Bid رو میذارم 15000
Buy رو 30000
آخه اکثرا آیتم رو همون موقع لازم دارن و حوصله ندارن Bid کنن بعد اونطرفی که آیتم گذاشته بیاد و اگه قبول کرد بعد آیتم بهش برسه :دی
مخصوصا که هر کی واسه خودش یه بساط دستفروشی وسط خیابون هم پهن کرده :دی
Printable View
Bid رو میذارم 15000
Buy رو 30000
آخه اکثرا آیتم رو همون موقع لازم دارن و حوصله ندارن Bid کنن بعد اونطرفی که آیتم گذاشته بیاد و اگه قبول کرد بعد آیتم بهش برسه :دی
مخصوصا که هر کی واسه خودش یه بساط دستفروشی وسط خیابون هم پهن کرده :دی
اگه کسی bid کنه مثلا بگه17000 و تو سر نزنی بعد از اینکه 24 ساعت تموم شد آیتم فروخته میشه؟
نمیدونم والا تا حالا برای من پیش نیومده (تو این بازی) ولی تو بازی های مثل این تا خودت قبول نکنی اتفاقی نمیفته .
الان رفتم AH و 9 تا condenced glue گذاشتم 11k پنج دقیقه بعد فروش رفت.کفم برید...
کلی جنس گذاشتم اگه فروش بره 100k گیرم میاد.
یه احمق 5 تا honey juice رو گذاشته بود 8000 تا.منم ازش خریدم و گذاشتم 23000 تا :27:
10 تا هم خودم داشتم.دیگه دارم تاجر حرفه ای میشم.:21:
eee نههههههههنقل قول:
الان رفتم AH و 9 تا condenced glue گذاشتم 11k پنج دقیقه بعد فروش رفت.کفم برید...
اونموقع که بهت میگم این آیتمه ارزش داره میگی نه فقط بدرد اسلحه سازی میخوره ! من منظورم ارزشش تو بازار بود . هر چی داشتم فروختم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم بابا دست ما رو هم بگیر :دی آیتم توپ گیرت اومد بخر بعدا با هم حساب میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه احمق 5 تا honey juice رو گذاشته بود 8000 تا.منم ازش خریدم و گذاشتم 23000 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 تا هم خودم داشتم.دیگه دارم تاجر حرفه ای میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی بگرد یه mount خوب پیدا کن بخریم ! خدایی حسرت میخورم یه لول 20 با mount که از بوتیک خریده مثل جت میاد از کنارم رد میشه یه بوق هم نمیزنه :دی
البته فکر کنم اون glue رو خیلی ارزون گذاشتم.چون تو ah اصلا نبود تا قیمتا رو ببینم.ولی مثلا cotton thread که تو tailor lvl1 استفاده میشه حدود 5000 بود هرکدومش.
آخه من حیفم میاد 400k پول بی زبون بدم مونت بگیرم.
یه اسب دیدم سرعت 7 داشت 2.4m بود قیمتش.من اصلا 400 تایی ندیدم تو arch.
علی کجایی؟
امروز یه کوئست انجام دادم به اسم rank 1 که کلی آرمور خوب بهم داد.من نمیدونستم همچین کوئستی هست تو لیست هم نبود با یه آرچر از گیلد که داشتم کوئست میزدم گفت این چه آرموریه پوشیدی گفتم چیه مگه گفت تو لول 30 باید این کوئست رو انجام بدی و ست آرمور خوبی میده.منم رفتم انجام دادم و گرفتمش.فکر کنم تو هم باید انجامش بدی البته شایدم رفتی این کوئست رو.
نه منم نرفتم !
اگه هستی الان بیام بازی ؟
کوئستی با این نام ندارم فکر هم نمیکنم که قبلا رفته باشم :(
از کی گرفتی بیا help me
اسم یارو chief یه همچین چیزی بود کنار همونی که dragon quest رو تو elder بهش تحویل میدی.
یاد بگیر هادی :دی (عیال محترمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول 36 هم شدم بالاخره . حداقل این کوئست سختارو نگه دار با هم بریم . باز برو تنهایی آپ کن :دی
عیالهای ما هم که دیگه آن نمیشن.هر کی با ما رفیق میشه دیگه آن نمیشه.
تا 8 صبح داشتم بازی میکردم :دی
کوئست دراگون رو هم پیدا کردم دستت درد نکنه .
علی قبلا من ساعت 5 و 6 عصر میومدم تو همیشه آن بودی ولی الان چند روزه نیستی.اگه ساعت 5 عصر بیای من هستم با هم کوئست میزنیم.
یه چیز باحال امروز فهمیدم.با پولی که تو بازی به دست میاریم میتونیم از بازیکنهای دیگه طلا بخریم و از بوتیک بازی استفاده کنیم.
فقط یه خورده گرونه تقریبا هر طلا حدود 200k میفروشن.برای خریدش هم باید از AH بخری.اونجا بازیکنا میان و طلا و نقره برای فروش میذارن.توی AH باید روی gold trade کلیک کنی.
دمت گرمممممممم عجب چیزی فهمیدی پسر !!! aaaaaaa (دهنم وا مونده :دی)
200.000 که چیزی نیستش میخواد دو ساعت بریم فراگمنت فارم کنیم :دی آیتما بوتیک هم زیاد گرون نیستش مثلا 7-8 گلده
تو پروفایلت نوشتم ! این چند شب همش اینور اونور بودم ! دیدی یه شب خونه بودم 2لول (180K Exp) گرفتم !
تو لول آپ کن من خودمو میرسونم .
رفتم این قسمت گلد تریدینگ زیاد سر در نیاوردم میشه یه توضیج بزرگ بدی :دی
متاسفانه من خودم هم سر در نیاوردم.
کی گفته آیتما زیاد گرون نیست.اون اژدهای پرنده 30 گلده.میشه 6 میلیون.
مگه اینکه همون بال خفاش رو بخریم 7 گلد!!!
تاپیک اختصاصی ممد و هادی : دی
من وایمیسم لول 50 شید باید لول آپم کنید : دی
نکنه قصد داری آیتم 30 گلدی بخری ؟!! O.oنقل قول:
کی گفته آیتما زیاد گرون نیست.اون اژدهای پرنده 30 گلده.میشه 6 میلیون.
مگه اینکه همون بال خفاش رو بخریم 7 گلد!!!
اگه میخوای اینکارو کنی خوب پول بدی که راحت تری تا جون بکنی 6 میلیون در بیاری :دی
برای بار 80 م من علی ام :دینقل قول:
تاپیک اختصاصی ممد و هادی : دی
من وایمیسم لول 50 شید باید لول آپم کنید : دی
بعد exp , spirit که وقتی خودت تنها کوئست میزنی خیلی تاثیر داره . شاید هر لول حدود 30 درصدش همینطوری بدست میاد .
ممد کیه.ایشون علی هستن...:31:نقل قول:
علی اون کوئست crazy stone رو امروز رفتم.خیلی چیز ردیفیه.اونطور که اعضای گیلد میکفتن روزی یه بار میتونی انجامش بدی.من انجام دادم 16000 تجربه گرفتم.ببین چند روز رو از دست دادیم.
خیلی خیلی راحته کوئستش میری اون 5 تا آیتمی رو که گفته از merchant میخری و تحویل میدی به اون یارو.10 دقیقه بعدش میری پیش یه نفر دیگه و 16000 تجربه میگیری.
ایول هادی من تورو نداشتم چی کار باید میکردم :دی خسته شدم بس که کوئست دراگون رو رفتم .نقل قول:
خیلی خیلی راحته کوئستش میری اون 5 تا آیتمی رو که گفته از merchant میخری و تحویل میدی به اون یارو.10 دقیقه بعدش میری پیش یه نفر دیگه و 16000 تجربه میگیری.
بعد این perfurid oil (نمیدونم درست نوشتم یا نه) دونه 8000 فیمتشه !!
آقا یه سوال : دی ببخشید پریدم وسط حرفتون: دی
لینک رپیدشر واسه دانلودش نیست؟: دی
جواب سوال شما نیست ولی خود سایت لینک دانلود مستقیم با سرعت بالا و قابلیت ریزیوم گذاشته . (من 5 شب گذاشتم دانلود شد) :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/clients/pwi_Downloader_v166_XP.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/clients/v166_XP.torrent
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/clients/pwi_Downloader_v166_Vista.exe
کد:http://pwi-ns.perfectworld.com/clients/v166_Vista.torrent
علی یه خورده در مورد این celestone ها توضیح بده به چه دردی میخوره؟
میری پیش Gem Merchant بعد دو تا کوئست بهت میده .نقل قول:
1- Celestone Fragments
25 تا Celestone Fragments [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Celestone of Heaven
در عوض یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده. قیمتش هم 10000 هستش فقط نمیدونم به چه دردی میخوره .
The most powerful medium of Chi in Perfect World.
Can be used to refine your equipment at any Elder
or trade for Dice Tickets in the Cube of Fate.
2-Celestones Exchange
از هر کدوم 3 تا میدی یدونه از همون 10000 تایی ها میده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Celestone of Earth
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Celestone of Human
هادی اینو ببین چه لباس خشکلی داره :دی
منم از اینا میخوام :((
راستی قیافم رو هم یکم عوض کردم . فشن شدم :دی
ایول چه تیریپی زده...:8::5:
راستی چطور قیافتو عوض کردی؟مگه میشه؟
اسم آیتم Makeover Scroll هستش .
Price: 2 Gold :دی (من از کوئست گرفتم) بعد میری پیش craftman master شکلتو عوض میکنی .
عجب شانس بدی دارم ! از دیشبه نمیتونم برم تو بازی ! معلوم نیست دارن دوباره آپدیت میکنن یا ...
بعد چرا کوئست اینقدر کم میده ! اعصابم خورد شد . تو این سبک بازی ها اینقدر کوئست طراحی میکنن که طرف میتونه با نصف کوئست های مخصوص اون لول بره بالا ! ولی الان که به لول 40 هم نرسیدیم با کوئست هایی که میده به زور 50 درصد لول پر میشه . من که کارم شده دراگون کوئست . هر بار هم 2-3 ساعت طول میکشه خیلی مزخرفه . همش هم بخاطر این سیستم مزخرفیه که میمیری exp کم میشه ! همینطوریش کوئست نمیده بعد یدونه هم که میده اگه بمیری ..... میشه .
یه کوئست هم دارم تو یه دانگئونه 10 بار تو گیلد گفتم یکی بیاد کمک همش میگن واسا 39 شی با farren BH با هم انجام بده !
هر چی هم میگم بابا من به جز این کوئست فقط میتونم دراگون برم میگن مشکل خودته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون کوئست رو که راست میگن چون اون دانگئون خیلی سخته و ارزش نداره دوبار بخوای بری.ما با 5 تا لول 60 و 70 رفتیم.
crazy stone رو هر روز انجام بدی خیلی خوبه.هر دفعه تجربه بیشتری میده.
علی supply stash لول 40 یه بال خفاش میده.پسر خیلی حال میده سرعت 2.5 عجب چیز ردیفیه.
فقط حیف که مهلتش یه هفته هستش و بعد از یه هفته از بین میره.خیلی نامردیه من دیگه به اون بال عادت کردم دیگه با سرعت 0.5 نمیتونم پرواز کنم.:41::13:
فعلا که دهنم سرویس شده با این کوئست دراگون ! آخه با عقل جور در نمیاد اینقدر کوئست کم باشه .
اگه کوئست باشه میشه روزی 2لول آپ کرد ولی نیستش که !
این آیتم ها oracel I , II , II رو اینا از کجا میگیرن ! یکی 120 تا گذاشته بود واسه فروش دونه ای 90.000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس shaiya رو بازی نکردی که به کوئستای این میگی کم.shaiya در واقع اصلا کوئست نداره و فقط باید بری موب بکشی و لول آپ کنی.من چون اونو بازی کردم این کوئستاش برام زیادم هست.البته قبول دارم که باید کوئستش بیشتر باشه.نقل قول:
فعلا که دهنم سرویس شده با این کوئست دراگون ! آخه با عقل جور در نمیاد اینقدر کوئست کم باشه .
اگه کوئست باشه میشه روزی 2لول آپ کرد ولی نیستش که !
ولی اگه باشی میتونیم دوتایی بریم موبهای 6-5 لول بالاتر از خودمون بکشیم تجربه خوبی بگیریم.
من هستم ولی وقت آزادم شبه . یعنی از ساعت 6 که بیکار میشم تا به کارام برسم و وقت بازی شه میشه ساعت 12 به بعد :دی
پس تو کی میخوابی؟:18:نقل قول:
اصلا وقت خواب داری؟:18:
دو سه ساعت خواب کافیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به کوری چشم برنامه نویسان این بازی (شوخی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) لول 40 و 80 درصد هستم ! یه کوئست دیگه بزنم میشم 41 ولی چشام دیگه باز نمیشه ! یه شبه از 38 به 41 رسیدم تا بازی کم بیاره :27:
یادم رفت بگم ! عجب سرعتی داره این بال خفاش !! aaaaaa
انگار به خودت نیتروژن وصل کردی ! نمیشه کنترلش کرد اینقدر لاکپشتی راه رفتیم اینو نمیتونیم کنترل کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا 41 شدی !!!!!!!!!!! :18::18::18:
چطوری آخه؟
چی کار کردی؟
BH هم رفتی؟