داستان تکمیل ظرفیت دیگه چیه؟نقل قول:
واسه رشته/محل های نیمه متمرکز هم هست؟
Printable View
داستان تکمیل ظرفیت دیگه چیه؟نقل قول:
واسه رشته/محل های نیمه متمرکز هم هست؟
سلام بچه ها.انگاری دنیا روی سرم خراب شد.من کلی خونده بودم و معدلم 16/5 لود .قبول نشدم.مگه میشه؟تکمل ظرفیت قزیش چیه؟تو رو خدا یکی بگه؟
من که قبول شدم از رشته ی سرامیک خط تولید رشته ی خوبییه ....................؟
کسانی قبول شدن که در فرم ثبت نام گزینه شاغل رو انتخاب کردن.
یعنی اکثر کسانی که شاغل رو انتخاب کردن قبول شدن.
درنتیجه افرادی مثل من که این کارو نکردن درصد قبولیشون خیلی پایینه.
100%نقل قول:
تو رشته امتحانی من سهمیه آزاد فقط 10 نفر بود که منم........
من تو استان خودم قبول نشدم :41:
راهی هست انتقالی بگیرم ؟؟
اقا یه خورده توضیح میدی یعنی چی....نقل قول:
کامل باشه خواهشا
علمی کاربردی کاری کرده که بیشتر شاغلین دولتی در این دانشگاه قبول شوند تا امتیازات کاری آنها بالا رود.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
هر آزمونی بعد از اینکه نتایج قبولی ها اعلام شد بعد از یه مدت به دلایل مختلف ( پر نشدن ظرفیت دانشگا ه ها ، اعلام ظرفیت جدید دانشگاه ها و ... ) یک سری داوطلب دیگه که تو آزمون شرکت کرده بودن رو در تکمیل ظرفیت شرکت میده ( اسمش روش هست، تکمیل ظرفیت ) و اونا رو مجددا میپذیره.حالا کی اعلام میکنه بستگی به خوده سازمان داره. یه سال شاید اصلا اعلام نکنن. یه سال شاید 2 بار اعلام کنن. همه ی اینا قبلا هم اتفاق افتاده
بله. باید بری اونجا ثبت نام کنی و احیانا یک ترم تحصیل کنی و از همونجا پی گیره انتقالی باشینقل قول:
نقل قول:
به سلامتی... حتما خوب بود که انتخابش کردی دیگه. بعد از قبولی دیگه نپرس خوبه یا بد.
موفق و موید باشید
سلام. جریان دوره های پودمانیش چیه؟ چه فرق هایی با دوره ی ترمیش داره؟
تعریف پودمان :
واژه پودمان از تار و پود گرفته شده است و منظور از پودمان همان بسته آموزشی میباشد. در واقع پودمان مجموعه ای از درس های مرتبط با هم در هر رشته می باشد که تشکیل یک مهارت را می دهد . پودمان از از واژه (مجولار) Madular گرفته شده که یک نوع سیستم تولیدی است که در آن قطعات بر اساس شباهت و ویژگیهای مشترک در قالب یک مجموعه متشکل تولید می شود
نحوه پذیرش دانشجو در دوره های پودمانی :
در دوره های پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، نحوه پذیرش بر اساس معدل بوده و در هر رشته بنا به ظرفیت اعلام شده از طرف مرکز می باشد . به عنوان مثال در رشته ای اعلام شده است ظرفیت گنجایش مرکز 100 نفر می باشد حال متقاضیان در آن رشته 200 نفر می باشند . معدل های کلیه متقاضیان به رایانه داده می شود و رایانه از میان آنها بر اساس سهمیه بالاترین معدل را پیدا کرده و آن را سقف قرار می دهد . به عنوان مثال بالاترین معدل 18 می باشد ، رایانه 18 را سقف قرار داده و 100 نفر را از 18 به پائین گزینش میکند تا ظرفیت تکمیل شود . حال ممکن است ظرفیت به معدل 14 یا کمتر ختم یا بیشتر ختم شود . متقاضیان در دوسهمیه شاغل و آزاد گزینش می شوند . شاغل به کسی گفته می شود که در یکی از نهادهای دولتی به صورت رسمی ، پیمانی یا قراردادی در شغل های مرتبط با رشته انتخابی خود مشغول انجام وظیفه باشد.
فرق دوره های پودمانی با ترمی در چیست؟
در دوره های ترمی دانشجویان مجاز به انتخاب واحد می باشند و واحد ها به صورت اختیاری اخذ می گردد ولی در دوره های پودمانی چون درس ها یا واحد ها در قالب بسته های مهارتی است و درس های هر مهارت نیز مشخص است ، دروس به صورت اجباری ارائه میشود . نمره قبولی در دوره های ترمی 10 میباشد ولی در دوره های پودمانی 12 میباشد.هر رشته در دوره کاردانی به صورت ترمی بین 4 تا 5 ترم به طول می انجامد . ولی در در دوره های پودمانی بین 8 تا 12 پودمان به طول می انجامد . دوره های ترمی امتحان جامع ندارد ولی در دوره های پودمانی دانشجویان پس از اتمام کلیه پودمانها باید در امتحان جامع شرکت کنند و پس از قبولی به آنهامدرک ارائه خواهد شد.امتحان جامع شامل چند درس تخصصی هر رشته خواهد بود . در دوره های پودمانی حضور و غیاب بر اساس ساعت تعیین شده است و باید در کلیه ساعات تعیین شده ، کلاس برگزار گردد ولی در دوره های ترمی حضور بر اساس طول ترم است.
مدت زمان طول دوره های پودمانی :
حداکثر در هر 3 سال پودمان قابل ارائه می باشد . پودمان معمولا در 8 و 16 یا 32 هفته قابل اجرا میباشد.
موفق باشید
پس با این اوصاف برای کاردانی, بجای 2 سال معمول باید 3 سال وقت گذاشت؟ مدرکش چطوره؟ برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر, به مشکل بر نمیخوریم؟ و در انتها, تاریخ ثبت نامش کی هست؟
شرمنده که زیاد شد
با تشکر
مدرکش چندان خوب نیست.میتونی ادامه تحصیل بدی.تاریخش هم مشخص نیست دقیقا.نقل قول:
نقل قول:
نیاز به شرایط خاصی داره یا راحت انقالی میدن؟
شرایط خاص بعید میدونم..نقل قول:
یکی از همکلاسی های خودم ترم قبل انتقالی گرفت تهران، خودش هم تهرانی بود.
در کل میشه، فقط فکر میکنم اینطور باشه که شما اگر در واحد "جهاد دانشگاهی" قبول شده باشید، باید "جهاد دانشگاهی" شهرتون انتقالی بگیرید.
ممنون از دوستانی که منو راهنمایی کردن :11:
و آخرین سوال :31:
چه زمانی برای ثبت نام باید برم و از کجا بدونم کلاس ها چه زمانی شروع میشه ؟؟
یعنی دیگه امیدی نیست؟نقل قول:
مردود رشته متمرکز
یکبار دیگه، یکسال دیگه..:20:نقل قول:
امیدوار باش:46:
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
ثبت نام اینطور که من شنیدم 2 شنبه همین هفته ست.نقل قول:
وقتی ثبت نام کردید، یک عدد برنامه هفتگی بهتون میدن:دی
شروع کلاسها احتمالا هفته دیگه هست، یا فوقش 2 هفته دیگه، دیگه:46:
سلام.چرا بابا امید وار باش توی تکمیل ضرفیت جایی برای ما باشه.منم هینطور:31::41:نقل قول:
سلام خدمت همه .
دوستان من رشته برق صنعتی قبول شدم .
می خواستم ببینم کلا دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه خوبیه . ؟ مدرکش چطوره ؟ وضعیت کارش چطوره ؟
لطفا هر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه !
با سلام..نقل قول:
خيلي خوشحالم كه قبول شديد..
منم حقوق قبول شدم/
بابت ارزش مدرك خيالت راحت..مدركش كاملا معتبره-راحتم ميري سر كار.
من خودم با چشم خودم ديدم كه 3 نفر از اقواممون مدرك كارشناسي علمي كاربردي داشتن و الان هم رفتن سر كار.
خيالت راحت.
یه سوال چه مدارکی باید ببریم برای ثبت نام در دانشگاه برای کاردانی اگه بگین ممنون می شوم؟
با سلام.نقل قول:
از هر كدوم از مدارك زير 3 برگ فتوكپي بگير به علاوه خودشون.
كارت ملي-شناسنامه =تمام صفحاتش كه هر صفحه 3 برگ فتوكپي بگير-
گواهي موقت پايان تحصيلات ديپلم-گواهي اصلي ديپلم-6 قطعه عكس-پوشه =3 رنگ هست شما با توجه به رشتت يك رنگ مشخص بايد بببري و يك گيره -چيزي يادم نيست ديگه.اميدوارم كمكت كرده باشم..
در ضمن وقتي ميري براي ثبت نام بايد شهريه ترم اولو بپردازي .شما پول ترم اولم با خودت ببر.
سلام
از دوستان کسی فرهنگ و هنر واحد 11 قبول نشده؟
سلام دوستان یه سوالی داشتم /.
کسی از لیسانس دوم خبری داره ؟
لیسانس دوم در سه ترم ...
آیا این هستش و آیا من می تونم ثبت نام کنم و چطوری ؟ دانشگاه آزاد شبستر درس می خونم /.
خوشحال میشم یه راهنمایی بکنید /.
منظورت از لیسانس دوم چیه؟نقل قول:
آیا منظورت معادل هست؟
نه !نقل قول:
منظورم همونی هستش که تقریبا اواخر شهریور تو تلویزیون اینا گفتن و بحث و گفتگو شد هستش /.
این لینک خبر ...
کد:http://www.khabaronline.ir/news-14980.aspx
خب همه چی توی همون لینکی که گذاشتی نوشته شده دیگه. هنوز اجرایی نشده و تصمصم نگرفتن
دوستان من ثبت نام كردم و فردا ميرم دانشگاه ولي چيزي بهم موقع ثبت نام ندادند مثل شماره دانشجويي-ليست كتابها و ..
اگر فردا برم به كي بگم كه اينارو بهم بده و به نظر شما فردا صبح ساعت چند كلاسها شروع ميشه؟
متشكرم..
مگه میشه پرینت انتخاب واحدتو بهت ندن؟؟نقل قول:
سایت دانشگاهتون برو.
فردا هم صبح برو پیش کارشناس رشته خودت.
معمولا صبح ها ساعت 8 کلاسا شروع میشه
سلام بچه ها . منم قبول شدم ولی هنوز ثبت نام نکردم . الن دیدم که مهلتش تا 26 بوده . حالا من چه کنم . حالا من مهم نیستم . دختر خالم هم شرکت کرده و منتظر جواب من بود که بهش بگم ثبت نام کی هستش . تو رو خدا کمک کنین . آبروم جلوش نره .
بچه ها من کنکور کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت کردم.چند روز پیش sms زدن بهم که تبریک میگیم قبول شدی برو سایت سنجش.اما تو سایت هرچی اسمم و ... وارد میکنم.میگه چنین داوطلبی وجود نداره.
به نظرتون چرا من اونجا وجود ندارم؟
مبارکه..نقل قول:
ثبت نام با تاخیر انجام بدید.. بهتره از همین فردا برید و کار ثبت نامتون رو انجام بدید، نگران نباشید، ثبت نامتون میکنن.
مطمئنا اطلاعاتت رو اشتباه وارد میکنی.نقل قول:
دقت کن.. اگه درست وارد کنی که بهت جواب میده.
مگه نباید شماره پرونده ای که تو کارت بود وارد کنم؟شماره شناسنامه ام رو هم که درست میزنم ولی نمیاد که.
حوصله ام سر رفت از بس زدم و گفت داوطلبی به این مشخصات وجود نداره.
سلام دوستان
برای ثبت نام کنکور کجا باید برم ؟ ( کنکور دانشگاه علمی و کاربردی )
در ضمن این کنکوری که میخواد حذف شه ربطی به این کنکور داره ؟
دیپلم داوطلب آزاد و رشته ی کار و دانش هستم ( معدل 14.3 )
واسه این دانشگاه نیازی نیست که پیش دانشگاهی بخونم ؟
نکنه هردوش یکیه؟
این با همون کنکور سراسری یکیه ؟
لطفا یکی واسه منه بی سواد توضیح بده ( ممنون میشم )
سلام..نقل قول:
اگر قبلا يعني 14 اسفند 88 كنكور دادي و قبول شدي برو ثبت نام كن.
براي مقطع كارداني ديپلم كافيه ولي بالاتر كه بخواي بري پيش دانشگاهي ميخواد.
اگر سربازي كردي ميتوني بدون كنكورش بري كه فكر نكنم مهلتش مونده باشه..
اين دانشگاه با سراسري فرق داره ولي همينو بگم مدركش مثل سراسري هست و از ازاد معتبرتره و حتي از پيام نور و غير انتفاعي..
ممنون دوست عزیز
من اصلا تا به حال توی هیچ کنکوری شرکت نکردم
تاریخ ثبت نام کنکور جامع کی هست ؟
منظور از کاردانی همون فوق دیپلمه ؟
میتونم بعد از فوق دیپلم برم پیش دانشگاهی و بعدش بالاتر از کاردانی بخونم ؟ یا قبلش باید پیش دانشگاهی رو بگذرونم ؟
یعنی با این دیپلمی که من دارم بیشتر از فوق دیپلم رو نمیشه گذروند ؟
شرمنده دوستان ولی من کلا اطلاعاتم صفره
ممنون میشم راهنماییم کنید
سربازی رو هم که میخوام دو-سه هفته دیگه برم و بعد برم دانشگاه .......
معاف از رزم هم هستم
خواهش ميكنم..
بله منظور فوق ديپلمه..
تاريخ ثبت نام كنكور كه فكر كنم دي ماه سال گذشته بود و 14 اسفند هم امتحان داديم و تمام شد.
من پيش دانشگاهي دارم ولي قبول نكردند بالاتر از كارداني شركت كنم..
شما فكر كنيد كه بخواي از كلاس اول دبستان شروع نكني ولي از كلاس 5 شروع كني كه محاله..
كارداني هم مثل كلاس اوله--اول كارداني بعد بالاتر..
اگر ديدي فرصت ثبت نام تمام شده براي فكر كنم 8 يا 9 بعد شايد هم كمتر درس بخون و برو همين كارداني خيلي راحت قبول ميشي..
در كنكور كارداني فقط دروس عمومي ميخوني مثل ادبيات-عربي-زبان انگليس-ديني...ديگه كتاب ديگه نميخواد بخوني..
خيلي راحت قبول ميشي..
دوباره سلام
همونطور که میدونید من رشته ی کار و دانش هستم و این رشته پیش دانشگاهی نداره
و اینطور که دوست خوبم 123arash توضیح داد من نمیتونم بدون پیش دانشگاهی بیشتر از کاردانی جلوتر برم
یعنی اگه من تا کاردانی رو با موفقیت بگذرونم ، میتونم بعدش به کارشناسی برم یا نه ؟ ( بدون مدرک پیش دانشگاهی )
اگه امکان پذیره چطور باید اینکارو کنم ؟
نکنه باید بعد از کاردانی دوباره برم دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم ؟
میدونم سوالام مسخرس ولی من کاملا در این زمینه آماتورم
درضمن اگه تا کاردانی بیشتر نمیتونم ادامه بدم پس یعنی فایده ای نداره ، چون مدرک فوق دیپلم که بدرد نمیخوره ، . درسته ؟
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم جوابمو بده ..........
نقل قول:
کی گفته بدون پیش دانشگاهی نمیشه بیشتر از کاردانی رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
با مدرک دیپلم کار و دانش و فنی حرفه ای میتونید کاردانی بگیرید بعدش کارشناسی بعدش ارشد و الی آخر
فرق کار دانشی ها و فنی ها در اینه که بدون پیش دانشگاهی دیپلم میگیرن و میرن واسه کاردانی
ولی نظری ها با پیش دانشگاهی دیپلم میگرن و میتونن برن واسه کارشناسی( کاردانی ندارن )
کارشناسی اونا 8 ترمه . کارشناسی شما 4 ترم که البته 4 ترم هم باید کاردانی بگذرونید
من خودم دیپلم کامپیوتر دارم ( فنی ) کاردانی کامپیوتر خوندم الانم دارم کارشناسی میخونم و بعدش انشاالله میرم وااسه ارشد...
کار دانشی های زیادی هم باهام همکلاسن...
پس اینکه بدون پیش دانشگاهی نمیشه از کاردانی بالاتر رفت یه حرف بی اساسه...
.موفق باشید