hajoo نگفتی چطوری درست شد!
Printable View
hajoo نگفتی چطوری درست شد!
نقل قول:
همون کاری که خودت گفتی رو انجام دادم!
شما به میزان امتیاز هایی که میگیری لولت میره بالا ، مثلا میری آدم می کشی ، پرچم کپچر می کنی و ... خب با لول بیشتر می تونی ابیلیتی هارو افزایش بدی ....نقل قول:
قضیه این لول مول چیه؟
موقع جستجو هم ، شما در یک سروری می افتی که همه تقریبا هم لول خودت باشن
گویا دارن یک کارایی می کنن ، حالا باز بشه می فهمیمنقل قول:
چرا آفلاین میشه؟
نکنه میرن ناهار!
خیر ...نقل قول:
فقط باید بکشم تا لول بگیرم؟
از يه كارايي گذشته . چند روز پيش PTE ( محيط تست عمومي ) اجراش شده بود و الان هم بسته شده . آپ ديت هاي جديد اونجا تست شد و بعد از اين كه سايت دوباره ران بشه بعد از اولين ورود به بتزي شرو به آپ ديت بازي مي كنه تا ورنتون بياد بالاتر .نقل قول:
گویا دارن یک کارایی می کنن ، حالا باز بشه می فهمیم
مپ جديدي اضافه نشده ولي كلي آيتم جديد اضافه شده .
بايد منتظر باشيد تا سايت دوباره باز بشه و اگه بعده كليك روي play now ديديد بازي داره فايل دانلود مي كنه تعجب نكنيد چون داره آپ ديت ميشه .
simon دستت درد نکنه.آره راست گفتی.خودم که یکم بیشتر بازی کردم انایی که گفتی رو گرفتم.
نقل قول:
معمولا چه ساعتی on میشین؟
هرکی یک ساعت آن میشه ، blackfox که فکر کنم فقط شبا آن هست ، داریوش هم همینطور ، بنده وقت گیر بیارم بعد از ظهر هم آن میشم ، ولی خب شب پینگ پایین تره ، که خیلی خوب هست این قضیه کلا :دینقل قول:
معمولا چه ساعتی on میشین؟
این امضاهای خوشگل خوشگل رو میذارین ، دل آدم آب میشه :دی
مگه ما دل نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب الان هیچ آیتمی من اضافه نمی بینم ، مشکل چیه ؟نقل قول:
بايد منتظر باشيد تا سايت دوباره باز بشه و اگه بعده كليك روي play now ديديد بازي داره فايل دانلود مي كنه تعجب نكنيد چون داره آپ ديت ميشه
آقا از حالا همه آیدیشونو بزارن همه add کنن.
آیدی من ops1101
بچه ها منم رفتم تو سایت دیدم نمیشه بازی کردو پیغام میده که زود بر میگردن و ...
اما این لیک رو امتحان کردم جواب داد.شما هم خواستید امتحان کنید.شایدم همه میدونن و من خیر نداشتم :31:
اینم لینکش:
بجای http یه https گذاشتن.من امتحان کردم جواب داد.تو بازیم رفتم به محز رفتنمم کشتنم :18:کد:https://www.battlefieldheroes.com/playnow
هنوز سايت باز نشده تو چه جوري رفتي ؟نقل قول:
خب الان هیچ آیتمی من اضافه نمی بینم ، مشکل چیه ؟
هه هه هه
بابا من یه هفتس بازی نکردم هر چی خریده بودم پریده
پول نداریم دوباره اجاره کنیم
کمک!×! با این بازیتون!×!
خوب يه ماهه اجاره كن كه نپره . در ضمن الان اسلحه هاي اصلي خودت كه دائمي ستند كه سر جاشونه از اونا استفاده كن .نقل قول:
هه هه هه
بابا من یه هفتس بازی نکردم هر چی خریده بودم پریده
پول نداریم دوباره اجاره کنیم
پول بخوره تو سرت بس كه خرت و پرت مي خري . اون آنتي تانكو واسه چي خريده بودي وقتي بلد نيستي باهاش شليك كني ( يادته كه : دي )
اقا من اينو دانلود كردم به صورت يه ايميج هست اسمشم هستBFH
بايد از روش رايت كنم؟؟
ااا
اقا من اينو رايت كردم نصبم كردم ولي وقتي ميرم تو سايت رو play now ميزنم از اول دانلود ميكنه!!
مشكل كجاستتت؟!؟
من همون موقع که پیغام دادم داشتم بازی می کردم ، والا من چه دانم ، ما رفتیم تو دیگه :دینقل قول:
هنوز سايت باز نشده تو چه جوري رفتي ؟
شاید توی رجیستری ثبت نشده ....نقل قول:
اقا من اينو رايت كردم نصبم كردم ولي وقتي ميرم تو سايت رو play now ميزنم از اول دانلود ميكنه!!
مشكل كجاستتت؟!؟
از اين پست رفتم درست شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4183862&postcount=738
بازي باحاليه
ولي بعضي وقتا اين Admin كيك ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش:اف شده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Update has Started Heroes,
What's the first thing you will do when Heroes is back?
28 minutes ago from Facebook
والا چه دانم ، فکر کنم شبیه تام کروز شده باشه ... :31:
بعدش وسایل و قابلیت های عجیب بهش اضافه شده. می تونن دور هم کف بزنن ، مپ بره هوا :31:
فقط جون مادرتون این سیستم جوین شدن تو سرورهارو درست کنید ، آدم نمی تونه با رفیقش بازی کنه ...:14:
من تنها فرقي كه ميبينم الان اون پايين قسمت host لوگو هاي server ها اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو بازي ام يكي دو تا چيز ديدم
براي شما سايت بازي باز شده ؟
من كه مي رم هنوز افلاينه سايت !!!
2-3 ساعتي ميشه ران شدهنقل قول:
يه مشكل كه اصابمو داغون كرده : تو بازي دارم ميرم بعد 7-8 دقيقه كيك ميكنه ميزنه You were kicked by punkbuster(22)
تو فورم هم در باره اين موضوع بحث كرده بودن ولي من چيزي دسگيرم نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد پانك باسترت رو آپ ديت كني . برو :
و فايل رو دانلود كن . بعد اجراش كن و add a game رو بزن . بتل فيلد هيرو رو انتخاب كن . بعد رو لينك بازي تو نرم افزار كليك كن و check for update رو بزن . همين .کد:http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
من الان بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
براي شما سايت بازي باز شده ؟
من كه مي رم هنوز افلاينه سايت !!!
این پینگ عجب زده حالیه ها
توی جنگهای تن به تن اصلا نمی تونم از پس حریف بر بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بد ميرفت رو اصاب
آخه من هر چی میگم این برار هیچی نبفهمه باورتون نمیشهنقل قول:
خوب يه ماهه اجاره كن كه نپره . در ضمن الان اسلحه هاي اصلي خودت كه دائمي ستند كه سر جاشونه از اونا استفاده كن .
پول بخوره تو سرت بس كه خرت و پرت مي خري . اون آنتي تانكو واسه چي خريده بودي وقتي بلد نيستي باهاش شليك كني ( يادته كه : دي )
بقرما!
بابا من با این تفنگه خودش نمیرم جلو! مثله باقالی خشاب تموم میکنه و رنجش هم کمه! یعنی متوسطه
هه هه هه
بچه بیا برو روت رو کم کن
نزار بگم 4 بار فقط roadkill شدی!
مثه اینکه بازی آپدیت شده!!
تغییری احساس نکردیم ...نقل قول:
مثه اینکه بازی آپدیت شده!!
.نقل قول:
تغییری احساس نکردیم ...
الان که خواستم وارد بازی بشم پیغام داد که نسخه جدید رو باید دان کنم
من هم دانلود کردم ، هیچ تغییر محسوسی احساس نمیشه ، چیزی هم اضافه نشده ...نقل قول:
الان که خواستم وارد بازی بشم پیغام داد که نسخه جدید رو باید دان کنم
تغييرات در حيطه گيرايي شوما نمي باشد : دينقل قول:
تغییری احساس نکردیم ...
چون تغييرات فني بوده ، برايمن كه مشكل جوين شدن به بوكمارك هام حل شده . اين خودش كليه
كسايي كه بازي رو آپ ديت كردن ، پايين سمت راست ورژن بازيشون رو چند مي نويسه ؟
ماله من 1.02.1017.0 هست هنوز !!!!
این آپدیت چند مگه؟
ورژن بازی من 1.02.1067.0 هست ...
فکر کنم نتیجه هاموم می تونن ورژن 2 این بازی رو بازی کنن :دی
اهم!!!
بچه ها تقریبا فکرک نم تا سحر کاره گرافیکی و فوتوشاپ قالب تموم شه!
جناب حسین تنبل خان مغول!!! برار حس داری این فلش سمته چپی رو که یارو گیتار میزنه رو نوشته هاش رو فارسی کنی (به واج آرایی "رو" دقت شود")؟! لینکش هم باید عوض شه
همون سایز و به صورته transparent خروجی بگیر
E:\Mp3\Downloaded\Battlelore\2008 - The Last Alliance\06 - Daughter Of The Sun.mp3
کارهاي فوتوشاپ طراحي قالب و فارسي سازي سايت بازي آنلاين:
Battlefield Heroes
تا 95 درصد تموم شد! نظری دارید بگید که نم نم برم سراغه کد نویسیسش!:
به به
سرور زده شد pm بدید بیام
خیلی حال میده تو پینگ کم بازی کرد
فقط یه مشکلی مونده شما میگید نمیشه vp داد به کسی به چجور تو بازی از جون یا مثلا تانکمون رو تعمیر کنیم
باشه فارسيش مي كنم . در مورد ترانسپارنت بودنش هم من كاري نمي تونم بكنم . وقتي كه مي خواي كد هاي لود فلش رو بنويسي يه قسمت داره كه تعيين مي كني بك گراند اصلي فلش باشه يا ترانسپارنت باشه .نقل قول:
ببين مي توني لينك اون فلشي كه يارو گيتار مي زنه رو بدي بهم . من كلا سايت برام بالا نمياد ديگه . فقط فروم بتل فيلد هيرو برام باز ميشه . تازه بازيم آپ ديت هم نميشه .
در ضمن بعده كليك رويget bf كجا بره ؟
لينك اون فلش رو بهم بده برات درست كنم .
دمت گرم حسین!
اون کدش مشکل نداره گفتم بک گراند براش نزاری یه وقت
بیا اینم لینکش:
کد:http://cdn.battlefieldheroes.com/static/1246355711/flash/buyBG.swf
دهه!
این چرا دوتاس پس!
بیا این یکی انیمیشنشه!:
در مورد لینک هم فعلا بدون لینک بزار تا بعدا آدرسش معلوم شهکد:http://cdn.battlefieldheroes.com/static/1246355711/flash/animation.swf
میگم ولی بابا این 350 کیلو هست!!! سنگینه ها
جاش عکس بزاریم؟ یعنی چغندری چیزی
خوب بچه ها در مورد قالب نظری چیزی ندارید؟
کم و کاستی ای چیزی
دگه برنامه نویسی رو شروع کنم تغییر نمیدم توش ها! بد دردسر میشه