آقا مگه بسته بندی این لپ تاپ ها لاک و مهر نداره
سازگار چطور میتونه دست ببره توش
اصلا میشه به اون چیزی که روی جعبه بسته بندی نوشته اطمینان کرد
مثلا اگه نوشته ddr3 یعنی حتما همونه
ممنون
Printable View
آقا مگه بسته بندی این لپ تاپ ها لاک و مهر نداره
سازگار چطور میتونه دست ببره توش
اصلا میشه به اون چیزی که روی جعبه بسته بندی نوشته اطمینان کرد
مثلا اگه نوشته ddr3 یعنی حتما همونه
ممنون
حمید اقا فکر کنم مال شما درست باشه اخه شما خودت سازگاری هستی
آقا کشف جدید رم من ddr2 با باس 667!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دیگه باید یک فحش آبدار به این سازگار داد حالا قیمتش با ddr3 1066 چقدر فرق میکنه؟ توی سایت سازگار هم برداشته ddr2 کرده رم 5738z رو
حمید اقا چرا شرکت شما داره سر مردم کلاه می زاره؟نقل قول:
سازگار بدم نیستا ولی ایرانی هست دیگه
چی حمید سازگاریهههههههههههههههههه ههههههههههههه:31::31::31:نقل قول:
دوستان در شارژ کردن باطری این 5738Z هم مشکل دارم. اصولآ وقتی که خاموش هست میشه شارژش کرد.... فقط این چراغ باطری اش زرد روشنه،همون چراغ جلو...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ظاهرا" به نظر میرسه برای بهبود بازار مدلهای جی و زدجی رم مدل زد رو دان گرید كردننقل قول:
البته این به سفارش سازگاره نه كار ایسر
متاسفانه سودجویی در همه شئونات ما ایراینها موج می زنه:2::2::2::2:
من فقط یك نوت بوك با گارانتی سازگار خریدم همین:41::41::41:
دوستانی که این نوت بوک را میخواهند بخرند در جریان باشید که سازگار از این به بعد رو نوت بوک هاش یه هارد اکسترنال جایزه میده
خلاصه مواضب باشید فروشنده جایزه را کف نره!
جدا"؟نقل قول:
چه ماركی؟
چه حجمی؟:20:
اینجا برو بگیرنقل قول:
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
با این وضع آیا بهتر نیست با گارانتی های دیگه بخریم مثل نوتالی
ققط مدل زد دست بردن توش ؟
مدل زد جی هم همینطوره
ممنون
خوبه لااقل مرد هست تو سایت میزنه رم ddr2 هست بعضی ها هستن همیین رو هم نمیزنن و وقتی خریدی میفهمی باس رو 667 هست
جدی، تو سایتش که چیزی نزده بود. از کجا باید مطمئن بشیم؟ روی همه محصولاتش هست یا نه؟نقل قول:
پس تو مدل زد جی هم این کارو کرده حالا تو کدوم سری هاش اینی که ماداریم درسته ؟:31:نقل قول:
توجه نکردی همشهری!نقل قول:
حمید گفت برای بهبود بازار این دو مدل مدی زد خراب شده!
فقط حمیییییییییید!
خیلی آقایی که جواب میدی!
حمید یه سوال دیگه !
4736 هم ddr2؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان اينكه مدل زد فقط تغيير كرده اثبات شده
ممكنه هنوز هم مدل 1066 نوت بوك 5738 زد تو بازار باشه
در مورد 4736 زد هم اين اتفاق افتاده
در واقع هدف اين بود اختلاف قيمت زدجي و جي با زد توجيه پذير بشه
اين دسته گل سازگار هست
گارانتي غير سازگار اگه با رم 1066 ديدين بگيرين
ولي خيلي در پيت هم نباشه
نوتالي رو نمي دونم
واي ايران لپ تاپ عملاگ اسمش گارانتي هست
حيف پول اضافي كه بدي و موقع دردسر كسي دستتو نگيره:41:
من دیروز در مشهد به قیمت 580 تومن یک 5738Z خریدم،حالا هم بد جور پشیمون بودم تا این تاپیک رو دیدم و کمی دردم آروم تر شد.
در اصل من دنبال ZG یا 4530 AMD بودم که هیچ کدومش رو پیدا نکردم فقط 4530 رو یک نفر داشت که اونم دبه کرد و به ما نفروخت.
حالا میخام بدونم دوستانی که با این مدل 5738Z چند ماهی هست دارم کار میکنن احیانآ مشکلی نداشتن؟! چطور واسشون کار کرده؟
من الان روش یک XP Sp3 2008 نصب کردم و دارم مث اسب ارش کار میکشم.فتوشاپ و FIFA09 و NFS Underground رو با گرافیک 4500M ای جواب داده و اذیت نکرده...کیفیت مونیتورش هم خیلی خوبیه همینکه 16:9 هست عالیه و همین طور HD صداش هم بنازم توووووووووووووپه اما بازهم نمیدونم چرا تههه دلم راضی نیست،احساس میکنم سرم کلاه رفته..... دوستان لطفآ منو روشن کنن.
اها در ضمن با این تاچ پد موسش هم مشکل دارم،وقتی که داری ازش استفاده میکنی همین طور برای خودش میپره این ور اون ور...مشکل از چی میتونه باشه....در ضمن برای راه اندازی بلوتوث و مودم اش در اکس پی چه کار کنم؟!؟
با تشکر (لطفآ این پست رو ارسال کنید در انجمن،بخدا دستم درد گرفت از بس تایپ کردم)
هر کسی که دنبال خرید وسیله ای باشه طبیعتا می خواد که یک سری از نیاز هاش برطرف بشه این طور که شما گفتی تا حالا هر جوری خواستین رقصوندینش بنده خدا هم آخ نگفته پس جای چه شک وشبه ای نمی مونهنقل قول:
ار خریدت پشیمون نباش که خوب خریدی کردی حتی اگه باس رمش هم پایین باشه باز از مدلهای دیگه هم ردش بهتره:31:
اتفاقآ درسته باس رمش هم پائینه!نقل قول:
حمید خان شما نیز لطفآ نظری ابراز بدارید.
دوستان اگر کسی در مشهد مدل ZG داره و دوست داره Z داشته باشه من حاضرم عوض کنم،تفاوت قیمتش رو هم میپردازم.
با تشکر
در ضمن آقا حمید لطفا در خصوص این مورد مشکل با تاچ پد که در پست اولی اشاره کردم هم راهنمایی نمائید.همین طور در خصوص مشکل با بلوتوث...
نقل قول:ذوست عزيز 5738 تا موقعي كه رم 1066 داشت كه خدا بودنقل قول:
الان هم چيزي از شايستگيش كم نشده
خودتون هم با اينكه تازه گرفتين به اين طفل معصوم يك نگاه بندازي مي بيني كه بهترين كارايي رو داره
از طرف من ببوسش :20::31:
در مورد درايورهاي اكس پي هم بايد بگم كه اگه مي توني ويستا و يا 7 نصب كن
چون درايورهاي اكس پي ممنوع هست توسط سازنده عرضه بشه رو دي وي دي
اين قانون ميكروسافت هست كه جلوي رشد اكس پي گرفته بشه
اگه باز هم دوست داري
برو اينجا بگير
اول نوت بوكتو انتخاب كن بعد سيستم عامل رو به اكس پي 32 بيت تغيير بده بعد درايورها رو بگيرکد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
اگر هم خواستي اين روشي كه اينجاست خيلي خيلي راحتتره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112
سری جدید z با باس پایین . رو خود جعبه یا کاتولوک ایناش ذکر شده شما متوجه شدی یا صرفا با نرم افزار چک کردی یا صحبتای بچه ها به این نتیجه رسیدینقل قول:
راستش با نرم افزار CPUZ که در همین تاپیک و صفحات قبلی بود تست کردم.نقل قول:
درضمن اینکه نوشته این مدل تا هشت گیگ رمش قابل افزایش هست راسته؟!
همین طور در مشخصات این مدل نوشته که گرافیکش در اصل base 64MB هست اما الان توی ویندوز با شیر نوشته 256 اما ظاهرآ تا 1756 MB قابل افزایش با Sharing هست چطور میشه این کارو کرد؟!
حمید جان لطفآ در مورد مشکل تاچ پدش هم بگید چیکار کنم تا اینقدر در حین کار پرش نداشته باشه..
در ضمن درایور بلوتوثش هم نصبه و درون جعبه لپ تاپ یک DVD هست که تمامی درایورهاش برای XP و ویستا موجوده... بلوتوثش همین طور که گفتم نصب هست، حتی علامتش هم اون پایئن جای ساعت هست اما وقتی که با دکمه بلوتوث رو روشن میکنم تازه در قسمت دیواس منیجر اضافه میشه بلوتوث نشده شده و با هیچ درایور هم حتی اونای توی DVD نصب نمیشه و نمیشناسش وقتی هم که اون پائین روی علامت بلوتوث راست کلیک میکنم میگه دیوایس بلوتوث موجود نیست... لطفآ راهنمایی کنید در باره هر دو مورد.
با تشکر
درايور ماوس رو درست انتخاب كردينقل قول:
فكر كنم سيناپتك بود
دو تا هست حتما سيناپتك رو نصب كن
در مورد بلوتوث هم اگر درايور مخصوص اكس پي رو بگيرين بهتره
ببينين بايد بعد از نصب درايور بلوتوث با روشن شدن شناسايي بشهکد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
دوستان توصيه قوي مي كنم روي ايسر 5738 اكس پي نذارين
دردسرش زياده
حتما ويندوز 7 نسخه اخر 7600 يا ويستا سرويس پك 2 نصب كنين
حمید جان من این ویندوز هفت رو از یک سایتی دانلود کردم 2.14 گیگ
Microsoft.Windows.7.Build.7264_x86
این خوبه؟ اینو نصب کنم روش؟!
در ضمن لطفآ به این سوالات که ازتون پرسیدم و پاسخی دریافت نکردم هم جواب بدید
1.در این مدتی که با این لپ تاپ کار میکنید آیا به مشکل خاصی برخوردید؟! (روزانه چند ساعت باهاش کار میکنید؟)
2.نحوه شارژ باطری رو بگید.من شب اولی که خریدم طرف گفت هشت ساعت بذا شارژ اولیه.اومدم خونه روشن کردمش دیم خودش شارژ داره کار کردم تا شده ده درصد شارژ باطری بعد خاموشش کردم و زدم به شارژ،صبح که پاشدم دیدم همون ده درصد شارژ داره. آیا حتمآ باید روشن باشه تا شارژ بشه؟ در حالت خاموشی شارژ نمیشه؟ در ضمن اون دکمه سمت راست که علامت باطری و یک پر هست برای چی هست؟!
3.چطور میشه میزان Sharing کارت گرافیک رو بیشتر کرد؟ مثلآ اینطور که نوشته 1756 MB
4.آیا واقعآ رم این لپ تاپ تا هشت گیگ قابل ارتقاء هست؟
5.آیا درایور تاچ پد موس در عملکرد اون تاثیر داره که شما گفتید یک درایور دیگه هست و اونو نصب کنم؟!
در ضمن در خصوص نصب درایور بلوتوث درست متوجه نشدم آیا هنگان نصب درایور باید روشن باشه یا وقتی که درایورش نصب شد و روشنش کردی باید بشناسش؟!؟
با تشکر
نقل قول:
اين ويندوز 7 كه شما داري نهايي نيست
از همين فروشگاه اينجا بگير
ساختش بايد 7600 باشه از شما قديمي است.
تا الان مشكل خاصي نداشتم خدا رو شكر
خير نيازي به زوشن بودن نيست معمولا اشكال از اوت اتصال 3 به 2 هست.
اونو چكش كن
اون دكه سمت راست براي قرار دادن نوت بوك در حالت بهيه مصرف انرژي هست
امكان افزايش شير رم نيست
نيازي هم ووجد نداره
بله تا 8 گيگ اما همين 2 گيگ هم زياده خواهي ديد كه 50 درصدش هميشه خالي خواهد بود
بله درايور موس خيلي در روان كار كردن موثره
اگه به جاي سيناپتك آلپس نصب كرده باشي پرش داره
ببين ويستا و يا ترجيحا" نسخه 7 نصب كن بعد هم درايور را نصب كن
بلتوث رو كه روشن كني خودش مي شناسه
در مورد كارت ريدر هم تا كارت توش نذاري روشن نميشه و شناخته نميشه
cpuz باس رم رو چقدر زد ؟نقل قول:
یکی از دوستان همین فروم مدلی از دل داشت رم ddr3 هست تو سایت رسمی خود کمپانی هم ذکر شده همچنین رو جعبه و کاتولوک اما این برنامه ddr2 شناخته . پس از بررسی کلی فهمید این برنامه اشتباه شناخته .
ولی مال شما ظاهرا درسته و باس پایین هست سایت سازگار هم ذکر کرده هم قیمت افزایش یافته هم باس آوردن پایین
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=acer&p_group=notebook
به نظر من کسی از دوستان خواست بره بازار بگرده اطمینان دارم می تونه با باس 1066 بخره هنوز تو خیلی از فروشگا ها سری قدیم با گارانتی سازگار پیدا میشه به خصوص در پاساژ ایرانیان .
اینو بگم سعی کنید گارانتی سازگار حد امکان بخرید گارانتی بسیار معتبر و کار راه اندزیه . یکی از رفقا لپ تاپ ایسر با گارانتی سازگار خریده بود مشکل صفحه نمایش براش پیش اومد ال سی دیش روشن نمیشد و سوخته بود ظاهرا مشکلات ناشی برق بوده.2 روزه واسش درست کردن .بدون هیچ اذیت و دوندگی بر خلاف دیگر گارانتی ها
خلاصه گارانتی سازگار بودن خودش یه امتیازه بزرگه ولی حیف دزد شده رم چنج میکنه :31:
undgeround بازی 6 سال پیشه من اون موقع بازی می کردم . گرافیک چندانی نداره سیستم قوی برای اجرا نمی خواد.نقل قول:
فیفا 09 با تنظیمات فول اجرا کردی ؟ فیفا رو کامپیوتر نسخه ای هست که نسبت به کنسول 40 درصد گرافیک کمتر داره . و نسخه پایینی هست . اما اگه تونستی فول اجراش کنی با همه تنظیمات آخرین حد خیلی خوبه عالیه :10:
گرافیک g 105 لپ تاپ zg گرافیک فوق العاده قوی هست من بین بازی هایی که تا به حال کردم تنها بازی که با تنظیمات متوسط تونستم بازی کنم کرایسیس بود که اونم سیستم های دسکتاپ یه تومنی هم نمی تونن آخرین حد گرافیک جزییات اجرا کنن .
کلا واس بازی های روز تا 1.5 سال دیگه به راحتی جواب میده با کیفیت خیلی خوب اگه عالی نگیم تا اون موقع ! . :40::40::40::40:
کلا به نظر من منطقی ترین انتخاب بین ای نسری 5738zg هست با توجه به قیمت . این کار سازگار هم باس رم پایین اورده خواسته این مدل رو بیشتر بفروشه .فروش این مدل خیلی کمه تو بازار مغازه ها بزارند واس فروش بیشتر z گذاشتند
جای تعجب داره چطور فروش این مدل کمه. من وقتی مشخصاتشو دیدم واقعا کف کردم چون واقعا تو این محدوده قیمت گرافیک ددیکیتد به ندرت دیدم و اگر هم دیدم 256مگ بود که راضی بودم همون رو بخرم و این که گرافیک این مدل 512 است واقعا چیز شاظیه:9:
راستی یک چیزی!
نمی دونم تا حالا مدلهای جونیپر رو دیدید یا نه ولی این شرکت ادعا کرده سی پی یو نوت بوکهاش رو می شه ارتقا داد تا سقف c2c 3.06 و یک چیز جالب دیگه هم داره که ای کاش ایسر هم داشت. تقریبا می تونی نوت بوکت رو تا سه سال گارانتی کنی!
به این صورت که هرسال یه مبلغی رو شاید به عنوان بیمه می پردازی تا حداکثر سه سال. و اونها هم دستگاه رو گارانتی می کنن.
اتفاقا" فروشش بالا بود كه ناياب شد:46:نقل قول:
منظورت مدل zg که نیست؟:41: ما تازه می خوایم بریم بخریمش:18:نقل قول:
g منظورشونه نایابه .
بیشترین فروش g , z هست zg فروشش مثل این دو مدل نیست و نسبت به این دو مدل مغازه ها کمتر دارند و کم فروش تره.به نظر من و خیلی دوستان بهترین انتخاب با توجه به قیمت همین zg هست .
آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu:c2c-2mb cache-ram3gig-vga:256 geforce9100-14"-os:vista-2.5kg
640000
نظرتون چیه؟
من هم این مدل رو دارم
و کاملاً راضی هستم
لپ تاپ من تازگي بلوتوث موبايلم رو نميشناسه.
مدل گوشي: SE K810i مدل لپ تاپ : 5738z ويندوز XP 32 بيتي. گوشي نوكيا رو مشكل نداره. با گوشيهاي سوني اريكسون ظاهرا" مشكل داره. كسي ميدونه علت چيه؟
ضمنا" رم گوشيم ميكرو اس دي است. چجوري بزارمش تو اسلات كارت ريدر لپ تاپ؟ آداپتور ميخواد؟ جهت داره؟؟