آقا ممنون از راهنماییتوننقل قول:
درست شد
Printable View
آقا ممنون از راهنماییتوننقل قول:
درست شد
دوستان اگه لطف کنید چند تا عکس خودتون بگیرید بزارید wdr رو فعال کنید ... و در حالت اتومات عکس بندازید ...
فعلا چند تا عکس که تو سایتها موجوده میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه استار wdr هم داره؟ :18: فکر کنم بالاترین امکانش اسمایل شات باشه.
نقل قول:
منوش که هیچ فرقی با 8300 نمیکرد ! :13: یعنی نداره ؟ اگه نداره خوب پس رو حالت معمولی بگیرید
درسته ولی wdr مخصوص کمرا فون های حرفه ای سامی هستش. الان اینترفیس دوربین کوکی با رنوار یکیه ولی امکانات نه!نقل قول:
منوش که هیچ فرقی با 8300 نمیکرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نداره ؟ اگه نداره خوب پس رو حالت معمولی بگیرید
سلام به همه بروبچ استار
واقعا تبریک میگم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کلوپ باحالی دارین
خیلی اتفاقی وارد کلوپ تون شدم .از پست اول تا الان که صفحه 77 هستینو با کنجکاوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تموم خوندم
خداییش کارتون بیسته بیسته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون میدین واسه ی بازاریابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!جنس و یه روزه میفروشین از بس ازش خوشگل می تعریفین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه n95 8GB دارم .{بدرد نمیخوره که !!!!!!!!!!دی}
باتوجه به صحبتای شما،،،،،،،،، در اولین فرصت میرم استار{جونمی جون !!!!!! } میگیرم.
به نظر فوق العاده میاد
ولی توروجون گوشی جونتون انقدر خوشمزه تعریف ازش نکنین....ادم گرسنه ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه..............میره میخره ............هی جواد تر میشه
من اگه گرفتم فقط بدیاشو میگم
اما آخه خیلی نازه!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سایت آمازون سرچش کردم
قیمتSamsung GT-S5233 Touch Screen Unlocked GSM Cell Phone]
$199.95 زده با مشخصات زیر:مشکی بود!
Description :
Samsung GT-S5233 Touch Screen Unlocked GSM Cell Phone
2G Network GSM Quad Band 850/900/1800/1900
Display Type TFT Touch Screen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
- Accelerometer sensor
- Handwriting recognition
- Gesture lock Polyphonic, MP3
Customization: Download
Speaker Phone
Vibration Alert
Phonebook: 1000 entries
Internal Memory 50 MB
USB v2.0
Card slot : microSD (TransFlash)
Bluetooth v2.1 with A2DP
High-Speed Data GPRS : Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 - 48 kbps
Messaging SMS, EMS, MMS
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Camera 3.2 Megapixels, 2048x1536 pixels, - Smile detection
- Java MIDP 2.0
- MP3/eAAC+/WMA/AMR player
- H.263/H.264/MPEG4 player
- Stereo FM radio with RDS
- Organizer
- Office document viewer
- Built-in handsfree Talk Time: Up to 10 h
Stand By Time: Up to 33 days
Includes:
Samsung GT-S5233 Unlocked GSM Phone
Samsung Li-ion Battery
Samsung Stereo headset
Samsung USB data cable
Samsung Travel Charger
Samsung GT-S5233 User Manual Original Box
Brand new Item
Compatible with Carrier: AT&T, Cingular, Fido, Rogers Wireless, SunCom, T-Mobile, Asian & European Carriers, Unionn Wireless, iWireless, Cincinnati bell wireless, Wireless Alliance, Centennial Wireless, Edge wireless, Longline wireless
» Brand New Item
» Original Box
درصورتی که
Samsung S5230 / S5233 Star Unlocked Cell Phone White 3.15MP Camera
$233.90
رنگش سفید بود:18:
مسخصاتش:
GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPRS/EDGE class 12 Dimensions: 104.0 x 53.0 x 11.9 mm, 93.5 g 3" resistive TFT touchscreen, WQVGA resolution (240 x 400 pixels) 50MB onboard storage, microSD card slot (up to 16GB) 3 megapixel fixed focus camera with smile detection Bluetooth 2.1 with A2DP, USB v.2.0 Document viewer Smart unlock Accelerometer sensor FM radio with RDS DNSe Find Music recognition service 1000 mAh battery, up to 800 h of standby
Network
EDGE/GPRS Quad Band (850/900/1800/1900MHz)Display
3.0” 262KWQVGA LCD(240x400)Camera
3 Megapixel CMOS (Smile Shot)Video
H.263 /H.264/ MPEG4Audio
Video recording supporting QVGA@15fps
FM Radio with RDS, DNSeValue-added Features
MP3, AAC, AAC+, WMA, eAAC+, WMA, AMR,MIDI,SP-MIDI, i-melody, WAV
Music Recognition/SNS/Photo Contact/Gesture Lock/Wide Idle screen/HandwritingConnectivity
TouchWiz UI with Mobile Widget
Google Search/ Google email/Full Internet browsing/Online Widget
Various full embedded games
Bluetooth v2.1 / USB 2.0 FSMemory
Internal Memory 50 MB + External Memory slot : microSDHC™ (up to 8GB)Size
104 x 53 x 11.9 mmBattery
1000 mAh
دوست عزیز iilliya خیلی خوشحالم که از این گوشی خوشت اومده.:11:
سایت های خارجکی مثل آمازون رو بیخیال شو. برو علاالدین حراجش کرده 175 تومن با گارانتی. بدو که آتیش زدن به مالشون :33::31:
3 و 3.15 و 3.2 فرقی نمیکنه. همه یکی هستن.
wdr چیه دوستان ؟
چه گوشیایی دارنش ؟
منم170با گارانتی اصل 155 با گارانتی متفرقه و 150 بدون گارانتی گیر آوردم.نقل قول:
دوست عزیز iilliya خیلی خوشحالم که از این گوشی خوشت اومده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت های خارجکی مثل آمازون رو بیخیال شو. برو علاالدین حراجش کرده 175 تومن با گارانتی. بدو که آتیش زدن به مالشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخاستم 150 بگیرم ولی هنوز 2 دلم.آخه من هر گوشی ای میگیرم کمه کم باید 3 سال کارکنه.مثل N70 ای که تازه امسال قروختمش...
این یکی رو خیلی خوب اومدینقل قول:
من هم میترسم گوشیمون جواد بشه مثل k750,n73
اون وقت گوشی ما هم میشه sجواد:20:
نقل قول:
یه دوست داشتم اون موقع که تازه 97معرفی شد بود بش میگفت 97جواد:31::20:
خدارو شکر اکثر ایرانی ها گوشیو فقط نوکیا و سونی اریکسون میدونن:31:
اسم سامسونگ و ال جی میاد همه میگن بدرد نمی خوره آنتن نمیده :46:
پس خیلی بعیده که جواد بشه .(درست بر خلاف 5800 نوکیا که جواد شد و الانم داره جوادتر میشه و 5530 نوکیا که الان 240 تومنه و یکی دو ماهه دیگه تا 210-220 میاد و اونم قطعا جواد میشه).
کاملا موافقم دوستان:46:
من خودم فقط با نوکیا :2:کار کردم
البته خسته شدم ازش:4:
:11:اما این استار بدجور خواستنیه:11:
من یه سوال:::
فرق خازنی با مقاومتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
بطور کلی 2 نوع تاچ واسه گوشی داریم :1- مقاومی:یا رسیستیو: که از اسمش معلومه در ساختش از مقاومت های الکتریکی استفاده کردن و میشه با دست و هر شیئ دیگه ای برای کار باهاش استفاده کردنقل قول:
2-خازنی یا کپسیتیو: که در ساختش از خازن استفاده شده و تنها با دست (با الکتریسیته ساکن بدن) کار می کنه در نتیجه نمیشه از قلم هی معمولی یا شیئ دیگه ای واسش استفاده کرد.(تازگی ها قلم مخصوص گوشی های خازنی تولید شده که بسیار گرونه).
خازنی ها نسبت به مقاومتی ها نسبت به لمس خیلی حساس تر هستند و دارای مقاومت بیشتری در برابر ضربات فیزیکی هستن.به همین دلیل گوشی های خازنی گرون تر از مقاومتی ها هستن.
مزیت مقاومتی ها همون قابلیت استفاده از قلم های معمولی و سایر اشیاء هستش.
اما در کل تاچ خازنی خیلی بهتره.
توضیحت حرف نداشت
خوب گرفتم
ال جی کوکی خازنیه؟
نه عزیز خازنی نیس .. ال جی تعداد خازنی هاش کمه که اونم شامل گوشی های گرون قیمتش میشه
یه نوع تاچ دیگه هم هست که با حرارت بدن کار می کنه: مادون قرمز. فوق العاده گرونه!
اينم 12تا والپيپر واسه استار دوستان عزيز.
خودم درستشون كردم
کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=4860f7c87bd87ff37432d3c9683f450ae04e75f6e8ebb871
همون طور که دوستمون گفت کوکی مثل استار و 5800 و 5530 مقاومتیه.نقل قول:
الان گوشی خازنی ارزون و با امکانات خوب(جی پی اس ، 3جی ، دوربین دارای فلاش) و بسیار زیبا گوشیه samsung s5600 preston هستش که قیمتش 280 تومنه(البته تازه اومده و افت بیشتری می کنه).
من اگه استارو نگرفته بودم حتما اینو می گرفتم:
البته samsung f480 هم هستش که یک چیزی تو مایه های استاره اما دوربینش 5 مگا و دارای فلاشه و بدنش از جنس استیله.که البته یکم قدیمی شده . اما با اینکه خازنیه قیمتش افت ها شو کرده و الان 230 تومنه.
یک مشکل گوشی اینه که در پشت گوشی به شدت خط میوفته:19:
چجوری میشه موقع sms دادن ویبره نزنه؟امکانش هست؟
دوستان استار خریدم برا دوستم.فارسی نداره !
حالا چیکار کنم ؟ امکان فارسی سازیش هست ؟
اگه میشه و فریم ور فارسی داره بذارید.فلش کردنشو بلدم/
اگه هم بیرون جایی رو سراغ دارین برا فارسی کردن بگین قیمتش چقدره ؟:11:
مبارکش باشه :40:نقل قول:
تا اونجایی که من تو همینجا دیدم،فریم ور فارسی هنوز نیومده
علما،فضلا!!!!!!!!!!!!!!:16:
کسی دیکشنری نداره که کیبورد کیوورتی داشته باشه؟؟(pmd2 دارم ولی نمدونم چرا نمیاد)
کلا اگه هر گونه دیکشنری که رو استار کار کرده بزارین ممنون میشم، چون مثل اینکه گوشیم با علم و دانش میونه خوبی نداره و به سختی روش دیکشنری نصب میشه:13:
ممنون
سلام به دوستان
من امروز دو تا Star خریدم با گارانتی و بدون گارانتی
بدون گارانتیش کیف مخصوص و قلم روش بود.تشخیص دستخط فارسی هم داشت....(برای SMS نوشتن)؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
ضمن اینکه مبارکه :11:نقل قول:
جدی می گی؟ بدون گارانتی تشخیص دست خط داره :18:
قیمت بدون گارانتی چند ؟
راستی فریم ورش چیه ؟
نقل قول:
عزیز.اون جایی که می خوای لغت تایپ کنی یک عکس کوچک کیبورد هستش با قلم یا ناخنت فشارش بده کیبوردش در میاد.
دیکشنری انگلیسی به انگلیسی دارای کیبورد درشت و لمسی هستش و من نصب کردم.
اما واسه انگلیسی به فارسی همون پی ام دی فعلا هستش.
تبریک میگمنقل قول:
:18:
از کرمان خریدی؟ فریم ورش چنده؟
(تایپ کن
#1234#*
ببین چی بهت میگه)
دیدمش ولی هرچی فشارش میدم بیرون نمیاد اون کیبورد کوفتی:41:نقل قول:
انگلیسی به انگلیسی که واسم خیلی بهترهنقل قول:
اگه لینکشو بذاری ممنون میشم یا اسمشو:40:
[[/QUOTE]تقدیم به شما دوست عزیز:نقل قول:
دانلود:نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/879181/?view=download
دیکشنری خیلی خوبیه و بدون هیچ مشکلی کار می کنه.
در ضمن دیکشنری های آکسفورد هم هستن که خیلی خوبن می تونی از این سایت دانلود کنی :
نقل قول:
gallery.mobile9.com
ببخشید دوستان
تشخیص دستخط فارسی یعنی چی؟؟(توی تبلیغش دیدم که با قلم می شه باهاش حروفو نوشت.......البته انگلیسی....فارسیشم می شه؟؟)
یه عیب این گوشی اینه که تو حالت تایپ، گزینه اینتر نداره. حتما باید بری به حالت qwerty تا بتونی اینتر بزنی.
یه کم بدون اینتر سخت میگذره
-
-
-
باید به دوستمون عرض کنم که چرا داره فقط باید کلید فاصله رو نگه داری و می بینی که می ره خط پایینی
راستی دوستان از لینک بازی و برنامه خبری نیست قرار بود لینک بذارین ولی من تووی این 80 صفحه ای که دیدم فقط یه Jfog و یکی دوتا برنامه دیگه بود
من خودم بعدا برنامه هایی که رو گوشیم تست شده رو براتون می ذارم
ممنوننقل قول:
بله ازکرمان خریدم 175000
S523AJPIH3
منوی اصلیش یه زبانه داره که تو بقیه Star ها ندیدم...:18:
راستی رنگشم سفیده...
اوه اوه انگار داره کم کم خیلی جالب میشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اون که بدون گارانتی خریدی ، فارسی میشه ومنوی اصلیش یه زبانه داره و بقیه یه فرق ها................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سفیدش خوشگله؟؟
میشه یه چند تا عکس ازش بذاری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همین طوره....:18:نقل قول:
من از اول صحبت های بچه ها رو خوندم (البته نه زیاد با دقت) و وقتی دیدیم تشخیص دستخط فارسی داره خیلی تعجب کردم....:18::18::18:
بله حتما فردا صبح میذارم...نقل قول:
ای خدا ینی می شه فریمور S523AJPIH3 برای دانلود بیاد :(
دوستان با پارس مایکروتل تماس بگیریم ببینیم گوشی های ما رو هم به S523AJPIH3 تبدیل می کنه یا نه اگه تبدیل کنه من همین شنبه در شرکتم D: