منم دیروز بازی رو تموم کردم واقعا قشنگ بود خیلی حال کردم از راهنماییه دوستانم ممنون
Printable View
منم دیروز بازی رو تموم کردم واقعا قشنگ بود خیلی حال کردم از راهنماییه دوستانم ممنون
بازیش قشنگ بود ولی داستانش اصلا به شماره یکش نمیرسید! داستان یکش فوق العاده بود!
سلام
من اين بازيو تازه گرفتم ولي وسط كار هي اين اخطار گرمي سيستم مياد.:41::13:
نميدونم چجوري از بينش ببرم.وسط هيچ بازيه ديگه هم نمياد.
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.
سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی میتونه سیو از چپچر My Faith Is My Shield به بعد رو برای من آپلود کنه
ممنون میشم
دوستان سلام
توروخدا منم کنید
من وقتی میخوام دوال کنم اصلا موس کار نمیکنه ولی وقتی 2-3 بار ریست میکنم درست میشه میخواستم بدونم مشکل چی هست که بعضی وقتا در هنگام دوال موس تکون نمیخوره؟!
فکر کنم مشکل کرکه اگه هست کرک سالم با راهنمای استفاده بگین.
برا منم همینطوری میشد میرفتم داخل اپشن و بخش های مختلفش بعد میومدم تو بازی درست میشدنقل قول:
ممنون دست شدنقل قول:
برا منم همینطوری میشد میرفتم داخل اپشن و بخش های مختلفش بعد میومدم تو بازی درست میشد
بازي كال او جارز رو كه ميخوام اجرا كنم ميزنه فايلx3daudio1_4.dll خرابه و از اول نصب كنين. چيكار كنم؟؟؟
بچه ها بازي من دوتا ديويديه. اينجور كه من فهميدم بايد يكي باشه.
آره معمولا یک دی وی دی هست . شما باید فایل زیر رو دانلود کنید و سپس با فایل x3daudio1_4.dl در مسیر بازی جایگزین کنید ، اونوقت درست میشه :
کد:http://www.dll-files.com/x3daudio1_4.zip?0VKhR0YKdX
ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
حالا ميگه اين xapopx1_1.dl فايل خرابه؟؟؟ حالا چيكار كنم.؟؟
حالا چرا گریه می کنی :دی ، عجله نداشته باش :دی
xapopx1_1.dll ????? این دیگه چه فایلیه! منظورت xpofx1_1.dll نیست؟ :دی
خب حالا این فایلو دانلود کن و مثل قبلی تو مسیر بازی کپی کن ، احتمالا یک فایل دیگه رو هم می خواد ، اونو هم بعدش بهم بگو تا بهت بگم چیکار کنی:
کد:http://www.dll-files.com/xapofx1_1.zip?0VKhRAaEmQ
نه ديگه فايل بعدي نخواسته بيد جيگرررررررررررررر. دستت درد نكنه.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
دددد بياااااااااااا
اين كه صدا نداره؟؟؟؟؟؟؟
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممك
روی my computer کلیک راست کن ، بعدش برو پروپرتیز ( properties ) بعدش hardware بعدشم device manager . اونجا برو تو sound,video and game controllers و بعدش unimodem half-Duplex audio devise رو غیر فعال کن. صدا درست میشه.
ممنون از دوست خوبمون آرش بخاطر این آموزش ، تو یکی از انجمن های دیگه.
همينكارو ميكنم ولي درست نميشه.نقل قول:
مال منم این طوری بود این ترفندم اجرا کردم درست نشد بعدا تو win 7 نصبش کردم راحت بازی کردم تا اخرشم رفتم بازی باحالی بودنقل قول:
بعضی وقتا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه. من قبلا وقتی mini ninja بازی می کردم ، صدا نداشت، وسط های بازی یک اتفاقی افتاد مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم ، بعد از این که عوض کردم دوباره رفتم تو بازی با کمال تعجب دیدم صدا داره !!!
بچه ها اسم این بازی رو به فارسی چه طور مینویسن؟!
بعضی ها میگن:
کال آف خوارز-کال آف جوارز-کال آف جارز-کال آف هوارز-کال آف هارز ....
کدومشون دسه!؟؟؟
کال آف خو ئارز شایدم تلفظ اینطوری باشه خو آرز به هر حال به خ شروع میشه خوارز اسم اسپانیشه توی اسپانیایی J خ تلفظ میشه
سلام
سیو کردن این بازی برای ایکس باکس چطوریه؟
این بازی اصلش خوارز ( Khuarez ) خونده میشه ، ولی چون توی بازی انگلیسی صحبت می کنن و انگلیسی ها هم "خ" ندارند می گن " وارز "( varez )
بازیه جالبی بود.من خوشم اومد.خیلی وقت پیش بود بازی میکردم....:46:
آقا من یه مشکل دارم
یه بار که وارد بازی میشم کنده و یه بار هم روونه و بعضی وقتا کلا کند هست(fps 2-3(
چرا؟
فهمیدم که فقط وقتی رو اینترنت باشم بازی روون اجرا میشه
چیکار کنم تا بدن اتصال به اینترنت هم درست باشه
سلام
من همون اول بازی مشکل دارم
وقتی ازکوه پایین میام وقتی میخوام از اون مزرعه عبور کنم یه بابایی اونجاست که نمیزاره رد شم چی کار کنم ؟
سلام دوست عزيز ايني كه شما ميگي مربوط به شماره 1 بازي هست .اونجا بايد پشت يه چيزي قايم بشي تا پيرمرده شما رو نبينه بعد اروم به جايي كه تو نقشه ميگه برو بالاي سقف يه اسلحه هست كه بايد برداري بعد ميتوني جلو پيرمرده راحت راه بري :20:نقل قول:
سلام
باز گیر کردم !
یه جا هست که بعد کلی یواشکی رفتن از لا بلای کمپ دشمن باید خودمو به یه قطار برسونم . وقتی میرسم به یک پل که طنابی هست
پله خراب میشه و میوفتم تو رودخونه و یه پیغام میاد که باید یک راه دیگه انتخاب کنی
من سعی کردم از رودخونه رد شم ولی میخورم به سنگهایی که اونجاست و میمیرم !
باید چی کار کنم ؟
سلام .
من تازه این تاپیک رو دیدم و با این بازی آشنا شدم . وسترنم که هست و میخوام برم تو کارش ولی چنتا سوال .
ببخشید که همینجوری سوال میکنم . حسش نیس بین ۸۰۰ تا پست بگردم :31:.
اول اینکه این بازی چند شماره داره کلا (بعد از ۲ نسخه ی جدیدی اومده) ؟
داستان این که نسخه ی ۲ هست به بازی اول ربط داره یا داستانش مستقل هست ؟
همه ی نسخه ها برای PC اومده ؟ تو PC مشکلی نداره از نظر کرک (مثل اساسینز منظورمه:13:) یا روون اجرا شدن ؟
و شماره ی اولش تو مغازه ها گیر میاد (با توجه به نسبتا قدیمی بودن) یا باید دانلود کنم ؟
ممنون :11:.
كلا 2 تاست . شماره 3 رو هم دوستان به تازگي تاپيكش رو زدن و جند ماه ديگه مياد .نقل قول:
فكر نكنم ربطي داشته باشه البته تو شماره 1 يه كاراكتر پيرمرد بود كه به نظر من همون پير مرد تو شماره 2 هم هست البته جوون شدش :31:.
براي PC اومده و مشكلي هم نداره.روون هم اجرا ميشه.:46:
فكر نميكنم شماره 1 جايي گير بياد .:20:
داستان این دوتا بازی کاملا به همدیگه ربط داره. نسخه ی دو به قبل از داستان یک می پردازه. صددرصد بهتون توصیه می کنم که اول نسخه ی یکشو بری. داستان یک خیلی خیلی بهتر از این یکی هست.
دوستان این بازیو دانلود و نصب کردم !! بعد از نصب شد 2/80 گیگ ! درسته ؟!
.
اخه قبل از نصب حجمش 1 گیگ بیشتر بود !!
.
همون اول بازی که میخوام شروع کنم . وقتی اونجا که دو نفر طرف همدیگه اسلحه نگه داشتن . یهو بازی گیر میکنه و میپره بیرون !:13:
.
چیکارش کنم !!:41:
.
کمک !! -راستی این بازی اصلا کرکی نیست ؟!:41:
کرک داره فکر کنم. دقیق نمی دونم. ولی باید داشته باشه.
اونم که حجمش زیاد شده دوتا دلیل داره :
1- اولا زیپ شده دانلود می کنیم همیشه.
2- اینستال بازی معمولا کم حجم شده هست و موقع نصب اونو به حالت اصلی باز می گردونه.
نقل قول:
کلا 3.80 بود فایل های نصبیش ! وقتی نصب کردم تو یه جا دیگه کلا شد 2.80 !! حالا این هیچی ! یه کرک هم گیر اوردم ریختم حل نشد !!!
.
یه جا یه پچ هم دیدم - دارم میگردم ببینم چی میشه !:41:
.
.
کسی اگه سیو ی از این بازی سراغ داره بزاره که فقط این قسمتی که هنگ میکنه رو بتونم رد کنم . ممنون میشم :11:
من حدس میزنم از کرک باشه بهتره کرکت رو عوض کنی!نقل قول:
ولی میتونی از اینجا سیو کامل بازی رو بگیری و توی قسمت mission select از هرجا که خواستی بازی رو ادامه بدی:
کد:http://www.cheatmasters.com/files/29477/Call_of_Juarez_Bound_in_Blood_Files.html
ممنون - اما بنده کلا تو نت تونستم یه کرک از این بازی گیر بیارم که اونم بعد از جایگزین کردنش . فرقی نکرد و باز دقیقا همون قسمت که ذکر کرده بودم میپره از بازی بیرون !! حتی یه پچ اپدیت برا بازی با حجم 55 مگ پیدا کردم و دانلود و نصب کردم اما بازم :2::41:نقل قول:
.
.
ممنون میشم یه لینک دیگه برا سیو این بازی لطف کنید !! نمیتونم دانلود کنم از اینجا !:18:اصلا سایتش 2 ساعت طول میکشه برا من باز شه !!:18::41:
.
:11:
هیشکی سیوی نداره که بتونم این قسمت اول بازی که گیر میکنه رو رد کنم ؟!:41:
برادر ببین این ماله خودمه اگه کار نکرد بگو
کد:http://www.plunder.com/save-rar-download-0358c3bd79.htm
ممنون عزیز -اما حالا اینو کجا بریزم ؟!:13:محل سیو بازی برا من کلا به 100 کیلوبایت هم نمیرسه . این 1 مگه !!:41:نقل قول:
دوستان یکی راهنمایی کنه ! حوصلمون سر رفتا :31:
.
سیو رو هرجا میتونستم کپی کردم . اما باز تو قسمت انتخاب مرحله - فقط همون chapter 1 رو میشه انتخاب کرد که .... :2:
تا اونجای که یادمه اکثر این مدل بازی ها سیوهاشون تو my dacument بود.
دقت کن اگه اونجا نبود برو داخل پوشه بازی یه پوشه ای باید باشه که اسم OUT هستش اون رو باز کنی یه مقدار
فایل هایی دیده میشه پوشه سیو اونجاست اگه بازم نتونستی پیدا کنی بگو تا برم نسب کنم بیام بگم کجاست.
خیر اونجا هم ریختم !! فقط قبلش از اینکه سیو رو به طریق مختلف تو جاهایی که حدس میزدم محل قرار گیری سیو بازیه و راهنمایی ها از چند تا فروم خارجی ! این قسمت انتخاب مرحله وجود نداشت . اما الان میومد !نقل قول:
>
به هر گفتم شاید چون یه پچ رو برای حل مشکل نصب کرده بودم شاید مسیر سیو عوض شده بود . بازیو پاک و دوباره دارم نصب میکنم !!
عجب گرفتاری شدما !! 3 شب واسادم دانلود شه بازی که عذاب بکشم !!؟!:41::2: