادم باشه الان یه جایی هستی که یه راهرو پر از مواد مذاب داری. اول باید دو تا (شایدم یکی) چرخ دنده رو بچرخونی تا یه پل بیاد پایین و بتونی از روی این مواد مذاب بگذری. بعدشم با کمک اسلحه پرتابی مشعل ها رو روشن کنی و بعدشم که با آتش بمب رو بترکونی.نقل قول:
سلام.نقل قول:
پس 4 تا DVD الکی نیست
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .
راه بدست آوردنABYSSAL ARMOR روبدست آوردم اون صندوق تو زیرخونهSAMAEL رو هم گرفتم راهش اینه که ازاون محلی که رفیقت خرتوپرت میفروشه برو به اون قسمتش که خراب شده خونهSAMAELمعلومه بعد پایین رونگاه کن یه کوره راه میبینی بایه چیز آبی که وقتی میری روش وبالهاتو بازمیکنی میتونی برگی به بالا خلاصه یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست اونجاست وقتی بگیریش شاخ درمیاری البته اون دنیایی که توش درخت بزرگ بود باید اونجا هم برین راهشم همون جاییه که ازرائیل هست بایدبریEبزنی بازی روتموم کنی اونجاست.
ایم میدون بازی هست اول اول بازییه جعبه داره که پدرم درومد نمیتونم بگریمش.....چیکارش کنم....
دستت درد نکنه جواب دادینقل قول:
چندین با با همون اسلحه که پرتاب میشه بهشون زدم روشن نشده البته قبل از جواب شما حالا که فهمیدم میرم دوباره امتحان میکنم
مشکلی داشتم مزاحم میشم
سلام.
دوستان نسخه بعدی بازی تاییدشده وزمان انتشاری براش تعبیه شده؟
منتظرم علی.:40:
بله تایید شدهنقل قول:
2013 میاد:5:
سلام.
این همه سوال جوابش همین بود........:41:نقل قول:
بله تایید شده
2013 میاد
این همه نبود یه سوال پرسیدی جوابش همین قدره دیگه.نقل قول:
میخوای جوابش زیاد بشه::31:
بله بازی توسط سازنده ها(شرکت THQ)تایید شده و گفتند که در سال 2013 میلادی (1392 خودمان)
روانه ی بازار میشه و علاقه مندان میتوانند آن را بازی کنند .:31::31:
همون جعبه که اول بازی (جایی که به قول خودت خرت وپرت فورش رو برا اولین بار میبینی )هست رو میگی !٬نقل قول:
اون جعبه نامریه ،من برا گرفتن اون جعبه هر چی اتاشغال تو منطقه بود ترکوندم تا جعبه رو بهم داد !فقط 200پول توش بود!!:41:
بابا کجاش سلاح ه!؟:blink: اون فقط زرهنقل قول:
یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست
ولی خدایش بعد گرفتن زره سگجون میشه :21: البته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده:hmm:
سلام.نقل قول:
البته تون موقع چیزی به اخر بازی نمونده
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت...:41:
سلامنقل قول:
سلام.
بدبختی همین جاست کهفقط حدود10درصد ازبازی رومیشه بااین زره رفت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میتونی بازی رو در حالت هارد هم با این زره شروع کنی(بعد از اینکه یکبار بازی رو تموم کردی)که تو این حالت با وجود زره مثل اینکه دوباره داری نرمال میری!:23:
گرافیکش اول میزنه تو ذوق ولی هرچی بازی جلوتر میره جذابتر میشه،در مورد خون دشمنا هم موافقم حتی میتونستن انتخاب رو بذارن به عهدهی خودمون اونجوری بهتر میشدنقل قول:
این بازی مشکلات زیادی داشت ازهرکدوم ازدوستام یاکاربرایی که این بازی روخریدن سوال کردم درباره این بازی ازگرافیک افتضاح بازی چندین کمبوددیگه شکایت داشتن...
شاید تعداد کمبودهای این بازی 10تابشه مثلاًعدم وجود جون دشمناکه به نظرمن هم جزابش میکنه هم مسخره....
منم امیدوارم ولی ما PC بازها همیشه مظلوم واقع شدیم:37:نقل قول:
امیدوارم شرکتthq درباره گرافیک وپلوفتروم این بازی منظورم پلفتروم اصلی هست تجدید نظرکنه.
امیدوارم درسال2013شاهد یک بازی توپ باگرافیک درخور درحدpcهای قدرتمند باشیم.
تا وقتی که بازی رو بدن دست Vigil Games همینه .نقل قول:
موتور بازیش فرق میکنه و ضعیفه و گرنه گرافیک سنگینی هم داره .
برای مثال حتی AA و AF رو ساپورت نمیکنه و Texture اش ضعیفه .
حتی طراحی صحنه هم به نظر من ضعیفه . خداییش وقتی GOW بازی میکردید عظمت صحنه و کلا دنیای بازی رو حس نمیکردید ؟
توی این نمیدونم چرا موجودات رو زیادی هیکل درست کردند مخصوصا War که خودش کل صفحه رو میگیره .
میشه AA و AF و بگی یعنی چی؟نقل قول:
بیا عزیز میتونی اینجا بخونی:نقل قول:
کد:http://ecity.apl.ir/?p=636
البته اگه بری توی کنترلر گرافیک(مخصوصا Catalyst center ATI) میتونی عینا عملکرد اینها رو ببینی:46:
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه جا آخرای بازی گیر کردم
بعد از اینکه اون قطعات شمشیر آرماگدون رو پیدا کردم و دادم بلک همر اونو دوباره ساخت حالا نمیتونم برگردم پیش ازراییل!!!
اون موجودی که دائم همراهم هستش میگه که برای برگشت باید همه کوکی ها رو پیدا کنم .....
این کوکی ها چی هستن و کجان؟؟؟؟؟
اگه کسی سیو بازی یا ترینری چیزی داره میشه لطف کنه؟
يا تلپورت كن به اون سرزمين بيابوني كه كرم داشت يا علامت زردي كه تو نقشه هستو دنبال كن
نقل قول:
کلا این بازی گرافیک محور نیس یعنی اصلا قرار نیس گرافیکش در حد متوسط به بالا باشه .چون هدف تیم سازنده هم همینه(بیشتر هم روی گرافیک هنری تکیه کردن و اصلا گرافیک تکنیکی قوی نداره).......... .
اونایی که عقده گرافیک دارن و فرت فرت به کنسول توهین می کنن فقط کافیه god of war3 رو که هم سبک این بازیه انجام بدن تا از تعجب فکشون بمونه رو زمین.......... .(یا بایونتا)
وقتی سازنده نمیخواد گرافیک بازیش بالا باشه و گرافیک این بازی از خیلی از سایتا امتیاز 8 به بالا نمیتونه بگیره ........چه ربطی به بحث کودکانه کنسول و pc و تخلیه کردن خودمون که کنسول اشغاله مضخرف یا فلان داره؟؟؟؟
جو تاپیک رو بهم نزنید.......... .
یکم مراعات کنید،قرار نیست به خاطر یه بازی به هم دیگه بی احترامی کنیم!٬نقل قول:
اونایی که عقده گرافیک دارن
خوب باید بری به قسمت انتهایی آشلند از اونجا می تونی توسط گوی پرش پرواز کنی به اونجایی که عزرائیل وایسادهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ALI HONDA
پلوفتروم
عزيزم شما هنوز نتونستي Platform رو تلفظ كني ؟! ببين خيلي سادست اول بگو "پلت" بعدش بگو "فرم" ميشه "پلتفرم"نقل قول:
پلفتروم
اولا دوست گل من ........من اصلا با شما نبودم که شما خودتو ناراحت می کنی.... .نقل قول:
دوما......این طرز حرف زدن من در جواب کسی هستش که در تمامی تاپیکهای همه بازیها حرفای تحریک کننده و ناجور میزنه و به همه هم توهین می کنه و کلا همه مدیرا و هکمارا باهاش آشنا هستن.... .
مثه این حرفا:
نقل قول:نقل قول:
ایشون از این حرفا خیلی در تایپک های مختلف زده.............اصلا قصدش هم مشخص نیس ....هدفش از این حرفا چیه؟؟؟(فقط در یه ماه اخیر این سومین بازی هستش که مورد عنایت ایشون قرار می گیره و کنسول مسخره میشه..یکی این...یکی انحصاری کنسولaw ......یکی هم انحصاری psp یعنی gow........این فقط ماله یه ماهشه....)
صاحب پلتفرمpc هستش؟؟؟به نظرش کنسول نجسه؟؟؟کنسول دارا فقیر و ندار و نادان تشریف دارن؟؟؟ایشون چون با pc بازی می کنن از لحاظ نژادی از ما برترن؟؟
پس هدف بهم زدن نظم.......میخواد چند تا تیکه بندازه ما هم بیاییم جوابشو بدیم حال کنه.........
من طرفدار نه کنسول و نه pc نیستم و همه ما حتی گربه سر کوچمون هم میدونه که گرافیک یه pc خوب از یه کنسول بهتره(به غیر انحصاریهای کنسول) ولی این دیگه جار زدن و نظم بهم زدن و به همه چی متلک انداختن نداره......... .
ممنون:11:
.
.
بچه ها من دوباره تو اين بازي گير كردم.:31:
اونجايي كه 4تا عنكبوت ميكشي بعدش ميرسي به يه عنكبوتي كه يخرده بزرگتر اونجا رو من رد كردم بعدش ميرسي به يه عنكبوت ماده:31: كه فوق العاده بزرگه كه اولش از پشت hourse man مياد با هاش حرف ميزنه ميگه ميخواي قلب منو بگيري بدي به samael اما كور خوندي:27: اينجا الان دستم تو پوست گردو مونده .نميدونم چجوري بكشمش هي بنفش ميشه غيب ميشه يهويي بالا سرم ظاهر ميشه له ميشم
سلام مراد جون زیاد به این گونه حرف ها اهمیت نده همونطور که تو با انجام بی دردسر بازیها توسط کنسولت لذت می بری و به قول خودمون خونت واسه کنسولت می جوشه (خودمم واقعا لذت می برم از بازی کردن روی کنسول) کسانی مثل علی هم که میان و روی PC سرمایه گذاری می کنن و کلی براش هزینه می کنن اینجور طرز تفکر دارن... درسته که ایشون از عبارت هایی که در مدح PC هست استفاده می کنه ولی ما که نمی تونیم به کاربرا امر و نهی کنیم ایشون با PC و دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی که برای اجرا... استفاده از ترینر... تغییر کیفت و رزولیشن بازی عوض کردن مپ دکمه ها و غیره دوست دارن سر و کله بزنن جرم که نیست... من همیشه گفتم تجلیل از کنسول و PC نباید چیزی باشه که بهش حساسیت نشون داده بشه... گیم رو عشق کنید بابا این حرفا رو بیخیال:46:
از سقف سنگ هایی رو که آویزون هست رو می کنی با اون طناب می کوبی بهش فقط باید موظب حمله هاش باشی چون خیلی بد جون می بره از وار... راستی منم چند دقیقه پیش تموم کردم:46:نقل قول:
ممنون ارمين جان اما اينجا رو من قبلا"رد كردم .نقل قول:
الان يه عنكبوت خيلي بزرگتر هست كه بايد بكشمش.
غيب ميشه يهويي بالا سرت ظاهر ميشه :5:.
راستي چند ساعت بازي كردي تموم شد؟
پايانش زيبا و دراماتيك بود؟:31:
بالاخره با سعي و تلاشي كه خودم نشان دادم توانستم سربلند شوم:31:
كشتمش:5:
نقل قول:
والله آرمین جون من کلا هر هفته چند مورد از اینا می بینم مخصوصا تو تاپیک بازیهای شلوغ ولی خوب واسم مهم نیس چون نظر اون دوستان اونطوره و واسه خودشون محترمه........ .
ولی این آقای ali honda حرفای عجیب و غریبی میزنه و کلا troller قوی هست هر ماه تقریبا 6...7 تا پست اینجوری داره(این تقریبا نرمشه) و کلا اسپمر شاخی هستش(خودت آشنایی با کارا و پستاش)
در کل من در جایگاهی نیستم که به ایشون امر و نهی کنم یا دستور بدم اینکارو بکنه یا نه........ ولی واسه خودش میگم که اینقدر حساس و تعصبی به مساله نیگا نکنه حالا این گیمه در بقیه مسایل زندگی هم اینطور نباشه...... .(البته گفتم ولی به هفته نرسیده باز......)
بهرحال بی خیال این بحثا به خود بازی برسیم ......ممنون از تذکرت آرمین جان:11::11::11:
.
.
دقیقا مشکل همینه!!!!!!!!نقل قول:
من خودم میدونم که باید برم اونجا . ولی وقتی میرسم اونجا اون گوی جاش وجود داره ولی خودش نیست که بشه باهاش پرواز کرد!!!!!!!!:41:
از اون بدتر اینکه اون موجود اعصاب خورد کنی که همیشه همراهمه وقتی میرسم اونجا میگه تا تمام کوکی ها رو پیدا نکنی نمیتونی خودت رو برای مبارزه پایانی آماده کنی!!!!
این کوکی ها چی هستن؟
راستی من هنوز توی منوی بازی بعضی گزینه ها رو پیدا نکردم (مثلا هنوز 3 تا از اون دایره سبزها رو نتونستم پیدا کنم) ممکنه مربوط به اونا باشه؟؟؟
اصلا نکنه که بازی من باگ داره؟؟؟؟؟؟:2:
اگه یه سیو از بعد از اونجا برام بزارید ممنون میشم!!!!