نقل قول:
از گاجره قیمت گرفتی؟
نقل قول:
از گاجره قیمت گرفتی؟
نقل قول:
نه خورشید ... گاجره هم داشت ... ولی قیمت نکردم
چه عجب ماکرتل هم این گوشی رو وارد بازار کرد با قیمت550 تومان
بهترین روش برای شارژ اولیه گوشی چیه ؟
نقل قول:
نسخه 2 گیگش رو میده 550 زیاد دلت رو خوش نکن.
--------------------------
بچه ها من دیشب گوشیم بالا نیومد!!! چون قفل کرده بود منم باتری رو کشیدم. ویندوزش پرید.
خلاصه تا الان شب سختی رو گذروندم . تا اینکه تو اینترنت دستور هارد ریست از بیرون ویندوز رو یاد گرفتم:
wolume Up Buttom+ Lock Buttom + Call buttom+ Power buttom همزمان نگه دارید تا گوشی روشن بشه.
بعد ریست کنید.
-------------------------------
داخل ویندوز گوشی هم با دستور *2767*3855# میتونید ریست کنید.
------------------------------
بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید
3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده
------غیر از این هیچ مشکلی نداره. من واقعا عاشقش شدم. کیفیت ال سی دیش حرف نداره
کلا با i8910 فرق نداره. من که فرقی ندیدم
راستی باتری من 1500 میلی آمپر ژاپنی!!!! خودمم تعجب کردم . چون مال ه کی دیدم 1440 کره ای بود
----------
یه کیف معمولی هم همراش بود
---------------
16 گیگ mae in korea by samsung خریدم 550.
جالب اینه که تا خریدم 2 روز بعدش پارس مایکروتل گوشی رو وارد کرد.!!! البته 2 گیگ رو میده 550
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
نقل قول:
سلام . با اجازه من جوابتون رو بدم
. صداش بلنده . ولی به پای 8910 نمی رسه.
کیف تو پکش بود. یه کیف معمولی بیرونش چرم. داخلش خز.
ویندوز 6.1
-----------------
سرعتش خوبه.
سلام به همگی.
1- کیفیت تصویر این گوشی در دیدن فیلم و عکس چطوره چون من تا الان از گوشیهای سری N نوکیا استفاده میکنم و میخوام بدونم این گوشی با توجه به اینکه وین موبایل 65 هزار رنگ رو پشتیبانی میکنه آیا این مساله به چشم میاد یا نه (در ضمن توی مشخصات صفحه نمایش این گوشی نوشته که AMOLED 16M که من آخر متوجه نشدم که صفحه این گوشی 16 میلیون رنگ هست یا 65 هزار رنگ)
2- کیفیت صداش در چه حدیه هم صدای زنگ خوردن و هم برای موسیقی گوش دادن البته هر دو تا مورد رو در اسپیکر خود گوشی منظورمه ( دوستان هم درباره کیفیت صدا توضیح بدین و هم بلندی صدا به عنوان مثال در جای شلوغ بلندی صدای اسپیکر گوشی هنگامی که گوشی زنگ میخوره در چه حده؟)
با سپاس.
16 گیگ با گارانتی مایکروتل 550 هستش ...
--------------------------------------------------------------------------
از تمامی سری های n بهتره ...والا ما هم نفهمیدیم 16 میلیون هستش یا 65 هزار اخر اما اینو میدونیم که فعلا 65 هزار رنگ هستش و تا نیومدن وین 7 فکر نکنم بشه بصورت قطع گفت که 16 میلیون هستش یا نه ... چون طبق گفته های سامسونگ 16 میلیون رو ساپورت میکنه اما به خاطر محدودیت ویندوز موبایل فعلا 65 هزار رنگ هستش که میگن تو وین 7 این ایراد بر طرف میشه
2- کیفیت صداش بلندتر و بهتر از N86 ولی استریو نیست ... هم کیفیت مکالمه بالایی داره هم کیفیت پخش خوبی دار موفق باشی
جدی ؟:13:نقل قول:
بچه ها این گوشی یه عیب بیشتر نداره: وقتی داری عکس نگاه میکنید وقتی عکس عوض میکنید
3 ثانیه طول میکشه تا عکس واضح بشه!! خیلی بده
چه زشت :2:
ااااه .. من کلی برنامه داشتم .. خواستم تابستون اینو بخرم :20: .. اصلا نمیتونم این عیبو تحمل کنم:19:
بر و بچ اگه با آپدیت مشکل حل شد بگید :10:
بچه ها مموری ۱۶ گیگ چنده
پس من درست گفتم 16 گیگ با گارانتی550تومان؟؟؟!!!
16 گیگ با گارانتی 550 هزار تومان بدون گارانتی 500 هزار تومان که گارانتیش فقط یه ویندوز رو ارتقاء میده بدون گارانتی همببیرین پولش رو میگیره فرقی نمیکنه.
سلام
آقا ما هم بالاخره نفهمیدیم که lcd این مدل 16 میلیون رنگ رو ساپورت میکنه یا نه :19:
مطمئن هستید که 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟
بعد منظورتون از وین 7چیه؟(ویندوز 7 ؟؟؟) بعد با اومدن این نسخه ایا به صورت مجانی خودمون میتونیم آپدیت کنیم ؟ یا باید بریم ویندوزش رو بخریم ؟
ببین ال سی دیش 16 میلیون رنگو ساپورت میکنه ولی از نظر نرم افزاری فقط 65000 هزارتاش فعالهنقل قول:
با اینکه 65000 هزارتا نشون میده کیفیت ال سی دیش از امنیا اچدی که 16 میلیون هست پایینتر نیست و در یه سطحن
ویندوز 7 منظور ویندوز موبایل 7 هست که تغییرات زیادی قراره نسبت به 6.5 داشته باشه ولی فک نمیکنم به این زودیا بیاد ... آخه چند وقت پیش گفتن که نسخه بعدی ویندوز 6.6 هست
سامسونگ هیچ تظمینی نداده که براش ویندوز 7 میده پس احتمال اینکه به طور رسمی به 7 آپدیت بشه صفره
ولی هکرها میتونن به طور غیر رسمی براش ویندوز 7 رو اراعه بدن البته اگه به تاچ خازنی و رم و پردازنده بیشتر نیاز نداشته باشه
کلاً خیالت از کیفیت ال سی دی و ویندوزش راحت باشه .... به این زودیا ویندوز موبایل 7 نمیاد
برای من کیفیت lcd و حساسیتش و همینطور دوربین و محیط گوشی مهمه (تقریبا یکماه میشه استار خریدم منتها تصمیم دارم گوشیم رو عوض کنم ) نظرم بیشتر به ایفون 3g هست منتها اونم یه سری معایب داره و یه سری خوبیها(lcd خازنی و محیط روان و ظاهر زیبا )نقل قول:
خب به نظرت تاچ استار چطوره ؟نقل قول:
بد نیست نسبت به قیمتش خوبهنقل قول:
خب پس وقتی یه گوشی 150 تومنی تاچش خوبه گوشی 500 تومنیم تاچش خوبه دیگهنقل قول:
اصلاً میگن تاچ اینا 90% خازنیه حساسیتش
Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
ميتوني لينكي چيزي بدي من بيشتر در مورد اين نوع تاچ بدونم؟نقل قول:
Omnia II تاچش تلفیقی از مقاومتی و خازنی هستش که بهش میگن Advanced R... یعنی حساسیت خازنی رو داره اما مانند مقاومتی ها با هر شی کار میکنه ... که به زبون خودمون مقاومتی پیشرفته ازش یاد میشه که البته فعلا این فناوری جدیده و فقط روی جت و امنیا 2 گذاشته شده ...
نقل قول:
والا الان لینکهاشو ندارم ولی میگردم اگه تونستم پیدا میکنم اما در مورد صحتش میتونم به این گفته رایتج اکتفا کنم
قسمتی از نقد رایتج :
نکته دیگر در رابطه با این صفحه نمایش به قابلیت لمسی آن باز می گردد جائیکه برطبق رویه همیشگی ویندوز موبایل ها (که البته فقط یک بار استثنا داشته است)، این بار نیز از فناوری لمسی مقاومتی در ساخت صفحه نمایش استفاده شده که با اینکه مزیت استفاده از قلم و یا هر چیز نوک تیز دیگر را به همراه دارد اما در قیاس با مدل های خازنی از حساسیت کمتری برخوردار است. البته این بار نیز ظاهرا سامسونگ راه حل این ماجرا را بیافته است چرا که در i8000 نیز به مانند Jet از فناوری جدید و پیشرفته مقاومتی استفاده گردیده که به کوچکترین لمس صفحه نمایش پاسخ نشان داده و از حساسیت فوق العاده مناسبی برخوردار است
البته باید بگم این خبرو در اصل و اول الدار داد که میگم لینکشو باید گشت تا پیدا کردنقل قول:
کد:http://www.writeage.com/samsung_i8000_omnia_ii_pda_review.html
اگر اینطوری که دوستمون میگه باشه عالیه.دیگه چه دلیلی هست که آدم بره آیفون بخره
دوستان خبر دارید که میشه وین 7 رو روی این گوشی نصب کرد یا نه ؟؟
شنیدم رو HD 2 میشه نصبش کرد ؟؟
آموزش فلش این گوشی اولین بار توسط خودم :دی
اول باید pc studio که تو cd گوشی هستو نصب کنید به همراه Samsung CDMA Modem v4.34 (Driver)
که احتمالاً اینم موقع نصب pc studio نصب میشه
این برنامه دانلودرو از اینجا بگیرید :
متاسفانه لینک های جدیدترین فریمور که ویندوز 6.5 هست رپیدشیره میتونید از رپیدباز بگیرینشونکد:http://www.megaupload.com/?d=UFGUFKQD
این 2 تا رو بگیرید :
کد:http://rapidshare.com/files/331968242/Phone_eBoot_i8000XXJA1.7z
اینم خود فریمور که 4 پارته :کد:http://rapidshare.com/files/331954861/CSC_I8000NXXJA1.7z
کد:http://rapidshare.com/files/331958521/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.001
کد:http://rapidshare.com/files/331961414/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.002
کد:http://rapidshare.com/files/331965257/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.003
خب اول سیم کارت و مموری رو در بیارینکد:http://rapidshare.com/files/331967730/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.004
1- خوب حالا برنامه OCTANS DOWNLOADER که گرفتینو باز کنید
2- فایلهای فریمورو از حالت زیپ خازج کنید
3- به این قسمت ها مسیر فایلهارو اینجوری بدین
- Eboot: eboot_i8000xxih5_hw_40.eb0
- MultiCSC: csc_i8000famih4.csc
- MoviNAND: pda_i8000xxih5_hw_40.mst
- Phone: phone_i8000dxih2_rev_04.bin
4- زبون مورد نظرو انتخاب کنید
5- گوشیرو در حالت active sync به pc وصل کنید
6- روی دکمه detect کلیک کنید
7- گوشیرو خاموش کنید ولی کابل usb رو ازش جدا نکنید
8- اگه همه چیز درست باشه گوشی خود به خود در حالت فلش بالا میاد
9- دکمه start downloading رو بزنید
10 - منتظر باشین تا تموم بشه
اینم یه عکس ازش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ببخشید مگه سیستم عامل این مدل ویندوز نیست ؟ چرا روش آپدیتش باز مثل گوشیهای معمولیه ؟
ویندوز اینا با ویندوز کامپیوتر فرق میکنه
اینا ویندوز موبایلن ... بیشتر شبیه موبایلن تا کامپیوتر
فرقشون با گوشیای دیگه اینه که میشه ویندوزشونو ارتقا داد ... مثلاً 6.1 میشه 6.5
بعد هکرا میتونن براش مثلاً ویندوز 7 و اراعه بدن
البته ویندوز موبایل 7 قراره 15 فوریه تو نمایشگاه بارسلون روی یک HTC و LG رونمایی بشه چیزی که خوندم دیگه نمیدونم ؟!!
این گوشی خیلی عالیه ولی یه مشکلی که دارم باهاش بیشتر خود ویندوز هست که هیچ تغییری داخلش نداده برای مدیریت صدا و پروفایل هیچی نذاشته و اینکه موزیک انتخاب میکنی میره روی پیش فرض خود ویندوز .
سلام
من دوستم میخواد امنیا 2 بگیره فقط مشکلش صفحه لمسیشه. چون از touch گوشی من(jet) خوشش نمیاد.:41:
کسایی که دارن می تونن بگن چقدر با touch ایفون فرق داره.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
ببینید بچه ها . تاچش خوبه. ولی نمیدونم چرا شما دارید گوشی 500 هزار تومنی رو با 1 میلیون تومنی مقایسه میکنید؟؟؟ . خوب اگه میتونی 1 میلیون پول بدی برو آیفون بخر. تاچشس خوبه من که خیلی باهاش راحتم. ولی چون مولتی تاچ نیست خیلی بازیها رو نمیشه باهاش بازی کرد. من برای ختم کلام بگم که اگه شما 500 پول دارید و میخواید گوشی بخرید . بهترین گوشی موجود در بازاره . به شرطی که نصب برنامه براتون مهم باشه . اگه براتون مهم نباشه امنیا اچ دی بهتره. .
سعید جان ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه.تو جعبه این گوشی مداد هست یا نه؟
آقا تو کرمانشاه کمترین قیمتی که پیدا کردم(فکر کنکم 16 گیگ)550 بود.الان قیمتش چنده؟
اختلاف قیمت توی بانه(اگه پیدا بشه) و توی دبی چقدره؟:20:
سلام دوستان
بلاخره دیروز از پاساز علاعدین رفتم خریدمش.... قیمت 540 هزار با گارانتی اصلی
باطری زاپنی
چند تا سوال داشتم...ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده
1--برنامه وبازی هاشو از کجا دانلود کنم
2--برنامه وبازی هاشو چه جوری وتو کجا بریزم
3--بلوتوث گوشی منو هیچ کس پیدا نمیکنه وهیچ کس نمیتونه برام چیزی بفرسته...ولی من میتونم برای همه بفرستم ...مشکل از کجاست
ممنون از راهنمایتون
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
4--مسیج های که برای که برای من میاد همه اشون چها ر خونه اس ومنو فارسی رو چه جوری فعال کنم
مبارکهنقل قول:
ان شا.. که به خوشی ازش استفاده کنی
1.از همین فروم خودمون بخش پاکت پی سی
2.چه جوری با استفاده از کابل فایلشو رو میریزی تو گوشیت بعدا اجراش میکنی
کاری نداره که
تازه مثل گوشی های سیمبین ساین هم نمی خواد
3.تو تنظیمات بلوتوث گوشی شما در حالت اینویزبل هستش
بکنینش شو تو آل
4. این بستگی به رام گوشی داره
ولی تعجب میکنم که اگه با گارانتی خریدین
چطور پیامک های پارسی رو نمیخونه!؟
بینهایت ازت ممنونم دوست عزیز ...گارانتی اصلیه...ممکنه جای تنظیماتشو بهم زده باشم...ممنون از راهنمایت....بازی وبرانامه پاکت پی سی به همه گوشیهای ویندوز موبایل میخوره....نگفتی بازی ویا برنامه رو تو کجا بریزم من خیلی وارد نیستم اگه میشه ادرسشو بده....ممنون
دوست عزیز ممنون از راهنمایی اما گفتید که خیلی از بازیهای مولتی تاچ رو نمیتونید بازی کنید میخوام بگم اصلا مگه برای ویندوز موبایل بازی مولتی تاچ وجود داره که شما نمیتونی خیلی هاشو بازی کنید؟!!نقل قول:
من الان یکسال اکسپریا دارم هر چی بازی باحال برای ویندوز موبایل هست رو من دارم اما هیچ کدومش مولتی تاچ نیست دوست عزیز
حسن موتوری بابا کجایی لینک های رام از کار افتاده چیکارش کنیمنقل قول:
ببخشید که من این پست قدیمی رو اوردم بالا اما میخوام بگم کهنقل قول:
بر فرض مثال که توی گالری کند باشه شما میتونی با 10 تا نرم افزار دیگه عکس رو باز کنی مثلا با ریسکو فتو منیجر 7 بازش کن علاوه بر امکانات خداییی که داره کمتر از 1 ثانیه عکس واضح میشه
کلا اگه اشکال نرم افزاری وجود داشته باشه توی گوشی های ویندوز موبایل نباید بهش اهمیت داد چون صدها نرم افزار جایگزینی برای اون عیب حتما وجود داره
فک نکنم محیط نرم افزارا مثل فتو بروزر گوشی بشه ..
البته انگار با آپدیت این مشکل ها حل میشه .. آپدیت کنید احتمالا هم لود شدن سریع میشه هم اسکرول کردن روون :10:
بعدش ما رو هم درجریان بذارید :10:
نه داداش میشه بدجوری هم میشه نمیدونم قبلا ویندوز موبایل داشتی یا نه / اما توی ویندوز موبایل ها برنامه هایی که شرکت ها می زنند خیلی ممکنه از پیشفرض خود گوشی بهتر باشه / مثلا همین برنامه فتو منیجر که من گفتم واقعا خیلی امکانات زیادی مثلا نسبت به برنامه (آلبوم) گوشی های اچ تی سی مثل اچ دی 2 داره و واقعا یه سرو گردن بالاتره هم تو دیزاینش هم امکانات ویرایش تصویر کنتراست و برایتنیز و تغییر rgb عکس ها و کلی امکانات آپلود عکس و کلی ساخت آلبوم ها با ترانزیشن های مختلف و........نقل قول:
و باز مثلا اکثر بچه هایی که پاکت پیسی کار میکنند برای فیلم دیدن از برنامه کر پلیر استفاده میکنند به جای پلیر خود گوشیهاشون
میخوام بگم شما مثل گوشی های نوکیا مثلا ان 95 مجبور نیستی بری سراغ گالری خود گوشی / و هیچ محدودیتی نداری
از رپیدشیر که نمیتونی بگیرینقل قول:
لینکشو بده به رپیدباز دانلودش کن
نه حاجی من اینقدر هم دیگه تو افساید نیستم که منظورم اینکه از روی سرور رپید شیر پاک شده وگرنه من اکانت رپید باز دارم و مشکلی واسه مستقیم کردن نیستنقل قول: