نقل قول:
من از اول تهران پارس گرفتم
نه کیف نیست من یه کیف خوب براش گرفتم اما برای اریکسون بود که من اریکسونشو کندم
Printable View
نقل قول:
من از اول تهران پارس گرفتم
نه کیف نیست من یه کیف خوب براش گرفتم اما برای اریکسون بود که من اریکسونشو کندم
بچه ها کی یه کیف درست و حسابی را سراغ داره . مخصوص خود گوشی رو .
اگه می دونید کجا هست ادرس بدید ما هم بهره ببریم .
کیفیت lcd این گوشی بیشتره یا 5800 ؟
( چون رزولوشن هر 2 تا یکیه ولی این کوچک تره گفتم حتما کیفیتش بیشتره )
فک کنم فرقی نداشته باشه محمد جان.
کیفیت 5530 بهتره من دارم.نقل قول:
کیفیت 5530 خیلی بهتر از 5800 است . این موضوع را خودم امتحان کردم و با تجربه ای شخصی خودم می گم .
دوستان صدای گوشی چطوره؟نسبت به 5800 بلندی و کیفیتش بهتره؟
دوربینش در چه حده؟از ان73 یا 5800 بهتره؟
اس ام اس نوشتن باهاش راحته؟کیبوردش خیلی ریز نیست؟
مهمترین معایبش چیه؟
سوال اول و دومتون رو نمیدونم چون 5800 و ان73 نداشتم.نقل قول:
اگه یه کم باهاش کارکنین اس ام اس دادن باهاش راحت میشه.منم اولاش سخت بود برام ولی حالا خیلی راحت و با سرعت بالا اس ام اس میزنم.(اندازه کیبوردش هم خوبه)
مهم ترین معایبش هم :
نداشتن gps (که بزرگترین عیبشه)
دوربین با کیفیت معمولی داره و خیلی با کیفیت نیست
صدای اسپیکرهاش خیلی قوی نیست اما فوق العده با کیفیته.
محدودیت نرم افزار و بازی داره.
باتریش خیلی خیلی زود تموم میشه.
معایب ریز دیگه ای هم داره خیلی مهم نیستند.
ولی در عوض مزایای زیادی هم داره
به نظرم این اصلا عیب نیست ، چون سیستم عامل جدیده در ضمن بازی ها و برنامه هاشم الان خیلی زیاد شدننقل قول:
محدودیت نرم افزار و بازی داره.
--------------------------
1 - دوستان 5530 رنگ مشکی چند تا رنگه ؟ یکی مشکی قرمز ؟ یکی مشکی خاکستری ؟
این مشکی خاکستری تو ایران گیر میاد ؟
کسی ازش عکسی داره بزاره ؟
مشکی قرمز قشنگ تره یا مشکی خاکستری ؟
2 - این سه تا دکمه این گوشی هم لمسی هستن ؟ یا مثل 5800 هست ؟
3 - تو جعبه این گوشی قلم و مضراب ( مثل 5800 ) هست ؟
برای شما عیب نیست ولی ممکنه برای یک نفر که علاقه زیادی به بازی داره عیب باشه.نقل قول:
در ضمن منظورم محدودیت نسبت به سایر گوشی ها مثل گوشی های سیمبین ورژن 3 هست.
و چون رزولیشن بالایی هم داره،نرم افزار ها و بازی های جاوا کمی وجود داره که باهاش مچ باشه.
(در ضمن 3 تا دکمش هم لمسیه)
در مورد بازي ميشه گفت حق با شماست و هنوز بازيهاي زيادي براي اين پلتفرم پورت نشده اند اما در مورد نرم افزار اصلا تعداد كم نيست بلكه خيلي هم زياده من خودم حدود 150 يا بيشتر برنامه براش دانلود كردم.نقل قول:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
راستي دوستان كسي يه نرم افزار خوب براي ديدن فيلم سراغ داره؟ يه برنامه كه هم امكانات خوبي داشته باشه هم Divx رو خوب ساپورت كنه. من خودم فيلمها رو با Video Convert Masterبه MP4 تبديل ميكردم اما ايراد كار اينه وقتي با كيفيت تبديل كنم و حجم و زمان فيلم يا كليپ بالا باشه ديگه پلير خود گوشي نميتونه پخشش كنه
درسته حق با شماست:11:نقل قول:
در مورد بازي ميشه گفت حق با شماست و هنوز بازيهاي زيادي براي اين پلتفرم پورت نشده اند اما در مورد نرم افزار اصلا تعداد كم نيست بلكه خيلي هم زياده من خودم حدود 150 يا بيشتر برنامه براش دانلود كردم.
آقا من دو تا مشکل دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
اول اینکه فیلم که نگاه میکنم نمیشه برم ترک بعدی یا قبلی.حتی فیلم ها پست سر هم نمایش داده نمیشن.راهی نیست که بشه حلش کرد؟؟؟
دوم اینکه فایل های نصبی مثل بازی ها و نرم افزارها ارسال نمیشه و این پیغام رو میده:
((ارسال مورد حفاظت شده ممکن نیست)) باید چه کار کنم؟؟
قانون سیستم عامل سیمبیانهنقل قول:
دوم اینکه فایل های نصبی مثل بازی ها و نرم افزارها ارسال نمیشه و این پیغام رو میده:
((ارسال مورد حفاظت شده ممکن نیست)) باید چه کار کنم؟؟
ارسال فایل های sis / sisx برای جلوگیری از نادیده گرفتن قانون کپی رایت ممنوعه.
شما برای ارسال از یه برنامه ی مدیریت فایل دیگه مثل x-plore استفاده کن یا اگه نمیتونی برنامه ی دیگه ای استفاده کنی پسوند فایل های sis رو عوض کن. بفرست . بعد رو گوشی دیگه دوباره sis اش کن.
بچه ها درمورد این بحثی که شده راجع به محدودیت نرم افزاریش 1 سوال دارم.
مگه این گوشی همه ی برنامه ها و بازی های 5800 رو پشتیبانی نمیکنه ؟
آقا این گوشی Fm Transmitter هم داره؟
یعنی میشه امواج FM رو باهاش فرستاد تا مثلا تو رادیو پخش بشه؟
من خودم با Allok Video Joiner کانورت میکم که کیفیت خیلی محشری روی 3gp داره. باورت شاید نشه اینقدر کیفت بالت میزنه که ادم میگه یه ویدئوی avi مثلا هست ! حتی زیر نویس هم میندازهنقل قول:
راستي دوستان كسي يه نرم افزار خوب براي ديدن فيلم سراغ داره؟ يه برنامه كه هم امكانات خوبي داشته باشه هم Divx رو خوب ساپورت كنه. من خودم فيلمها رو با Video Convert Masterبه MP4 تبديل ميكردم اما ايراد كار اينه وقتي با كيفيت تبديل كنم و حجم و زمان فيلم يا كليپ بالا باشه ديگه پلير خود گوشي نميتونه پخشش كنه
چرا پشتیبانی میکنهنقل قول:
اینا منظورشون اینه که کلا برنامه برای سیمبیان 9.4 کمه .
نه ندارهنقل قول:
دوستان مسترریست این گوشی چیه؟
گوشی خوب و زیبایی هستش تعجب میکنم نوکیا یه طراحی درست و حسابی روی گوشیش گذاشت اما دو تا مشکلش داره که واسه من مهم یکی باتری و یکی لق زدن قاب پشت گوشی چون من به استحکام گوشی خیلی حساس هستم و اصلا دوست ندارم هیچ صدای اضافه ای بشنوم و همچنین دکمه ی قفل گوشی مثل اینکه مورد داره.
آیا این مشکل برای همه ی شما هست؟
#7370#*نقل قول:
گوشی میشه مثل روز اول!
کاملا باهات موافقم !نقل قول:
یکی لق زدن یکی زود خالی کردن باتری اصلا مشکل خیلی اساسی شده !
مال اکثر بچه ها لق میزنه ! انگار کلا رو همه 5530 ها اینطوریه !
باتری 5800 به 5530 نمیخوره ؟ :27::31::31:
بله دوست عزیز استحکام و باتری واسه من خیلی مهمه.
باتری هم بهش نمیخوره چون سایزشون فرق میکنه
یه خرده به گوشیم. ( کوکی ) امیدوار شدم.
چون هم محکمه( نه رنگش میره نه لق میزنه)
هم نازکه. هم تم نمیخوره :دی هم برنامه هاش کمتر از 5530 هستش ( برنامه که هیچی نداره - بازیو میگم)
ولی از نظر خوانایی صفحه تو نور آفتاب کوکی که تعطیله . هیچی از صفحه معلوم نیست!5530 هم همینطوره تقریبا.
ول یاستار خیلی خوبه.
البته تو گوشیای غیر تاچ موارد بهتز هم هست.
مال من که مشکلی نداره باتریش 1 روز و نصفی میره(با استفاده زیاد) در پشتشم لق نمیزنه.
آقا یه سئوال در 5530 بالاش XPRESS MUSIC نوشته این روشن نمیشه ؟
ماله 58 تا اونجایی که یادم میشه این نمیشه یا اینکه ماله من مشکل داره ؟
نه داداش روشن نميشهنقل قول:
دوستان من تا حالا چند تا فروشنده موبایل بهم گفتن که روی 5530 جی پی اس نصب میشه اما من سر در نیوردم.چجوری؟؟
آخرش به من میگین چجوری آپدیت کنم و اصلا بکنم یا نه؟
نصب ميشه ولي بايد 80 چوق پياده بشي و يه جي پي اس بلوتوث بخري براشنقل قول:
آپديت هم اگه آخرين ورژن firmware نيستي الان حتما انجام بده. بهترين و ساده ترين روشش هم اينه كه نرم افزار نوكيا آپديت رو نصب كني و گوشي رو وصل كني به كامپيوتر و آپديتش كني البته اينترنت پر سرعت مي خواد
من کم کم داره واقعا از گوشیم بدم میاد .
هم دور تا دور قابش رنگش رفته هم دکمه باز و بسته کردن قفل خراب شده و ده بار باید فشار داد تا باز بشه .
خواهشا کسی میدونه کجا میشه قاب اورجینال یا قاب کریستالی چیزی خرید ؟
این 5530 رادیو هم داره ....
و اینکه موقع خریدنش چی رو چک کنم که چینی نباشه و همه چیش درست باشه ....
بعد اون بلوتوث جی پی اس به کجاش وصل میشه؟؟توشه یا بیرونش؟!!نقل قول:
همه چینین!لازم نیست نگران باشی بگرد هرکدوم روش نوشته بود چینی بخر،اونی هم که روش نوشته فنلاند به نظر من نخری بهتره.نقل قول:
چونکه الان نوکیا های ایران نسخه اصلشون ساخت چینه البته باید اینو بدونید نه از این چینی های تقلبی،بلکه تولید در چین زیر نظر نوکیا.
[QUOTE=grand theft auto;4716412]بعد اون بلوتوث جی پی اس به کجاش وصل میشه؟؟توشه یا بیرونش؟!!
QUOTE]
از اسمش معلومه ديگه يه دستگاه كوچيكه كه ارتباطش با گوشيت از راه بلوتوثه تا فاصله 10 متري گوشيت بزاريش جواب مي ده
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------
اين كه ديگه سوال نداره برو علاالدين اگه بود كه هيچي اگرم نباشه ديگه گير نمياد.نقل قول:
رنگش حالا چرا رفته؟؟؟؟
[QUOTE=hobgoblin;4716440]اینقدر با گوشی فیلم میبینم رنگش رفته . فکر کنم جای انگشتامه که مونده روش و باعث شده رنگش بره .نقل قول:
نقل قول:
مال من همون موقع که می خواستم بخرم دیدم لق می زنه ، فروشنده رو خرکش کردم یکی دیگه بهم داد ، الان لق نمی زنه خدا رو شکر
باتری هم که دقیقا سر دو روز تموم می شه :
استفادم
روزی 3-4 ساعت موزیک
حدود 1ساعت بازی وبرنامه
اس ام اس و...
.
.
ولی مشکلمن اینه که حدود 1 ماه یکبار Shortcut های صفحه اصلی محو میشن !! که هارد ریستش می کنم حل می شه
یک هفته یکبارم واسه خودش ریست می شه !
.
در کل گوشیه خوبیه ، راضیم ازش
سلام دوستان من به تازگی یه 5530 خریدم ازشم راضیم از باطری و کلید قفلش که بگذریم اما
سوال یا مشکل من اینجاست وقتی باطری گوشی در میارم تاریخ و ساعت ریست میشه یعنی وقتی که باطری سرجاش میذارم و گوشی و روشن میکنم دوباره از من تارخ و ساعت میخواد . من تاحالا نوکیا نداشتم ولی همه ی گوشیایی که داشتم باطری داخلی داشته و این جوری نبوده!!
حالا میخوام بدونم که ایا این گوشی باطری داخلی نداره یا داره برا من مشکل داره از دوستانی که این گوشی دارن کمک می طلبم پیشاپیش ممنون
نقل قول:
ماله من که اینجوری نیست
آقا بزرگترین مشکل این گوشی فک کنم باتریشه.. بعده یه مدت زود به زود خالی میکنه
سلام به همگي دوستان من رفيقم ميخاد سريعا يك گوشي بخره و در حوالي 230 پول داره من اين رو بهش پيشناهد دادم!
حالا بگيد كه نسبت 5800 بهتر هست يا نه؟ با توجه به پول و امكانات؟!
در كل يك مقايسه از نطر ضعف و قوت بكنيد!
دوستاني كه الان دارند راضي اند؟
در كل براي خريد اين گوشي بايد چه قدر پول داد؟(علاعدين)
توي جعبش چه چيزايي بايد باشه؟!
من خودمم 5800 دارم و در جلو بردن هر ويديو يك كم رنگ قازي مي كنه و بلافاصله خوب ميشه در حالي كه ساخت جديد هست!
دوستم همين مدل يعني 5800 رو داره منتهي همون اولا خريده در حوالي 400 هم خريده و الان مثلا در حين كار يكدفعه صفحه رنگي به رنگي ميشه و گوشي يه ريست ميشه!
حالا پرسش اين هست كه اين 5800 با اين اوصاف ال سي ديش يه كم تخص تشريف داره و سوال اصلي اين هست كه 5530 هم اين جوريه؟يا نه؟
در كل از نظر پخش و كيفيت صدا و دوربين و كيفيت ساخت و... با 5800 مقايسه كنيد البته اونهايي كه دارند!
يه سوال ديگه هم داشتم 5530 تي وي اوت نداره! نميشه از كابل يك گوشي مثل 5800 براش استفاده كرد!؟
در كل الان بين 5800 خودم و 5530 موندم! فردا ميخوايم بريم يكي بگيريم!
شما كدوم رو پيشنهاد ميديد؟!
ببخشيد اين متون رو يه سايت پست دادم گفتم همين جا پست بدم ببينم برابچ اين سايت چي ميگن؟!
دوست عزيز شما بايد سوالتون رو تو قسمت مشاوره براي خريد گوشي مطرح مي كردي اينجا چون مربوط به 5530 هست معمولا ميگن 5530 بهترهنقل قول:
اما در كل اينو بايد بهت بگم كه
نكات مثبت 5800 :
1. gps داره
2. مدت زمان بيشتري باطري نگه مي داره
3. ال سي دي بزرگتر و رم بيشتر داره
4. تي وي اوت
نكات منفي 5800 :
1. قيمت بيشتر
2. بزرگترين نكته منفي اين گوشي اينه كه متاسفانه يكم جواد شده
نكات مثبت 5530 :
1. قيمت كمتر
2. طراحي بسيار زيباتر و ظريف تر
3. تاچ بهتر
نكات منفي 5530
1. باطري نسبتا ضعيف
2. درب باطري معمولا لق مي زنه( البته خيلي اذيت كننده نيست)
اما در مورد سوالهاتون 5530 هم وقتي فيلم هاي با كيفيت بالا رو رد مي كنن يه لحظه رنگ قاطي مي كنه
با كابل 5800 نميشه 5530 رو به تي وي وصل كرد چون اصلا تي وي اوت نداره
و كيفيت صداي 5800 رو خيلي با دقت نشنيدم ولي 5530 كيفيت بسيار عالي مخصوصا توي هدفونش داره
براي پدرت هم فاتحه خوندم خدا بيامرزتش
سلام خيلي خيلي ممنون از لطفت!نقل قول:
ببخشيد مگه تي وي اوت به پورت 3.5 ميليمتري صدا نميخوره پس چرا نميشه ازش استفاده كرد؟
و بعد فكر كنم سي پي يوي 5530 قوي تر هست!نه؟
به نظر شما با در نظر نگرفتن پول 5800 بهتر هست يا 5530 ؟در كل!
اين فرد هم اصلا تا حالا با تاچ كار نكرده رفيقم رو ميگم!من خودم هر چي فكر مي كنم 5800 بهتر هست ولي باز خوشكي 5530 مياد به نظرم و سي پي يو و ارزان بودن و ...!
نظرت در مورد 5800 البته ساخت جديد چيه؟!
بابت همه چيز ممنون خدا اموات شما رو هم بيامرزه!
:10: