مرسی مهرآریا جان از توضیحاتت!
راستی اونجا وضعیت مدرسه ها و دانشگاهها چطوره؟
دبیرستان ها مختلطه؟
ما مصر ندیده ایم دیگه هرچی سوال داریم میخوایم بپرسیم!:10:
Printable View
مرسی مهرآریا جان از توضیحاتت!
راستی اونجا وضعیت مدرسه ها و دانشگاهها چطوره؟
دبیرستان ها مختلطه؟
ما مصر ندیده ایم دیگه هرچی سوال داریم میخوایم بپرسیم!:10:
عكس ايشون چه ربطي به انجمن خانمها داره؟
اينجا مدرسه هاي ابتدايي و راهنمايي مختلط هست ولي دبيرستان هم مختلط هست هم غير مختلطنقل قول:
عزیزم.مرسی از توضیحت...راستی خودت چطوری امروز ؟
مرسي عزيزمنقل قول:
من هنوز در حالت ناراحتي هستم و سرماخوردگي افتضاحم بدتر شده . ديگه داره کلافم ميکنه سرماخوردگي
سلام اومدم قاطی خانمها.
در مورد تاپیک خودم هم دیگه اونجا نمی نویسم. بچه ها فکر میکنند دروغ میگم.
ولی تصمیم گرفتم خودمو خلاص کنم. فقط 3 روز مونده.
سه روز به چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها به نظرتون این برای سن من خوبه.قشنگه از مد نرفته؟
rsz واسه چه مراسمی میخوای اخه این مدل مجلسیه و واسه عروسی خوبه ولی اگه واسه تولد یا پارتی می خوای باید یه مدل اسپرت تر پیدا کنی
من دقيقاً ابيه اينو دارمنقل قول:
:27:
برای عروسی پسر عممنقل قول:
سلام عزيزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم استقبال نشد از مدل لباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اوا جون کجاست که بياد حاضر غايب کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همتون بايد غيبتاتون دليلش معلوم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست جون من حاضرم ولي از موضوع خوشم نيومد :13:نقل قول:
اول علت غیبتتو بگو تا ببینم مجاز هست یا نه بعدشم شما خودت یه موضوع بگو تا ادامه بدیم
چشم ببخشيد خانم اجازه دوتا پاهامون بگيرم بالايا يكيش كافيه ؟:31:نقل قول:
شماها بچه بوديد خاله بازي ميكرديد يانه ؟
من تايادمه باداداشم وخواهرم خاله بازي نميكرديم مامعلم بازي و نميدونم يه سري بازيهاي ديگه ميكرديم ولي خاله بازي نميكرديم (جالبه نه ):10:
علت را بگو عزیز خواهر تا ببینم دوتا یا یه لنگه پا باید بایستینقل قول:
چشم ببخشيد خانم اجازه دوتا پاهامون بگيرم بالايا يكيش كافيه ؟
خاله بازی خیلی کم چون من اون موقعها تک فرزند بودم و دخترخالهام هم توشهر دیگه بودند در نتیجه سالی یکبار باهاشون خاله بازی میکردم که اونم اخرش چعوامون میکردند
ولی چون با پسر عمو و پسر عمم هم سن بودم و همسایه تا حدودی بیشتر شاه دزد وزیر بازی میکردیم که البته به خاطر این که من یکم لوس تشریف داشتم همیشه در نقش ملکه بدون شاه ظاهر میشدم و اون دوتا به نوبت وزیر یا دزد
مايه معلم فيزيك داشتم سال اول دبيرستان هروقت شلوغ ميكرديم مارومي اورد جلوي كلاس رو سكو مينشوند يا ميگفت جلوي در وا ميستاديم يااگه حرف ميزدي ازجلو گچ پرت ميكرد الان ياد اون افتادمنقل قول:
علت را بگو عزیز خواهر تا ببینم دوتا یا یه لنگه پا باید بایستی
جالبه چند بار حالا مجبور شدی یه لنگه پا بایستی؟
من که همیشه چون شیطونی میکردم با دوستام بیرون کلاس بودم چون کارمون از یه لنگه پا و سکو نشینی گذشته بود
دروغ چرا من توكلاس خيلي حرف ميزدم بعد عشق خوراكي خوردن سركلاس داشتم بچه هارو هم خيلي اذيت ميكردم ولي با معلم ها شوخي نميكردم
سراين معلم فيزيكمون گچ خيلي خورديم ، جلوسكو يه چن بار نشستم ولي جلوي در خوشبختانه وانستادم ولي معلم فيزيك بودا از نظر درس دادن بيست حرف نداشت
اقا موضوع رو پيداكردم شيطنت هاي مدرسه و قيافه هاي معلم هايي كه داشتيم تعريف ميكنيم
من استاد اداي معلم هارو در اوردن هستم اگه پايه اين بريم اينو توكارش
منم خیلی سر کلاس حرف میزدم همیشه هم کتابام پر نقاشی و کاریکاتور بود . سرکلاس هم که با دوستام پارتی داشتیم و انواع واقسام خوراکیها را سرکلاس میخوردیم ولی یه بار معلم بینشمون گیر داد موهاتو بکن تو یا برو بیرون منم سرتق رفتم بیرون
ولی در کل عاشق کل کل کردن با معلمها بودم ولی اگر خدایی یکیشون درس دادنش خوب بود باهاش خوب بودیم
عالیه
شروع کن
مايه معلم داشتيم سال اول دبيرستان
معلم رياضيمون بود
از اين دخترترشيده ها ، صورتشون پرمو سياه بد فكر كن لاغر يه مانتو بلندم ميپوشيد ، يه عينك ميزد قابش كلو صورتشو ميپشوند يه دونه از اين روسري هاي خيلي بزرگم روي مقنعه اش سرميكرد اقا بد تر از همه به صفر ميگفت صپر يعني ماسركلاس اين برنامه داشتيم تاميگفت صفر كل كلاس منفجر ميشد يه بار يادم دوستم سركلاس اين هي گفت ايش ايش بلند بد اقا يهو عصباني شد گفت زهرمار ، ديگه فكرشو بكن (اقا اگه ميشد اينو زنده اجرا ميكردم برات ميمردي )
ما هم سال سوم دبیرستان یه معلم ادبیات داشتیم شبیه اردک راه میرفت همیشه وقتی میومد سر کلاس اول کیفش بعد سرش بعد شونههاش و بعد هم کمر و به ترتین پاهاش وارد کلاس میشد همیشه هم فامیل منا اشتباه صدا میکرد و سر همین ماجرا همیشه دعوا داشتیم
یه معلم دیگه هم داشتیم ترشیده بود و همیشه ما را نصیحت میکرد به بختمون پشت پا نزیم و خودش هم به خاطر تنفر از جنس مرد نمیخواد شوهر کنه و خلاصه تکه کلامش این بود که به شوهر میگفت شوفر - به پاهامون میکفت پاوامون مثلا میگفت دیروز کلی راه رفتیم پاوامون درد میکنه
همیشه سر کلاس این خانم ما میترکیدیم از خنده
خيلي باحال بود
ولي خودمونيم معلمام خيلي بدبختن چون بايد خيلي حواسشون باشه سوتي ندن كوچيكترين سوتي مساوي است با مسخرگي از طرف بچه ها اونم به طور مكرر
بچه ها صبر کنید منم بیام...
سلام دوستان عزیز.
مهرآریا جان امتحان اخریم یه کم سخت بود که دیگه تموم شد..غیبتم موجه؟از امشب بیشتر حاضرم....تابستونم از الان شروع شده.
قربون همه ی دوستای گل!
آخه این چیزا که میگید عزیزان ما هنوز که هنوزه تو دانشگاه هم داریم:5:
اوا سلام اقا بحثوحال كردي ادامه بده :31:نقل قول:
آره خوشم اومد الان میگیم!
نقل قول:نقل قول:عزیزم شمردم دیدم چند بار از کلمه ی آقا استفاده کردی..اینجا نگو آخه مگه خانوم چشه؟...نقل قول:
منم بعضی وقتا می گم اما اینطوری بگی آقایون فکر میکنند میتونن اینجا نظر بدن ..بعد میان نظر میدن و اخطار میگیرن تازه پستاشون هم پاک میشه!!:8:
خب عزیزم..پس آقا بی آقا:5: ...اینجا فقط خانوم:10: :11:
روچشمم دست خودم نيست ما كارمون با اقايونه تودهنم افتاده :10:نقل قول:
آفرین دختر گل!
حالا بچه ها به نظرتون اصلا به من میاد تو کلاس شلوغ کرده باشم؟
خبر خبر خبر
خانمها حواستونا جمع كنيد كه ويروسهايي كه به طور افلاين ظاهر ميشند كه كسي تو انجمن خانمها ردشونا نگيره دقيقه به دقيقه شاهد بحثامون هستند و ماشالله مثل طوطي همه حرفا را هم حفظ ميکنند
نقل قول:
عزیزم نگران ویروسها نباش.خودبه خود حل میشن..نشدن حلشون میکنیم!!
آنتی ویروس هم دانلود می کنیم! به روز!!
خوبی عزیزم؟
مرسي اوا جون خوبم
نه بابا اين ويروسها دست بردار نيستند تازه مدعي هستند انجمن خانمها خاله زنكبازيه
حالا فكرميكني نظر اين ويروس ها خيلي مهمهنقل قول:
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه . اگر اجازه بدین من هم توی بحث هایی که می کنید شرکت کنم.
نه مهم كه نيست هيچ تازه ما بازم ادامه ميديم
راستي بازم از معلمات بگو بامزه بودند خاطراتت
سلام عزيزم خوش اومدي
خودتو يه كوچولومعرفي كن
مادوم دبيرستان يه معلم عربي داشتيم خانم .... ازون پولدارا شوهرش خيلي پولداربود خودشم شاسكول (البته ببخشيد ا) يه دخترم داشت خانم رابه راه گير ميداد به ما دخترشو مسخره ميكرد كه ماادم بشيم هي ميگفت دختر من دانشجو سياه قد كوتاه نه بررويي داره نه هيچي ولي هزاتا خواستگار داره درس بخونيد فقط به خاطر درسش
اينقد خواستگار داره (اينا رو بايد عملي اجراكنم اينطوري نميشه )