آره دقیقآ....نقل قول:
Printable View
آره دقیقآ....نقل قول:
خوب به همین خاطر هست ...نقل قول:
شما باید برای هر کدوم از اون دو تلفن دیگتون هم یه اسپیلیتر بزاری تا مشکل نویز اونها هم برطرف شه ....
آره یک اسپلیتر از پسر همسایمون گرفتم امتحان کردم درست شد:31:.....نقل قول:
راستی اسپلیتر چنده و مارک خاصی داره.....
ممنون از کمکتون(امروز برم 2تا بخرم):11:.....
نقل قول:پس این نویز کاملآ طبیعیه!:44:نقل قول:
اگه برای اون دو تا هم اسپلستر بگیره حداقل 6 تومن خرج برمیداره و ازشون استفاده چندانی هم نمیکنه(چون فقط از یه خروجی اسپلیتر کار میکشه)تازه شلوغ کاری هم میشه!:13:
دو راه حل داری:
1-به خروجی تلفن اسپلیتری که توی اتاقت داری یه سوییچ متصل کنی و تلفنها رو تک تک به خروجیهای سوییچ بزنی
2-اسپلیتر رو ببر روی ورودی سیم تلفن(بیرون از خونه)همون جا تکلیف خط اینترنت و تلفن رو روشن کن!
روش دوم حرفه ای تره:27:
مشکلی داشتی در خدمت هستم:11:
fashion_boy جان مگه اسپیلیتری هم هست به جز دو نوع سوکتی و دو شاخه ای که به سیم خالی وصل بشه؟؟؟؟!!!!!! امکان نداره راه دوم رو بتونه انجام بده...
خوب راههای زیادی هست واسه این کار ...نقل قول:
یکیش اینه که که سیم اصلی تلفن رو سوکتی کنه (که یه مقداری سخته)
راه دومشم اینه که یه سیم یه سر سوکت درست کنه و سر سوکتیشو بزنه به اسپیلیتر و سر دیگشم وصل کنه به سیم اصلی تلفن (که این مورد هم با کمی نویز همراست)
سلام
من اهواز کیانپارس ساکن هستم برای اشتراک اینترنت کمک و راهنمایی میخواستم.
با با برسی های اولیه به نظرم اومد که وایر لس بگیرم
هرچند اینجا اکثر isp ها adsl پشتیبانی یکنند ولی برای شرکت که میخواهم 512 بگیرم فکر کنم کیفیت وایرلس بهت باشه
حالا اصل متلب اینکه من از اینجایی که هستم هم با نیماد نت و هم با راصد میتونم اشتراک بگیرم
راصد حدود 350 متر و نیماد حدود 750 متر با ساختمان ما فاصله داره
کسی میتونه من رو راهنمایی بکنه که از کدوم بگیرم
الته برای من کیفیت و سرعت مهمتر از هزینه اشتراک هست حالا 130 یا 200 هزار تومن فرق زیادی نمیکنه
با تشکر از تمام دوستانی که من را از تجربیات خودشون بهره مند کنند.
نه عزیزم:40:نقل قول:
باید با آچار پرس سر تمامی سیمها رو سوکت بزنه
کار سختی نیست
در عوض دیگه کار اساسی و محکم کرده
:11:
ببینید جایی که سیم اینترنت از اونجا شروع میشه اسپیلیتر رو قرار بدید.باعت میشه کارتون تمیز از آب در بیاد!:46:
سلام به همگی
میگم بحث اسپلیتر شد!من هر وقت گوشی تلفن رو برمیدارم که زنگ بزنم یا کسی تماس میگیره و گوشی رو بر میدارم ،اتصالم قطع میشه.:13:
مودم از اسپلیتر خط می گیره و تلفن مستقیم به خط وصله(چون دو شاخه ایه!حوصله سوکتی کردنشم نداشتم.:27:)طبیعیه؟
راستی دکمه تشکر حرمتی داره واسه خودش.مثلا من میام میگم:پستم 10 تا تشکر میخوره!:13:خوبه که به جاش استفاده کنیم.:11:نقل قول:
سلام!بچه ها من اومدم!
عزیزم کلا اشتباه کردی...
اسپیلیتر برای تلفن مهمتره در صورتی که مودم زیاد احتیاجی به اسپیلیتر نداره.اگه یه اسپیلیتر رو باز کنی میبینی که یه سیم مستقیم به سوکت لن وصله.
دوست من شما مثل اینکه درست نفهمیدید کار اسپیلیتر چیه!نقل قول:
اسپیلیتر کار تفکیک صدا و دیتا از همدیگه و جلوگیری از ایجاد نویز و پارازیت رو بعهده داره...
شما میتونی خط اینترنت رو از اسپیلیتر جدا کنی و مستقیم به مودم بزنی!هیچ تفاوتی نداره با این وضعیت شما!در حقیقت از اسپیلیترت هیچ استفاده ای نمیکنی الان!حتمآ دو تا خط تلفن و اینترنت رو همزمان وصل کن.بهترین روش هم اینه که روی ورودی خونه خطها رو برای همیشه از هم جدا کنی تا هیج کجای خونه مشکلی با پریز تلفن نداشته باشی:27:
در مورد کلید تشکر هم:
توجه توجه!!!
باید یادآوری کنم که دکمه ی تشکری هم هست لطفا در استفاده از آن صرفه جویی نکنید چون تمام نمی شود و جزء منابع ابدی است پس از آن استفاده کنید
در ضمن اینم بگم که اسپیلیتر رو بر سر راه سیم اصلی تلفن بزنی تاثیری نداره چون از طریق سیم کشی داخلی مودم باز نویز می ندازه رو خط تلفن و سرعت اینترنت هم افت میکنه.بهترین راه استفاده از میکرو فیلتر( اسپیلیتر) قبل از هر انشعابه که به تلفن قطع میشه.و اسپیلیتر ۲۵۰۰ تومانی دی لینک هم هست که کیفیت خوبی داره. هر چند قبل ازمودم زیاد لازم نیست بذاری ولی اگه داشتی بذار. ولی قبل از هر تلفن یادت نره.
خوب تا موضوع اسپیلیتر هست منم یه چیزی بگم ..
من وقتیکه میخوام تلفن بزنم گوشی رو که برمیدارم تا چند ثانیه یه نویزی شدیدی روی صدا هست و تا چند ثانیه طول میکشه و بعد صدا صاف میشه ...
اسپیلیتر هم هست سر راهش ..
بنظرتون این مشکل از کجاست ؟
تازه یه مشکل دیگه هم هست ..
من هر وقت ای دی اس ال رو راه اندازی میکنم صدای تلفونمون به طرظ شدیدی کاهش میابه ... (بلندی صداش)
خب A.J جان بدون اینکه اصلا به ADSL وصل باشی هم نویز داره؟ یه اسپیلیتر دیگه امتحان کن یا سر راه مودمتم یه اسپیلیتر دیگه قرار بده. ممکنه که سیم تلفنتونم از کنار سیم برق عبور کرده باشه...
ممنون از دوستان تا حدی میدونستم کار اسپلیتر جلوگیر از تداخل کار مودم و تلفنه ولابد از تداخل محدوده ی فرکانسی تلفن با محدوده ی فرکانسی که مودم واسه ارسال و دریافت دیتا اشغال م ی کنه جلوگیری میکنه.یعنی فک کنم محدوده فرکانسی تلفن رو محدود میکنه و شاید اینکه دوستمون گفت صدا ضعیف میشه به همین علته.خوب از بحث علمیش بگذرم.(الان سرچ میکنم ته و توش رو در میارم)
پس کار درست اینه که من قبل از هر گوشی تلفن تو خونمون یه اسپلیتر نصب کنم.درسته؟اونوقت دیگه قطعی بوجود نمیاد؟
کاملاً درسته ..... :27: :46:نقل قول:
انشا... که مشکل حل میشه ... :8:
ما به خاطر اینکه بچه ها پست می ذارن تشکرمی کنیم دیگه فرقی نداره چی بنویسن...
بچه ها کسی می دونه وایرلس روتر با روتر وایرلس فرق داره یا نه؟ کلا روتر کار گیرنده انجام می ده یا فرستنده و پخش کننده؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.
فرقی با هم ندارن دوست عزیزنقل قول:
مثل این میمونه شمابگید علی خواجه یا خواجه علی :46:
روتر به معنی مسیر یاب هستش یعنی به کلاینت ها سرویس میده. حالا این کلاینت ها میتونه از طریق Wire (سیم) باشه و یا Wireless (بی سیم).
نقل قول:
مرسی nima جان.ولی من اخرش نفهمیدم روتر وظیفه پخش شبکه رو بر عهده داره؟؟؟؟اینترنتو پخش می کنه؟؟؟؟ یه کم ساده تر توضیح می دی؟؟؟؟:18::18::18:
من سیم تلفن رو زدم به ورودی اسپلیتر و خروجی مودم رو زدم به مودم خرو جی تلفن رو هم زدم به تلفن بعد از خروجی پشت تلفن یه سیم زدم به ورودی یه گوشی دیگه الان هر دو تا گوشی کار میکنن :8:
نقل قول:
بله این مواردی که شما گفتید هم به عهده روتر هستش.
اگه بخوام خیلی ساده توضیح بدم واست کار روتر رساندن پيغام ها از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر است. (در شبکه)
فرض کن در این شرکت چندین طبقه با 50 کامپیوتر که بهم شبکه هستن شما می خواهید از کامپیوتر شماره 4 واسه کامپیوتر 48 پیغام بفرستی. ارسال این پیغام به عهده روتر هستش و همچنین دریافت پیغام.
روتر با مسیر یابی و چک کردن پیغام و کنترل ترافیک پیام شما رو از کامپیوتر ارسال کننده به کامپیوتر گیرنده می بره و درست همین کارو برای کامپیوتر گیرنده که می خواد جواب شما رو بده انجام میده.
این یک مثال برای شبکه بود در اینترنت هم همینطور هستش. با این تفاوت که در اینترنت (شبکه)بین چند کامپیوتر شما می توانید تعیین کنید تمام کارها به عهده روتر باشه یا اینکه شما یک کامپیوتر به عنوان Server انتخاب کرده و به کامپیوتر ها اجازه دسترسی به نت رو بدید. یا پهنای باند کامپیوتر های دیگه رو تنظیم کنید و یا ساعت دسترسی به شبکه و پوزیشن ها دیگه...
مرسی nima جان...
الان خیلی خوب توضیح دادی دیگه کاملا فهمیدم...
بچه ها دیگه کسی چرا زیاد پست نمی ده؟ خسته شدید دیگه؟
نه .....نقل قول:
مشکلی نیست که بخواهیم اینجا مطرحش کنیم ....... :8:
بهتره که این تاپیک تخصصی تر باشه تا اینکه به بحث های حاشیه ای پرداخته شه ..... :10:
خب A.J جان بحث تخصصی دیگه کسی نداره... تاپیک خالی می مونه... یه مدت بحث بود شرکت فارا نمایندگی صبانت رو توی اهواز گرفته؟ آخرش به کجا رسید؟ مودم tp-link چطوره؟ همه قبول دارن؟ البته مودم فقط * ASUS*
:11:
با سلامی دوباره خدمت همشهریهای گلم خوب تاپیکو تا اونجایی که تونستم دنبال کردم:5: به نظرم یه تاپیک دیگه باید زده بشه چون ظاهرا مشکلات بچه ها خوشبختانه یا متاسفانه حل شده و احتمال خارج شدن از محور اصلی تاپیک adsl اهواز وجود داره یه تاپیک به نام پاتوق بچهای جنوب تو قسمت انجمنهای متفرقه زده بشه نظرتون چیه ؟؟؟؟:8:
دوستانی من الان لپ تاپ رو بردم تو حیاط سرچ کردم چندین آنتن تو ایر پیدا کرد.
به یکی شون که نوشته بود Rased400 کانکت کردم (با یوزر نیم و پسوردی که از شرکت راصد دارم) وصل شد.
سریع رفتم Speedtest.net تست کردم سرعتم 112 کی بود و آپلودم روی 50 پینگ هم روی 180 بود با کویت
ولی نمی دونم چرا چیزی دانلود نمی تونم بکنم. تا میزارم واسه دانلود قطع میشه.
موافقم .. :27:نقل قول:
تاپیک مربوطه رو بزن لینک بده تا بیاییم اونجا واسه بحث های غیر تخصصی ..... :11:
البته به شرطی که این تاپیک هم برای بحث تخصصیش به کار خودش ادامه بده ...
:10:
3 سال پیش همچین تایپیکی راه افتادنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91167&highlight=%D8%AE%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%85
سلام
دیشب سرعت adsl من که 128 هست و از رفاتک میگیرم به فضا رفت! وجالب اینجاست که هنوز هم برنگشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب من تو 4 ساعت g2.5 ترافیک داشتم.لیست دانلودم تموم شد وگرنه فکر کنم بیشتر هم میشد!:27:
پسر عالیه.
البته رفاتک همیشه سرعتاش با اون چیزی که تو قرارداد ذکر میشه متغییر هستش. (شرکت دولتی همینه دیگه خرش توپول موپوله همه جا هم میره) دم اقای کلاه دوز گرم گرم گرم
ما هم از صبح تا شب از شب تا صبح پای نت خوابیدیم که اگه دوباره سرعت های وایرلس باز گذاشتن نهایت استفاده رو ببریم
من از یه نفر شنیدم رفاتک بخاطر اینکه با شاتل رقابت کنه درخواست داده از پارس آنلاین قیمت ها رو کمتر کنن اونا هم قبول نکردن و رفاتک هم بخاطر اینکه جلو شاتل کم نیاره و از طرفی هم حالی از پارس آنلاین گرفته باشه سرعت ها رو بیشتر کرده
اره بابا پارس ان لاین اگه بخواد میتونه راحت سرعتای فضایی بده! ولی نمیدونم چرا تو این مدت سرشون به سنگ خورده اینقدر دارن حال میدن به ملت! قبلنا از این خبرا نبود!
یه نکته جالب دیگه:
من از دیشب تا حالا همینطور دارم دان میکنم ولی نمیدونم چرا هیچی از حجمم کم نمیشه!
فعلاً که انجمن متفرقه بسته است ... :2:نقل قول:
اگه باز شد میریم تو همون تاپیک ....... :10: :8:
نقل قول:اون موقع که ما رفاتک بودیم از این خبرا که نبود ....نقل قول:
فقط از ما ترافیک میخورد :41:
حالا نوش جون تمام کاربران رفاتک
تا میتونید بخورید از این رفاتک :8:
ایول... :8:کدوم مرکزید شما؟؟؟!!!:8: من که قبلا از رفاتک می گرفتم سرعت داغون بود.... الان موندم از شاتل بگیرم یا رفاتک... :18::18: هرچند الان شما می گید سرعت رفاتک بیشتر شده... شما چه اشتراکی گرفتید؟؟؟؟!!!:5:نقل قول:
مرکز چمران.اشتراک هم 128 3 گیگ.
الانم داره عشقی سرعت میده.معلوم نیست فردا پس فردا چطور بشه.ببین اگر منطقه شما شاتل مشکلی نداره از اون بگیر.
نقل قول:نقل قول:دوست من خوش به حالت :27:ما که خیلی بد شانسیم:41: به جای ما استفاده کن و حالشو ببر منطقه ما هنوز مشکل دارهنقل قول:
خدا وکیلی یه هفت ماهی بود که مشترک رفاتک بودم و این شرکت علاوه بر اینکه سرعتش خیلی پایین بود (اشتراکم 128 بود) حول حوش 16 از همه مهمتر با ساعات شبانه اش مشکل داشت و از ترافیک کم می کرد :18:
بار آخرم کل اشتراکمو (حدودا 100 مگ ) رو خورد و منم که تو شکایتای قبلیم نتیجه نگرفته بودم و دوستان هم از شاتل خیلی تعریف میکردن تصمیم گرفتم که قرار دادو باشون فسخ کنم :2:واز شاتل اشتراک بگیرم:40:
میگم دوست منskyboy برو تو تنظیمات مودمت ببین تو قسمت downstream چه عددی رو زده؟؟؟؟
up stream=450
down stream=2044
اتفاقاً چقدر هم عقیده ایم .. :27:نقل قول:
آخه رفاتک سر منم همین بلا رو آورد که مجبور شدم فسخ کردم و اومدم شاتل :8:
البته من سرعت دانلودم تو رفاتک 30 تا 35 بود ....... :5:
معمولی باید 610 باشه فکر کنم......چقدر بالاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتت!!!!!!!!!!!!!!:18::1 8::18::18::18::18::18:نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها من رفتم توی تاپیک خوزستان این که بسته شده؟؟؟!!!!!!!!1 پس چکار باید بکنیم؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!