این دوستمون دکتر فریمن درست میگه
گوشیای سریال 119 این مشکلو ندارن
سریال 120 ها مشکلشون اینه..نباید گذاشت گوشی خاموش بشه. خاموش بشه دیگه هیچ برنامه و بازی ایی اجرا نمیشه
البته پچش بزودی میاد که این مشکل مرتفع میشه.
Printable View
این دوستمون دکتر فریمن درست میگه
سریال 120 ها مشکلشون اینه..نباید گذاشت گوشی خاموش بشه. خاموش بشه دیگه هیچ برنامه و بازی ایی اجرا نمیشه
بچه ها من متاسفانه یه اشتباهی کردم بردم دادم مغازه 15 تومن گرفت بازیای خدای ایفونو ریخت برام..حالا نصف بازیارو تا اخرش رفتم الان متوجه شدم بازی جدید اضافه بشه چون کامپیوتر من اون کامپیوتری نبوده که باهاش ریخته شده همه اینا پاک میشه
رفتم پیشش گفتم بازیارو برام بریز روی این فلش دیسک گفت نمیشه و سورسمونه و از این حرفای مفت که همه فروشنده ها میزنن..خلاصه نریختو گفت ایتونزت رو بکن9.0.2 بعد بریزی قبلیات پاک نمیشه
به نظرتون درست میگه یا نه باید با این بازیا خداحافظی کنم؟؟
مشکل دیگه اینکه سیو این بازیارو چطوری بکاپ بگیرم؟؟؟حداقل سیوشون درست بشه میتونم از نت همشون دانلود کنم..حدود 6 گیگه.
i tunes ver: 9.0.2.25
نه بر نمیگرده .
شما باید وقتی آیفون رو وصل میکنی موقعی که قسمت Application میخواد Sync بشه باید Cancel رو میزدی . العان دیگه فایده ای نداره .
من دو تا سیستم دارم رو جفتشم I-Tune 9 نصب کردم ولی رو یکی یه چیزو که میریزم رو اون یکی پیغام Erase میده و باید Cancel بزنم . نمیدونم چه جوری این مشکل حل میشه . ولی بازی هات بر نمیگرده چون بک آپش رو سیستم موبایل فروشیس و اونم هیچ وقت چنین کاری نمیکنی .
پس بیخیال شو / :27:
آیفون دارای عزیز چهارشنبه هفته آینده احتمالا ورژن 4.0 معرفی میشه
:8:
دوستان نمن تا حالا فکر میکردم کار کردن با ایفون راحت هست و لذت خودشو داره ولی گیر بیخودش فوق العاده بالاست
البته از حق نگذریم با وجود گیراشم جزو بهتریناست ولی گیر گیر دیگه
به نظر من کاربرایی که دنبال اسون کارکردن و مشکل نساختنو ... هستن نباید برن طرفش نظر شما چیه؟
شاید بگید یه بار میکنیم تموم میشه ولی حقیقتا اینطوری نیست با یه بار نمی شه حل کرد باید وقت گذاشت
خودم اعتراف میکنم پست اسپم دادم:42: پاکش کنید:34:
سلام
من قصد خرید گوشی htc hd2 رو داشتم اما یکی از دوستام آیفون 3gs رو بهم معرفی کرد اما چند تا سوال دارم؟
1:کدوم گوشی بهتریه برای خرید(از همه لحاظ)؟
2:گوشی ایفون 3gs با 3g چه فرقی میکنه؟
3:قیمت 3gs الان توی ایران چنده؟
4:ایفون 3gs رو از دبی اگه بگیرم انلاک هست یا لاک و تو ایران بخرم بهتره یا دوبی.چه طوری باید لاک رو انلاک کرد؟
5:سوالی که خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینه که ایفون 3gsانلاک رو اگه بخرم باید هر ماه پول بدم به روز رسانی بشه اخه بعضیا اینجوری بهم گفتند؟
اگر کسی اطلاعات خوبی داره بهم بده ممنون میشم//////
با تشکر
دوست گلم پستای بالا رو بخونیدنقل قول:
این چند صفحه فقط مشکلات رو بررسی کردن
:11:
دوستان من میخوام 3gs بخرم
قضیه آنلاک فکتوری رو کامل فهمیدم موقع خرید چیکار کنم:merci:
ولی این جیل برک رو نمیفهمم موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم یعنی فقط به فروشنده بگم ورژن 3.1 نباشه که برک بشه مثلا 3.1.2 باشه چی؟؟
نقل قول:
1.سلیقه اییه..ولی من تو این چند روز به این نتیجه رسیدم که هر گوشی بغیر از ایفون میگرفتم پشیمون میشدم..و از طرفی هم یه عیب بزرگی که داره اینه که وقتی بهش عادت کنید هیچ گوشی ایی دیگه براتون جذابیت نداره! تو این چند روز با هیرو ان 97 مینی و چند تا گوشی دیگه کار کردم بلافاصله به صاحبش پس دادم که خدایش اصلا به دلم نمینشست
2.اس سرعتش و قدرتش خیلی بیشتره..کلا با وجود اس و مشکلات عدیده قبلی کمتر کسی 3 جی رو انتخاب میکنه و همه اس میخرن مگر آنکه ایرداتش رو ندونن..
مثلا یه بازی سنگین روی 3 جی بخوای بیاری باید همه تم و ..آف کنی تا بالا بیاد اونم تازه معلوم نیست وسط بازی بپره بیرون یا نه..ولی تمامی این مشکلات تو تری جی اس حل شده
3.شونزده گیگ 840 تومن 32 گیگ 930 تومن
4.از همین ایران بگیر تو فاکتورش قید کنه انلاک فکتوریه..مشکلی پیش نمیاد..مشکلیم پیش بیاد میتونی بری در مغازش پیگیری کنی ولی تو دبی باشه دستت به هیچ جا بند نیست
5.اون کسانی که این رو گفتن هیچ چیزی در مورد ایفون نمیدونستند.
رفیق خلاصه بگم htc hd2 & apple 3gs کدوم چیز بهریه بخرم .و باید موقع خرید به چه نکات محمی توجه کنم لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام من می خوام iphone 3gs بخرم با 850 تومان میشه؟؟؟؟؟
فقط می خوام unlock factory باشه از کجا بفهمم؟؟؟؟
جریان این که بعضی از مدلاش بعد از jailbrak خاموش بشه می پره چیه؟؟؟ چجوری جلوشو بگیرم که موقع خرید بهم اونو ندن؟؟؟
اگه تو تهران جایی رو سراغ دارین بگین بهم مرسی
در باره ی خاموش شدن، اگه همین صفحه ی قبلی رو میخوندی میدینقل قول:
آره، پاساژ علائدین رو زیر و رو کن، پیدا میکنی! بزار تو فاکتور برات قید کنه که آنلاک فکتوری هست!نقل قول:
هیچ راهی نیست که بشه از روی گوشی آکبند فهمید که آنلاک فکتوری هست! فقط باید یه دور روشنش کنی، یه کد داره، اون کد رو باید نگاه کنی.
کد، کشوری رو نشون میده که گوشی در اونجا عرضه شده، بعضی از کشورها، آنلاک فکتوری هستن...
مشکل بلوتوث درست شده یا نه ؟
حدود قیمت ها رو میشه برام بنویسید
مرکز کامپیوتر پایتخت چی اونجا آنلاک فکتوری می شه پیدا کرد؟؟؟؟؟
یه آیپاد تاچ 2جی 8گیگ دارم خودم جیلبرکش کرداونو حدودا ازم چند می خرن؟؟؟؟؟
دوستان سلام، من iPhone 3G S گرفتم. به من گفتن که نباید خاموش بشه ولی بعد از یک روز خودش نمی دونم چی شد که خودش خاموش شده بود و دیگه روشن نشد. دادم یکی برام درست کرد ولی نگفت چه کار کرد. چون من زیاد تو سفر هستم می خوام بدونم خودم چطور می تونم درستش کنم اگر خاموش شد یا دیگه روشن نشد. با تشکر.
تا چند روز اینده برنامه ی بلوتوث برا 3gs و ایپاد 3g میاد با قابلیتای بیشتر و عملکرد بهتر....نقل قول:
قیمت رو تو تاپیک خودش بپرس...نقل قول:
حدودا ۸۵۰
و ۹۵۰
پایتخت نرو.چون خیلی گرون فروشن...
اگه ترو تمیز باشه حدود ۲۰۰ میارزه....
خب این مشکل خاصی نیست و برای گوشیای جدید طبیعیه.نقل قول:
شما بسته به سیستمی که استفاده میکنی برنامه ی زیرو بگیر
کد:http://blackra1n.com
نیاز به نصب هم نداره.
بعد هر بار که گوشیت اینجوری شد(یعنی خاموش شد و بعد موقع روشن کردن عکس کابل اومد)
وصلش کن به کامبیوتر و بعد برنام رو اجرا کن.
توش یک گزینه داره که نوشته make it rain
اینو بزن و بذار کارشو بکنه.
تمام....
سلام
گوشی من 3Gs 32 GB هست و چند روز پیش از دوبی گرفتم و آنلاک فکتوری هست.
جیلبریک لازم داره ؟ ورژن فریمور گوشی رو از کجا باید ببینم ؟
توی قسمت settings==>General==>About ورژن گوشی رو نوشته 3.1.2(7D11) برای جیلبریک بازهم باید فریمور جدید رو بگیرم ؟ آخه آخرین ورژنی که واسه دانلود هست ، همینه .
آموزش این تاپیک رو کسی امتحان کرده ؟ وبراش کار کرده ؟
لینک آموزش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371648
آنلاک فکتوری مربوط به سیم کارت میشه باسه اینکه بتونی برنامه های کرک شده رو هم بریزی باید جیلبرک کنی که آموزشش هست
باسه ایمیل هم بورو به اسپم باکس شاید اونجا باشه.
از اساتید هم عذر خواهی میکنم که با وجود اونها منه بی سواد نظر دادم
توی اسپم و .... هم رفتم. اونجا نبود.
خودت هم با آموزش توی سایت جیلبریک کردی ؟ جواب داد ؟
دوست عزیز ما همه بی سوادیم!نقل قول:
بله این روش کار میکنهنقل قول:
شما باید جیلبریک کنید تا بتونید برنامه های کرک شده نصب کنید.
نسخه های 3 به بعد، نیازی به فایل فریم ویر برای جیلبریک ندارند. فقط Blackra1n رو باید دانلود کنی.
طبق دستور عمل جیلبریک کنید.
بعد از app store یه نرم افزار فری نصب کن ( برای اینکار نیاز به اکانت آیتونز داری که آموزش ساختش تو سایت هست ) ، همه چی تکمیله! میتونی نرم افزار های کرک شده نصب کنی.
قبل از عمل، چندین بار دستور عمل ها رو بخون! خیلی از دوستان میان و عجولانه و بدون اینکه مطالب رو حتی یک دور کامل بخونن شروع به کار میکنن که 99.9% اوقات هم به مشکل بر میخورن!!!
سلام
وقتی من ایفون رو به itunes وصل میکنم و میخوام یه اهنگ بریزم ارور میده میگه try again ... ولی اطلاعات گوشیمو مثل اینکه چقدر فضای خالی داره یا ورژنش چنده رو میگه حالا اشگال از چیه ؟
ممنون
سلامنقل قول:
مرسی از راهنماییتون
برای ساخت اکانت من هم با آیتونز 9 و هم با آیتونز 8 امتحان کردم اما همش شماره کارت اعتباری میخواد که من نمیدونم باهاش چیکار کنم .
:19:بابا یه نفر منو درست راهنمایی کنه که وقتی برم گوشی رو بخرم دعاتون کنم :19:
من قصد دارم 3gs 16gبگیرم میدونم باید انلاک فاکتوری باشه ولی این قضیه جیلبرک چیه ؟باید کدوم ورژن رو بگیرم که نیازی به جیلبرک نداشته باشه .چه خاموشش کنیم ؟چه خاموش بشه ؟اصلا در هیچ شرایطی جیلبرگ نیاز نباشه !یا یه بار برای همیشه کافی باشه.اگر هم همیشه نیاز به جیلبرک داشته باشه تا منصرف بشم.
خواهشا راهنمایی کنین؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!:41:
والا من تازه گوشی خریدم و خیلی کم راجع به iphone میدونم.
جیلبریک برای این هست که بتونی نرم افزار های کرک شده رو اجرا کنی و اونطور که فهمیدم هر چند وقت یکبار باید برای ورژن های جدید نرم افزاری iphone این کار رو انجام بدی.
تنها در حالتی به جیلبریک نیازی نداری که بخوای همه بازی ها رو قانونی بخری.
ممکنه اطلاعات من اشتباه باشه پس نظر بقیه رو هم بپرس
سلامی دوباره :
من هرکاری میکنم با blackra1n نمیشه جیلبریک کنم ، در واقع وقتی توی گوشی Cydia داره از اینترنت دانلود میشه ، درست وقتی که خط کاملا پر شد ، ااین ارور رو میده :
Erorr Downloading Cydia
Could not downlload
Erorr: Erorr Domain = NsuRL Erorr Domain Code= -1001
Useinfo=0x19f7bo
"TimeOut"
دوبار اینکار رو کردم و هر بار هم حدود 2000 تومان از شارژم پرید :19:
نرم افزار رایگان هم نصب کردم با آیتونز اما بازی های کرکی مثل GTA و یا نرم افزار های دیگه رو که میخوام بریزم با این Error مواجه میشم که Cannot Install Because of an Unknown Errorبعد داخل پرانتز هم نوشته (E8008001)
الان توی یک سایت زدن که Redsn0w 9.0 البته نسخه بتا واسه ویندوز اومده که میتونه ورژن 3.1.2 رو هم جیلبریک کنه ولی هنوز آموزشش رو قرار ندادن ، اگه کسی بلده بیاد راهنمایی کنه.
نقل قول:
قضیه ی نداره.
مثل همون هک کردن تو نوکیاس برای دسترسی به فایلای سیستمی و نصب برنامه های کرک و...
فرقی نداره.همه ی ورژنا نیاز به هک دارن.
اتلان تو بازار ۹۰ ٪ ایفونا با ورژن ۳.۱.۲ به فروش میرسن.
این قضیه ی خاموش شدن و اینا اینه که گوشیای که از هفته ی ۴۰ سال میلادی به بعد تولید شدن بخش امنیتیشون قوی تر شده و برنامه های جیلبریک کنده که الان تو اینترنت هست فقط میتونه اونا رو به صورت tethered جیلبریک کنه.(یعنی شما جیلبریکتو میکنه و مثل یک گوشی عادی میشی.فقط نباید بذاری که گوشیت خاموش بشه.چون اگه خاموش بشه دیگه بالا نمیاد.)
اما راه حلشهم خیلی راحته. وقتی گوشیت خاموش شد و بالا نیومد کافی یه بار دیگه برنامه ی جیلبریکو رو کامپیوتر اجرا کنی.بعد از ۱۰ ثانیه حل میشه ....
پس اگه اینطوره برم htc hd2 رو بگیرم احتمالا این دردسر ها رو نداشته باشه.نظر تو چیه چیزی هست که به پای اپل برسه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اون دیگه سلیقه ای هست اگه به من باشه iphone میگیرم و این جیلبرک 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه زحمتی نیست
اگه ایفون نگرفتی پیشنهاد من nexus one هست...نقل قول:
حالا از وضعیتش تو بازار ایران خبر ندارم که هست نیست یا چه قیمته ولی ارزش صبر کردنو داره.
هم از لحاض اینترفیس و جذابیت مثل ایفونه هم سخت افزار قوی داری...
تنها ضعفش نسبت به ایفون نرم افزاره که تقریبا ۱/۵ مک برا اندرویید نرم افزار هست...
بله....نقل قول:
وقتی تو خونه ای مشکلی نیست و ۱۰ ثانیه ای حله...
ولی وقتی بیرون باشی و داری استفاده میکنی از گوشی اگه خاموش بشه چی؟؟؟
...
من الان با ایپاد تری جی همین مشکلو دارم.بعضی وقتا واقعا میره رو اعصاب ادم.مخوصا موقع نصب بعضی برنامه ها که نیاز به rebخot دارن.
کمممممممممممک
من یک اشتباهی کردم ، Blackra1n رو از توی گوشی uninstall کردم (هنوز Cydia رو توی گوشی نصب نکردم) حالا هر کاری میکنم ، آیکونش توی گوشی نمیاد
راس میگی منم 2g دارم اولاش همش بازی میریختم الان فقط آهنگ باش گوش میدم و از دیکشنری استفاده میکنم یه 4 ماهی هم که حسش نبود جیل کنمش . کسی رمز ورود به سایت aplousرو داره؟؟؟؟
رمز چیستان سایت cavern هستش
یه دور دیگه جیل کن....نقل قول:
نیومد ریستور کن...
سلامی دوباره
دوتا سوال :
1.چطوری میشه با آیفون یک اس ام اس به یک شماره سه رقمی زد ؟ وقتی مثلا میخوام به 138 اس ام اس بزنم ، شماره رو خودش اینطوری میکنه : (38)1 !!
2.چطوری میتونم یک اس ام اس بدون متن بفرستم ؟ آخه هرکاری میکنم دکمه send فعال نمیشه ....
نقل قول:
ولش كن. اون مدلشه. خيال كرده كد اول شمارس....
يه با return رو كيبردو بزن. حالا ميتوني صفحه خالي بفرستي....
اقایون کمک من دارم میمیرمنقل قول:
من نزدیک 1 ماه 3gs 32 دارم ولی هنوز اهنگ نریختم توش itunes اذیت میکنه :19: