بهتره x1 رو نگه دارم
اقلا تو تاپیکش یکی بود که جواب آدمو بده
Printable View
بهتره x1 رو نگه دارم
اقلا تو تاپیکش یکی بود که جواب آدمو بده
میشه منظورتون رو واضح تر بگین؟کپی پیست مسیج ها یا داخل متن مسیج؟نقل قول:
باتریش هم دوام میاره.اگه نور صفحش رو هم کم کنی شاید بیشتر هم دوام بیاره.(چون بیشتر باتریش صرف صفحه نمایش میشه.)
نقل قول:
اون مشکل اول حل شد ممنون
یه سوال دیگه , برنامه پیش بینی وضعیت آب و هوا واسه این گوشه موجود هست ؟ مثل اینکه خود گوشی همچین برنامه ای داره نه ؟ اگه داره شهرهای ایرانم داره یا نه ؟
آره خودش داره.اگه از اونم خوشت نیومد میتونی یکی دیگش رو دانلود کنی.عین ساید بار ویندوز هست.نقل قول:
همه شهر ها رو که فکر نکنم داشته باشه ولی مطمئنا شهرهای بزرگ رو داره.تبریز و اصفهان رو امتحان کردم.:46:
اصفهان افغانستان رو داره چه برسه به اصفهان ایران:27:
من برنامه ACCUWEATHER که به صورت widget هستش رو امتحان کردم.شهر چیه دورافتاده ترین روستاها رو هم داره!!!نقل قول:
سلام..یه سوال داشتم....من آهنگام رو توی فایل آهنگ ها دسته بندی کردم....اما وقای از توی فایل بخوام گوش کنم پشت سر هم اجرا نمیشه باید خودم بزنم بعدی...؟؟؟چطوری هاست.>؟؟؟؟
اگر هم بخوام از توی موزیک پلیر....قسمت پلی لیست بیارم..هم که نمیشه چون وقتی میخوام ادد کنم همه آهنگا میاد بعد چون اسماشون شبیه همه نمیدونم کدوم رو انتخاب کردم کدوم رو نه.......
یه کمکی میکنید..؟؟
ممنون از دوستان بابت جواباشون
پس من امشب یا فردا شب میرم میگیرمش و از دست این x1 راحت میشم
مگه x1 چشه که میخای از دستش راحت بشی ؟!نقل قول:
متاسفانه راهی نداره جز این که تگ های آهنگاتو درست کنی.من خودم هم همین مشکلو با تمام ترک های فارسی دارم ولی ترک های خارجی مثلا ترکی که زیاد گوش میدم همه تگهاش مرتبن و از اسم آهنگ و سال و ژانرش بگیر همه شناسنامشو داره و دیگه آدم تو لیست گم نمیشه.:27:نقل قول:
شما هم اگه میتونین خودتون دستی همشو ویرایش کنین.(فقط 2 چیز لازم داره یکی صبر ایوب و دومی عمر نوح)
x1 زیاد چیزیش نیست این ویندوز موبایله که یه چیزیشه ,سرعت پایین ,مصرف باتری زیاد ,هنگ زیاد و ...نقل قول:
ولی خوب مزیت هایی هم داره مثل برنامه های مختلف ,قابلیت شخصی سازیه عالی که خودش باعث شد من 7 ماه بتونم گوشیمو رو تحمل کنم وگرنه قبلش یه 5800 داشتم 2 ماهه فروختمش از بس آشغال بود
راستی این گوشی در مقابل 5800 چطوریه ؟ من زیاد sms میدم , با 5800 که نتونستم کنار بیام Jet که بهتر از اونه نه ؟
شما با محدودیت حافظه sms گوشی میتونی کنار بیای؟نقل قول:
نقل قول:
فکر نکنم مشکل حادی باشه چون x1 که داشتم sms ها به صورت چتی و زیر هم بودن عادت کردن که هر چند وقت 1بار همه smsهامو پاک کنم
آقا ما داریم میریم که بگیریم
خدا کنه پشیمون نشم
دوستان دوربین این گوشی چه جوریه؟میشه چند تا عکس بذارید یا لینک بذارید:
2-نصب برنامه چه جوریه؟با این صفحه ایا فول سایز نشون میده؟برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو باز میکنه؟با فونت فارسی چه جوریه؟
3-در کل معایب و مزای این گوشی چیه؟؟؟؟؟؟
4-اگه دست دو سراغ دارید میشه pm بدین
515 تا نمیتونه براتون کافی باشه؟!!!:18:نقل قول:
واسه من که خیلی وقت طول میکشه تا پر بشه.(از وقتی گوشی رو خریدم تا حالا هیچ کدومو پاک نکردم.:27:)
اگه روزی بیشتر از 70 تا اس ام اس میزنی هر 5 روز یه بار باید همشو پاک کنی.:31:
چه بد..:41:نقل قول:
متاسفانه راهی نداره جز این که تگ های آهنگاتو درست کنی.من خودم هم همین مشکلو با تمام ترک های فارسی دارم ولی ترک های خارجی مثلا ترکی که زیاد گوش میدم همه تگهاش مرتبن و از اسم آهنگ و سال و ژانرش بگیر همه شناسنامشو داره و دیگه آدم تو لیست گم نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم هر2تاشو دارم مخصوصا اولی.....دیشب گوشی رو تو دیوار خردکردم....:31:نقل قول:
شما هم اگه میتونین خودتون دستی همشو ویرایش کنین.(فقط 2 چیز لازم داره یکی صبر ایوب و دومی عمر نوح)
سلام
چند تا سوال در مورد جت دارم :
1- این گوشی برنامه بلک لیست داره یا میشه روش نصب کرد تا شماره خاصی (مزاحم) زنگ نتونه بزنه و Reject کنه ؟
2- بلندی صدای اسپیکرش چطوریه ؟ به 5800 میرسه ؟
3- اس ام اس فارسی میشه باهاش فرستاد و موقع دریافت فونتهای فارسی رو میخونه یا مربع مربع میشه ؟
4- مثل سامسونگهای ساده فونتها و اعداد رو با سایز بزرگ مینویسه ؟ اگه مینویسه قابل تنظیم هست که ریزتر بشه ؟
5- روش میشه یه موزیک پلیر نصب کرد تا مثلا یه فولدر خاص از آهنگ رو بخونه ؟
6- این گوشی هم مثل سونی اریکسون و نوکیا آپدیت میشه ؟ آپدیتش راحته ؟
7- دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟ اگر کسی داشت یه PM به ما بده لطفا
ببخشید زیاد شد آخه من تا حالا ساسمونگ نداشتم :blush:
ممنون :11:
چندتا عکس از این گوشی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس آخری تو شب گرفته شده و نشون میده که تو شب کیفیت خیلی خوبی داره و کاملاً بدون نویزه
فقط با فلش مشکل داره ... اگه دوستان 1 عکس با فلش بزارن معلوم میشه که مشکل از اینه که دوستم داره یا همشون اینجورین
2- نصب برنامش میزنی رو فایل jar نصب میشه دیگه .. کار خاصی نمیخاد بکنی
من روش pmd ریختم تو اجرا و حروف مشکلی نداشت فقط چون کیبرد نداشت یه کیپد مجازی کوچیک میاد که تایپ کردن باهاش سخته
دیکشنری دیگه ای روش تست نکردم
3- مزایا که زیاد داره ... معایبش همون مشکل داشتن با فلشه ... البته گفتم که ممکنه همشون اینجوری نباشن ... مشکل دیگش اینه که تو فریمورای جدید فارسی نمیخونه ... البته فریمورای مخصوص آسیای جدید هم اومدن تست نکردم
1- این گوشی فقط جاوا ساپورت میکنه ... برنامه بلک لیست جاوا نیستنقل قول:
1- این گوشی برنامه بلک لیست داره یا میشه روش نصب کرد تا شماره خاصی (مزاحم) زنگ نتونه بزنه و Reject کنه ؟
2- بلندی صدای اسپیکرش چطوریه ؟ به 5800 میرسه ؟
3- اس ام اس فارسی میشه باهاش فرستاد و موقع دریافت فونتهای فارسی رو میخونه یا مربع مربع میشه ؟
4- مثل سامسونگهای ساده فونتها و اعداد رو با سایز بزرگ مینویسه ؟ اگه مینویسه قابل تنظیم هست که ریزتر بشه ؟
5- روش میشه یه موزیک پلیر نصب کرد تا مثلا یه فولدر خاص از آهنگ رو بخونه ؟
6- این گوشی هم مثل سونی اریکسون و نوکیا آپدیت میشه ؟ آپدیتش راحته ؟
7- دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟ اگر کسی داشت یه PM به ما بده لطفا
2- بلندی صداش تقریباً در حد 5800 ه شاید یکم بیشتر ولی مثه اون بیس نداره
3- با فریمور فارسی هم میخونه هم مینویسه
4- فونتش خیلی بزرگ نیست ... فک کنم کوچیکم میشه
5- بازم چون جاوا میخوره برنامه های خوبی تو این زمینه براش گیر نمیاد
6- آره آپدیت میشه ... راحته
دوست عزیز ممنون از بابت جواب سوالها و همچنین عکسهایی که گذاشتی :11:
فقط نگفتی دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟
بازم ممنون :11:
سلام دوستان من امروز این گوشی رو خریدم و فعلاً هم زیاد باهاش کار نکردم ولی انصافاً رو کم کنی خوبیه برای کسانی که 5800 دارن واقعاً حالشونو می گیره عکساش فوق العاده است اصلاً همه چیزش فوق العاد است همشهری عزیز AB جان اگه میشه می خواستم بدونم رنگ سفید داره من که سفیدشو با گارانتی پارس مایکروتل خریدم ولی نمی دونم واقعاً اصله یا نه؟ قیمت با گارانتی پارس مایکروتل 335000 t
سلام.....بچه ها من چطوری میتونم بدون نصب سی دی...گوشی رو به سیستم وصل کنم.....آخه برنامه هاشو نصب میکنی کارکردن باهاش خیلی سخته......میخوای آهنگ بریزی کلی مکافات داره....چطوری صاف برم توی خود فایلهای گوشی.....؟؟؟؟
والا الان گوشی دستم نیست بهت بگم کجاش بودنقل قول:
درستم یادم نیست
تو ستینگش برو usb شو بزار رو mass storage
بعد مثله یه فلش مموری میشه دیگه
خاهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز ممنون از بابت جواب سوالها و همچنین عکسهایی که گذاشتی
فقط نگفتی دست دوم تمیزش رو چند میشه خرید ؟
بازم ممنون
قیمت نوش حدود 310 20 تومنه بدون گارانتی
دست دو تمیزش زیر 250 باشه خوبه
اگه عکسات کم حجم تر بود خیلی خوب میشد.
برنامه ی بلک لیست توی این گوشی نیست اما قابلیتی شبیه بلک لیست داره.من توی ریویو خوندم و مطمئنم که دارم
حجمی ندارن کهنقل قول:
همش 600 کیلوبایته
اگه میخای 640x480 آپ کنم
خودش روش داره لازم نیست برنامه اضافی نصب بشه.نقل قول:
آره سفید هم داره اینم عکسشنقل قول:
Menu>Setting>Phone Setting>PC Connectionsنقل قول:
اونجا میتونی 4 حالتو انتخاب کنی.اولی برای اینه که هر بار به کامپیوتر وصل میکنی ازت بپرسه چه حالتی رو میخایی.
دومی برای اینه که فقط با برنامه پی سی استودیو خود سامسونگ بشناسه.
سومی برای حالت مدیا پلیر(مثل ام پی تری پلیر میشناسه)
چهارمی هم مثل فلش مموری میشناسونه.
همونطور که گفتم این قابلیتو داره.فقط کافیه رو شماره هایی که تماس گرفتن Add To Reject List رو بزنین.نقل قول:
آقا یه سوال
پک هایی که الان تو بازار هست به صورت کشویی باز میشن ولی تو سایتهایی مثل gsmarena پک گوشی از بالا باز میشه
میخواستم ببینم فرقی هست بینشون ؟
کلا تو پکش چیا باید باشه
ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن
ممنون AB خان.......بار اول زدم فایلها هم اومد...و استفاده کردم......اما الان که دوباره زدم نشون نمیده انگار چیزی وصل نیست.....نقل قول:
Menu>Setting>Phone Setting>PC Connection
فکر نکنم جعبش مهم باشه.تو قوطیش اینا هستننقل قول:
خود گوشی:31: یه کیف کوچیک . هدفون . سی دی مربوطه . یه چند برگ هم کاغذ:27:
تنظیمات رو سیو کردین؟رو کدوم گزینه گزاشتین؟نقل قول:
Safty Remove هم یادتون نره.
یعنی مموری نداره توش ؟!!! تو gsmarena زده مموری 2گیگ هست تو جعبشنقل قول:
بریم ببینیم خدا قسمت میکنه بخریم یا نه
دعا کنید تو پاچم نره
نه نداره.....2 گیگ داخلی داره....نقل قول:
یعنی مموری نداره توش ؟!!! تو gsmarena زده مموری 2گیگ هست تو جعبش
چند قیمت داری..؟؟نقل قول:
دعا کنید تو پاچم نره
میگه 310 بدون گارانتی خوبه ؟نقل قول:
امشب که هرجا رفتم تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که اونم رنگ سفیدش بود
قرار شد فردا شب برم
با این قیمت خوبه ؟ راستی تفاوت قیمت 8گیگ و 2گیگش چه قدره ؟
تو gsmarena اینو نوشته
نقل قول:
The Samsung S8000 is a high-end multimedia handset, but comes with an almost standard package. There is the mandatory charger, microUSB cable, 2GB microSD card and a two-piece headset
خیلی گوشیه توپیه من که باهاش حال کردم
دوست عزيز كپي پيست و فهميدي؟؟نقل قول:
چطوري شماره ها و مسيج ها كپي پيست ميشه؟؟؟
دوستان عزيز و حرفه ايي خواهشن راهنمايي كنن
من 10-20 تا برنامه ريختم gps ،ديكشنري و غيره هيچكدومش كار نكرد
لطفا لينك برنامه هايي كه رو اين دستگاه كار كرده رو همراه با اموزش بذاريد
ممنون
بدون گارانتی ..یا از این گارانتی آب دوخیاری ها...............ولی حواست باشه یه چیزی ازش بگیری به اسم تخفیف.......یا محافظ صفحه اش رو به اسم تخفیف بگیر....نمیدونم اگه برنامه ای میخوای نصب کنی...یا رم اضافه بگیری......حتما ازش قیمتش کم کن....نقل قول:
میگه 310 بدون گارانتی خوبه ؟
بنفش یاسی هم داره اگه دوست داشته باشی.......نقل قول:
امشب که هرجا رفتم تخمشو ملخ خورده بود فقط یه جا داشت که اونم رنگ سفیدش بود
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مشکلی در رابطه با gps داشتم. من برنامه های earth beta , trekbuddy را بر روی گوشیم نصب کردم.خطم همراه اول اعتباری و به سایت همراه اول برای ثبت نام هم رفتم و یه پیام کوتاه واسم فرستادن که یه برنامه بود که نصبش کردم .حالا که همه چیز فراهمه اما باز gps راه اندازی نمیشه.در ضمن برای راه اندازیش به مسیر زیر میرم.
Menu/setting/Phone setting//GPS setting/GPS+ setting/Download data
ممنون میشم راهنمایم کنید.
GPS چه ربطی به اپراتور تلفن داره؟!!!نقل قول:
برای GPS باید به یکی از شرکت های ماهواره ای اپلای کنی که اونم تو ایران امکان پذیر نیست.
نکنه منظورتون GPRS هست؟
تو رو خدا نزن خواب تازه کاریم. همون که تو گفتی GPRS ، همونی که نقشه آنلاین داره هر جا باشی بهت میگه ....
نقل قول:
گرفتمش بالاخره مبارکم باشه :31:
عجب کیفیت صفحه ای داره حال کردم
فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه :41:
محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن
بابا من کجا زدم.:27:نقل قول:
خب شما هم اشتباهت همینه.GPRS برای ارسال دیتا هست و GPS برای مکان یابی.
اگه فیرم ویرتون فارسی هست باید با کدهای مخفی رهیابش رو فعال کنین(که من بلد نیستم.)
راحت ترین راهش اینه که رو گوشی تون فیرم ویر اروپایی رو بریزین که به طور پیشفرض رهیابش فعاله.(که عیب این روش هم اینه که فارسی گوشی میپره.)
در ضمن اینم بگم که فقط با زوم بسیار کم مکانتون رو نشون میده.(زومش رو ایران به استان ها هم نمیرسه.)
2-3 تا استانو کنار هم نشون میده و مکان شما رو مشخص میکنه.(هیچ امکانات اضافی هم نمیده.)
نقشه ایران هم نداره.فقط یه تراول گاید داره که اونم قیمتش 1 یورو هست.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
مبارکه.نقل قول:
خب ویبرشو بزار رو حالتی که فکر میکنی بیشتره.:31:(فکر نکنم نسبت به گوشی های دیگه خیلی ضعیف باشه.)
محافظ هم نمیخاد.اگه احتمال خش افتادن رو صفحش زیاده(مثل داشتن کودک زیر 5 سال:31:)محافظ بگیری بهتره.
ولی من که با گوشی کشتی میگیرم تا حالا هیچیش نشده.:27:(حدود 5-6 ماهه خریدم.)
به سلامتی...:31:نقل قول:
زیاد میشه داداش....5 حالت ویبره داره.....همچین بدم نیستا....نقل قول:
فقط یه چیزش زد تو ذوقم اونم ویبره ضعیفشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگیری که بد نیست.....محافظ صفحه که چیز خاصی نیست.....یه صفحه نازک هست که میچسبونی روش....نقل قول:
محافظ صفحه احتیاج داره ؟ من اصلا از محافظ خوشم نمیاد هیچ کدوم از گوشیامم نداشتن