میگم حالا تا کی باید تو خماری بمونیم نتایج کی میاد؟؟؟
Printable View
میگم حالا تا کی باید تو خماری بمونیم نتایج کی میاد؟؟؟
بابا من امروز سر همین اعصابم خورد شدهنقل قول:
میگن نیمه دوم شهریور
امروز 11 هست
از 15 هم شروع کنن تصحیح
700 هزار نفر هم باشن
20 روز بیشتر طول می کشه؟
معلوم نیست چی کار میکنن :10:
اواسط شهریور میادنقل قول:
نقل قول:
پیام نور فراگیر هم داره اونم ظرفیتش جداست .
من الان امتحان دادم اومدم سوالاش از اسونیه یک جوریه آدم همش فکر می کنه داره غلط می زنه من قبلا دانشجو آزاد بودم 3 سال خوندم انصراف دادم:2: خیلی آسونتر شده
خوب فراگیر مگر چند هزار تا میگیره؟نقل قول:
قربونه دستتون داخل پارانتزه تاپیک آزاد این فراگیر هم توضیح بدیننقل قول:
فراگیر چیه؟
فراگیر اینه که شما میرید دانشگاه پیام نور و یک رشته را که جزء ازمونهای فراگیر هست را انتخاب می کنید و بعد درسهای ترم اول اون رشته را به شما میدن و شما اونا را میخونید و بعد میرید و امتحان میدید و باید حداقل معدلی که شرط قبولی توی اون رشته هست را بیارید .نقل قول:
بعدش دانشجوی پیام نور میشید و مثل بقیه میرید دانشگاه و درس می خونید . اما شهریه شما با پیام نوری ها فرق می کنه . یعنی یک مقدار زیاد هستش . چون اونی که پیام نور میخونه از طریق سراسری وارد دانشگاه شده .
موفق باشی :)
اولا تایید میشه!نقل قول:
دوما توی کنکور من گوینده اصلا سوتی نداد! مگر اینکه اون صدای رادیو فردا از خودش بوده باشه!!! :27:
میگم حالا غیر از اعلام رشته و قبولی و اینا، درصدها رو توی اینترنت نمیزنن؟نقل قول:
چرا هم درصدها هم کجا قبول شدی و هم .....نقل قول:
یعنی سوتی بگم از حوزه ی امتحانی که من رفتم کنکور دادم ، حال کنین !
ما نشستیم به کنکوریدن ، دیدین که مراقباشون همین چلغوزای دانشجو هستن که تیریپ پاچه خواری برداشتن و میان مراقب میشن که ، ها؟ بعد اونی که به ما دفترچه ها رو میداد یکی از همینا بود! همچین با اعتماد به نفس بود و هی به همه می گفت ساکت باشید ، مگه نمی بینید کنکوره؟ بعد آورد دفترچه های ما رو گذاشت ، ما مارس موندیم ! حالا چی؟ کندذهن بی خاصیت برداشته بود دفترچه های تخصصی رو آورده بود ! هی ما می گفتیم آقا اینا از 101 شروع میشه سئوالاش ، روش نوشته دفترچه ی دوم ! هی این می گفت ساکت باشین ! مام شروع کردیم به جوابیدن ، نیم ساعت بعد ، اومد گفت دفترچه ها جا به جا شده ، اومد بگیره که همه اعصابشون خورد شد ، خودشم خیطّ ُ خُنُک ! هه هه ! فقط گند زدن به وقت ما این وسط.
نه. منظورم اینه که خیلی زودتر بزنن. آخه شنیدم درصدهای سراسری رو بعد از 3 روز زدن تو اینترنت!نقل قول:
درصدای سراسری؟!!
کو ؟ چرا ما ندیدیم؟
خانومی نتایج اولیه یا همون درصدای دولتی نیمه اول مرداد میاد
آزاد هم جوابش نیمه دوم شهریور میاد با درصداش!
فقط در حد شنیدن بود. مطمئن نیستم.نقل قول:
درصدای سراسری؟!!
کو ؟ چرا ما ندیدیم؟
خانومی نتایج اولیه یا همون درصدای دولتی نیمه اول مرداد میاد
آزاد هم جوابش نیمه دوم شهریور میاد با درصداش!
در هر صورت ممنون
دیگه کسی از دوستان خبری نداره؟
[/quote]من الان امتحان دادم اومدم سوالاش از اسونیه یک جوریه آدم همش فکر می کنه داره غلط می زنه من قبلا دانشجو آزاد بودم 3 سال خوندم انصراف دادم:2: خیلی آسونتر شده[/quote]
چرا انصراف دادي؟
:18:
دوستان کنکور امروز تجربی بد نبود
ولی پزشکی 2 هفته دیگست
خیلی بده
اخه باید دو هفته معذب باشی D:
حالا که بحث داغه من هم سوتی حوزه خودمون رو می گم
آخر سر که امتحان کلا تموم شد اولا که تقریبا 5 دقیقه ای می گفتن امتحان تموم شده ولی کسی نمیومد بگیره ما هم کار خودمون رو کردیم بعدش گفتن دیگه بسه و سوالها رو بگذارید کنار صندلیتون و فرم نظرخواهی رو پر کنید.ما هم شروع کردیم به پر کردن بعد یارو داد زد کو سوالاتون ما هم شکه شده بودیم پس کو سوالا ؟؟همین کنار صندلی گذاشته بودیم که.
بعد فهمیدیم یارو که داشته آشغال ها رو جمع می کرده تند تند این سوالها رو هم می انداخته تو پلاستیک آشغالا!!!
آخرشم که کل مراقبها کلشون رو کردن تو پلاستیک و شروع کردن به در آوردن سوالا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حال بودنقل قول:
واسه ما خیلی جالب بود مراقبه یه پسر جونه بود خیلی هم باحال بود میرفت دم در وامیستاد آمار میداد که کسی میاد یا نه ما هم با خیال راحت تقلب میکردیم :31: خدائی مراقب دیده بودم که بزاره تقلب کنیم ولی نه دیگه به این باحالی که بره امار بده کسی میاد یا نه :دی
خیلی باهال بودنقل قول:
به قول فردوسی پور فقط توی ایران این اتفاقات می افته :31:
در مورد سواالا و جوابا باید بگم که
تو نت که خبری نیس !
ولی روزنامه فروشی ها میارن چون مامانم الان رفته بود بیرون اومد گفت یارو گفته فردا میاریم : دی
من الان امتحان دادم اومدم سوالاش از اسونیه یک جوریه آدم همش فکر می کنه داره غلط می زنه من قبلا دانشجو آزاد بودم 3 سال خوندم انصراف دادم:2: خیلی آسونتر شده[/quote]
چرا انصراف دادي؟
:18:[/QUOTE]
می خواستم از ایران برم ریز نمراتمو می خواستم جو گیر هم شده بودم سایتهای اینجوری هم نبود آدم بیاد از 2نفر سوال کنه هیچ کس هم بهم نگفت اینکار رو نکن برگشتم 1سال شده بود گفتن بعد 1 سال پس نمی گیرم چند مدت پیش باز رفتم ئنبالش گفتن قانون عوض شده مال دخترا رو بعد 1 سال هم پس می گیریم این قانون مال الانه زمان شما نبود آخرم رفتم پیش رییس واحئ خودمون گفت خانوم دلیلش شهریست اگه الان شما رو قبول کنن باید طبق اونموقع شهریه بگیرن و شهریه ها زیاد شده به نفع دانشگاه نیست انصراف رو پس بگیریم برو کنکور بده الان دیگه همه قبول می شن
همه خاطره میگن منم بگم:
پنج شنبه بعد از کلی دردسر رفتیم حوزه رو پیدا کردیم وقتی رفتیم پشت سریم شروع کرد به التماس که من هفت سال پیش کنکور دادم تروخدا برسون منم دلم براش سوخت و ورقمو براش آزاد گذاشتم تا ببینه اونم نامردی نکرد ورقه منو عینا کپی کرد بعد امتحان کلی خرکیف شده بود هی تشکر میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آزادم آسون بود من همه رو زدم فکر میکرد من خیلی خرخونم. طرف همه شهرای پرت و پلا زده بود و تازه اصلا هم به قبول شدن تو اینا امیدوار نبود بعد امتحان پشیمون بود که چرا شهرای بهتر نزده! خلاصه تهش شماره مارو گرفت گفت قبول شم یه شیرینی توپ داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نکات جالب بعد امتحان این بود که بابام اصلا یادش رفت که منو بیاد ببره منم که اون طرفا اصلا آشنا نبودم همونجا یه دربست گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! اقا این شهریه ثابت برای ترم تابستون همه داشنگاه ها نصف میشه !!؟ الان این اطلاعیه سایت دانشگاه ما برای ترم تابستونه : به اطلاع آن دسته از دانشجویان گرامی که قصد دارند در ترم تابستان 88- 87 انتخاب واحد نمایند، می رساند لازم است قبل از انتخاب واحد ابتدا شهریه ثابت و شهریه متغیر 2 واحد نظری را به همراه مانده بدهکاری گذشته پرداخت نمایند تا امکان دسترسی به سایت ثبت نام میسر گردد.
بعد یه سوال دیگه مقطع کاردانی الان 7 ترمست دیگه !؟ یعنی همون 6 ترم + یه ترمی که سازمان نظام وظیفه گذاشته ! درسته !؟
بله شهریه تابستان نصف میشه :)
این جا کسی ترازهای دانشگاه ازاد رو داره ؟؟
اون 7 ترم چی !؟
قراره فردا بشه آقا مهندسنقل قول:
نقل قول:
بههه پس چی فکر کردی :31: فکر کردی همه استادانه میشن مهندس :دی بیدار شو صبح شده :31:
البته قبول هم بشم فکر نکنم برم چون من 72 واحد تا کاردانی روپاس کردم برم آزاد نهای 30 تاش رو تطبیق بزنن که نمیزنن پس همون هبتر کهکاردانی هب کارشناسی خودمون رو قبول بشیم که حداقل هم سالات کنکورش رو بلدیم و هم رشته خودمونه , این کنکوری که دادم همینطوری بود چون اصلا سوالات رشته من نبود که بتونم جواب بدم وی با اینکه رشته من نبود معارف رو فکر کنم 80 درصدزده باشم :31:
دوستان من، حاوی اطلاعات مهمی در مورد کنکور ارشد آزاد امسال میباشم، لطفن با من تماس حاصل فرماییدف کلید و سوالاتف تراز قبولی و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
................
بیخیالنقل قول:
همین دکترا هم از یکی میزنیم دیگه:خخخ
البته شما به فکر ارایه تحقیق و مباحثات و این چیزا برای گرفتن مدرک دکترا نباش
تمومی کافی نت ها در خدمتن
موفق باشی
امضارو بخون
سلام من رشتم تجربیه و تو ازاد ریاضی شرکت کردم و انتخاب اولم رو زدم آی تی پرند
با این درصد هایی که من زدم ترازم حدودا چند میشه؟
ادبیات 40
عربی 35
دینی 50
زبان 75
ریاضی 0
فیزیک 15
شیمی 50
دوستان ثبت نام فنی آزاد کی هست؟
کسی می دونه چرا سایت دانشگاه ازاد ثبت نام نمی تونه انجام بده؟
من سه چهار روزه الاف کرده اصلا ثبت نام نمیشه. با سرعت 512 هم رفتم باز نمیشه.
کسی می دونه این سایت خراب بشه الهی چشه؟:13:
فعلا چیزی نگفتننقل قول:
احتمالا تو مهر یا آبان ماه هست...
البته اگه تصمیم گرفته باشن که سنت شکنی کنن و واسه ترم مهر هم ثبت نام کنن که دفترچه ها باید همین روزا اعلام بشه
یعنی کسی تا الان مشکل ثبت نام کنکور ازاد کاردانی پیوسته 88 نداشته؟؟؟؟؟؟؟
ما از هر کی می پرسیم که می گن نمیشه!
اصلا کسی تو این سایت می خواد ثبت نام کنه؟؟؟؟؟؟؟
شروع شده ها ...نقل قول:
کد:http://azmoon.org/
سلام دوستان
میگم نتایج کنکور آزاد ریاضی دقیقا کی میاد؟ توی اینترنت هم میاد؟ آزمایشی ها هم تعیین رشته دارن (با اینکه نمیتونن برن)؟
ممنون
نقل قول:
جوابهاش در این سایت می یاد
تعیین رشته که تو آزاد قبلا تعیین رشته رو کردن اگر منظورتون اینه که بزنن قبول شده یا نه بله می زننکد:http://www.azmoon.com
سلام.
کسی میدونه برای آزاد نرم افزار رودهن چه در صد هایی میخواد ؟؟
ریاضی 8%
فیزیک 25%
عربی 0
دینی 60
ادبیات 25
شیمی 35
زبان 80
اینا در صد های منه قبول میشم یا نه؟
این که مال کاردانی استنقل قول: